Haikeren: Storytellers versjon

”Drittfest” mer var det ikke å si om det.

Min venninne, som jeg hadde bedt komme var riktig nok kommet men hun avviste alle mine forsøk på å komme innpå henne. Jeg hadde drukket opp den ølflasken jeg hadde åpnet og gjort meg klar til å gå. Jeg var i dårlig humør og så ingen grunn til å gjøre det verre ved å drikke fordi eg syntes synd på meg selv. Jeg hadde kysset henne på min ømmeste og beste måte og hun besvarte kyssene mine begjærlig. Jeg var overkåt og tok nok for raske skritt. Jeg hadde opparbeidet et steinhardt lem som jeg litt småfrekt la hendene hennes over for å vise hvor klar jeg var.

Der var da ett eller annet sa klikk og hun var overhodet ikke lenger interessert. Det var kanskje ikke den helt riktige fremgangmåten, det å stange lemmet mot håndflaten hennes på den måten. Men jeg var stolt av lemmet mit og ville gjerne hun skulle få kjenne størrelsen.
Tenkte i mitt ungdommelige sinn at det ville tenne henne. Men uansett hva jeg nå sa, så hjalp bønner og unnskyldinger ikke.

Da jeg truet med å forlate selskapet var det tydeligvis helt i orden for henne. Så kort tid etter satt jeg da i min egen bil på vei hjem fra festen som aldri en gang begynte. Jeg var kåt, og lemmet sprengte innenfor buksen. Faen.. dette fortjente jeg ikke. Jeg vurderte en snartur i vei kanten for å rive av den verste kåtheten da et skue plutselig dukket opp foran meg på veien.

Jeg passerte et skogholdt i nærheten av byens bedre strøk og der stod det sannelig to haikere. Det vil si en dame står i veien og haiker og en mann sitter på benken bak henne. Han ser opp et lite øyeblikk før han lar haken falle ned igjen på brystet. Kvinnen er kledd i en flott lang selskaps kjole med masse glitter og stas, samt høye hvite sko med lange stilettheler. Hun har oppsatt hår og de kommer begge tydeligvis fra fest. Han sitter og sover bak henne med sin smoking dress på . Den er åpen i fronten og han bærer tydelig preg av å være stup full.

Jeg sakner farten og kvinnen mer rekker ut hånden en haiker nå. Jeg brummer litt ekstra med motoren før jeg glir opp foran den flotte kvinnen som jeg ville tippe var i 35 års alderen. Han er tydeligvis noe eldre eller bærer i det minste preg av det. Jeg har allerede rullet ned
vinduet i mitt amerikanske glis da hun legger hånden på dørkarmen og smiler det beste hun kan.

” Kjære deg” begynner hun… ”Som du sikkert skjønner så har vi vært i selskap og min mann har blitt så forferdelig beruset”

Hun drar en singel lokk fra det blonde håret bort fra ansiktet og går litt til siden for å vise meg hvor ille det står til med sin mann..

”Du som er ung og sterk, kan du være så snill å hjelpe meg å få ham hjem” sier hun bedende med store dådyrøyne.

I min tilstand passet dette aldeles ikke, men flere lange blikk på hennes kropp får meg etter hvert til å forandre mening. Da hun også lover en god belønning er saken klar og jeg spretter ut av bilen. Jeg løfter ham opp fra benken, han veier ikke mye og virker ikke så hinsides som han ser ut. Jeg plasserer ham liggende i baksetet og ber om hennes garanti på at om han spyr så skal hun betale renseregningen.

Deretter setter hun seg inn foran hos meg og viser veien frem til et stort hus bare en kort kilometer bortenfor der jeg stoppet og plukket dem opp. Jeg tenkte et kort øyeblikk på hva i all verden de gjorde der og hvordan de hadde havnet der. Men jeg slo tankene bort da hun
la en silkemyk hånd på låret mitt og takket meg fordi jeg var sååå snill og hjalp dem.

Da vi rullet de siste meterne inn mot inngangsdøren gned hun hånden frem og tilbake på låret mitt. Dette var et klart tegn fra hennes side og meg fikk situasjonen plutselig en helt annen karakter. Prøvde hun å sjekke meg opp? Ville hun ha noe med meg å gjøre?
Jeg nærmest stirret på henne på ny, denne ganger gangen med sultne kåte øyne.
Men… hun befølte meg slik med sin sovende mann i baksetet. Hun var farlig nær mine edlere deler med hånden sin og pikken hadde etter et kort hvileopphold nå begynt å ville opp og ut igjen.

