Hvordan suge pikk:

Lyn kurs på hvordan gi mannen en fantastisk sugejobb

 

Hvis du synes at det å gi mannen er blowjob/sugejobb er lett, da er du kanskje et naturtalent. Å ha et naturtalent er fint fordi det da betyr at du liker å gjøre det, og når du liker det du gjør, så er sannsynligheten stor for at du er god på akkurat det. Men selv om du er et naturtalent så er det alltid greit å få tips og å sammenligne erfaringer med andre, for å forsikre deg om at du gjør ting rett. Sugejobber er ikke akkurat en ting du kan diskutere med hvemsomhelst, og denne artikkelen vil gi deg noen få tips, slik at du kan gi den beste sugejobben han noensinne har fått.

 

Ingen tenner

 

Dersom du spør en mann om det er noe de ønsker på sugejobben, så vil de svare mindre tenner. Mange kvinner er ikke bevisste på at de kanskje bruker tennene for mye og at problemene med det gjør at sugejobben faktisk kan være dirkekte ukomfortabel for mannen. Hvis du har dette tipset i bakhodet, så vil du sannsynligvis gi mannen en bedre opplevelse. Husk at lepper er godt og tenner er vondt. Du skal gi en sugejobb og da bruker man ikke sandpapir på pikken… Du kan best oppnå dette ved å utvide kjeven din og få tungen ut av veien. Tungen burde uansett gjøre andre ting

 

 

 

Utforske pikken

 

Mannen din vil få mye glede av opp og ned bevegelsene assosiert med en sugejobb, men hvis du vil forbedre deg i hva du gjør, da er det bra å vite hvor hans sensitive områder er. Du vil få en god del av de ledetrådene ved å bruke øyekontakt som ble nevnt over her, men hvis du vil ha en liten fuskelapp …. så involverer det tuppen. Nederste delen av tuppen på penis er veldig sensitiv og om du lar tunga gli over den når du gir ham en sugejobb, så vil han legge merke til det. Om du ikke tror på det, så prøv neste gang og du vil se en mann som er blir veldig fornøyd. Det lønner seg også å ha en god rytme og å øve på deep throat ferdighetene.