Innføring i riktig bruk av mus

…jeg var faktisk veldig i tvil om jeg skulle ta sjansen. Det var jo så mange firmaer og småforretninger som hadde utviklet seg innenfor IT de siste årenea.. og som relativt raskt hadde gått til helvete… og det var vel egentlig ikke noen stor grunn til at jeg skulle klare meg noe bedre enn de…

Etter at jeg hadde arbeidet innen datakommunikasjon og div. PC-verktøy i flere år hadde jeg gått totalt lei av alle arbeidsoppdrag og lunefulle kunder. Jeg hadde lyst til å drive for meg selv, ….med det jeg var god til ..

En ettermiddag i lag med gode venner, hvitvin og reker var tidspunktet for min lille test… Hva ville de tro og mene om ideen min ???

…det gikk ikke som jeg trodde. Jeg hadde trodd at mine venner unisont hadde kommet frem til samme løsning…
..Ikke ta sjansen!! De hadde imidlertid applaudert mine planer, og min svoger hadde også spurt om han kunne være med som investor i planene… uten styringsrett.

3 måneder senere hadde jeg mitt lille butikklokale borte ved parken. Lokalet var lite, men med ett par store vinduer hadde jeg gode muligheter for å eksponere mine produkter. At det egentlig var meg som ble «eksponert.»
..det skjønte jeg vel kanskje etterhvert …??

Ideen var enkel men god. Jeg ville tilby en enkel løsning for små bedrifter og enkeltpersoner, som bestod i å finne riktig utstyr, riktige programmer og riktig bruk. Jeg ville koble sammen utstyret, legge inn alle programmene, sørge for opplæring i bruk og feilsøking, og være tilgjengelig når som helst om utstyret ikke fungerte p.g.a. feil på maskin eller bruker.

Ideen ble en kjempesuksess. Det var mange nok som hadde pendlet frem og tilbake mellom Elkjøp og kontoret, i frustrasjon over at noe alltid var feil Enten det var internettlinjene, feil plugg, mangel på drivere… . Det er utrolig mye tid som går med til å fikle og prøve når man ikke har full oversikt. Det var derfor en overveldende respons som kom ganske umiddelbart, og noe av det første jeg måtte gjøre var å sette opp timelister også for kveldene.

Jeg hadde nok å gjøre. Hele dagen ble benyttet til å installere programmer og tilknytte utstyr på små anlegg for å teste og kjøre dette før installasjonen hjemme hos sluttbruker. Alle som hadde kjøpt utstyr av meg måtte bare akseptere at utstyret ble koblet opp i butikken først, og her skulle de benytte utstyret/bevise overfor seg selv og meg at dette kunne de håndtere.

En av de første jobbene jeg fikk var å levere en kontorløsning til ett par kvinner som hadde begynt sin egen familiebarnehage. Utstyret skulle derfor inneholde regnskapsprogrammer, innleggelse av ukeplaner og månedsplanlegger, HMS-systemer og enkelte andre programmer. PC-en skulle også kunne brukes av barnehagebarna for å spille enkle opplæringsprogrammer på CD. De to kvinnene kom sent en ettermiddag, og skulle lære litt grunnleggende PC-bruk av meg. Dagen hadde vært veldig varm, og jeg ruslet selv rundt i en liten ola-skjorts og singlet. Butikken min hadde ikke luftkjøling, og det var derfor nødvendig med minimal påkledning for å tåle å være der over lengre tid.

Anna og Kari hadde bare korte skjørter og solliv på seg når de dukket opp. Solen kom inn gjennom det store vinduet i fronten av butikken, og jeg ble nødt til å slå ned persiennene for å kunne se noe. Døra ble også låst, og etter en liten presentasjon satte jentene seg ned foran PC’en for å få innføring i riktig bruk av musa…. Det var ihvertfall det jeg sa til de, og etter ett fort lite kast med øynene mot hverandre begynte de å skratt-le…. «Ja, det ser vi frem til..» sa Kari gjennom en lang pannelugg som begynte å bli våt av svette..

