Hvorfor vil han dele meg?

Fra virkeligheten
 
Vi er et godt gift par som har 3 tette barn, alle i barneskolealder. En hektisk hverdag med gode jobber og aktiv fritid. Begge er vi glad i sex. Det praktiserer vi ofte når muligheten byr seg. Da gjerne en kjapp en på stuebordet eller litt mer avansert med binding og pisking. Et av de siste påfunn til mannen var å filme oss. Jeg protesterte først men gikk med på det til slutt. Det var faktisk meget opphissende.
 
Etter vi fikk 3. og siste barn hintet han etter en stund om at jeg burde ta silikon. Var jeg ikke bra nok? Det viste jeg jo egentlig at jeg var. Gjennomtrent og pen. instagram bildene mine etter fødselen står ikke tilbake for fotballfrue sine. Jeg protesterte heftig. Var jo gjennomtrent og hadde tross alt 3 unger, men silikon ble det!! De første ukene angret jeg veldig, men når sommeren kom var faktisk utrolig bra for selvtilliten. Det var hyggelig å få blikk både på stranden, butikken og byen. Ikke at jeg ikke fikk det før, men nå ennå flere fra folk i alle aldre. Dette var til nå det beste mannen min hadde overtalt meg til bortsett fra det å gifte seg med han da;-)
 
Så en langweekend en sen vårhelg i Berlin kom sjokket!! Han hadde jo hintet om dette noen ganger uten at jeg la så mye i det. Når han tok meg over stuebordet, eller når jeg lå bindt i senga så kunne han si at nå kommer det snart inn en fremmed mann og blir med å knuller deg. Akkurat da var det litt opphissende og innimellom i hverdagen tenkte jeg at det hadde vært deilig, men så kom jeg til meg selv fra fantasiene og ble ganske forbanna. Det kan han ikke mene? Da er jeg utro, blir han sjalu, hva om noen får vite det osv. Men da var vi altså i Berlin.
 
Etter en lang dag i byens gater med shopping og dertil lang og fuktig lunsj var vi tilbake på hotellet. Vi hadde bestilt bord til middag kl 20 så det bar rett i dusjen. Jeg fjernet stubbene av hår på musa og kjente en pirrende følelse. Jeg skulle knulle heftig etter byturen vår. Det var i hvert fall sikkert. Ute av dusjen og inne på rommet satt mannen min i boxeren med ei flaske champis og 2 glass. Vi skålte og drakk og raskt var flaska tom. Hadde lyst å knulle han, men han skulle dusje. Han slang over en pose til meg og sa at dette var mitt antrekk for kvelden. Han hadde kjøpt en flott tettsittende kjole med utringing og splitt, et par strømper sorte og glisende og en hofteholder. Jeg kunne ikke vente med å få det på så jeg fant frem bh og string og fikk på meg kjole, strømper og hofteholder. Det mørke håret ble satt opp og jeg følte meg rett og slett smashing. Mannen min kom ut av dusjen ferdig kledd. Han var som alltid kjekkere en noen gang. Han gikk rolig bort til meg. Dro av meg kjolen, bh og truse. Skulle vi rekke en kjapp en? Jeg var mer en klar. Sånn! da kan du ta på kjolen igjen! sa han. Hva? skal jeg gå uten truse? Ja sa han og gikk ut hotelldøra.
 
På restauranten fikk vi en fantastisk middag med 5 retter og vin til. Det smakte himmelsk selv om jeg hele tiden måtte passe på å sitte anstendig. Det irriterte meg at jeg ble våt og kåt med tanken. Før siste slurk av Moet en etter dessert bøyer mannen min seg frem og sier at vi skal på en nattklubb. Der har jeg en oppgave. Det er å finne en som vil være med opp på hotellet vårt og knulle meg. Jeg protesterer kraftig der jeg går på de høye helene mine på vei bort til nattklubben. Han ser hardt på meg og sier at hvis ikke jeg finner noen så gjør han det. Vel inne på nattklubben er det stappfullt. Klubben går over flere etasjer og folk trenger seg fram til barer, i trapper og på gulv. Utrolig mange flotte mennesker. Jeg begynner å tenke på hva han har sakt på vei opp i trappa, men slår tanken fra meg. Vel oppe kommer en bak meg og sier først på tysk så engelsk at jeg hadde ei utrolig deilig mus. Først flau og forferdet, så som et lyn slo ned i meg ble jeg utrolig kåt. Mannen min tok rundt meg og spurte hva gutten sa. God start svarte han til svaret mitt. Vi møtes her om en time sa han så. Med hver vår type som er klar for å være med oss. Så velger du. By deg frem og la de kjenne på deg var det siste jeg hørte han sa.
 
