Heidi, del 2

Vi hadde hatt noe fantastiske dager på fjellet, og til tross for min forkjølelse hadde jeg opplevd noe av mitt livs mest opphissende øyeblikk med Heidi, lillesøsteren til min gode venn Marius. (se novellen Heidi)
Jeg ble sittende den kvelden og små titte litt på henne og jeg kjente det fremdeles verket i ballene etter den totale utløsningen min etter at jeg hadde sett henne onanere foran meg.

Marius og hennes tvillingsøster Eva hadde kommet fra fjelltur og ante fred og ingen fare, og etter litt ble det god stemning med mer rødvin og gitarspill.
Vi ble ganske fulle og jeg merket Heidi stadig ville inn og kose i armkroken som alltid før.
Det var definitivt annerledes nå og jeg kjente en pirrende følelse når den myke kroppen hennes kom inntil meg.
Jeg og Marius ble sittende å ralle til langt på natt før vi ble enige om å ta hvert vårt rom ettersom foreldrene hans hadde reist.
Han flyttet inn i dobbeltsengen deres i andre enden av hytta mens jeg nærmest besvimte i sengen min.
Jeg drømte om alskens rariteter da jeg etter litt våknet av at det krøp noen under dynen min, jeg bare gryntet og var helt i tåkehavet.

Etter litt hørte jeg litt knising og når jeg reiste meg opp litt, så jeg i det svake lyset fra vinduet at det var Heidi som hadde krøpet opp i sengen min og lagt seg med ryggen til meg.

Det å dele seng hadde vi gjort før, men etter begivenhetene dagen før fikk jeg en anelse om at dette kunne bli noe mer.
Heidi gryntet litt og ville sove inntil meg som i ”gameledager” jeg la en hånd rundt henne.

Jeg lå i halvkoma og tenkte på henne og den nydelige kroppen hun hadde vist meg, tankene på at lille Heidi hadde en sånn kropp vekket meg sakte opp.
Hun presset seg mot meg mens hun pustet helt rolig, nesten som hun sov og det virket som hun ville ha en reaksjon fra meg.
Hun hadde vært helt tydelig i badstuen hvor hun sa at vi ikke kunne ha sex ettersom det ville ødelegge vennskapet oss i mellom, noe jeg var i stand til å forstå.

Heidi luktet så godt og jeg la meg over på siden så vi havnet i en god gammel skje-stilling hvor jeg holdt rundt henne.
Hun latet åpenbart som hun ikke fant et bra sted å ha armen min og etter litt la hun den så hånden hvilte mot det nederste brystet hennes..

Jeg våget ikke å kjenne etter men kjente tydelig den kraftige brystknoppen sprenge igjennom det myke stoffet og mot nedsiden av hånden min.
Det for bilder av kroppen hennes igjennom hodet og til min skrekk forsto jeg at jeg var i ferden med å pådra meg en ereksjon som presset mot baken hennes.
Etter badstuen hadde jeg bare trukket på meg en treningsbukse og når jeg la meg rev jeg denne av så jeg var naken i sengen kun med t- skjorte..

Jeg kjente den reise seg forsiktig fra madrassen og presset seg opp i mellom oss, jeg håpet at hun sov og når jeg trakk meg litt bakover skvatt den opp og la seg til min forskrekkelse inn i kløften på baken hennes mot det myke stoffet.
Jeg trakk meg litt bakover men da beveget hun seg bare etter med baken og presset imot..
Hun mumlet ”..vi kan bare ligge litt sånn.. det er så deilig..”
Jeg himlet med øynene bak henne og når jeg reiste meg litt opp på albuen løftet jeg dynen litt av oss etter som jeg ville legge på et pledd til.
Heidi hutret litt og jeg tittet ned i mellom oss, og synet av min groteske kukk med sine gode Synet av pikken som hvilte mot den smale baken hennes med rosa pysj, var som tatt ut av en pornofilm.

Jeg var bakfull og måtte le litt, hun snudde hodet raskt mot meg og så på meg med de skinnende lysebrune øynene.
”hva ler du av?” visket hun hest før hun tok hånden prøvende ned bak seg, og med et kjente jeg Norges kaldeste hånd gripe om kukken.
Hun klemte prøvende og bare flirte litt før hun slo fast ”vi kan ikke gjøre det..” hun slapp den med et sukk og la seg tilbake.
Etter litt dyttet hun til meg og visket at hun hadde fått en ide! Vi han ”kose oss” litt med tøyet på..?
Ja vel, tenkte jeg og straks etter tok hun hånden min å la den utenpå det ene brystet sitt, jeg masserte forsiktig og kjente etter litt hvordan knoppen hennes sprengte på igjennom det myke stoffet.
Jeg beveget hånden helt rolig og fattet snart om det andre brystet og mens hun pustet raskere.

