Identisk kopi

Jeg er en av dem som synes at jeg har vært utrolig heldig med utseendet mitt. Jeg har en ung, veltrent kropp, selv om jeg ikke lever så altfor sunt, og musklene er veldannet etter flere år med sånn passe mye trening. Jeg har mørkebrune øyne med en svak nyanse av grønt, og ser ellers bra ut i ansiktet. Det jeg er mest misfornøyd med, ikke alvorlig, men mer enn alt det andre, er hårfargen min. Den er rett og slett ganske kjedelig, og nettopp derfor pleier jeg å farge håret mitt enten svart eller blondt. Jeg er bifil, men har en tendens til å foretrekke den mannlige delen av befolkningen.

Men til saken, jeg så for ikke så lenge siden en film som handlet om menneskekloning og om det var rett eller galt. På slutten av filmen var det tydelig at det absolutt ikke burde foretas vitenskapelige eksperimenter på det området, men noe satt igjen i meg etter filmen. Jeg satt meg ned, og grublet over konseptet i filmen. Man hadde en såkalt kjønnsløs «nestenferdig» kropp som med det rette DNA-et ville bli en identisk kopi av hvem man enn måtte ønske. Ved hjelp av en hukommelsesmaskin kunne man til og med gjøre slik at klonen fikk akkurat like minner som det mennesket det var klonet fra.

Jeg ble litt overrasket da jeg fant meg selv liggende å fantasere om hvordan det ville være å knulle meg selv. Jeg ble kåtere og kåtere jo mer jeg tenkte tanken, buksen strammet sikkelig til rundt den voksende kuken, min store stolthet her i livet, og til slutt kunne jeg ikke annet enn å forme en plan. Det hadde seg nemlig slik at jeg jobbet på et forskningssenter som drev og forsket på gener og kloning. Og hvis jeg snakket med de rette personene og trikset og fikset litt, var jeg faktisk i stand til å få oppfylt drømmen min. Pengene var ikke noe problem, dem hadde jeg arvet av mine søkkrike foreldre, som tragisk nok var blitt drept i en bilulykke.

Etter et par måneder var klonen min nesten ferdig utvokst, og det var på tide å gi ham minnene mine. Jeg hadde overgått meg selv når det gjaldt runking og nakenbading i bassenget de siste månedene, men jeg fikk meg ikke til å ha sex med noen, verken menn eller kvinner, jeg var altfor opptatt av tanken på klonen min, som kun jeg visste at var blitt virkelighet. De minnene jeg skulle gi klonen ville gjøre ham til en identisk, og like pervers og forbasket deilig, kopi av meg selv. Tanken hadde umiddelbar virkning på den velbrukte pikken som nok en gang reiste seg med sine 18cm, og selv om jeg er klar over at det ikke er den lengste kuken i historien var den så trent opp av seksuallivet at den nesten visste av seg selv hvordan den skulle tilfredsstille partnerne mine.

Endelig kom dagen! Jeg dro til lageret hvor klonen min hadde ligget i en svær tank på et låst bakrom. Jeg koblet ham fra maskinen og dro ham, uten å se på ham, ville ikke være alene om det første møtet, bort til hukommelsesmaskinen og innpregnerte alle minnene mine. Han var hele tiden dekket av et svært badehåndkle og var helt i svime. Han satt alene i et hjørne og fikk summet seg mens jeg stod vendt andre veien og gned som en gal på den steinharde kuken som ikke ville ligge seg ned. Klonen tok på seg klærne jeg hadde tatt med til ham. Og snudde seg mot meg samtidig som jeg snudde meg mot ham. Han gliste ved synet, og jeg gjorde nøyaktig det samme. Begge hadde fortsatt ganske like minner og begge digget vilt opplevelsen av å møte seg selv. Den eneste synlige forskjellen vi hadde var fargen på håret, også klærne selvfølgelig. Det var like før vi begynte å pule hverandre her, intenst ønsket jeg det i hvert fall, og ut ifra blikket hans å dømme ville han og. Men vi tok oss i det, og skyndte oss ut av bygningen, helt uten problemer og fortet oss deretter hjem.

