Hvordan se om hun eller han er god i sengen

Mange har opplevd å treffe noen på byen, tatt dem med hjem med en lang natt med deilig sex i tankene, bare for å ende opp skuffet. Han eller hun hadde virkelig ikke den fjærneste ide om hvordan de skulle tilfredsstille deg seksuelt.

Vel, her er noen tips til ting du kan se etter hos en potensiell partner og som muligens kan øke muligheten for at du velger riktig neste gang…

Hun/han er god til å kysse.
Om du treffer en person hvis kyss får det til å krible i maven og sender ilinger gjennom kroppen din, ja da er det en person du kan ha god sex med.

Hun/han er god til å danse.
Rytme er essensielt når det kommer til sex. En person som er god til å danse, har nødvendigvis rytmesans.

Spenstighet, styrke og mykhet.
En partner som oppfyller disse kriteriene har naturlig nok større potensial enn en som ikke gjør det.
Mulighetene for variasjon blir i hvert fall større.

Selvsikkerhet.
Å ha tro på egne evner er positivt; å være arrogant og overlegen er ikke like bra. Din drømmepartner er ikke arrogant og vet at hun/han fortsatt har mye å lære (blir man noensinne utlært?), men har samtidig tro på sine egne ferdigheter i sengen. Dessuten vet hun eller han hva de selv liker.

Deler.
En person som gir og deler naturlig, er mer troende til ikke bare å tenke på seg selv i sengen.

Har kunnskap om sex.
En person som vet mye om sex og som snakker naturlig om det, har i hvert fall den teoretiske kunnskapen. Det er et godt steg på veien…

Søker kunnskap.
En partner som har interessen og tar seg tid til å lese om nye spennende ting mht. sex er en potensiell drømmepartner. Hun eller han er tydeligvis interessert i å vite mest mulig om hvordan hun eller han kan gjøre sex til en så deilig opplevelse som mulig. For din del, gjelder det å holde følge.