Jeg kastet et raskt blikk i speilet og kunne bare konstantere at mannen hennes sov i sin beste søvn. Men han hadde da vitterlig snudd seg slik at jeg kunne se ansiktet hans. I et svakt øyeblikk ville jeg sagt at han smilte men det var sikkert bare innbilning. Vel fremme ved døren bøyde kvinnen seg mot meg og kysset meg med trutmunn på kinnet.

”Du må ikke gå nå ” sa hun mildt mot kinnet mitt. ”Jeg trenger dine sterke arme til å bære det vraket inn i huset.”

Nå var det var ikke nei i min munn og jeg kikket svært så interessert på baken hennes i det hun forlot bilen . Hun hadde tydelig vis en tanga truse på seg, da konturene av annen type truse manglet på rumpeballene hennes. Jeg prøvde å samle takene igjen og steg ut av bilen for å løfte og delvis geleide hennes mann i mot inngangsdøren.
Vel inne i huset kastet hun av seg den hvite korte jakken hun hadde båret over kjolen og blottla en solbrun overkropp som stod i deilig kontrast til den hvite kjolen hennes. Hun hinket bortover gulvet mens hun med stor møye klarte å få av seg de skyhøye skoene. Jeg ble bare stående og beundre henne der hun gled bortover gulvet. Jeg hadde nærmest glemt at jeg stod er med hennes mann i armene.

”Kom” sa hun lattermildt ”sett ham her i god stolen.”

Jeg fikk geleidet ham bort til stolen og plassert ham forsiktig ned. Der satt han som en liten småkonge og sov. Han hadde fremdeles det dumme fliret rundt munnen som jeg hadde sett tidligere, så noe måtte nok foregå oppe i toppen på ham…gad vite hva.?

”Hei Robert” ropte kona ute i fra kjøkkenet.. ”Var det ikke det du het”

”Jo det er det” sa jeg svakt.. men ,,, men hvordan i all verden visste hun det… Jeg hadde da vitterlig ikke sagt noe om navnet mitt……jeg undret

Men da hun plutselig sto der med to åpnede ølflasker i hendene og den ene skulderstroppen var falt ned til albuen var alt annet glemt. Jeg grep begjærlig etter flasken og tømte den nesten i den første slurken.

”Så så unge virile mann, bli nå ikke så full at du ikke duger du heller” lo hun mens hun slo på stereoen i rommet der hennes mann satt og sov. Hun justerte volumet til en høyde en normalt slettes ikke får sove i.

Deretter satte hun fra seg glasset, smøg inn mot kroppen min og vred seg i rytmen fra musikken… Jeg var stiv som en pinne i dobbel forstand.. Jeg var sjokkert over hennes ublue oppførsel med mannen til stede og jeg var kåt som bare det. Hun smøg magen sin mot kjønnet mitt og gav meg den klareste beskjed jeg kunne få om at hun var interessert i noe mer en bare dansen. Jeg kastet for n’te gang et blikk bort på hennes mann som slettes ikke hang med hodet slik jeg hadde forventet men øynene var lukket og jeg tok en dyp søvn for gitt.

Den andre skulderstroppen hennes var nå falt med på den andre siden og jeg ante at brystene snart måtte slippe fri slik som hun vred seg i dansen…. Og frem kom de, om enn ikke slik jeg hadde ventet. Hun skjøv meg plutselig bakover slik at jeg havnet i en lenestol vendt mot hennes mann… Deretter begynte hun å danse for meg der på teppet mellom oss menn. Jeg skulte bort på ham og var ikke komfortabel, men dansen hennes beruset meg og snart var blikket stivt på den vrikkende kroppen.

”Liker du kroppen min” ropte hun mot taket og smilte deretter til meg mens hun brettet kjolebrystet ned og blottla et par solbrune flotte bryster. Jeg stirret mens hun dreide seg rundt og rundt flere ganger. Nesten så hun ville vise sin sovende mann det samme som jeg fikk se..

