Gjengen og jeg

Jeg skal ut på byen med 3 av mine beste venninner. Vi har akkurat hatt
vorspiel og er i rimelig godt humør. Det ble en del å drikke… Vi har fikset og pyntet oss opp, og etter hvert som vinen gikk ned så ble det vel så som så med blygheten, vi har kledd oss trangt og utfordrende, vel vitende om at vi kommer til å bli totalt uimotståelig for det annet kjønn…. Jeg har på meg et kort, svart skjørt, og sexy støvletter som fremhever de lange bena mine. Oventil har jeg en søt, men temmelig utringet topp, man vil jo gjerne vise seg fra sin beste side, og er det en kroppsdel jeg vikelig er fornøyd med, så
er det vel brystene… Sexy kledd, men fremdeles elegante, går vi inn på
utestedet.
Musikken er høy og stemningen likeså. Fremmede gutter svermer rundt oss
og tilbyr oss drinker. Småfulle og litt småkåte av all oppmerksomheten beveger vi oss ut på dansegulvet, og danser temmelig tett innpå noen av mennene…æsj, det betyr ikke noe, vi er bare her for å ha det moro, tenker vi. Jeg tar imot en drink til, og når den er drukket opp, unnskylder jeg med at jeg må på toalettet, mens jeg i virkeligheten sniker meg ut på dansegulvet igjen for å speide etter nye oppvartere…Jeg danser utfordrende og sexy, vel vitende om hvilken effekt det har på de stakkars mannfolkene.
Noen er pene, noen ikke fult så pene, og noen er helt uinteressante, men så lenge jeg har noe i glasset så er jeg fornøyd…Noen av mennene er ikke fullt så fornøyde med behandlingen jeg gir dem, men det driter jeg i. Er de så dumme så…tenker jeg, og smiler for meg selv. Etter hvert begynner det å bli sent, og noen av venninnene mine begynner å bli trøtte. Vi har danset hele natten, og om ikke lenge stenger stedet. Jeg er i full gang med å flørte med en kar, og sier farvel til jentene. «Jeg tar en taxi, ser dere i morgen», sier jeg. Etter en halvtime er kvelden ubønnhørlig slutt, og jeg går for å hente
jakken min.
Min nye «venn» følger meg, og vi går pratende ut fra stedet.
Jeg er fremdeles ikke helt edru, og tenker at jeg like gjerne kan gå hjem, siden det ikke er mer enn ca. 20 minutter å gå. Min nye «venn», eller Lars, som han kaller seg, tilbyr seg å følge meg siden han også bor i samme retning. Jeg smiler skjevt til ham og sier at det bare er hyggelig, men at han ikke må forvente seg noe…Han forteller meg at han egentlig er jævlig kåt på meg, og at det er synd det ikke blir noe mer, for han er sikker på at jeg er
deilig i senga. «Hva får deg til å tro det», sier jeg. «Jo, sånn som du danset og flørtet i kveld så er jeg sikker på at du også er dritkåt, du bare vil ikke innrømme det». «Vel, det er din teori», sier jeg og ler. Makan til innbilsk fyr. «Jeg er bare trøtt og vil legge meg», forteller jeg. Jeg gir egentlig f… i fyren nå, han er ikke spesielt attraktiv, noen år eldre enn jeg kunne ha tenkt meg, og jeg har fått mine drinker.
