Hvordan skrive en kontaktannonse

Når du skal skrive en kontakt annonse, eller opprette en profil på et nettsted som tilbyr datingtjenester, så er det noen ting du bør tenke på.
1: Profilbilde
Som overalt ellers, så sier et bilde mer enn 1000 ord og et godt bilde (og gjerne et galleri) er nesten et must skal du ha noen som helst mulighet for å lykkes.

Nærbilder av kjønnsorganer kan du bare glemme, dersom du er veldig spesifikk, kan du putte noen slike bilder i et galleri (men da helst a: Et låst galleri, b; et galleri hvor de som ser blir advart på forhånd)

Svært få liker å få slike bilder brått og uventet rett i fjeset…

En naken kropp syntes de fleste er helt ok, i hvert fall så lenge man søker en erotisk opplevelse, men det må gjøres med stil!

Et lukket galleri med bilder av ansiktet er også et must, skal man først avtale å møte noen, så bør det være en selvfølge at man er villig til å vise et bilde av hvordan man ser ut på forhånd.

En annen ting er at man bør være ærlig med bildene…. bilder som er 8 år gamle og fra før man startet å mistet håret eller før man fikk barn bør man styre klar av.

Skal man treffes, fremstår man raskt som en tulling om bildet overhodet ikke samsvarer med virkeligheten og det hele kan fort bli en litt pinlig affære for begge parter.

Kanskje spesielt for deg, siden du allerede før du har sagt et eneste ord har prestert å fremstille deg selv som en bløffemaker.

2: Selve profilteksten

Profilteksten er ikke like viktig som bildet, ganske enkelt fordi at dersom man ikke har et bilde, så er det veldig få som gidder å lese profilteksten.

Men med et bilde på plass, så er det greit å legge litt jobb i teksten også.

En godt skrevet tekst, uten skrivefeil, gjerne med litt humor hvor du forteller litt om deg/dere og hva du/dere søker er ikke feil.

Det er helt greit å være spesifikk i teksten om du/dere søker noen spesielt, det vil sile vekk en mengde unødvendige svar, samtidig som at de du faktisk søker, vil kjenne seg igjen og se at de er AKKURAT det du/dere søker.
Om det er noe spesielt de som ser profilen din bør vite før de kontakter deg, så er det viktig å få med det, som fks. om du bare ønsker en frekk samtale eller ønsker snarlig treff.

Det vil få folk til å sende deg en melding.

En tekst av typen «er kåt, vil knulle nå» vil garantert ikke gi deg svar. (med mindre du er 24år, blond med store naturlige pupper… men det er antageligvis ikke de svarene du EGENTLIG vil ha)

3: Profil felter

Mange nettsider har felter man kan krysse av for hva man liker, hva man ikke liker, hva man søker, hvor man bor osv.

Dette bør man fylle ut og nok en gang: Vær ærlig.

Dette gir de som besøker profilen din et raskt og detaljert overbilde av det og hva du ønsker, så ser de om de selv matcher helt, delvis eller ikke i det hele tatt.

I tillegg er det ganske mange dating sider som benytter denne informasjonen for å sette opp en «match» med andre brukere som har de samme preferansene som deg.

Det er en funksjon som er rimelig bortkastet om du bare bløffer i utgangspunktet.

Klarer du disse tingene, så er mye gjort.

Det er ikke dermed sagt at du vil drukne si henvendelser, men dersom du bruker blunkfunksjonen (som de fleste datingsider har) eller besøker andre profiler (ofte kan man se hvem som har besøkt en selv) og sender noen hyggelige meldinger til andre man selv finner spennende, så er det stor sjanse for at man i hvert fall får en respons.

Det er alltid mye enklere og hyggeligere å svare på en melding fra noen som faktisk har lagt litt arbeide i profilen sin, enn en kort, intetsigende melding fra en som ikke har hverken bilde eller god tekst på profilen sin.