Heidi presset seg rytmisk med baken mot meg med merkelig erfarende, roterende bevegelser og når jeg trakk meg litt bakover la kukkhodet seg over den bare korsryggen hennes ettersom pysjen hadde sklidd litt opp.
Jeg lot fingrene trille rundt de bankende knoppene og etter litt rettet hun seg ut og romsterte, og på pusten hennes forsto jeg straks at hun hadde begravd hånden sin i mellom lårene sine.
Heidi pustet tungt og jeg tente enormt på at hun tok på seg selv på denne måten så jeg presset den ene armen under henne så jeg fikk tak rundt begge brystene hennes på en gang.

Heidi var som vanlig i det litt frekke hjørnet og lo av gryntingen min, og da ble det litt leke slossing også..
Vi lo godt og jeg trakk henne hardt over meg så hun ble liggende på ryggen oppå meg og le..
Når jeg sluttet å kile henne la hun bena ned på hver side av mine, og jeg bet tennene sammen når kukken ble klemt i mellom oss.
Heidi reiste baken litt opp som i bro slik at jeg fikk vippet den ut, og når hun senket seg ned igjen slapp jeg staven så den la seg frekt over hennes ”hellige” og ned på den bare magen hennes.
Hun pustet raskt og lå tungt over meg så jeg kunne kjenne baksiden av øret hennes mot munnen.
Jeg tok hendene forsiktig opp og masserte brystene hennes forsiktig igjennom stoffet og hun ristet litt mens hun hev med pusten.

Dette var en merkelig form for sex men ”reglene” gjorde det ekstra spennende, og etter litt kjente jeg armen hennes streife borti skaftet mitt når hånden hennes smøg ned i pysj- buksen.
Det var iskaldt og jeg kjente hun sette opp tempoet på seg selv med roterende bevegelser, og hun stønnet lavt mens maren gikk raskt opp og ned.
Jeg var sprengkåt og masserte brystene hennes hardt og når jeg reiste hodet og så nedover henne så jeg kukkhodet bade i litt sæd som hadde sivet ut av meg og utover maven hennes.
Nedenfor så jeg hånden hennes rotere taktfast under pysjen og jeg kjente den samme, deilige søte lukten bre seg i det lille rommet.
Hun ville tydeligvis ikke ta på den etter som det ble ”galt” så jeg smøg en hånd ned og grep rundt den før jeg runket lett og raskt, fremdeles med hodet mot den myke maven hennes.

Hånden til Heidi gikk opp og ned, og det var bare litt stoff imellom oversiden av hånden hennes og kukken min.
Jeg tok mot til meg og lot hånden gli ned langs skaftet til jeg kom til der hun hadde hånden sin, jeg dyttet kukken til side og la hånden min over hennes og fulgte bevegelsene hennes gjennom buksestoffet.
Hun trakk hånden litt til seg og etter litt kjente jeg stoffet bli litt vått etter som jeg presset det forsiktig i mellom de fyldige leppene hennes.
Hun stønnet og jeg fant en rytme hun likte, når jeg presset hardt så stoffet nermest fulgte med inn i hullet hennes stønnet hun og skalv litt, og det var da jeg kjente den andre hånden gripe rundt den knallharde kukken min.
Hun hadde mistet litt av hemningene og runket meg så det nærmest var vondt, jeg ble helt vill og smatt hånden raskt under pysj- buksen og lot fingrene gli ned i mellom to myke, klissvåte lepper.

Jeg fant fort fram til den store og harde klitorisen hennes og lot langfingeren forsiktig gli rytmisk over den.
Hun stønnet og spente seg opp før hun knep bena sammen og sa et slags ”.. det.. åhh.. nååå..”
Heidi falt ned igjen og når fingeren min smatt inn i det trange hullet hennes rykket hun så jeg kjente det stramme rundt den men til min fortvilelse trakk hun hånden min opp fra buksen.