Vi går oppover en folketom gate og etter en stund stopper han og sier at her bor han. «Bli med inn», sier han. Jeg sier at jeg ikke er interessert. Han blir lettere irritert. «Kom igjen, slutt å late som, jeg kjenner igjen det spillet der. Vi er kåte begge to så la oss gjøre noe med det». Jeg nekter og prøver å gå, men de høyhelte støvlettene mine begrenser bevegelsesfriheten min og han holder meg igjen. Han roper til noen borti gata og jeg ser tre andre menn
komme gående. jeg kjenner straks igjen en av dem som en jeg har flørtet
med tidligere på kvelden. «Så, er du ikke interessert lenger, ditt lille ludder»,
sier han. «Vel, jeg har betalt for deg, og nå vil jeg ha mitt». Jeg protesterer kraftig, men den ene av mennene holder for munnen min med jakken min men de andre bærer meg inn. De låser døra, og jeg ser at jeg har kommet i en typisk ungkarsleilighet, rotete, men allikevel ganske pent innredet og også romslig… Det står faktisk en dobbeltseng på det ene rommet, og jeg
blir slengt ned på den.»Slik ja», kommenterer han jeg hadde forlatt tidligere på kvelden. «Jeg har fantasert om å få pule fitta di helt siden jeg så deg. Skikkelig fristerinne, du». Jeg har ikke bedt om dette, protesterer jeg.»Det
at vi har pratet sammen og at du har spandert en drink på meg, betyr ikke at jeg vil noe mer for det». «Åh, jeg tipper du er en skikkelig villjente i senga. Med de klærne på, så simpelthen ber du om å bli hardpult». Jeg begynner å bli virkelig redd, men skjønner at det er best å ikke lage noe oppstyr i og med at det er fire store karer som står rundt meg. Jeg vil ikke bli skadet, og tenker at det er bedre å snakke seg ut av det hele. De ser temmelig aggressive ut, og jeg vet jeg ikke har noen sjanse om lager bråk. «Først
vil vi ha litt stripping», sier en av de jeg ikke har sett før. Han er høy, minst
1.90, og med kort, bleket hår. Han setter på noe musikk og gir tegn til at jeg skal reise meg opp. «Christian, gi henne noe å drikke så blir hun nok mer samarbeidsvillig. Det har vi jo sett før i dag», roper Lars og ler. De gir meg en flaske vodka. «Drikk!» Jeg gjør som de sier. Og så danser jeg litt, slipper meg mer løs etter hvert. Gutta plystrer og jubler, men de
begynner å bli nærgående. Christian legger hendene på brystene mine. «Fy
faen så kåt jeg er nå», hvisker han i øret mitt. «Jeg var sikker på at du
hadde silikon, men jeg kjenner at dette er skikkelige saker». Jeg prøver å vri meg unna, men han holder hardt på meg… «Pass deg, lille hore, du er vår og gjør som vi vil». «Av med BH-en», roper en av de andre… Christian river av meg toppen og BH-en. Gutta roper henrykt. Se på de puppa…! Christian knar på brystene mine, og ufrivillig knyter brystvortene seg sammen
og stivner. «Se dama er kåt, ‘a», roper en som viser seg å hete Richard, en ganske røslig kar, barbert på hodet og med en engelsk aksent. «Få kjenne på fitta di». Han tar tak i skjørtet og spjærer det uten vanskeligheter. Jeg står i bare en svart silkeunderbukse, strømper og støvletter. «Det var noe å se på, ja». Richard kommanderer meg til å ta av alt, og snar er jeg helt naken. Skamfull kommer jeg på at jeg er nybarbert nedentil, med bare ørlite hår øverst. Man vet jo aldri hvem man møter ute på byen. «Jøss, hu har jo
gjort seg fin og delikat for oss», sier Lars. «Jeg sa jo at hora er klar som bare det, hun bare prøver å gjøre seg kostbar». Han drar meg inntil seg, og kjenner mellom lårene mine. Jeg prøver å knipe sammen bena, men kroppen lystrer ikke helt. Det er nok vodkaen som har begynt å virke… Lars er tydelig fornøyd. «Glatt og fin, og deilig og ren og varm», kommenterer han. «Den skal nok bli fylt med både det ene og det andre,
ja». «Vær så snill og la meg gå», ber jeg. «Jeg lover å aldri oppføre meg sånn på byen igjen». «Å nei, du har gjort oss så kåte at det ikke er noen
vei tilbake. Dessuten så vet vi at du innerst inne ikke kan få nok pikk». Han masserer fitta mi med fingrene sine, og til min store fortvilelse kjenner jeg at jeg blir fuktig. «La oss ta henne, jeg klarer ikke å vente lenger», sier fjerdemann, som heter Eirik. Han er den eldste av de fire, og ser ut
som om han kan være mellom 45 og 55 år et sted. Han har mørkt, kort hår,
litt skjegg og veier noen kilo for mye. Han dytter meg ned på sengen og smiler. «Lenge siden jeg knulla ei så fin og ung jente. Hun er nok stram og god, tenker jeg». Han vrenger av seg buksa, og ut velter en svær pikk. Pikkhodet er mørkt i fargen og oppsvulmet.