Snart gled kjolen nedover den slanke kroppen hennes og gullfargede tangatruser var et syn for mine opphissede øyne. Hun smøg seg mer som en katt over gulvet en hun danset nå, og runden hennes innebar også en sleng bort til mannen. Han skulle vel aldri…..
Men pikken min sprengte mot buksestoffet og hun gjorde ingen mine til å ville gi seg her…

Hun satte den en foten på armlenet på stolen min og trakk det tynne truse stoffet til side slik at jeg kunne se hele kjønnet hennes. Hun var aldeles glattbarbert og da jeg løftet på hånden min for å ta på henne gled hun ned igjen og sprang rundt stolen min. Deretter gled hun over til sin mann og satte seg ned på fanget til den sovende mannen. Hun la seg bakover oppå ham og løftet hendene over hodet hans for å la fingre gli gjennom håret hanns. Han skulle bare vist der han satt i en annen verden.

Hun tok begge hendene hans og la dem på skrittet sitt, et øyeblikk synes jeg å kunne ane de beveget seg, men det var selvfølgelig bare en innbilning fra min side. Kanskje den sterke musikken på virket hans indre.

Hun gled deretter sakte ned fra fanget hans og krøp over gulvet mot meg. Hun reiste dseg midt på gulvet og bøyde seg fremover med den flott baken mot mitt blikk. Slik danset hun etter rytmen og jeg hadde mest lyst til å springe frem å gripe om henne. Etter å ha danset slik og vrikket med hoftene rett foran meg gled hun ned på kne mellom min ben og lot begge hendene gli over den stive lemmet på utsiden av buskene. Snart fant fingrene henne glidelåsen i buksene og etter en vridning med hånden fisket hun frem det stive lemmet mitt.

”Du er stor unge mann, hvilket prakteksemplar av et mannslem” mumlet hun.. ” Du er sannelig blitt en riktig mann”

Jeg satt tom i hodet men stolt som en hane å så pikkhodet mitt forsvinne innenfor leppene hennes. Hun lot tungen sin spinne rundt hodet mens begge hendene beveget seg opp og nedover den stive pikken… Snart hadde hun reist seg igjen og danset videre med halvnaken kropp mot meg. Nå og da senket hun baken slik at lemmet mitt trykket mot det smale truse stoffet som dekket kjønnet hennes..

”Kom så drar vi opp til den store sengen hvor vi kan boltre oss fritt” nærmest sang hun mot meg og jeg var ikke sen om på komme meg på bena. Jeg dro shortsen over pikken min og lot buksene falle til gulvet for raskt å tråkke ut av den… Hun smøg seg under armen min og geleidet meg mot mannen sin.

”Kom å hjelp meg ” Sa hun.. ” Vi kan ikke la ham ligge igjen her…

Jeg ble stående å se på henne som jeg hadde fått en stein i holdet.. Den dummingen hadde da selv drukket så mye at han virkelig fortjente å våkne opp i en stol i stuen. Hun var tydeligvis ikke av samme oppfatning og begynte å stable ham på bena. Jeg kunne ikke gjøre annet en å hjelpe henne. Jeg så et øyeblikk slutten på seansen da hun etter å ha dratt ham opp trappen bikket ham over på sengen og begynte å kle av ham.

”Kom å dra i buksene hans” kommanderte hun meg.. ”Jeg må få ham i seng før eller siden, og da er det like godt å få ham dit så fort som mulig….”

Jeg var sjokkert, så sjokkert at pikken som så stolt hadde kneist mot magen nå var falt ned mot bakken igjen. Hva i himmelens navn skulle dette ende med.

”Slapp av sa hun” mens hun smilte mot meg. ”Du skal få din belønning slik jeg har lovet deg”

Jeg hørte hun sa det men med mannen liggende sovende rett ved siden av følte jeg at det var på tide å trekke seg tilbake.

Nå hadde hun fått av ham alt og la ham på ryggen i senga. Deretter trakk hun av ham silke boxeren og blottet en stiv pikk. Den fulle mannen lå med en kjempepikk i fylla. Hun fnyste bare og kastet dyna over den før det ble noen mer diskusjon.

