Høyskolen, del 1

Tre år på høyskolen var virkelig kjedelig tenkte jeg idet jeg satte meg ned ved pulten for nok en time med lærer Berholm, jeg kikket ut av vinduet og så på sola, tenkte ikke mye, bare så. Kikket på lærer Berholm som stod å bladde opp i nok ei kjedelig bok, jeg så på bestekameraetn min Alan som satt å spisset blyanten mens han kikket på klassens fineste jente i følge ham, Jessica. Jeg mente heller at Elisabeth var den fineste, hun hadde ikke disse opplagt silikonpuppene og det bitchy – imaget.
Etter timen dro jeg og Alan på rommet til Martin for å spille poker, noe det ikke ble noe av fordi kortstokken var borte og Martin hadde hodepine etter en fest forleden dag. Jeg og Alan bestemte også så for å stikke over til Nina Myers’ rom, den ultimate chick jenta på skolen.

På vei dit kom plutselig Alan på at han hadde et møte med rådgiveren, så han stoppet plutselig og kikket på meg.
”Oj, sorry! Kan ikke bli med!”
”Okey, snakkes senere da” sa jeg og fortsatte ned korridoren.
Da jeg endelig kom fram gikk jeg rett inn uten å tenke over hva jeg egentlig gjorde. Så jeg gikk inn og smelte døra igjen bak meg, kikket på Nina, som lå skrevende i sengen med to fingrer oppi musa si.
”Oj! Unnskyld!”
”Det gjør ikke noe” sa hun og smilte.
Hun reiste seg fort opp og trakk på seg den gule trusa si og smilte. Jeg smilte tvilsomt tilbake, hun lo litt før hun satte seg ned i senga igjen.
”Skal jeg gå? Jeg avbrøt deg vel?” spurte jeg forsiktig.
”Hehe…neida. Nettopp begynt, var ikke så kåt” sa hun og fniset.
”Ok! Jeg kom bare for å se hvordan du har det”
”Ja, kult, har det fett jeg altså” sa hun og tok en røykpakke fra bordet. ”Vil du ha en?”
”Nei takk” sa jeg og satte meg ned ved siden av henne.

Det med Nina var spesielt. Alle syns hun var råsexy og deilig og trolig hadde 90% av gutta på skolen fantasert om henne mens de onanerte. Men det var bare jeg som fikk knulle henne, noe jeg likte godt. Hun var skikkelig søt og sexy; langt og brunt hår, fyldige lepper, lyseblå vakre øyne, ett par fyldige og faste bryster, et smalt liv før ei lita og frekk mus toppet hele greia.

”Kommer du hit for et knull?” spurte hun og tente røyken.
”Nei egentlig ikke…jeg kjedet meg bare litt”
”Ok, kult…du kan få deg ett visst du vil altså! Men da må jeg få barbere meg først”
”neida..greit det azz!”
Hun smilte før hun dro inn en hel del røyk.
”Hva du driver med for tiden da?” spurte jeg.
”Nei, skal på fest i kveld da…til Katherine. Blir fresht”
”Ok! Jenteparty igjen eller?”
”Nei, gutter også. Så bare kom azz!”
”Nei, skal på fest til Robert i kveld jeg”
”Ok…kult det også”

2 timer senere satt jeg og Alan å spyttet papirlapper gjennom sugerør, ofrene våre var forbipaserende lærere, av og til ble det masse kjefting, andre gang latterlig latter. Da vi var gått tom for papir reiste Alan seg og kastet sugerøret i søpla, kikket på meg før han gikk mot rommet sitt. Jeg reiste meg også, gikk ned trappa og ned mot gymsalen. Vi skulle ”gymme” sammen med en helt fremmed klasse, sikkert en gjeng giiker.

Jeg gikk inn i guttegarderoben og skiftet om, merket raskt at jeg var litt for sein. Løp inn i gymsalen og ble møtt av en gjeng studenter og to kvinnelige, eldre lærere iført trange treningsdresser. Jeg slo meg ned ved siden av Ben.
”I dag er det fri trening! Løp, spill fotball, armhevinger, sit-ups, bukk-hopping…velg selv!”
Om få minutter var det fullt styr ute på gymsalen, jeg, Ben og Terry spilte fotball idet ei jente kom løpende og løp seg rett på meg og vi begge landet i en sakkosekk.
”Oj, unnskyld!” sa hun og lo.
”Hehe…går greit” sa jeg og merket da ut hun var kjempesexy.
”Heter du?”
”James…enn du?”
”Rita…koselig å hilse på deg” sa hun og smilte.
”Ja, du også. Henger du mye i området eller?”
”Tja…litt! Er for det meste litt nede i byen og sånn da…”
”Ok! Kult…”
”Vil du knulle?” spurte hun plutselig.