«Nå skal du få smake en skikkelig mannekuk», ja, gliser han. Jeg kryper langt
opp i sengen ved synet av den feite pikken, men kameratene tar tak i meg og teiper meg fast til sengen, både med armer og bein. Jeg er helt forsvarsløs. Eirik lar kukkhodet gli inn mellom kjønnsleppene mine. «Jenta er jo klissvåt», sier han til de andre. Han gnir pikken mot fitta mi, og presser på. Det svære, oppsvulmede lemmet får nesten ikke plass, og han må presse seg mot hoftene mine for å få den inn. «Akkurat som jeg trodde, fast og fin ungpikefitte», flirer han. Han legger den svære kroppen sin over meg,
og slikker brystvortene mine. «Dette var noe annet en kjerringa hjemme, ja».
Han peser og puster tungt. Jeg kjenner den harde pikken hans støte langsomt, men sikkert inn i meg. Hoftene og ballene hans klasker høylydt mot rompa og lårene mine. De andre blir kåte av synet og drar frem pikken, de og. Det står nå tre nakne menn og ser på at jeg blir gjennompult av Eirik. Han pumper hardere og hardere. Lars går bort til meg og vifter med kukken sin i ansiktet mitt. «Er du god til å suge, ludder?», spør han og ser på meg.
Før jeg får svart, legger han kukken sin borttil leppene mine. «Sug meg», kommanderer han. «Sug meg til det går for meg….jeg vet at du elsker å slikke i deg sæden min». Han drar meg i håret så hodet mitt kommer i riktig posisjon og dytter kukken helt inn i munnen min, så bare ballene er utenfor. Jeg holder på å kveles, og brekker meg. Lars drar til meg. «Du elsker å suge pikk, ikke sant, hore?! Du vil kjenne spruten min, ikke sant?» Jeg svarer ikke. «Få høre, sa jeg! Hva er det du elsker å gjøre?» «Å suge pikk», svarer jeg stotrende…og hva er du? Lars høres truende ut. «E-e en ho-o-re», svarer jeg.
Lars er fornøyd. «Så få kjenne hvor godt den lille horemunnen din
kan melke pikken min!» Lars knuller munnen min langsomt og hardt mens Eirik puler fitta mi. Jeg kjenner en iling i underlivet, og jeg innser at jeg er etter hvert har blitt ganske kåt. Synet av den enorme mannen med den enorme pikken som jager ut og inn av fittehullet mitt er opphissende. Jeg kjenner musklene mine stramme rundt kjempekukken. «Se hu nyter det», kommer det fra Christian. Han knar brystene mine mens han runker pikken sin. «Fy faen så deilig kropp du har», peser han. Han er også tydelig opphisset
av synet av meg, der jeg ligger med en pikk i munnen og en i fitta. Jeg kjenner at jeg nærmer meg en orgasme. Eirik kjenner at noe er på gang. «Ja, fy faen som det lille felleshølet elsker å få kuk! Du har vel aldri fått en slik kuk før, tipper jeg». «Jeg er like ved å komme nå, grynter han». Han knuller meg så hardt at jeg nesten besvimer. «Jeg skal sprute fitta di
full med sæden min». «Neei…», mumler jeg… Pikken fyller hele meg, og han støter så kraftig at kroppen min hopper frem og tilbake i senga. Støtene skyver meg opp på pikken til Lars, som tydelig heller ikke klarer å holde seg lenge. Jeg kjenner fitta mi renner over av kåthet i det en voldsom bølge av orgasme tar meg. Eirik kjenner hvordan fitta mi pulserer og trekker seg sammen rundt kukken hans, og med et usannsynlig hardt støt pumper han sæden sin ut gjennom pikken sin. Store klaser med varm væske skyller inn i fitta, han pumper og pumper og pumper, i minst et halvt minutt… «I helvete for ei deilig fitte du har», utbryter han mens han holder på. «I helvete for ei deilig, unpikefitte du har». Fitta mi strammer hardt rundt pikken og melker de siste dråpene. Lars knuller munnen min dypt og rytmisk, mens han betrakter sæden som flommer ut av fitta og ut på sengen. Jeg kjenner det rykke i munnen min.
