Hun 42, Jeg 18 Del I: Meg Og Torill

Jeg var 18 år og kåt som en hest da jeg var på besøk hos en kompis en gang på sommeren. Sommeren er en fantastisk tid for meg, fordi den samme kompisen min har tidenes hotteste mor. Hun var 42 år gammel, med store flotte bryster, som for øvrig var helt naturlige. En midje som mange jenter i klassen min misunte henne og en rumpe som formelig skrek etter å bli sett etter på gaten. Hun hadde langt flott brunt hår som var like glatt som huden hennes var myk.
Jeg kom gående til kompisen min. Jeg hadde ikke penger til å ta lappen, og jeg ville ikke ta scooteren til faren min. Jeg syntes det var en så fantastisk varm og god dag at jeg gikk. Mosjon fikk jeg jo også. Da jeg kom fram stod kompisen min ute og vasket bilen til faren. Det var en stor, flott bil, for faren hans var den rikeste i hele bygda. Det irriterte meg litt inniblant, for kompisen min hadde en tendens til å få nesten alt han ville ha. Det virket det som faren hans hadde også hadde, for da jeg akkurat hadde sagt hei til kompisen min, kom Torill, mora hans, ut døra for å sole seg. Hun hadde på seg en bikini som nesten ikke dekket noe. De fantastisk deilige brystene hadde hun store problemer med å holde på plass og tangaen var så liten at jeg nesten kunne se leppene. Hun satte seg ned på en solseng og skulle til å smøre seg inn. Kompisen min var opptatt med å vaske bilen.
– Dess fortere jeg er ferdig, dess fortere kan vi gå inn og se film! Hadde han sagt.
Jeg hadde ropt til han at jeg skulle bort å hilse på mora hans, så unngikk jeg å bli våt. Jeg trasket bort til Torill og måtte stresse for ikke å vise henne bulen som allerede hadde begynt å vokse i dongerien.
– Hallo, hvordan går det i dag da? Begynte jeg. Jeg prøvde å skjule at jeg så på brystene hennes ved å ta på meg et par solbriller.
– Det går meget fint, sa hun og smilte mens hun tok fram flasken med solkrem. Hun stoppet og det så ut som om hun tenkte seg litt om. Hun så på meg og smilte.
– Du har ikke lyst til å hjelpe meg?
Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde mer enn lyst til å smøre henne inn. Jeg hadde lyst til å smøre henne inn med mer enn vanlig solkrem, for å si det sånn, men kompisen min stod rett der borte og vasket bilen, og jeg ville ikke vise ham at jeg hadde fantasier om moren hans, noe han sikkert ville skjønne da han så hvordan jeg smurte henne inn med innlevelse. For ikke å glemme Torill. Hun ville sikkert bli skremt og aldri vise seg for meg igjen. Men i en slik situasjon tenker en ikke klart.
– Mer enn gjerne, sa jeg høflig og tok flasken hun rakte til meg. Jeg presset ut enn stor klatt med krem over huden hennes, før jeg begynte å smøre dette utover. Jeg begynte med nakken, halsen og skuldrene. Hendene gikk i vekselvis små og store sirkler, mens den hvite kremen gikk mer og mer i ett med den vanvittig glatte huden hennes. Hun slapp ut et lite stønn da jeg lot hendene gli over nakken. Håret hadde hun satt opp i en klemme, så det var ikke noe problem. Så fortsatte jeg lenger ned. Hendene mine var fuktige og ryggen hennes var varm. Pikken min bare vokste og vokste, det var i alle fall slik jeg følte det. Jeg slengte det ene benet over det andre for å skjule den saftige ereksjonen min. Da jeg kom til bikini stroppen bak på ryggen hennes dristet jeg meg til å la hendene mine gå under den. Hun ga fra seg et nytt lite stønn og jeg måtte gulpe, men da kom hendene hennes bak og løsnet den.
