I mørket med tre

Jeg trodde aldri dette skulle skje meg. At jeg skulle være innestengt i et mørkt rom med tre snertne damer. Snakk om flaks. Tenk at det skulle bli strømbrudd akkurat da!

Vel, på en måte var det vel minst en som hadde planlagt noe, og hadde selv flaks da strømmen gikk, slik at hun kunne låse døra til kopirommet. Hvor jeg altså ble stående i stummende mørke sammen med tre jenter. Hvorav en av dem altså hadde låst døra.

Jeg er vaktmester i bygget. Ble tilkalt fordi noe var galt med kopimaskinen. Kanskje var de med på komplottet alle de tre jentene, for jeg hadde da hørt rykter fra de andre gutta at noen hadde lyst på meg. Jeg hadde ikke trodd det, men her i mørket måtte jeg tro noe annet. Jaggu! Kanskje det ikke var strømmen i det hele tatt. Hah! Noen slo av lyset og noen lukket døra, og så hylte noen og sa at strømmen hadde gått. Da jeg forsøkte å åpne døra var den låst og nøkkelen slett ikke der! Og så var 2 x 3 hender over meg. Knising og tilbaketrengt latter.

Har du lagt merke til hvor mye mer intens alt sammen blir i stummende mørke? Andre sanser åpner seg når synet har forsvunnet. Man hører bedre, for ikke å snakke om lukten! Man kjenner duftene mange ganger bedre i stummende mørke. Føler mer intens også, når man må gjette seg til hvilken kroppsdel hendene nå har lukket seg rundt. Ikke vanskelig å kjenne et bryst når vorten står som en hard rosin og kiler håndflaten ertende. Ikke særlig vanskeligere å gjenkjenne venusberg heller, med dott og spalte og lår som villige skiller seg. Og så det å kjenne med hele kroppen. Smekre ben som snor seg rundt lårene, hender som stryker brystkasse og ryggtavle. Fingre som åpner knapper og drar ned glidelås, haler i bukseben og skjorteermer for å komme inn til fullstendig nakenhet.

Jeg sto fremdeles midt i rommet da den første munnen lukket seg rundt pikken. Jeg stønnet. Fingret med mus i mørket og klemte rumper mens en annen munn fant min. Det var som om tiden sto stille denne stunden. Mørket fikk det til å virke slik. Jeg gjenkjente ikke noens parfyme når vi klinte, men jeg kjente tydelig at det begynte å lukte kjønn i det lille rommet. Tre våte mus og en kåt pikk.

Hender dro meg ned på gulvet til slutt. To tunger sloss om staven. I mørket kunne jo ikke jentene heller se hvilken kroppsdel som var opptatt, og når de oppdaget det var det greit å dele.

Noen satte seg forsiktig på ansiktet mitt og jeg tok imot henne med tunga klar. Jeg sugde meg forsiktig fast og fikk munnen full av safter mens hun klynket. Ingen av oss kunne være høylydte, noen kunne gå forbi døra og høre at noe skjedde. Ødelegge moroa. Så ble det bytte. Ny mus å slikke, ny tunge på pikken. Mumling der nede. Og da mumlinga opphørte, kjente jeg ei våt fitte tre seg nedpå så det gnistret i underlivet. Ei tunge fortsatte å slikke ballene mens jeg slikket mus og ble ridd i mørket. Hva annet skal man forvente av en stakkars mann, enn at han spruter da? Rykningene i musa jeg slikket fortalte sitt tydelig språk, og da rant det over for meg.

To orgasmer samtidig i mørket, vilt ritt og våte lyder fra fingre som tydeligvis jobbet med sitt respektive kjønn. Noe som tydeligvis hjalp. Plutselig kjente jeg noen skreve over hånda mi, og jeg holdt klar to fingre så hun kunne ri på dem. Tok ikke lange stunden og mange jukkene, så sprutet hun i hånda mi mens hun holdt pusten og hvinte lavt. Fingre masserte på fitta som hadde svelget pikken min, og mens den begynte å slapne etter en hard sprut, kjente jeg at jenta som omsluttet den, kom hun også.

Da lyset kom på igjen, var det rart å se på hverandre. Jentene var kjappe til å få på seg klærne, rødmende og knisende, og så låste de opp og skyndte seg ut. Jeg kjappet meg å låse døra igjen, halvnaken og nummen i kroppen etter den merkelige opplevelsen.

Om ikke lenge ville den bare kjennes ut som en drøm.

Legg igjen en kommentar