«Jeg skal ta deg, hore, jeg skal tømme meg i kjeften din og du skal svelge, ellers….»
Han sprøyter ladningen ned i halsen min. Jeg hoster, og noe kommer ut gjennom munnen, noe gjennom nesen. Det ser bare ut til å massere kukken til Lars enda bedre, han stønner av vellyst. «Der ja, lille hore, der får du det du fortjener». Han trekker seg ut og spruter de siste ladningene utover ansiktet mitt. Sæden renner nedover ansiktet og halsen.
Christian puster tungt og knar meg så hardt at det nesten gjør vondt. «Se
på hora nå, hu er ikke så kostbar som hu lot som hu var. Du liker å bli tatt skikkelig, du, ditt ludder».
Han runker pikken fortere og fortere, og så kommer han utover hele kroppen
min. Store klyser med sperm treffer brystene og ansiktet mitt, og maken til utblåsning har jeg aldri sett før. Spruten treffer brystvortene mine, som strutter harde og glinsende av sæd. Han spruter i munnen min og mellom brystene mine, og jeg ligger der på senga, helt våt og nedsprutet, teipet fast til sengestolpene. Richard, som har stått og runket i bakgrunnen, finner frem et kamera og tar bilder. De andre gutta ber meg slikke pikkene deres rene
for sæd, og tørker seg også i det lange håret mitt, mens Richard knipser
løs. «Hvis du sier dette til noen, skal vi sørge for at alle venninnene dine får se dette», sier han. «Og så blir det en fin suvenir til oss andre». Han ler. Men nå er det min tur…

Christian, Lars og Eirik er slappe og uinteresserte etter utblåsningen
og tusler nakne ut i stua, men Richard står der med sin fullt erigerte pikk i hånda og gliser. Det barberte hodet står i kontrast til den hårete kroppen som er dekket med rødlig hår fra skuldrene til tærne. Han drar lett i pikken sin og går et skritt nærmere. «Siden de andre gutta har brukt fitte og munn, så er det bare ett hull igjen til meg da», sier han litt gebrokkent. Jeg
gjetter han er engelskmann eller skotte ut fra aksenten. En blank dråpe glinser på det blålilla pikkhodet hans, og han er tydelig opphisset utover det kontrollerbare.
Jeg kjenner sæden renne ut av fitta, og over hele rommet ligger det en eim
av kjønn, sæd og svette. Han stikker en finger opp i fitta mi, og jeg kjenner at den er overfølsom etter orgasmen. Kroppen spenner seg automatisk, mens fingeren hans masserer fittehullet.
