Gunnars slavepike, del 7: Fistetrening

Det var kaldt og guffent slapsevær. Anna og de andre slavene tilbragte lange dager innendørs med å stelle for Mester Pål, spille spill eller drive med håndarbeide. TVen stod også på en del. Det var liksom et slikt vær ute hvor man ikke orket å gjøre så mye, man ville helst bare finne på noe tidtrøyte for å unngå å kjede seg mens dagene sneglet seg av gårde.

Så dro Mester Pål på forretningsreise og ting ble enda mer kjedelig. Mester Pål kunne virke kald og brutal, men alle de tre slavene var glad i ham, glad for å kunne tjene, og få Goreanske slaver liker å være skillet i fra Mesteren sin særlig lenge av gangen. Men ingen sa noe, de var der for å tjene Mester Pål ikke omvendt, om han måtte reise av gårde så måtte han reise, og alt Anna og de andre kunne gjøre var å holde huset i orden og glede seg til han kom tilbake. Dog Anna tenkte i hemmelighet mer på Mester Gunnar som hadde lovet å få henne tilbake enn hun gjorde på Mester Pål. Slavepiken viste det ikke passet seg å tenke slik, men hun kunne ikke gjøre annet, hun elsket Mester Gunnar så inderlig høyt.

Den andre dagen av Mester På sitt fravær så kom Dani brusende inn på kennelen til Anna. Førstepiken så bydende på den andre slaven og sa. «Så av deg villene Anna, jeg har snakket med vår Mester på telefon og han har noe spesiell trening i tanke for deg. Han likte det når han så deg fistet under det selskapet for en stund siden og han vil at du skal bli vant med slikt.» Anna så forskrekket på Dani og la fra seg kryssordet hun hadde holdt på å løse. Med redsel i stemmen, for hun husket godt hvor vondt det hadde gjort når hun hadde hatt en hel hånd inne i seg så sa hun. «Men frue…det…»Dani ble hard i blikket. «Stille hore! Du vil vel ikke misbehage Mesteren vår? Vil du vel?» Anna fortet seg med å få av seg det korte svarte skjørtet og den enkle silkeblusen hun bar. «Nei…nei selvfølgelig ikke. Anna vil ikke Misbehage Mester.» Dani nikket fornøyd. Godt, kom deg opp i sengen i isåfall, på magen jente og forsøk å slappe av.» Anna gjorde som førstepiken sa, men hjertet hennes banket hardt i brystet og rommet virket med ett kaldere.

Det begynte ikke så ille. Dani knelte ned på sengen bak Anna og begynte å føre et par fingre inn i fitta hennes. Først en, så to og så tre. Dette var egentlig veldig behagelig, om enn ganske ydmykende og Anna kunne merke at hun begynte å bli våt mellom bena. «Neimen liker du dette da din hore, du blir jo våt av det jo, her trenger jeg jo nesten ikke å bruke glide middel en gang.» Lo Dani hånlig og Anna ble illrød i ansiktet. «Så, fortell meg hva du er Anna, fortell meg hva salgs hore du er.» Fortsatte Dani. Anna kjente tårene velle opp i øynene men hun hadde jo ikke noe annet valg enn å gjøre det hun hadde fått beskjed om. Dani var jo tross alt Mester sin første pike. Hun styrte huset når Mester var bortreist. «Anna er en hore, hun liker å bli fingerpult og blir våt og kåt av det Frue.» Mumlet Anna. Til sin fortvilelse merket hun at skammen gjorde henne enda våtere. Å om hun bare hadde kunnet forsvinne ned i et svart hull akkurat nå. Dani lo igjen og førte en fjerde finger inn i Anna. Det strakk ganske godt nå, men det var ikke så ille enda. «Du er virkelig en født slave er du ikke lille hore, du blir jo kåt av ydmykelse, ja dette må jeg fortelle Mester.» Sa Dani. Anna lukket øynene og prøvde å konsentrere seg om noe annet, hva som helst. Men hun måtte jo innrømme at Dani hadde rett og hun kunne ikke unngå å komme med noen vellystige stønn mens Dani drev de lange, elegante fingrene sine inn og ut av henne.