Jeg hadde på forhånd bestemt at klonen skulle være tvillingbroren min som nettopp var flyttet til byen, og at vi naturligvis skulle dele leilighet. Han fikk navnet Dennis og var tilfreds med det.

Øyeblikkelig etter at vi var kommet innfor døren kastet jeg meg i hans armer, mine armer på en måte tenkte jeg og gliste, og deretter klinte vi, heftigere og heftigere. Tanken på at jeg faktisk klinte med meg selv, tente meg bare enda mer, og nå var jeg vill av begeistring over å ha fått meg en partner som var like galen i hodet som meg selv. Jeg rufset i det nydelige håret til Dennis, mens han strøk meg over ryggen med den kraftige høyrehånden sin. Det var en atmosfære av kåtskap i rommet, og jeg kjente at pikken til Dennis var stiv som et jern, der han presset seg inntil meg. Min var akkurat likedan og kjentes faktisk større ut enn den hadde vært noen gang.

Sakte men sikkert lirket Dennis av meg t-skjorten og overkroppen min var plutselig helt bar. Han begynte å kysse meg nedover halsen, halsgropen og skuldrene, før han fortsatte mot de knallharde brystvortene mine. Han spant tungen sin rundt og rundt i sirkler til jeg ble nesten gal av lyst og forventninger. Jeg trakk forsiktig av meg buksen og dro Dennis med meg bort til en stol som stod i stuen, og han fulgte med bort med en ny glans i øynene, jeg så på ham at nå ville han smake kuk. Jeg var nå nesten helt naken, måtte bare få av meg bokseren og sokkene, men før jeg gjorde det befalte jeg ham om å ta av seg klærne også. Han kledde av seg på en sikkelig sensuell måte som fikk det til å rykke kraftig i den allerede beredte redskapen min. Samtidig som, jeg tok av meg resten av plaggene mine, tok han av sine, og idet øyeblikket han trakk av seg bokseren og jeg fikk se kuken hans, identisk med min, holdt jeg på å forgå av lyst, men det var han som skulle få smake kuk først. Det hadde jeg jo nettopp lovet ham.

Jeg satte meg til rette i den myke stolen og ventet spent på at Dennis skulle sette i gang, kuken vibrerte og pulserte mens jeg studerte kroppen til Dennis. Det var enda ikke gått helt opp for meg at han var en kopi av meg utseendemessig, og foreløpig også i sinnet. Tanken fikk meg til å stønne av vellyst…

Dennis fikk plutselig fart på seg og grep rundt staken min, det gikk en skjelving gjennom kroppen min akkurat da, og begynte å runke meg, rolig som for å irritere. Jeg stønnet igjen og ba han putte kuken i munnen så jeg ikke skulle bli gal mens han holdt på.

Han gliste mot meg og lente seg forover, og slikket meg forsiktig fra nederst på kuken til toppen, før han lukket munnen sin rundt pikkhodet og startet nytelseskapløpet.

Jeg var målløs av begeistring, hadde aldri kjent noe så deilig, men så var det jo også måneder siden jeg hadde skaffet meg et ligg. Dennis holdt på en god stund, og selv om jeg vanligvis ikke pleier å få utløsning av oralsex, kjente jeg at der å da holdt jeg på å eksplodere. Jeg stanset ham, og sa at nå var det min tur.

Jeg gjennomgikk omtrent samme prosedyre med ham, det var jo samme person som holdt på med opplegget, bare i to forskjellige kropper, men selvfølgelig måtte jeg la ham få en liten overraskelse i ny og ne. Jeg brukte derfor tennene mer enn jeg pleier og ut ifra ansiktsuttrykket og lydene hans likte han det.