”Han sover stadig med ståpikk, spesielt når han har drukket..” fortalte hun mens hun igjen begynte å la hendene gli over magen min. Skulle jeg bli eller skulle jeg gå. Jeg hadde da vitterlig hørt om pikker som stod i søvne og bakrus pikker, men det ble så uvirkelig det hele..
Det hele kuliminerte i ingen ting da hun igjen hadde lukket sine lepper om pikken min og sugde hele stasen opp igjen…

Hun hadde den fulle og hele kommando og førte meg mot sengen der mannen hennes lå og sov. Hun førte meg bort til sengen med pikken som ror og la meg ned på ryggen før hun gled oppover kroppen min og tredde seg hurtig ned på pikken. Hun tok meg helt til bunns og klemte meg med skjedemusklene så jeg var redd jeg skulle komme øyeblikkelig. Slik satt hun og ruget meg mens pusten gikk tungt ved vår side. Veldig tungt gikk den faktisk. Hun smilte mot meg for å indikere at dette var en helt vanlig måte å sove på for mannen hennes.

Jeg var blit ordentlig kåt nå og denne farten var ikke for meg så jeg nærmest rullet henne av og la henne på ryggen på tvers på sengen. Jeg løftet bena hennes i været og stakk pikken inn mellom de stramme lårene hennes.. Hun var både het og varm og den sovende mannen var helt glemt av meg. Jeg trakk meg etter en serie støt ut av henne og snudde henne på magen. Deretter stilte jeg meg på gulvet bak henne, løftet opp baken hennes og stanget lemmet mitt til bunns i henne. Den stramme baken hennes var som en magnet for blikket mitt og det var aldeles herlig og se pikken gli inn mellom skinkene hennes. Jeg støtte så hardt at hun stadig vekk kom borti sin mann med hodet og hendene. Jeg lot mag bare ikke affisere av noe lenger og knullet henne videre i stort tempo..

Dynen hun hadde bredt over ham var etter hvert glidd ned på gulvet og ståpikken hans var enda like stiv mot lakene rett foran meg. Hun dyttet ham bort fra seg og jeg var et øyeblikk redd hun skulle dytte ham i gulvet, men han stanset liggende på ryggen med den store stive pikken rett til værs.

”Selv stanget jeg meg videre mot baken hennes og enset ikke at hun faktisk hadde lagt en hånd rundt lemmet hans..

”Kom igjen Robert …” stønnet hun ” Knull meg er du snill, knull meg hardt, kjør den deilige kukken din til bunns i fitta mi”

Ordene hadde stor virkning på meg og jeg økte takten maksimalt mot baken hennes. Hun var helt ute av seg nå og vred seg på lakenet.. Samtidig som hun faktisk runket sin sovende mann. Situasjonen var helt absurd slik vi lå. Men jeg var kommet til et punkt der retur ikke var noe alternativ, slik at det fikk stå til..

Mannen lå helt stille med lukkede øyne mens kona nå brukte begge hender på å runke ham.
Jeg pumpet som en gal bak henne og hadde bestemt meg for å sprute henne full uansett hva som nå måtte skje. Til tross for den absurde situasjonen var jeg i ferd med å komme…

Med hodet mot taket og med åpen munn var jeg ankommet veis ende og begynte jeg å fylle hullet hennes med varm sæd.

” Jeg koooomer, ja du skjønne deilige jeg kommmer , jeg spruter deg full… jaaaa jaaa” ropte jeg så høyt at ingen vel kunne ha sovet…

Da hodet etter hvert vendte tilbake til sin normale posisjon fikk jeg se en sovende full mann som stanget sin pikk opp mellom sin kones hender. Han stønnet nå høyt og gjorde sterke grimaser før han lot hele ladningen sin skyte opp i været. Mellom ivrig runkende hender tømte hun sin mann og sende ladning etter ladning med sæd utover hans mage og kjønn. Først etter uttallige ladninger lot den til å stoppe for deretter og sige sammen mellom hennes hender. Øynene var fremdeles lukket på ham mens jeg sakte trakk meg ut av henne med en ufyselig følelse av å ha blitt lurt trillrundt hele tiden.

Konen skalv over hele kroppen og jeg tydet det dit bort at hun hadde en orgasme der på sengen mens mannens lem ble mindre og mindre mellom fingrene hennes….

Jeg trakk meg stille tilbake mens hun ble liggende på tvers å holde rundt sin manns slappe penis. Jeg kastet et siste blikk på den lekre baken hennes der jeg kunne se mine egne safter piple ut før jeg listet meg på tå nedover trappene. Jeg gikk til stuen og fant alle klærne før jeg tuslet ut til bilen med det som i aller høyeste grad må kalles blandede følelser.

De hadde virkelig spilt haiker rollene godt..