….»Nei, nei…», jeg måtte bort å forklare Anna hvorfor hun ikke fikk frem de riktige bildene. Varmen hadde nå begynt å bli ubehagelig… og jentene mistet litt av konsentrasjonen. «Skal vi ta oss noe kaldt å drikke ?».. jeg viste jentene ned i underetasjen som fungerte som ett lagerlokale og ett lite spiserom. Der var det faktisk ganske kaldt i forhold, og jeg kunne se at vortene på de velformede brystene til jentene spisset seg under sollivene… Jeg kunne ikke hjelpe for det, men kunne merke ereksjonen komme. Min minimale skjorts var ikke istand til å skjule den, og Anna var ikke den som takket nei heller….. Med ett lite stønn dro hun sollivet over hodet og satte seg på kne foran meg. Med lange rødlakkerte negler fikk hun tak i glidelåsen, og på få sekunder hadde hun klart å få hele min kukk langt innenfor leppene sine.. Kari ble stående, totalt perpleks men gryntet bare «–..unnskyld meg..».. og forsvant opp trappene. Jeg kunne høre døren slå igjen før Anne hadde reist seg opp, tatt tak i trusa og skjøvet den nedover beina sine. En eim av lukter steg opp i nesen min.. og da Anna heiste opp skjørtet og lente seg innover bordet mens hun viftet med stussen,… da kunne jeg ikke annet enn å tre meg innpå henne…. med kukken klar som en erobrer.. på vei inn i ukjent terreng. Det var vanskelig å holde henne fast p.g.a. varmen og svetten, men det betydde lite. Ett par ekstra jukk var det som skulle til, Anna knakk i hoftene og satte i ett ul…. som hadde en egen effekt på stoppekranen min. Den stod nok på automat.. og gikk på med det samme. Strålene mine strømmet inn i Annas fitte i en kraft striere enn en vårelv, og jeg kunne kjenne krampetrekningene hennes rundt kukken der den melket ut de siste dråpene ….

..med ett smil rundt munnen ble vi enige om at neste og siste leksjon skulle finne sted i barnehagen på fredag. Da skulle jeg komme med utstyret, og koble dette opp før siste innføring i «musebruk».

….allerede onsdagen skjønte jeg at det var noe som var i ferd med å skje…. Stadig flere enslige, yrkesaktive kvinner hadde vært innom butikken min for å kjøpe hjemme-PC anlegg. Alle hadde vært meget høflige, og de fleste som kom innom var pent kledd og sminket som om de var på tur ut på byen. Det var spesielt tre av kvinnene som kom med ganske direkte hentydninger om at de forventet en leksjon i «musebruk» når jeg skulle koble utstyret opp hjemme hos dem.

Det var Kari, kvinnen som forsvant som var årsaken til pågangen. Hun var frontkvinne i kvinnegruppa Ottar, og hun hadde klart å få lirket ut av seg hva som hadde skjedd med hennes kollega nede på spiserommet. Jeg tror hun egentlig hadde sagt dette for å forsøke en boikott av min butikk, men heldigvis ble det den motsatte virkningen.

..etter ca. en tre ukers tid hadde jeg vært innom så mange rosa soverom som jeg maktet å se. Jeg hadde virkelig fått smaken på nytt kvinnekjønn… og stortrives i jobben min. Det gikk ikke mange dagene mellom hver gang nytt rosa kjøtt lå fastklamret rundt knaggen min, og jeg var nå kommet i den situasjonen at flere og flere «saboterte» utstyret sitt i visshet om at jeg kom på hjemmebesøk for å reparere «problemet..».

..men problemene begynte nå å stå i kø for meg. Flere og flere ektemenn og samboere hadde hørt jungeltelegrafen, og det var nesten ikke mulig å være alene med mine kunder lenger. Det begynte etter hvert å bli frustrerende … jeg hadde blitt vant til mye kjønnslig omgang den siste tiden. .. og det var uvant for meg at tilgangen skulle bli borte så brått….

…Ting snur seg……. Her forrige dagen kom Kari innom. Det var nå en måned siden hun forsvant opp trappa i fykende fart mens hennes kollega var i ferd med å slikke kukken min som om den var en ispinne…

«Vi skal ha ett møte i klubben min til fredag, tror du at du kan komme og holde ett foredrag om hjemme-pc ?
Det er flere av medlemmene som har ytret ønske om en innføring i bruk av en av klubbens bærbare datamaskiner…og du er den eneste her i nærheten som vi ville spørre….».. Kari ble stående, litt flakkende i blikket. Jeg kunne ikke annet enn å smile, men bekreftet at jeg kunne holde en liten innføring i teamet på kveldsmøtet dagen etter, slik at de kunne låne den med seg hjem uten altfor store problemer……

Allerede ved inngangsdøren fikk jeg inntrykk av at dette ikke var noe vanlig kvinnesaksmøte. Det stod faktisk Ottar på døra, men en mild røkelseslukt kom i mot meg når jeg gikk ned den bratte trappen som gikk nedover i underetasjen fra inngangsdøra på hjørnet av sentrumsbygget på den andre siden av parken…

..Jeg hadde faktisk relativt store problemer med å se noe som helst på vei ned i mørket. Det hang ett par røde lamper helt nederst i trappa, og etter at jeg hørte ordene «kom inn»… når jeg banket på døra steg jeg inn i rommet….

Det første jeg la merke til var den lave, smektende musikken som kom ut fra ett dusin høytalere rundt om på veggene. På gulvet stod det plassert ca. 10 stoler i en halvsirkel, og rett foran stolene stod ett lite bord med en eldgammel Toshiba bærbar PC, av den typen der tastaturet er løst… men som allikevel får plass mellom bunnen og toppen… Hele PC-en er 10 cm tykk, veier 10 kilo og har kapasitet som en nymoderne 286… dvs, INGENTING. Lysene i taket var dimmet ned, men det merkeligste var at rommet var helt tomt, selv eierinnen til stemmen som hadde bedt meg inn var borte….