Jeg begynte å gå litt rundt og stadig kåtere. Jeg så unge trente gutter, stormannsgale mannfolk med mye penger, ensomme ulver og omsvermede muligens kjendiser for noen. Mannen min vinket til meg fra etasjen over. Jeg tok trappa ned. I bunnen kom umiddelbart en kar som måtte være i begynnelsen av 20 årene. Altså omtrent 10 år yngre en meg. Han spurte om en dans og forklarte meg at det var farlig å gå uten truse med han som tilskuer. Jeg ble skremt av tanken på at jeg fikk lyst å dra han rett inn på et toalett. Han befølte meg i fitta samtidig som jeg hadde hånda under hans skjorte å kjente på den veltrente kroppen hans. Utrolig deilig var det, men jeg dyttet han vekk og gikk oppover trappa igjen. Midtveis fikk jeg plutselig en kraftig hånd opp under kjolen. Den var så stor at den holdt over hele den ene rompeballen min. Jeg snudde meg og så rett inn i 2 brune øyne under en brun panne og noen kullsvarte korte hårlokker. Afrikaneren sto 2 trinn nedenfor meg og så meg på 175cm rett inn i øynene. Han måtte være nesten 2 meter høy. I tillegg var han meget velkledd som min mann. Før jeg fikk sakt noe strakk han frem hånda og dro 2 fingre gjennom den plask våte fitta mi. Jeg skalv i knærne og visste at jeg hadde funnet den utvalgte. Jeg bøyde meg mot ham og fortalte om planen til min mann. No problem sa han. I 2 etg møtte vi mannen min. Han hadde med seg en veltrent og overklar 20 åring, men valget var enkelt.
 
På vei tilbake til hotellet var jeg meget i tvil. Pulsen dundret. Jeg kunne ikke gjennomføre. Jeg begynte å snakke norsk til mannen min men han sa at vi ikke kunne trekke oss nå. I heisen på vei opp til hotellet var jeg solgt. Afrikaneren kjørte meg inn i et hjørne. Dro opp det ene beinet og fingret klitten med den andre. Jeg holdt på å komme. Inn på rommet bar det og tvilen kom igjen, men både afrikaneren og mannen min begynte å kle av seg. Da mannen min sto der naken var jeg ganske overrasket. Pikken hans sto rett ut og var bankende stiv. Han var altså blitt kåt av at afrikaneren kjente på meg. Mannen min er godt over gjennomsnittet og den største jeg har prøvd men da jeg så hans pikk ble jeg om mulig ennå kåtere. Pikken var nok litt lengre og veldig mye tykkere. Mannen min gikk ut på toalettet og afrikaneren reagerte umiddelbart. Han dro av meg kjolen og begynte å suge meg på puppene. Han presset meg ned på kne. Når mannen min kom ut sto jeg på kne og slikket på kuken til afrikaneren. Etter hvert prøvde jeg den i munnen. Fikk nesten ikke puste. Så la mannen min seg på gulvet og under meg å begynte å slikke meg. Jeg var i den syvende himmel. Etter en stund satt afrikaneren seg på senga. Han dro meg etter. Jeg skrevde over han. Han stilte den store pikken sin mot fitta mi. Jeg var klar til å gli nedpå, men fikk igjen tanker om at jeg var utro og at det var feil. Mannen min kom opp bak meg. Tok meg rundt halsen og slikket meg på øreflippen mens han ba meg knulle mannen sønder og sammen. Jeg skled sakte ned på den. Et hav av tanker gjennom hodet. Den sterkeste at dette var sinnsykt deilig. Følte aldri at jeg hadde sklidd helt ned. Jeg kjente at det var utrolig trangt og jeg følte jeg skulle sprekke. Da jeg endelig var helt nedpå måtte jeg la fitta mi venne seg til dette dyret av en pikk. Mens mannen min kysset meg og masserte rumpa mi så kysset og masserte han puppene mine. Det var utrolig deilig å kjenne fire hender mot kroppen. En stor tykk pikk i musa og en stiv pikk i ryggen. Jeg begynte å ri han. Fortere og fortere. Det var enormt deilig. Etter en stund løftet han meg av og ba meg stå på alle 4 på hjørne av senga. Han begynte å ta meg bakfra, mens mannen min stilte seg foran meg så jeg kunne suge han. Igjen 4 hender på rumpe og pupper. Mens vi holdt på slik kom jeg så det spruta og rant av fitta mi. Det har aldri skjedd meg før. Afrikaneren sluttet å ta meg og snudde meg rundt. Ba mannen min slikke meg, mens jeg sugde han samtidig som han knulla meg mellom puppene. Jeg kjente at jeg var nære igjen. Afrikaneren satte seg på sengen og ba meg sette meg på pikken igjen. Denne ganga vendt med fronten mot hans knær. Vi knullet i den stillinga mens mannen min slikket meg og masserte puppene mine. Jeg kom igjen ganske samtidig som at afrikaneren kom. Det var enormt å kjenne han komme inni meg samtidig som han stønnet høyt. Afrikaneren gikk ut på badet. Jeg lå på senga og mannen min kom bort med den stive pikken sin. Nesten uvirkelig at han sto der med den bankende pikken samtidig som jeg hadde knullet villt med en annen. Jeg sugde han slik jeg vet han elsker til jeg merket at han var iferd med å komme. Da runket jeg han. Han vet jo at jeg ikke liker sperm i munnen.
 
Etter akten gikk afrikaneren. Vi sovnet nakne i senga. Neste morgen knullet vi i dusjen. Etter turen har jeg begynt å følge diverse tumblr blogger med europeiske par som deler kona med en afrikaner. Jeg er mye kåt. Vi har mye sex. Vi skal ha med en ekstra på neste helgetur og til nå er dette det beste mannen min har overtalt meg til bortsett fra å gifte meg med han:-)