Plutselig stanset Dennis meg, og vi gikk sammen inn på soverommet, der jeg hadde en velbrukt dobbelseng, jeg var egentlig ganske sexgal og visste hvordan men fikk både menn og kvinner på kroken. Jeg krøp bort på sengen og la meg ventende på siden, med et ertelystent smil om munnen, og klappet på plassen ved siden av meg. Han kom selvsikkert bort til meg og la seg tett inntil meg, slik at kuken hans akkurat berørte magemusklene mine. Der lå vi, begge to kliss nakne og stirret på hverandre, og bare ventet på det som skulle skje. Plutselig grep jeg fatt i den store, harde kuken hans og begynte å onanere ham, jeg vred og gned pikken hans til han ynket seg og ba meg sette i gang med det virkelige arbeidet.

Jeg hadde selvfølgelig forberedt meg på dette og dro fram en bærepose med kondomer og glidemiddel, øynene hans fortalte at dette var noe han også husket. Jeg runket meg selv litt slik at jeg var sikker på å ha helt stiv kuk, selv om det egentlig var unødvendig så kåt som jeg var. Siden jeg aldri hadde hatt noen kjønnssykdommer var selvfølgelig kondomene ikke noen vits denne gang, og så ba jeg Dennis massere pikken min inn med glidemiddel og den oppgaven utførte han med glans. Intenst hvisket jeg at han måtte legge seg på rygg slik at jeg kom til, og så skulle han spre beina ut til siden. Jeg kjente kroppsvarmen hans i det jeg sakte, men sikkert, lot pikken gli inn i hans varme hule. EKSTASE! Jeg hadde egentlig nettopp kjørt kuken min opp i ræven på meg selv, og tanken imponerte både meg og Dennis. Han stønnet på en herlig, nydelig måte og ba meg gi full gass, og akkurat da følte jeg for å holde på helt til dommedag, så deilig var det. Det var rett før jeg eksploderte av vellyst og kåtskap. Samtidig som jeg pulte ræven hans, runket han den steinharde pikken sin og jeg er sikker på at ingen kan være så kåt som vi var akkurat da.

Jeg hadde aldri holdt på så heftig som da, og jeg kjente at orgasmen kom snikende igjen, og rett før jeg skulle til å gi alt og sprute sæden opp i hullet til Dennis, stanset han meg og ba om at vi nok en gang skulle bytte plass. Det gikk jeg med på, men nå var jeg så opphisset at jeg kom til å nekte neste gang. Jeg SKULLE ha orgasmen så raskt som mulig.

Jeg la meg ertende på magen slik at han måtte snu meg rundt for å få holde på i yndlingsstillingen sin. Han smurte inn hullet mitt og kuken sin før han råkjørte pikken langt opp i hullet, uten å ta det så altfor rolig, sikkert hevn for isted tenkte jeg.

Han jukket raskere og raskere og jeg jukket imot for å terge ham litt, og den bevegelsen var alt som skulle til for å sette fart på utløsningen. Jeg runket som en gal mens Dennis holdt på med hullet mitt, og plutselig gikk det en skjelving gjennom kroppen til Dennis, og jukkingen avtok i fart og kraft, uten å holde helt opp. Akkurat samtidig fikk både jeg og Dennis orgasme og kuken min sprutet brystet mitt fullt med sperm, og Dennis sprutet på samme tid ræven min full.

Der lå vi lenge, Dennis med pikken fremdeles inne i meg, og jeg med bena hvilende på skuldrene hans, og jeg la merke til alle luktene som var printet inn i atmosfæren rundt oss. Aldri har jeg luktet noe så godt, og sakte trakk Dennis seg ut, og la seg tett inntil ved siden av meg.

Vi sovnet slik etter en lang snakk om hva som ville skje videre, og våknet neste morgen med to reale morgenbrød. Det er fordelen med å være to gutter, man er som oftest klar til en heftig stund med sex. Vi rævakjørte hverandre en stund før vi stod opp og laget frokost.

I ettertid har vi to levd sammen i leiligheten, som tvillingbrødre for andre, men som intense sexpartnere for hverandre. Det er ikke måte på hva vi har opplevd sammen skal jeg si, og vi har ofte dratt med flere på lekene våre, både menn og damer. Vi er nøyaktig like gær’n, og eneste merkbare forskjellen på oss er at jeg har farget håret svart, mens han har farget sitt blondt.