Getting nowhere

Hva ville du gjort hvis din elskede kommer opp i senga, lar hendene gli over deg som et varmt, mykt teppe, kysser deg i nakken, og ber deg legge deg på magen, slik at du kan få den nydelige massasjen du har ventet på så lenge?

Jeg regner med at alle ville reagert ulikt. Min kjære gjorde akkurat som jeg så. Men for meg er det ganske utrolig at en vakker dame kan ha en forholdsvis attraktiv mann sittende oppå deg og massere deg i 30 minutter, for så å spørre «hva er det du driver med», så fort hendene vandrer nedenfor korsryggen. Jeg var ikke en gang ute etter sex (det skjer så sjeldent uansett), men ville nyte det å ha henne under meg på den måten. Hun besvarte situasjonen med å le litt, sette på mobiltelefonen på en eller annen streamingtjeneste, og plugge på et headset.

Jeg gikk av henne, og la meg ved siden av. Ventet på en eller annen reaksjon, og den kom i form av et klapp på hodet, fulgt av ordene «Takk takk, det var godt.»

Vi fungerer så greit i hverdagen ellers – helt til kveldene kommer. Jeg lurer på om jeg er nymfoman, eller bare desperat. Det går en fin linje et eller annet sted.

 

F