G-punktet

Vi hadde vel egentlig aldri trodd vi kom til å skrive noe om G-punktet, siden et hvert erotisk magasin med respekt for seg selv har MINST 2 artikler om det i året. G-punktet må da være det mest kjente stedet på enhver kvinnes (og manns) kropp nå? Men neida, vi har fått flere e-mailer med spørsmål om vi ikke kan skrive noen ord om den saken også… Vel, her er noen ord om G-punktet.

La oss begynne med å si at ingen kvinner (eller menn) er like. Alle er forskjellige, og det er langt fra sikkert at alt som står her gjelder for din partner. Regel nummer 1 når det kommer til slike ting som dette, er å lytte til partneren, kommuniser. Og om partneren sier noe som ikke stemmer med det som står her.. tro partneren din, og glem det vi har skrevet;-) Med det sagt setter vi i gang vårt lille lyn kurs om G-punktet.

Selve G-punktet er en liten nerve knute, plassert rett på innsiden av kvinnens skamben. Om du stikker en finger inn i kvinnens vagina, vil du kjenne skambenet (rett under venusberget) Det bøyer seg oppover, og om du lar fingeren følge det rett innover, omtrent 4-5 cm vil du ha fingertuppen din på det. Nå er vanligvis ikke dette et punkt du kan lokalisere på samme måte som f.eks. en klitoris, mesteparten av tiden kan du ikke kjenne noe som helst om du stryker over det med fingeren. Men om hun over lengre tid har blitt hisset opp, og for enkelte kvinners vedkommende, allerede hatt en orgasme, kan man vanligvis kjenne en liten hevelse mot fingertuppen. Kvinne på sin side, pleier ikke å ha noen store problemer med å kjenne om du treffer det rette stedet. Noen merker bare at det er deilig, andre syntes det er deilig, men de får en trang til å tisse. Akkurat det kommer vi tilbake til, men ta det med ro, det er ingen fare for at hun skal tisse;-)

Det er selvsagt mange måter å stimulere G-punktet på, vi så et sted at et jevnt press på 1,2 kg var det beste…. Vi gjør det LITT enklere, stimuler punktet med små bevegelser, det kan være sirkler, eller man kan presse hele fingeren(e) opp langs skambenet, og sakte stryke det frem og tilbake. Når man først har lokalisert punktet er det bare å begynne å trene på å massere det på den riktige måten. Her, som alle andre steder gjelder det at øvelse gjør mester. For øvrig kan være en god ide å kombinere stimulering av G-punktet med en forsiktig finger/tunge på klitoris. 😉

Så tilbake til trangen til å urinere… G-punktet kan forårsake en stor trang til å urinere, men som de fleste kvinner som har fått sitt G-punkt massert har erfart, det er ikke noe de må, det bare føles slik. Nå har det seg slik at enkelte kvinner skiller ut en del veske når de kommer ved G-punkt stimulering, men det er sjelden (selv om enkelte medier skal ha oss til å tro noe annet) og det er uansett ikke snakk om urin. Det er vanlig at kvinner får følelsen av å måtte tisse de første gangene de får sitt G-punkt stimulert, men vanligvis blir trangen gradvis mindre, og etter 2-3 uker med jevnlig G-punkt trening er den normalt nesten borte.

Så til mannen, for han har selvsagt også et G-punkt. Ofte er han ikke så veldig interessert å få det massert, siden måten å stimulere det på innbefatter en finger, eller en annen gjenstand, opp i endetarmen. Som de fleste vet, er de fleste menn fryktelig redd for å bli kalt homser, og tror at om de liker en finger i baken, så er de homser med en gang. Dette er, som enhver intelligent person forstår, ikke riktig. Dessuten.. hva er galt med å være homofil, eller bifil? Uansett hvordan det er, mannens G-punkt ligger 6-7 cm inn i endetarmen, på fremsiden, tett opp til prostata, og har omtrent de samme egenskapene som kvinnens. Massasje kan fremkalle en orgasme, eller kombinert med f.eks. oralsex gi en kraftigere orgasme. Så, hvorfor nøle, sett i gang 🙂