Dani holdt det til fire fingre i Anna sin fitte en god stund, hun strakte på dem og tøyet og det hele ble ettervert ganske ubehagelig. Skikkelig vondt ble det ikke imidlertid før Dani strakte seg etter tuben med glide krem som Anna hadde i nattbordskuffen og sprøytet en kald, glatt klump mot Anna sin fitte. Mester Pål sin førstepike smurte slavehullet godt inn og begynte å presse inn tommelen. Anna bet tennene sammen mens mer og mer av Dani sin hånd forsvant inn i fitta hennes. Da hånden var inne til knokene og Dani fortsatte å presse så begynte Anna å skrike. «Dani…Frue vær så snill, stopp, det gjør vondt…det er for trangt, stopp vær så snill!» Men Dani ignorerte Anna sine bønner og presset hånden sin inn i den andre slaven sakte og møysommelig. Det var et øyeblikk når den tykkeste delen av Dani sin hånd gled inn i henne at Anna trodde at hun skulle revne, men så mens hånden fant seg til rette i hennes kvinnelige hule dempet smertene seg og Anna måtte innse at det isteden for å være vondt begynte å bli ganske godt. Dani hold hånden sin stille inne i Anna for en stund så begynte hun å vri og bevege den litt. Anna viste ikke helt om hun skulle stønne i smerte eller vri seg i nytelse så det ble litt av begge deler.

Dani begynte å håndknulle Anna, hun trakk hånden ut nesten til den tykkeste delen og skjøv den tilbake inn. Anna gruen seg for hver gang hånden gle ut og strakk hullet hennes smertefullt, og hun gledet seg til hver gang den gled inn igjen og fikk hele kroppen hennes til å pitre. Det tok ikke lang tid før hun følte at hun var nærme med å komme. «Frue, vær så snill, får Anna komme, Anna trenger å kommer, vær så snill Frue.» Klynket Anna. Dani slo henne med den andre hånden over baken. «For en kåt hore du er, men la gå da, kom Anna.» Anna hylte ut i smerte, nytelse og skam og kom voldsomt, kroppen fikk krampetrekninger og Anna vred seg som en fisk på land. «Takk Frue.» Gispet Anna mens orgasmen rev igjennom henne.

Dani ventet til Anna sin orgasme hadde gitt seg før hun begynte å trekke hånden sin ut av det nå dryppvåte hullet til den unge slavepiken. På nytt hylte Anna i smerte når knokene var på vei ut. Dani grep tak i Anna sitt lange lyse hår og tørket av hånden sin. «Egentlig burde jeg piske deg jente, orgasmen din klemte hånden min så jeg er sikker på at jeg får blåmerker, men det må vente, kanskje jeg kan finne på en annen straff til deg. Nå gi meg det settet med butplugs du har under sengen!» Anna hadde så vidt kommet seg etter smerten og orgasmen, hun følte seg ganske mør, men hun ble lei seg når Dani indikerte at hun hadde misbehaget førstepiken på noen måte. «Anna beklager Frue…hånden din er vel ikke skadd.» Dani sukket. «Nei da, det går greit Anna, nå hvor er de pluggene?» Anna fortet seg med å finne frem en liten svart boks som inneholdt et sett med fem butplugs i varierende størrelse. Mester Pål hadde kjøpt et slikt sett til hver av slavene sine. Anna rakte settet til Dani. «Her Frue…»

Dani valgte den største pluggen og begynte å fukte den med saftene i fra Anna sin fitte. «Mester vil at begge hullene dine skal trenes hore, så jeg tenker vi begynner med en plugg, så kommer jeg tilbake i morgen og bruken hånden på analen din også. Anna svelget tungt. «Ja vel Frue, takk for at du tar deg tiden til å trene Anna Frue.» Dani nikket. «Godt nå bit tennene sammen og prøv å slappe av Anna.»

Det var ikke godt å få pluggen presset inn. Den var tørre enn Mester Pål sin pikk, men ikke med så mye. Og Anna hikstet i smerte når den gled på plass i ræva hennes. «Sånn inne, nå la den bli inne til i morgen Anna.» Befalte Dani. Anna nikket mens hun tørket tårene sine. «Ja Fru Dani.» Dani reiste seg og gikk mot døren. «Gå og legg deg nå Anna, mye trening venter deg i morgen og jeg vil ha deg opplagt…og Anna, du gjorde det bra i dag.» Anna så på Dani så gled et stort smil over ansiktet. «Takk Frue.» hvisket hun, komplimenter fra Dani var ikke noe vanlig kost. Anna dyttet settet med buttplugs under sengen igen og la bladet med kryssord tilbake i hyllen over skrivebordet og la seg for å sove. Fitta var sår og analen hennes verket og gjorde vondt. Men det at hun hadde behaget Mester Pål sin førstepike gjorde alt ubehaget verd det. Det å være til behag gjorde Anna glad og lykkelig gled hun inn i søvnen.