Du verden!

Hun tok meg med ned i jentegarderoben og låste døren. Hun snudde seg og smilte til meg, la meg ned på benken og kneppet opp buksa mi, smilte bredt til meg før hun lente seg opp og kysset meg heftig på munnen. Hun fikk lirket frem pikken fra en halvtrang boxer og startet å ronke en halvslapp pikk, hun smilte og fniste til meg.
”Jeg skal da se å få fart på tissemannen din” sa hun før hun kysset den ømt på kukhodet.
Hun ronket fortere og jeg kjente pikken ble hardere og hardere i hånda hennes, den andre hånda hennes strevde tydelig med å få av joggebuksa si, hun dro buksa av før hun slapp pikken min, brukte begge hendene til å dra trusa av seg og foran meg stod hun med ei glattbarbert mus. Hun sank ned igjen og så sugde hun pikken min, hun ronket med den dene ene hånda mens den andre lekte med ballene, hun sank munnen enda lengre ned på staken og det gjorde himmelsk godt.
”Åh…ja! Mmmm…” var det eneste som kom ut av munnen min.
Hun tok pikken ut av munnen før hun reiste seg opp og dro av seg skjorta og BH’en. En nydelig kropp hadde hun, ett par store mugger i hvertfall!
”Doggy?” spurte hun plutselig.
Jeg kom meg opp.
”Men vi trenger glidemiddel…eller kondom” sa jeg.
”Ikke noe problem” sa hun og gikk bort til skapet sitt, åpnet det og tok ut en full tube glidemiddel.
”Her! Smør meg inn” sa hun før hun satte seg ned på knær foran meg med hendene som støtte. Jeg skviset ut en del og smurte inn rompehullet hennes. Jeg stilte meg så på knær og kjørte pikken inn, knullet henne så inn og ut…inn og ut…

Inn! Åh…deilig! Ut! Åh…inn…ut…litt fortere…inn..ut..inn..ut..inn..ut..inn..ut! Ikke komme…se den deilige rompa…inn..ut..inn..ut…mmmm, kunne knullet den dagen lang…inn..ut..inn..ut!

Hun stønnet deilig imot, jukket hardt, det deilige trange rompehullet som omringet pikken min var deilig, brystene hennes jeg så bare antydning av at disset opp og ned, musa som det rant en liten tår fittesaft av, ned låret og ble kaldere og kaldere, varmen var stor oppi vaginaen hennes, det kunne jeg føle. Rompa mi disset litt ettersom jeg satte inn harde støt, ballene klasket mot rompa hennes, hun og jeg svettet masse.
Jeg trakk meg ut, hun snudde seg opp mot meg.
”Fitte kanskje?”
”Ja!” sa jeg idet hun vridde seg rundt på benken.
Hun skrevde, fitteleppene splittet seg enda mer og jeg kunne se rett inn i den deilige elskovstunnelen hennes. Jeg sank ned og slikket henne litt på venstre leppe og hun stønnet lett. Så på henne.

Fitte…våt fitte…søkkvåt, rennende, glattbarbert fitte…vagina…våt vagina…

Jeg knadde det ene av brystene hennes mens den andre hånda ivrig fingret musa hennes, hun stønnet høylydt til tider. Jeg gikk tilbake til fitta igjen og slikket henne, suttet på klitorisen og slikket fitteleppene, smakte fittesaft…selvfølgelig. Og plutselig kom hun, en liten skvett fittesaft rant nedover musa og mellom rompeballene hennes, fikk mye på fingrene.

Plutselig orgasme…

”Oj! Unnskyld!” sa hun ”Skal jeg ronke deg?”
Jeg takket ja og så ronket hun den harde pikken min til orgasme, sprutet en stor dose sperm utover ansiktet og overkroppen hennes.

Etter det orket jeg ikke mer…sovnet rolig den natta.