– Jeg vil sole meg litt på ryggen. Da trenger jeg ikke denne her, sa hun mens hun holdt seg foran brystene, som så meget gjerne ville ha litt luft når de først var fri. Hun la seg ned på magen og brystene gled ut på sidene. Jeg hadde så lyst å kjenne på dem at jeg begynte å kna hardt på ryggen hennes i ren desperasjon. Hun la tydeligvis ikke merke til det.
Jeg var nå kommet helt ned til tangatrusen hennes. Jeg hadde tenkt å styre meg og ikke ta henne på rumpa. Den fantastiske rumpa hennes som var så sinnsykt fristende den nede. Hun hadde til og med bena svakt spredd slik at jeg kunne se hvor kjønnsleppene begynte. Jeg tok meg sammen og fortsatte å smøre henne inn. Jeg hadde lagt den ene hånden på korsryggen hennes mens den andre var like over. Da gjorde hun noe som virket som et lite rykk, slik at hånden min gled så vidt over rumpesprekken. Hun sa det var en veps rett ved siden av henne så hun måtte lage en brå bevegelse for å få den vekk, men da jeg ikke klarte å dy meg med å se ned blant bena hennes en siste gang før det var slutt på moroa, så jeg at den lyseblå tangaen nå var sterkt mørkeblå rundt leppene.

Like etter kom kompisen min og sa at han var ferdig, så vi gikk inn for å se på film. Jeg så på ansiktet til Torill. Bare for å se. Det var noe jeg gjorde ofte, men denne gangen var det litt annerledes. Jeg lengtet mer etter henne nå enn noen gang før, men til min store skuffelse sov hun.

To timer senere var filmen ferdig. Det var en gørr kjedelig film så det var ikke så rart at kompisen min sovnet halvveis. Jeg hadde ikke rukket å få med meg halvparten, fordi jeg bare hadde tenkt på Torill hele tiden. Siden det var fullstendig mørkt i rommet utenom TV-skjermen, gadd jeg ikke skjule ståpikken min, siden han ikke så den uansett. Men nå sov han altså. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg gikk ut en tur for å se om Torill fremdeles var der ute, men det var hun ikke. Jeg satte meg ned i solsengen hun hadde sittet i da jeg smurte henne inn. Jeg tok på punktene der jeg mente å huske hun hadde lagt brystene, og speidet over den varme madrassen etter en våt flekk. Det var ikke lett, siden Torill hadde svettet i det varme sommer været.
Jeg gikk opp på kjøkkenet deres for å ta meg litt brus eller noe annet å drikke. Faren var avholds, så alkohol fantes ikke i det huset. Men der, på kjøkkenet ved vinduet stod hun. Hun snakket i telefonen, så hun hørte ikke at jeg kom inn. Jeg ville ikke gå ut igjen da jeg så hva hun gjorde med seg selv mens hun pratet. Hun hadde dusjet siden hun solte seg, og nå hadde hun på seg en kort sommerkjole og briller og jeg kunne tydelig se den ene hånden hennes, den som ikke holdt telefonen, romstere rundt under trusa. Den ene foten hadde hun satt oppå en liten krakk, slik at hun lettere kunne komme til nedenfra.
Jeg mistet alt av kontroll over lysten min. Jeg gikk stille mot henne. Da jeg var kommet bort hadde fremdeles ikke merket meg, men da jeg lå høyre hånden min over den bare låret hennes og begynte å stryke forsiktig fram og tilbake, holdt hun pusten et lite sekund, før hun tok seg sammen og fortsatte å snakke inn i røret. Jeg merket at hun ga seg selv en svakt raskere behandling etter at jeg kom bort, og dette oppmuntret meg til å fortsette. Jeg lot den andre armen min legge seg rundt midjen hennes og så kysset jeg henne i nakken etter å ha børstet bort det fremdeles våte håret. Hun skjøt ut rumpen mot pikken min og hun kjente at den var hard som stein. Hun begynte å bevege rumpa frem og tilbake mot pikken min. Forsiktig bort, hardt og brutalt mot. Jeg beveget hånden min, den som lå rundt midjen, mot brystene hennes. Jeg fant dem ganske kjapt, ikke så merkelig, og begynte å beføle dem. Hun snakket fremdeles i telefonen, men slapp likevel fra seg et aldri så lite stønn. Den hånden som til nå kun hadde strøket henne over låret lot jeg nå gå under sommerkjolen. Jeg brukte den til å dra kjolen oppover, helt til den hvilte over brystene, som nå hang fritt uten noen BH eller bikinitopp. Begge hendene mine lekte nå med stive brystvorter som var store som ingen jeg hadde vert borti. Da avslutte Torill samtalen.