Jeg ble skuffet og nå hadde hun sluppet pikken min mens hun gispet etter luft, etter dønningene red igjennom henne mens jeg bare håpet hun ville bli liggende.
Jeg lot hendene mine gli oppover magen hennes, under pysjen til jeg kjente de harde knoppene hennes i mellom fingrene, hun stoppet meg ikke men bare stønnet svakt når jeg klemte forsiktig.
Og til min store glede kjente jeg hun igjen ta et solid tak rundt den nå halvsive pikken min.
Det at den var halvstiv forundret henne tydelig og hun startet straks ”gjenopplivnings forsøk” til min store befrielse.

Når hun snudde hodet og tungen hennes streifet kinnet mitt reiste den seg imidlertid raskt.
Jeg lot hånden igjen søke ned imellom lårene hennes, men uten på pysjen og når hun igjen stønnet og ristet ble det for mye for meg.
Hånden hennes for over kukken min og når jeg spente meg mistet hun taket på den så jeg måtte ta over.
Jeg rettet den opp og det svartnet nesten for meg, det suste i ørene og jeg sprutet rett opp så det regnet over oss.
Det var voldsomt og jeg merket hvordan en skikkelig ladning dalte ned på puten min med et klask.

Konsistensen var tynnere en sisst så de gråhvite strålene sto rundt i rommet til vi sank sammen fulle av min sæd.
Heidi slikket på fingeren sin og gryntet fornøyd før vi sovnet rolig inn, heldigvis med en dyne over oss..

Vi våknet tidlig og marius tittet inn og ble egentlig ikke overasket over å se Heidi ligge der etter som det pleide å hende.
Hun hadde heldigvis tatt en egen dyne men når Marius vardret sliten inn å la seg igjen ble vi liggende å pludre å småprate i sengen.
Hun var så søt når hun tittet opp fra dynen med det utrolige blikket sitt og jeg bare måtte rulle meg over til henne og vi lekesloss litt.
Jeg hintet og tok litt rundt på henne men hun var litt blyg og ville liksom ikke.
Vi sto opp og mesteparten av denne dagen flørtet vi voldsomt og når vi var alene noen sekunder ble det litt basking og leking.

Heidi rødmet stadig og jeg merket jo at noe var på gang.
Jeg var blitt kvitt den værste forkjølelsen og vi bestemte oss får å ta en liten skitur rundt vannet.
Etter en stund ville Marius at vi skulle dra og besøke Jarle og noen venner på en nabohytte men da benyttet jeg kjangsen til å si at jeg ikke var i form.
Heidi tok hintet og etter litt skilte vi lag og vi to satte kursen hjemmover så det fosset.

Det var et godt stykke og etter litt bestemte vi oss for en liten pause ved en nydelig liten tømmer stue.
Vi tok av oss skiene og satte oss på dørstokken til den råttene, lille koja og hun smilte søtt til meg med en stor rød topplue.
Vi flirte og hun lente seg inntil meg og jeg holdt rundt henne og jeg følte det bruste i blodet.

Det var fantastisk sol og varmt så vi tok av oss anorakkene og når jeg kikket på Heidi så jeg hvordan de markante brystknoppene struttet igjennom den litt tynne, blå høyhalsete genseren hennes.
Det var så sexy å se de grønne bukseselene ligge stramt på siden over brystene og jeg merket hun viste seg litt frem.

”det var jo ganske morro i går da..” hvor jeg bare utbrøt ”ja deilig..” hun fniste og hadde vel egentlig snakket om festen..
Jeg ble litt flau men hun bare la en hånd rundt meg og sa at det var ”spennende..”

Hun kikket seg litt rundt og når hun så opp på meg hadde hun det smale, kåte blikket jeg hadde sett i badstuen og når jeg skulle reise meg sto det et flått telt ut på buksen min til hennes store fornøyelse.

”Oy!” sa hun og flirte hun så seg omhyggelig rundt etter folk men det var bare litt kratt og snø så langt vi kunne se.
Heidi gikk helt inntil meg og når hun klemte meg kjente jeg en hånd som presset utenpå buksen min.
Hun fikk liksom ikke noe grep på den etter som stoffet var så tykkt, hun trakk seg litt tilbake og så meg dypt inn i øynene før vi ente i et lidenskapelig kyss.
Vi klinte og hun pustet tungt mens hun masserte utenpå buksen, jeg hadde vært sprengåt helt siden morgenen så jeg begynte å fomle desperat får å få av buksen.