Snart kjenner jeg fingeren gli ut og bli flyttet nedover mot rumpehullet
mitt. Jeg kniper igjen for det jeg er verdt, men det nytter ikke… Fingeren, som er fuktet av saftene fra fitta, presser seg vei inn i rumpa mi…langsomt, langsomt. Jeg kjenner lukkemuskelen gi etter, og snart er fingeren hans inne i tarmen. Han stikker tommelen inn i fittehullet, og gnir fingerene mot hverandre gjennom den tynne veggen som skiller de to kanalene. Jeg hører han stønne av opphisselse. Han legger seg opp i senga, vrir meg halvt
over på siden, så langt teipen tillater det, og pikken hans trenger seg vei mellom bena mine. Jeg klynker, og er redd den grove pikken hans vil skade meg. Men ingenting nytter, og snart kjenner jeg at han drar fingrene ut av meg. Først støter han pikken sin mot fittehullet, bader kukhodet i saftene fra meg og Eirik, så trenger han seg langsomt inn i mitt bakerste hull. Det er vondt! Jeg jamrer og skriker, men han gir seg ikke før han fyller hele meg der bak! Han jukker pikken ut og inn i rumpehullet mitt, og har en finger på
den følsomme klitten min. Han gnir den som om det skulle være et viskelær
han bruker, og det gjør etterhvert jævlig vondt med så hardhendt behandling. Plutselig står Christian i døråpningen. «De to andre har sovna», sier han. «Kan jeg få være med her inne?»
Richard stønner et «Bare kom og bruk fitta hennes», og Christian lar seg ikke be to ganger. Han runker pikken sin opp i full ereksjon, og snart ligger han
på andre sida av meg og jager pikken sin opp i fitta mi. Jeg blir knullet i begge hull samtidig! Jeg kjenner pikkene der inne i meg, og nå blir jeg også tent av det… Christian kysser meg på de sædvåte brystvortene, mens han jobber frenetisk med hoftene. Denne behandlingen gir meg etterhvert lysten tilbake. Jeg kjenner det strømme safter ut av meg, og det iler i kroppen av de to ivrige og utholdende pikkene som jobber i meg. Snart etter hører jeg
Richard stønne… «YES, YES, YES!!!» roper han ut, og jeg kjenner sæden hans pumpe inn i tarmen min. Han jukker enda, mens jeg kjenner pikken hans bli slapp og mye mindre inne i meg, og så trekker han seg ut. Det lukter av jord og sæd idet han trekker seg ut av meg. Christian fortsetter sine anstrengelser, men nå legger han meg på rygg, mens Richard står og ser på oss, samtidig som han knipser flere bilder. Jeg har lyst til å legge
bena rundt Christians rygg, men teipene hindrer meg. Han er rød i ansiktet
av anstrengelse, men etter å ha hatt en utblåsning allerede er han tydeligvis
klar til å holde på en stund… Jeg kjenner det bygge seg opp inne i meg, og hoftene mine beveger seg mot ham, fanger pikken hans og roterer slik at pikkhodet treffer G-punktet mitt. Han støter og støter, og der gnistrer det i stjerner foran øynene mine igjen!
Krampene i underlivet sender en strøm av safter og bader pikken hans i varm, glatt fittejuice. Jeg ser han er nære, og løfter hoftene rytmisk mot ham, mens fittemusklene mine melker og melker pikkskaftet. Et siste, hardt støt og han tømmer ladningen sin i meg.
Ikke like mye denne gangen, men nok til at jeg kjenner det innerst mot
livmorhalsen. Han blir slapp og tung over meg, svetten renner og han stønner og hiver etter pusten.
Richard står står der fortsatt, nå med et videokamera i hånden… «Dette
blir noe å runke etter», sier han. Christian ruller over på siden, og jeg ligger igjen med ei opphovnet, rød fitte som det renner sæd og fittesaft av… Rumpa er nummen og åpen etter Richards besøk. Jeg er totalt uten tanker i hodet, og håper dette er slutt nå. Selv om jeg ikke kunne la være å nyte orgasmene, føler jeg meg utnyttet og fornedret. Richard går ut av rommet, og Christian og jeg ligger side om side i senga. Jeg begynner å føle meg edru.
Jeg hører at han puster jevnt og tungt, og regner med at han har sovnet…
Så begynner hjernen min å arbeide med en hevnplan, men først må jeg komme meg ut av teipen…

Legg igjen en kommentar