– Elsker deg. Snakkes i morgen. Jeg enset ikke ordene, eller kanskje gjorde jeg det, men ville ikke bry meg. Uansett fortsatte jeg. Det samme gjorde hun. Hendene hennes førte hun nå over mine tok tak i dem og fortsatte så å kna brystene. Hun slengte hodet bakover og jeg kysset henne på kinnet. Hun slapp taket på hendene mine og tok heller tak i kjolen og vrengte den av seg. Hun snudde seg mot meg.
Der stod hun. Kun iført en truse, som var så våt at en kunne se rett gjennom. Det virket som om jeg stod flere meter unna. Hun var så nydelig at jeg kunne stått og sett på henne i timevis. Men det behøvde jeg ikke. Jeg stod ikke mer enn fem centimeter fra henne, og nå tenkte jeg ikke på annet enn hvor deilig det hadde vert med enten munnen hennes eller fitten hennes rundt den bankende pikken min. Det så ut som om hun leste tankene mine. Hun dro av meg skjorta og begynte å dra av meg buksa. Jeg tok tak i brystene hennes mens hun holdt på og kysset og sleikte dem begge. Til slutt stod jeg der i bare boxer. Det hjalp derimot lite, for pikken min var nå så lysten på action at den ikke ville bli holdt inne av et usselt lite klesplagg. Den stod som et tårn ut fra det vide plagget og Torill snudde seg og ble bare stående å se på den en stund. Jeg gjorde samme. Så fra pikken min til fitten hennes til brystene og tilbake til fitten, som var dårlig skjult bak en våt truse.
– Det er deilig å se at du blir kåt av meg, sa hun og lot en hånd gripe om skaftet.
– Hvordan kan en unngå å bli kåt av deg, svarte jeg. Hun så på meg vennlige øyne og jeg så tilbake. Hun kysset meg på munnen. Så haken. Halsen. Hun fortsatte nedover brystet mitt og magen, som jeg må si jeg er meget fornøyd med. Jeg har riktignok ikke noe hår på magen, men det tror jeg hun likte, så slapp hun få hår i kjeften. Da hun kom ned til boxeren brukte hun begge hendene til å dra den av. Jeg var glattbarbert nedentil, og det så ut til å overaske henne. Jeg hadde bare små stubber av hår igjen etter at jeg barberte den dagen før. Ballene var like glatte, om ikke glattere.
– Barberer du deg til vanlig, spurte hun.
– Egentlig ikke, sa jeg, men av en eller annen grunn gjorde jeg det i går.
– Da har vi noe til felles, sa hun og slapp pikken min. Jeg skjønte med en gang hva hun mente, men som for å bevise det, dro hun nå av seg trusa. En nydelig, glattbarbert, mus lyste mot meg. Ikke et hårstrå å se, ikke en stubb engang.
– Jeg gjorde det for ti minutter siden. Liker du det?
– Ja, klemte jeg frem uten å virke skjelven, for skjelven var jeg. Jeg hadde drømt om Torill siden sjuende klasse, og nå stod vi der. Nakne begge to. Glattbarberte begge to.