Heidi smilte og hjalp meg litt så kukken silslutt fikk oppleve påskefjellet i solbad.
Hun trakk forskende i den med den lille hånden og nå var jeg så kåt at jeg jukket imot hånden hennes.
Hun smilte og visket forsiktig i øret mitt ”har du vasket den i dag da?”
Jeg bare stotret ”ja..” og med et falt hun rett ned på knærene i snøen og gapte kontant over den voksende kukken.

Det å kjenne en varm mund rindt den kalde kukken var ubeskrivelig, det var og så utrolig å se hvordan søte, lille Heidi plutselig hadde min pikk i munnen.
Hun sugde rytmisk og var flink med tennene, hun lot leppene følge med over skaftet og fuktet den godt.
Det gikk ikke mange sekundene før den nådde sine 24 centimeter og hun stønnet nesten som hun ble knullet mens hun sugde meg.
Dette tente meg totalt og hun runket den rytmisk mens hun kastet på hodet, når hun tittet opp på meg ble det for mye og jeg bare fikk stammet fram at det ville gå for meg.

Heidi trakk den ut av munnen sin mens hun stønnet ”å jahh.. kom Erik åhh.. ” før hun begynte å runke med ørsmå raske bevegelser.
Hun hadde full oversikt over hvordan en kukk skulle behandles i denne fasen og når det knøt seg sa hun til min store fornøyelse munnen over halve kukhodet og mante nærmest fram orgasmen med hånden.

Jeg spente meg og når den første strålen sprutet i munnen hennes stoppet hun og bare melket den rytmis i takt med ladningene som pumpet ut.

Jeg hadde vært kåt hele dagen og dette fikk hun tydelig kjenne ettersom sæden fosset ut av munnvikene og nedover den blå genseren hennes.
Hun jamret seg litt og hun mistet taket så noen sprut gikk i ansiktet hennes.

Heidi melket meg tom og slikket seg fornøyd rundt munnen før jeg bare seg ned på dørstokken.
Hun satte seg rett over fanget mitt og skylte munnen med litt sne før vi klinte som besatt og pikken ble ikke annet en litt halvstiv før den presset seg litt på igjen.

”åhhh..” sa hun høyt før hun igjen kastet seg av fanget mitt og bøyde seg ned, hun gapte over den og fikk den hard på et blunk.
Med et reiste hun seg og så seg rundt før hun rev bukseselene av seg, trakk glidelåsen og buksa ned.
Hun hadde skistøvler så det ble en del vakling men jeg reiste meg opp og dyttet henne inntil tømmer veggen.
Jeg trakk opp den lange blå genseren og begynte nesten å skjelve når jeg så den utrolige bake hennes som struttet velformet ut.
Jeg smøg en hånd under genseren og masserte brystene mens den andre hånden raskt fant veien ned mellom de våte leppene hennes.
Kukken sto på skrå langs hoften hennes og hun runket med den ene hånden mens hun støttet seg med den andre.

”åhhh.. mmm.. ohh” stønnet hun når jeg begynte å fingerpule henne i raskt tempo, og nå var det ingen vei tilbake så jeg grep kukken før jeg trakk henne litt ut fra veggen og styrte den opp i mellom bena hennes.
Hun styrte den litt på plass og med et gled den sakt inn i henne, det gikk nesten merkelig lett men det tydet vel på at hun var kåt og klar for dette.
Jeg presset den nesten inn og når jeg begynte å pule henne bakifra med seige tak begynte hun å nesten småskrike å stønne.

”pul meg Erik!” ropte hun og jeg presset på så ballene mine klasket mot magen hennes.
”d.. du får ikke sprute i meg.. ” stammet hun og når jeg satte opp tempoet begynte hun å skjelve i en saftig orgasme.
Heidi ristet og trakk seg forrover så pikken skvatt ut og med et sendte hun to tre savtige sprut ut av hullet sitt og rett ned i buksen sin.

Jeg ble overasket og hadde ikke sett jenter ejakulere sån før og ble helt forfjamset, men hun beroligget meg med at det hente når hun hadde vært kåt lenge.

Jeg boret den inn igjen og satt opp et enormt tempo så hun klynket og bar seg.
Med et nådde jeg toppen og sprutet noen tynne sprut over baken hennes.
Vi sank fornøyde og utmattet ned i snøen og begynte å le av den våte buksen hennes.
Og straks vi kom hjem til hytta knullet jeg henne på stuebordet så tin falt ned fra hyllene.

Eva og Marius kom hjem bare en time etter og Eva begynte å lukte mistenkelig rundt i rommet som oste av sex.
Hun smilte fornøyd til meg og blunket til meg..

Forts?