Hva har man på seg på swingerstreff?

Når man skal på swingersklubb eller et privat swingerstreff, vil man i de fleste tilfeller møte mennesker man aldri tidligere har truffet…. og da er førsteinntrykket essensielt.

Dersom man vil bli lagt merke til på en positiv måte, så er det et faktum at det er hvordnn man oppfattes i det man ser hverandre for første gang som er den primære og ofte avgjørende faktoren.

Kall det overfladisk eller hva du vil, men faktum er at swinging primært handler om lyst, seksuell tenning, kåthet, begjær og nytelse.

Ikke om felles musikk smak eller felles bekjente.

Det betyr ikke på noen måte at swinging er forbeholdt unge mennesker med six-pack og solarium brunfarge, swinging er på generelt grunnlag en aktivitet som er åpen for alle.

Men det er uansett smart å vise seg fra sin beste side.

Swingers som treffer andre swingers, tenker sex.

Når man treffer en ny person, vurderer de fleste swingers vedkommende som en potensiell sexpartner, umiddelbart etter at man ser hverandre.

Som oftest før man har utvekslet så mye som et ord, ja på større kluber er det gjerne slik at dersom man tar kontakt er man allerede akseptert som en potensiell sexpartner, mange (de fleste?) bruker ganske enkelt ikke masse tid på å bli kjent med noen de ikke ønsker å ha sex med.

Fremtoning, adferd, utseende og lukt er faktorer som gjøre at man blir avskrevet som sexpartner allerede før man har hilst på hverandre… eller motsatt.

Det innebærer at det er en del av «pakka» å kle seg pent.

Pent innebærer minimum å kle seg i rene klær, gjerne klær som viser kroppen fra sin beste side.

Arbeidsklær og joggedress er fy-fy, med mindre man arbeider i en spennende uniform…

Særlig i private middagsselskaper og litt mer eksklusive klubber, er antrekket viktig.

Dress på mennene og kjole kombinert med høye hæler er vanlig.

Ofte skifter man til noe sexy etter et på forhånd gitt klokkeslett og da er det greit å ha noe lett tilgjengelig.

For menn er sexy undertøy ofte en utfordring, men fks. en sort boxer og en matchende, ettersittende t-skjorte (eller bar overkropp) bør de fleste kunne klare.

Ofte vil man få beskjed om en dresscode dersom man melder sin ankomst til både klubber og private selskaper.

Dersom du ikke får det, er det ALLTID helt greit å spørre.

 

Dersom dere bestemmer dere for å ta skrittet helt ut og treffe noen, eventuelt besøke en klubb, vil dere på et eller annet tidspunkt komme i en situasjon hvor dere treffer mennesker som åpenbart er interesert i dere, men som dere ikke er interessert i.

Det betyr naturligvis at man sier nei, men hvordan gjøre det på en måte som ikke virker uhøflig?

Jeg hører noen av dere som leser dette lure på hvorfor det er så farlig å være uhøflig, det er to grunner til det.

Grunn 1 er at kutymen i miljøet er at man er hyggelig, også mot de man ikke ønsker å ha sex med.

Noen ganger er ikke ting slik de ser ut til med første blikk og selv om de ikke er potensielle sexpartnere, øker muligheten betydelig for å treffe noen man føler man klaffer med, dersom man konsekvent fremstår som hyggelig og sympatisk.

Grunn 2 er at swingersmiljøet er relativt lite, spesielt i Norge.

Alle kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen og muligheten for at dere skal treffe de menneskene igjen på en annen fest eller i en annen erotisk sammenheng er så absolutt tilstede.

Da vil dere neppe være kjent som de som ikke er spesielt hyggelige?

Så da er vi enige om at det er en god ide å være høflige.

En ting man ganske fort lærer, er at mennesker i dette miljøet er raske til å plukke opp signaler, noen vil kanskje si FOR raske.

Av egen erfaring kan vi si at vi har opplevd at mennesker har avskrevet oss, siden de følte vi sendte signaler om at vi ikke ønsket ytterligere kontakt…

Så enkle signaler holder normalt.

Man kan fks. Spørre partneren, ”skal vi gå å sette oss der borte?” eller ”skal vi setet oss ved baren” eller ”skal vi ta en dans”

Det er naturligvis meningsløst for alle å bruke flere timer på å sitte å snakke med noen man uansett ikke har noen interesse av å ha sex med, det sender bare feil signaler.

Det er bortkastet tid både for dere og de dere snakker med.

Dersom man er på et sted hvor fysisk berøring er en naturlig del av settingen, boblebad eller badstue, så holder det normalt lenge å bare flytte seg litt unna dersom noen legger en hånd fks. På låret ditt, eventuelt, flytte hånden diskré.

Dersom det ikke holder, så er det på sin plass med et lavt ”ellers takk”

Dersom DET heller ikke virker, så er det på tide å se bort fra punkt 1, om høflighet.

Husk at seriøse swingers alltid begynner fysisk kontakt med berøring på et ufarlig sted, nettopp for å gi deg en mulighet til å signalisere om det er greit eller ikke.

Det samme bør du/dere gjøre, begynn forsiktig og følg med på reaksjoner og kroppsspråk.

På denne måten er det enkelt både å ta initativ og avvise uten at noen skal føle seg fornærmet.

Det er helt akseptert å avvise uten at man behøver å gi noen grunn.

Alle som har ferdes i swingersmiljøet en stund har opplevd å bli avvist noen ganger.

Det å spørre om hvorfor man blir avvist er direkte uhøflig og et klart tegn på at vedkommende som spør ikke er så veldig opptatt av hvordan han/hun oppfører seg.

Da kan man ganske enkelt svare: ”Det at du i det hele tatt spør om hvorfor, er grunn nok”

Helt til slutt:

De fleste som besøker en klubb for første gang blir positivt overasket over hvor godt de blir tatt i mot og hvor enkelt det er å forholde seg til andre gjester.