– Se om det er glatt nok, sa hun. Jeg takket ja og satte meg ned på huk. Hun satte seg ned på den lille krakken hun hadde hatt benet på tidligere, og spriket med bena slik at jeg kunne komme bedre til. Jeg slikket som en gal over venusberget hennes, mens jeg lot først en finger gli inn i henne. Deretter to, før den tredje kom inn like etter. Hun stønnet og vred seg. Svetten og saftene hennes blandet seg og rant inn i munnen min. Jeg slikket og svelte. Så slikket jeg videre, samtidig som jeg fingerpulte henne. Etter en liten stund begynte hun å skjelve og riste noe forferdelig. Med en hånd tok hun tak i håret mitt og dro meg mot ansiktet hennes, mens den andre hånden hennes jobbet febrilsk med klitten. Med munnen full av saftene hennes kysset vi. Jeg sølte ned på brystene hennes og hun bet meg i tunga til jeg blødde da hun kom. Jeg brydde meg ikke om blodet, men fortsatte å kysse henne og beføle henne over bryst og mus. Hun skalv fremdeles litt da hun reiste seg opp. Jeg satt fremdeles på knærne og dette benyttet hun til å legge meg over på rygg. Hun stod nå over meg, og alt jeg så var fullkommen kvinne. Fitte som rant over av safter, nedover lårene og leggene. Store duvende bryster som bølget i takt med den høye pulsen hennes. Langt brunt hår som ledet opp mot et ansikt så fantastisk som ingenting jeg før hadde sett.
Så satte hun seg over meg. Hun lot pikken min gli inn i henne mens hun fremdeles stønnet etter den kraftige orgasmen. Jeg lot henne sitte seg på meg. Hun var trangere enn jeg hadde trodd. Det virket ikke som om hun hadde vert med på fire fødsler. Jeg hadde hørt om en type operasjon en kunne få tatt i Amerika, som gjorde at fitten ble trang igjen. Jeg tenkte at det må ha vert noe slikt hun hadde gjort. Det måtte det være. Hun måtte tvinge seg nedpå pikken min. At hun var så trang som hun var gjorde litt av utslaget, men nå skal det sies at pikken min er ganske stor, så det hjalp henne ikke akkurat. Da hun var kommet helt ned, begynte hun å lage små sirkelbevegelser mens hun vippet opp og ned over meg. Hun bøyde seg framover og brukte hendene til å støtte seg på gulvet. Da hun gjorde dette kom brystene nærmest deisende mot ansiktet mitt, og jeg var ikke sen å be. Jeg tok for meg av de to store puppene og slikket dem rene for saftene som rant nedover dem da vi sist kysset. Jeg brukte hendene til å kna rumpeballene hennes hardere og hardere mens jeg nærmet meg orgasme. Hun fulgte tempoet jeg hadde i hendene og det tok ikke lenge før jeg begynte å støte febrilsk med hoftene. Da hun merket dette steg hun plutselig av begynte å suge meg. Hun brukte den ene hånden til å runke meg mens hun sugde og den andre lot hun bevege seg sitt eget kjønn. Hun fuktet fire fingrer før hun stakk den ene fingeren inn i min anus. Hun jobbet med rumpehullet mitt og etter litt hadde hun to fingrer inni. Den tredje og fjerde var ikke langt etter, og det tok ikke lang tid før jeg hadde like stor anus som hun hadde fitte. Jeg hadde prøvd flere ganger å finne mitt eget G-punkt, som jeg visste var i anus, uten hell. Men Torill fant det med en gang. Hun runket og sugde pikken min hardt, mens hun hadde fire fingrer mot G-punktet mitt.
