Gressholmen

Sommeren for noen år siden tok jeg turen til Gressholmen på en varm sommerdag, det var lørdag og jeg var ikke alene om å ha denne idèn.
Vel framme pp min faste plass lot jeg som vanlig alle klærne falle og la meg ned i Adams drakt og bare nøt stillheten. Etter en stund kommer det tre damer…og legger seg 5-6 meter unna meg, bare en av dem kastet alle klærne, de to andre behold bikiniunderdelen på.
Jeg la merke til at de lå å kikket på meg, jeg er intimpiercet, og jeg forsto at det var det de snakket om.
Jeg mannet meg opp og gikk ned til sjøen for å ta et bad…og da måtte jeg passere dem, de smilte og sa hei, jeg hilste tilbake…og smilte. På vei opp fra badingen passerte jeg dem igjen, og jeg la merke til at de alle kikket på kuken min.. jeg ble litt opphisset av det…
Så gikk jeg bort til mitt pledd og la meg på ryggen…jeg kjente at det bruset i blodet.
Så plutselig gikk de ned for å bade, da var de alle nakene….et herlig syn tenkte jeg….og lå og betraktet dem. Da de gikk opp av sjøen…kom hun ene bort til meg og inviterte meg til å slå meg ned sammen med dem, og jeg er ikke vond å be…så jeg tok med meg pleddet og håndhilste på dem alle.
Jeg la meg slik at jeg hadde fritt innsyn i fitta på hun som var den første til å kaste klærne da de ankom..hun hadde en flott fitte. Jeg fikk spørsmål om min piercering….noe jeg er vant til fra Huk og andre nakenstrender…og jeg svarte etter beste evne. Det er jo klart at all den snakken om piercering….og kuk gjorde meg småkåt……så da jeg så at de hadde freesbri med seg forslo jeg dette som aktivitet.
Vi fant egende plass. Og dannet en firkant,jeg sammen med tre damer to av dem var nakene….stod å kastet freesbri mellom hverandre.Det var spennnde… da vi ble lei…gikk vi tilibake til plassen, og en av dem forslo å gå ned å ta et bad….noe vi gjorde….da var vi alle nakene igjen. Etter badet gikk vi å la oss for å slikke sol….herlig…vi ble alle treliggende å småprate litt, jeg la merke til at hun ene spriket litt mer en nødvendig mot meg…og jeg tror jeg kunne se at hun var våt. Dette gikk jo ikke upåaktet hen…..jeg ble kjempestiv…..kjempestiv……og det så de alle tre….hun som sprikte smilte bare og krabbet bort til meg…. ba meg om å legge meg på ryggen……så tok hun kuken i hånda og tredde seg over kuken min. Så startet et ritt uten sidestykke …..jeg lå ogvred meg-…og kunne se at den ene jenta satt og onanerte mens hun så på….med et så gikk det for hun som red meg, jeg tok et grep rundt kukroten for å kunne holde på litt til. Så ba jeg henne om å stille seg på alle fire…..så dunket jeg kuken inn i henne….og kjørte på….kjente det rant av henne…og merket at piercingen min gjorde utslag. Noen ganger får jeg voldsom orgasme..takket være ringen. Jeg kjørte på…..bunnet henne, hun skrek…..jeg stønnet og skrek…..så kjente jeg orgasmen kommme….jeg brølte ut….tømte kuken og fallt sammen over hnne……da tror jeg fet gikk for henne som satt og onanerte også..hun skøv underlivet frram….og gispet…….så ristet hele kroppen hennes… Det var bare en av tingene jeg har opplevd på Gressholmen. Dumme meg….spurte ikke om navn….eller tlfnr…Hver gang jeg reiser til Gressholmen ser jeg etter en eller flere av disse jentene, kanskje en dag……….?