Heisen: Berit Hagens versjon

Hotellet var fullt av kursdeltagere og seminarrepresentanter. Det vrimlet av fremmede fjes. Midt blant disse var det nesten beroligende å se et og annet kjent ansikt. Det var stort sett de samme som møtte til årsmøtene hvert eneste år.

Hun hadde ofte vært på distriktets årsmøte. Likte å møte representantene fra de andre distriktene og utveksle erfaringer, ha en rolig middag lørdag kveld og en og annen dans etterpå. Særlig var hun spent på å møte Ham.

De hadde hatt noe på gang sist. Men motet sviktet, eller tiden. For plutselig var det søndag, møtet ble brakt til slutten og de kom ikke til å se hverandre igjen på et helt år. Nå møttes de igjen, og spenningen var der fremdeles. Det var deilig å kjenne. Hun smilte og løftet rødvinsglasset mot ham, der han satt rett ovenfor henne. Han besvarte skålen med et megetsigende blikk.

De danset sammen etterpå. Hun nøt å kjenne armene hans holde henne stødig og lede dem omkring uten å dulte borti noen. Dessuten var hun sikker på at det ikke var mobiltelefonen hans hun kjente mot hoften. Av og til lente hun seg inntil ham med munnen nesten inntil øret for å si noe som ikke var viktig. Mest for å komme nærmere, slik han gjorde. Kommentarer om musikken, om møtet, om andre deltagere… Det var da de begge snudde seg samtidig at de nesten møttes i et kyss. Bare en centimeter skilte dem og leppene hennes brant etter å fjerne den centimeteren. Men motet, det forbannede motet, det sviktet igjen.

Hun lukket øynene, skalv innvendig, nøt følelsen av brennende lidenskap, en følelse som bare ble sterkere jo lenger de danset. Og til slutt fikk hun bevist at hans mot var større enn hennes. Da hendene strøk oppover ryggen, fingrene gled gjennom håret i nakken og han holdt henne varsomt fast mens han lett presset leppene mot hennes.

Hun sukket av sødme. Ble tung i kroppen. Lysten veide og hun smøg seg tettere inntil mens hun smakte på kysset hans. Tunga sirklet litt rundt hennes, han sugde den lett inn i sin munn, slapp taket, nappet i leppene hennes med sine og stakk tunga inn i hennes munn, hvor den var mer enn velkommen.

De sa ikke noe da kysset dvelende ble avsluttet. Det lå usagt i luften hva som nå skulle skje. De gikk ut av danselokalet, han med armen lett om hennes skulder, nesten fortrolig, i alle fall løfterikt. Det murret i kroppen, som en ulmende ild. Hun trakk pusten dypt mens de ventet på heisen. Hånden som strøk henne langsomt opp og ned den nakne overarmen, var het, eller var det hennes hud som brant under hans berøring?
– Jeg har fantasert om deg i et helt år, sa han og tiden sto stille.

Hun skalv av spenning. Det dirret under huden, som understrømmer i stille vann. Nervene oppførte seg som maurganger, det kriblet og kilte mens hun stirret på heistallet i håp om at heisen skulle komme fortere ned.
– Helt siden forrige årsmøte, hvisket han i øret hennes, så nært at hun kjente leppene kile og den varme huden stryke som et kjærtegn mot øret. Huden nuppet seg, brystvortene trakk seg sammen. Hun lukket øynene og merket nærheten enda bedre.
– Har du tenkt på meg? hvisket han. Hånden lukket seg rundt nakken, et myndig grep men hun hørte håpet i stemmen selv om han hvisket.
– Hele tiden, svarte hun like lavt, hjertet slo hardt og fort. Heisdøren åpnet seg. Hun stirret på seg selv i speilet som dekket de tre veggene der døren ikke var. Så sitt eget begjær i øynene, så hans begjær. De gikk inn.

Hun visste hvilken etasje rommet hans var i. Femte. Hennes var i tredje. Hun trykket på knappen med 12-tallet. Døren gled igjen og han var over henne med det samme. Et hardt, hett kyss og søkende hender som gled opp og ned ryggen, armene, over baken i harde, runde bevegelser. Sine egne hender styrte hun ikke lenger. Hvor fant hun motet til å stryke hardheten hans? Opplevelsen ga et besettende ekko i kroppen, han var hard som jern!

Heisen gled langsomt oppover. Det føltes som om den steg i takt med hennes spenning, hennes begjær. Tallene som vistes over døra, var graderingen for hennes lyst, hvor 10 var toppen. Hva annet var det da å forvente enn at stopp-knappen ble presset inn mellom 10. og 11. etasje?

Hun famlet etter buksesmekken, ør i hodet og nesten desperat etter å få slukket den brennende lysten, attråen som var så intens at det var plagsomt nå. Grådige fingre fant og dro ham fram mens han dro skjørtet hennes opp og skjøv g-strengen til side. Han kjente på henne og stønnet hjelpeløst mot munnen hennes. Hun kjente tydelig hvordan han skalv av lyst da han merket hvor våt hun var. Selv hadde hun lukket en hånd rundt det harde lemmet mens hun holdt rundt nakkehårene hans i et solid grep.

– Jeg er så kåt, hvisket han og så på henne med et desperat blikk. – Så jævlig kåt. Har fantasert om deg i et helt år, jeg må ha deg. Nå!
– Så ta meg da, svarte hun og kjente kroppen bli nummen av opplevelsen å bli begjært så heftig. Hun stirret vilt på ham, tagg ham med blikket om å ta henne og han adlød. Hun gjenkjente det dyriske begjæret i øynene hans, det var det samme glimtet hun hadde sett i sine egne øyne da heisdøren gled opp og speilet åpenbarte seg. Hun kunne føle et knurr dypt nede i halsen da han lette seg fram og trengte inn. Hun la hodet bakover og trakk pusten dypt da lemmet banet seg vei og skilte skjedeveggene så det sang i underlivet. Hun stønnet og klamret seg fast til ham, følte seg blytung av lidenskap og lett som en fjær da han løftet henne opp med et solid tak rundt henne og baken hennes i sterke never.

Det føltes som å bli spiddet mot veggen, mot speilbildet og ergo sin egen rygg. Hun følte trang til å skrike i ekstase for hvert støt han gjorde, men forsøkte fortvilet å beherske seg. Med dyriske knurr i takt med sine egne støt, tok han henne hardt mot heisveggen med en fart som stadig økte, og hun ble løftet for hvert støt.

Da kroppen hennes ble befridd i en heftig foss av ekstase, hørte hun ikke dråpene som traff gulvet når hun ejakulerte. Hun hørte at det brått ble våtere, og han forsto. Langt, langt borte på sin reise i nytelsens verden merket han at hun kom med væte, noe som ble for mye for en kåt mann. Med et skjelvende rop stivnet han til bunns og løftet hodet mot himmelen; i heistaket lyste bitte små lyspærer som gjenga den nordiske halvkule om natten. En stjernehimmel de begge hadde svevd i en stund, og nå kom ned fra.

Da han trakk seg ut, fulgte en liten flom av safter med. Hun la trusekilen på plass før heisen ble tilgriset, og smilte mens han la lemmet på plass.
– Mitt eller ditt rom?
– Spiller det noen rolle? smilte han tilbake og kysset henne lett.
– Ditt, sa hun og trykket på 5-knappen. – Det er nærmest.