– Jeg kommer, jeg kommer, å fy faen jeg kommer! Bablet jeg. Da sluttet hun å suge og konsentrerte seg om runkingen. Jeg kom som en geysir. Et utbrudd av hvit tjukk sperm sprutet ut over ansiktet hennes. Det smurte seg ut over håret hennes. Det la seg en stripe over brillene hennes, som var lesebriller, og noe smøg seg inn under brillene og la seg over øynene. Dette så det ikke ut som om hun brydde seg om, for det eneste hun gjorde var å runke ferdig pikken min. Jeg sprutet to ganger til før jeg var ferdig. Jeg hadde aldri sprutet så mye før. Heller aldri så langt, men det var ikke det som stod i tankene mine da. Jeg var fult opptatt med å tenke på hva som faktisk skjedde mellom bena mine. Torill slikket i seg noen strimler av sperm som rant nedover staven min, samtidig som hun smurte inn klitten sin med rester av saftene mine. Hun hadde fremdeles ansiktet fullt i sæd, men så ikke ut til å bry seg. Det ene øyet måtte hun lukke for at alt det seige hvite ikke skulle renne videre utover.
Da hun var ferdig med å slikke meg rein reiste hun seg.
– Vi er ikke ferdige enda, sa hun og gikk mot kjøkkenbenken og satte seg på den. Huset deres lå mitt i et slags byggefelt på en liten holme. Alle kunne se vis noen vinket til dem fra kjøkkenvinduet deres, men det så ikke ut til at Torill brydde seg om at folk kunne se henne.
– Kom, sa hun med lokkende håndbevegelser. Jeg hadde ikke mulighet til å motstå fristelsen.
Da jeg var kommet meg på bena tok hun fram en dildo som hadde ligget på kjøkken benken hele tiden uten at jeg hadde merket den. Den var ikke så veldig stor, men den var søt og hadde jordbærsmak, fikk jeg kjenne da hun satte den mot munnen min. Jeg sleikte på den og gapte over den. Hun presset den inn og ut og jeg begynte å dra den nå slappe pikken min. Jeg ville ha den opp i stå igjen, men fant ut at det ikke nyttet foreløpig. Hun dro leketøyet ut av munnen min og satte det mot sin anus. Hun hadde satt seg slik at hun hadde lik tilgang til begge hullene. Det ville da også si at jeg hadde full tilgang til begge hullene, noe jeg likte og syntes var svært pirrende. Det så ut som om hun hadde brukt rumpehullet før. Det var veldig lett å få åpent og den jordbærsmakende dildoen gled rett inn. Da jeg så dette begynte blodet mitt å strømme igjen. Hvis den klarte det, skulle faen meg jeg klare det også. Jeg begynte å runke igjen. Da hun merket det økte hun tempoet met leketøyet for å pirre meg enda mer. Da var det nok. Pikken min var så stiv som den kunne bli, og jeg lot det stå til. Jeg tok tak i hånden hun holdt dildoen i, dro den vekk fra anus og stakk pikken min inn. Pikken min var atskillig lenger enn leketøyet, så da jeg rente den inn skrek Torill litt av sjokket. Pikken min var også mye tjukkere enn dildoen, så hun trodde hun skulle sprekke. Men etter litt ble hun vant til det og begynte å runke seg selv. Hun fatet litt rundt bak ryggen sin uten at jeg brydde meg noe særlig, siden hun fremdeles hadde øynene på pikken min som gikk inn og ut av henne med voldsom kraft og brutalitet. Da hun fant det hun lette etter så jeg at det var en vibrator. Et diger, svart monster av en vibrator. Hun satte den på og stakk den inn i grotten sin. Stønnene hennes ble bare mer og mer intense. Hun begynte å riste igjen. Hun kom like etter. Jeg, derimot, var ikke ferdig. Jeg trakk meg ut av rumpehullet hennes og så til min store overraskelse at den ikke var det spor skitten. Hun hadde tydeligvis tatt klyster eller noe og vasket seg skikkelig. For det var ikke tegn til noe avføring verken i anus eller på min stivkåte pikk. Hun skalv etter den forrige orgasme da jeg begynte på ny inni fitta hennes. Hun begynte å slå seg selv på brystvorten. Hun skrek mer og mer og ville at jeg skulle knulle henne hardere.
– Bit meg, ropte hun, bit meg så jeg blør!
Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Jeg knullet henne hardere og hardere mens jeg bet henne i brystvortene så hun begynte å blø. Hun skrek, men fortsatte å jokke med støtene jeg produserte med hoftene. Hun kloret opp ryggen min med de lange neglene sine og jeg skrek i en blanding av smerte og ekstrem nytelse. Hun kom enda en gang og mens jeg bet henne hardere enn tidligere og presset meg så langt til bunns at jeg trodde jeg skulle ødelegge henne kom vi begge to. Jeg sluttet å bite, og begynte heller å slikke i meg blodet som rant fra brystene hennes. Hun hadde en hånd mellom beina sine som gjorde små, korte, forsiktige bevegelser, mens den andre støttet henne opp.
– Fy faen, var det eneste jeg klarte å få fram. Hun smilte.
– Var det godt, spurte hun, men trengte ikke vente på noe svar. Jeg kysset henne på munnen og tungene våre lekte med hverandre.
– Og jeg som bare skulle ha noe å drikke, sa jeg etter et langt, heftig kyss.
– Fikk du ikke det da? Spurte hun med et lurt smil.
– Jeg tenkte mest på vann, sa jeg og smilte tilbake.
– Vann kan du få, men da må du hjelpe meg å lage middag, sa hun. Jeg lot en hånd gli over en pupp mens jeg så henne dypt i øynene.
– Det kan jeg gjøre, sa jeg.
Så begynte vi på middagen. Biff. En noe uvanlig middag på en så varm dag som da, men det brydde ikke vi oss om. Spesielt siden alt vi hadde kledd oss i var naken hud. Etter en stund ble pikken min stiv igjen.
– En gang til? Spurte hun meg og smilte.
– Ser slik ut, svarte jeg. Da kom jeg plutselig på noe som jeg ikke hadde brydd meg om tidligere.
– Hvem var det du snakket med da jeg kom inn i sted? Spurte jeg. Jeg vet ikke hvorfor, men slik ble det.
– Det var en venninne.
– Men jeg syntes du avsluttet med ”elsker deg”?
– Ja det gjorde jeg. Jeg er alene hjemme i morgen skjønner du, så jeg tenkte at jeg skulle be bort noen venner av meg. Hun smilte lurt til meg.
– Venner? Spurte jeg.
– Bare flotte venner, svarte hun.
– Høres kjekt ut.
– Har du lyst til å komme bort en tur?
Det hadde jeg veldig lyst til, selv om kompisen min skulle til tanten sin. Kanskje nettopp derfor. Jeg smilte brett til henne og befølte rumpen hennes. Den fantastiske runde sprettrumpen. Jeg trengte inn i henne bakfra. Rolig denne gangen. Hun stønnet svakt, men fortsatte å skrelle poteter. Jeg brukte en hånd til å leke med klitten hennes og den andre til å bøye henne fram, slik at vi ble stående i doggy. Etter litt stønnet hun høyere og pusten økte i tempo. Da gjorde jeg det samme. Først kom hun. Da trakk jeg meg ut og kom over ryggen hennes.
– Var det nødvendig da? Spurte hun med tilgjort streng stemme.
– Egentlig ikke, svarte jeg og gjennomskuet henne.
– Men jeg får jo ikke tak i det når det er der, sa hun, men ga seg da jeg bøyde meg ned og slikket i meg alt sammen uten å svelge. Jeg sirklet henne rundt og delte mine safter med henne. Rett etter hørte vi lyder nedenfra. Vi stresset å få klærne på oss, ville ikke at noen skulle se oss sammen nakne. Rett etter vi var ferdige kom kompisen min opp. Poser under øynene og sovesveis. Han mumlet noe om at han beklagde at han hadde sovnet slik at jeg ble alene med moren hans. Jeg smilte beroligende til ham og sa at han kunne gå og legge seg igjen.
– Du ser ut som du trenger det, sa jeg, dessuten klarer jeg meg med moren din. Hun er ikke så kjedelig som du tror. Jeg smilte mot henne og hun smilte tilbake. Kompisen min merket ingenting og gikk tilbake for å sove.