.. jeg fikk litt skjelving på ryggen, men oppdaget plutselig at den ene veggen var en støttevegg… og at den delte rommet i to deler. En lav liten lyden fra baksiden fikk min nysgjerrighet til å blomstre, og ett eneste lite kikk bak veggen fikk kuken til å reise seg i hurtigtogsfart. På ett kjempedigert teppe stod det 8 kvinner på knærne. Alle var splitter nakne, og alle stod på huk med en kvinnes munn og tunge inn i sin egen spalteåpning… mens hun sugde og slikket kvinnen som stod på kne foran seg. Det var altså en sirkel full av kåte kvinner foran meg, og de to siste kvinnene stod gjemt bak veggen da jeg dukket frem. Ett kort lite basketak mellom oss hadde avgjort vinneren, og det var ikke meg. !! Av med buksa og trusa… og inn i sirkelen kom jeg. Kvinnene hadde funnet ut at de skulle gi meg en liten lærepenge.. i tillegg til at dette var det eneste stedet de kunne være alene med meg nå etter at alle samboere og ektemenn hadde lagt seg i opplegget….

Det skal jeg love deg…. Liggende på ryggen med ei fitte opp og ned på kukken, og en annen fitte rundt og rundt i ansiktet mitt .. der jeg forsøkte å slikke mens dama forsøkte å vaske ansiktet mitt med kåtsaftene sine. Kari var spesielt aktiv, hun var blitt så kåt den gangen i kjelleren at hun ikke hadde fått sove på mange netter. Hun var forresten en kvinne på 26 år, singel og med en kropp som en nyutsprungen 15-åring… spisse bryster, flat mage, pæreformede lår som var godt plassert under en spretten liten rumpe. Jeg kunne tydelig se hvor kåt hun var, kåtsaftene rant nedover lårene hennes mens hun gikk frem og tilbake i køene som ventet på å knulle meg litt eller få seg ett slikk….

…jeg kom mange ganger den kvelden. Jeg fikk faktisk også demonstrert jente-sex på sin mest dampende og erotiske måte.. Alle kvinnene var av den mest kåte versjonen, og det spilte ikke noen rolle hvilken spalte de hadde fingre, tunge eller tær i… Her var alt lov…. Kari fikk tilslutt tak i kukken min som nå begynte å merke kjøret, og i løpet av få sekunder hadde hun fått sugd den opp igjen… Med ett salig stønn og en innestengt kåtskap snudde hun seg rundt, stilte seg på kne med rumpe mot meg og viftet. Jeg tok tak i kukken med høyrehånden, og stilte med på knær bak denne sinnsykt kåte kvinnen….. Jeg kunne følge hennes bevegelser der pekefingren kom glidende nedover i rompesprekken og forsvant inn i kusa for å hente fuktighet… Med en langsom bevegelse kunne jeg se hvordan fingeren ble trukket ut av hullet… våt av safter…. en liten bevegelse senere ser jeg hvordan fingertuppen smyger seg gjennom ringmuskelen… og skyver seg innover i analen … litt av gangen … tilbake å henter mer fuktighet… lenger inn denne gangen… jeg ser at hun liker bevegelsen… og kjenner selv at kukken blir utålmodig…

…ett par minutter senere kan jeg se inn i ett rosa rumpehull som har blitt utvidet og tøyd etter alle kunstens regler… Kari sitter fortsatt på knærne, men en kjempestor svai i ryggen og med bedende øyne…»- Knull meg i ræva..!!. vær så snill… Knull meg i ræva… jeg vil kjenne den store pikken din langt inne i ræva mi… jeg vil kjenne at den knudrete staven din glir ut og inn av meg… jeg vil kjenne at du skyter inn dine stråler i meg… jeg vil at du skal ta tak rundt hoftene mine… så råknuller du meg.. .. ikke stans… jaaa…..aa… du er så god….
…. ja…a…………a.. knull meg,…. ja…. knull meg godt og deilig.. jeg kjenner deg helt inne i meg… ja………»
.. … noen av de andre kikket på Kari der hun svingte hodet fra side til side helt hinsides alt rundt henne.. nesten som i en transe… Jeg trakk ut kukken når jeg kjente at ballene knøt seg sammen, tok sikte over den ene rumpeballen til Kari og lot det stå til. Tre av jentene som lå å sokket hverandre ble ned-dynket av sædspruten min,… og flere av de andre kastet seg over den for å få en smak……
……

OTTAR.. Kanskje det står for … Overkåte Trange Tissehull Avkobler Renslig

…skal love dere,……… neste gang skal vi gjennomgå bruk av digitalt videokamera…….