Frukter

Bananer og gulrøtter kan som kjent brukes til så mangt, men det er ikke det vi skal ta for oss her. De fleste kjenner kanskje også til at bær og enkelte frukter kan være svært så erotiske å dele med hverandre, eller kanskje spise av hverandre?

Å ligge nakne i sengen, kanskje med et glass champagne og mate hverandre med små jordbærbiter kan være svært så erotisk. Ikke glem at det også kan bli svært så klissete, så vær forberedt på at det kan bli nødvendig med en ekstra omgang med vaskemaskinen i etterkant.

Jordbær.
Klassikeren over alle klassikere. Akkurat hva som gjør at jordbær er den første frukten de fleste tenker på når de tenker på erotisk frukt er litt usikkert. Den har ingen spesielle egenskaper og den har en fasong som ikke minner om noe de fleste av oss forbinder med sex. Allikevel har den en ubestridelig førsteplass på listen over erotisk frukt. Kan det være så enkelt som at det er fargen og smaken som lokker?

Ananas kan være svært erotisk.
En hermetisk boks med ananas virker nok ikke så erotisk på de fleste og det må vi si oss enig i, men man kan få kjøpt hel ananas som man selv skjærer opp … disse smaker ganske annerledes og er absolutt å anbefale. Egner seg spesielt godt til litt tørr hvitvin eller den før så omtalte champagnen.

Aprikos ble regnet som den mest erotiske frukten i det gamle Kina. Tatt i betraktning at disse menneskene hadde seksuelle ferdigheter som overgår det de fleste av oss har, kan det kanskje være en idé å bli litt bedre kjent med denne frukten …

Fiken må selvsagt med.
Fiken har tross alt vært en erotisk frukt siden Adam og Eva vandret på jorden. Størst oppmerksomhet fikk nok fiken i den perioden grekerne var som mektigst. Det sies at de feiret ankomsten av årets avling av fiken med rituelle sexakter. For øvrig var fiken Cleopatras favorittfrukt, og vi vet jo alle hva hun bedrev tiden med …

Bananer er erotisk, om den saken hersker ingen tvil. Om de har noen afrodisisk effekt stiller vi oss vel heller tvilende til, men med en slik fasong må tankene gå én vei. Dessuten, en kvinne som virkelig KAN spise en banan kan tenne en hvilken som helst mann …

Drue hevdes å være en av de eldste fruktene som fortsatt eksisterer. Nesten like gammelt er dens rykte for å være et godt afrodisiakum. Sikkert er det i hvert fall at spist på den rette måten kan det bli et svært erotisk måltid. Som Mae West sa det: "Beulah, peel me a grape!"

Asparges er ikke akkurat en frukt, men fra gammelt av hevdes denne grønnsaken å ha en spesiell virkning på de som spiser den. I Frankrike for ca. 100 år siden skulle brudgommens måltid bestå av blant annet asparges, tilberedt på tre forskjellige måter, som forberedelse på en lang, hard natt.

Dersom det er snakk om å spise av partnerens kropp eller å mate hverandre med fingrene, så kan litt krem sette en ekstra spiss på det hele. Selvlaget er best, men for de som ønsker det litt lettvinte, får man kjøpt krem på sprayboks som absolutt gjør nytten.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar