Innføringen, del 1

Dette er historien om min første ordentlige innføring i sexlivets mange gleder.
Dette var den sommeren jeg fylte 16 år, og før denne natten hadde jeg bare hatt noen flyktige opplevelser med kvisete, fomlete gutter på min egen alder. Jeg visste at det måtte være noe mer der ute. Noe som kunne slukne den intense gløden som brant inne i meg.

Denne kvelden skulle jeg egentlig vært ute på byen sammen med min beste venninne Marit. Hun hadde fikset en dobbel-date med et par gutter fra skolen, men jeg hadde egentlig ikke lyst. Derfor var det ikke vanskelig å svare ja når naboen spurte meg om å være barnevakt. De hadde fått en uventet invitasjon til premieren på filmen ”Veiviseren”, og ville nødig la denne sjansen gå fra seg. Anders (naboen) hadde hjulpet til med å skaffe et par kontrakter til denne filmen, men ble allikevel overrasket når innbydelsen kom i posten.

Anders og Elin var i begynnelsen av 30 åra og hadde tre gutter i alderen 2 til 7 år, som jeg ganske ofte satt barnevakt for. De hadde flyttet inn i nabohuset når jeg var 11 år, og helt fra første dag hadde jeg vært som en del av familien. De var nesten som en tante og onkel for meg. Døren stod alltid åpen for meg hvis jeg hadde problemer eller bare ville slippe unna min egen familie litt. Jeg hadde et spesielt godt forhold til Elin. Henne kunne jeg snakke med om alt, også vanskelige ting som sex og kjærlighet.

Jeg kom som vanlig en time før jeg egentlig behøvde. Jeg syns det var hyggelig å være der, og spesielt når de gjorde seg klare for å gå ut. Elin hadde et ganske naturlig forhold til kroppen sin, og gikk ofte rundt i bare trusa og bh’n mens hun fant frem klærne. Jeg hadde ikke tenkt over det før, men i ettertid har jeg skjønt at jeg likte å se henne slik. Kanskje det var derfor jeg likte meg så godt der. ”Vi blir sikkert sene” sa Elin. ”Jeg har redd opp sengen din hvis du vil sove her i natt.” Jeg hadde sovet over der utallige ganger og hadde etter hvert fått et rom som liksom var mitt.

Kvelden gikk ganske fort, og etter at jeg hadde fått de tre herlige rakkerungene i seng varte det ikke lenge før jeg også krøp til køys. Utover natten våknet jeg og måtte tisse. Jeg stod opp og gikk ut i gangen. På vei til do måtte jeg gå forbi døren til soverommet til Elin og Anders. Den stod fortsatt åpen, så jeg regnet med at de ikke hadde kommet hjem ennå. I det jeg passerte døren hørte jeg noen lave lyder. Jeg kastet et fort blikk inn og ble stående som fjetret. Der inne lå Elin og Anders i en 69. Jeg klarte ikke gå, men ble bare stående å se på når hun tok det store lemmet hans i munnen og slukte det helt. Så trakk hun hodet sakte opp igjen. Dette fortsatte hun med gang på gang mens Anders hadde hodet godt begravd mellom beina hennes. Jeg kunne ikke se så mye av hva han gjorde, men av lydene hennes å dømme så gjorde han en ganske god jobb.

Jeg trengte ikke stå der lenge før jeg begynte å kjenne den deilige pirrende følelsen i underlivet som jeg hadde kjent så mange ganger før. Jeg lot hånden min gli under den korte nattkjolen og mot det ventende kjønnet mitt. Jeg krummet langfingeren litt og lot den gli lett over sprekken. ”Herregud så våt jeg var….. Herregud så sykt det var…” Tankene raste gjennom hodet mitt. ”Her står jeg og kjæler med meg selv, mens jeg ser på at naboene som jeg kjenner så godt, har sex. Å gud så deilig…så deilig perverst.” Jeg klarte ikke å rive meg løs, selv om jeg visste at jeg burde komme meg inn på rommet så fort som mulig. Jeg hadde ikke fått utrettet det jeg skulle en gang, men nå følte jeg ikke tissetrangen lenger. Det eneste jeg følte var den enorme trangen til å bli tilfredsstilt.

Plutselig snur Elin hodet og ser på meg. ”Neimen Anders, se der. Vi har visst fått en tilskuer,” sa hun, mens hun reiste seg opp og gikk mot meg. Jeg ble helt tørr i munnen av engstelse, men kunne ikke slite blikket fra de fyldige puppene hennes som duvet så deilig når hun gikk. Plutselig stod hun ved siden av meg, og jeg kjente en hånd som strøk oppover låret mitt. Det varte bare et øyeblikk, men det virket som en evighet før hun førte den mot de blodfylte fitteleppene mine. ”En liten kåt tilskuer er det visst også,” sa hun i det jeg kjente fingeren hennes gli gjennom den søkkvåte fittesprekken min. Da den berørte klitorisen, som nå var diger og steinhard, kjente jeg et gys bølge seg nedover ryggraden min. Så spennende og skremmende på en gang. Dette føltes så perverst, men samtidig så deilig at jeg ikke kunne la være å nyte. Uten evne til å verken si noe eller gjøre motstand, ble jeg dratt med inn på soverommet. Der ble jeg plassert på sengekanten, mens Elin utforsket det våte kjønnet mitt med fingrene og tungen. Samtidig kunne jeg høre stemmen til Anders i det fjerne, men jeg fikk ikke med meg hva han sa. På dette tidspunktet var det bare sus og kaos inni hodet mitt. ”Hva skjer nå?”, tenkte jeg. ”Er ikke dette litt for sykt?”
”……vi blir nok nødt til å finne en passende straff til deg”, hørte jeg Anders stemme fortsette. ”Straff? Hva er det han snakker om?” rakk jeg å tenke, før jeg kjente noe kaldt og hardt smekke igjen over håndleddene mine. Med ett befant jeg meg liggende på magen med armene strukket over hodet. Bastet og bundet med håndjern rundt handleddene og noe som føltes som lær reimer rundt anklene. Jeg satt dønn fast og var ute av stand til å bevege meg særlig mye. Jeg fikk vridd hodet til siden og rakk akkurat å se karabinkrokene som var hektet fast i sengegavlene før de bandt et tørkle foran øynene på meg. Alt ble helt svart, og jeg kunne høre at noen romsterte i skuffene. Nå begynte jeg å bli nervøs …. eller…. redd er kanskje det rette ordet.
Plutselig kjente jeg en lett sviende smerte over rumpeballene mine, og jeg skjønte at en av dem slo meg med en pisk. Jeg var sjokkert!! Sjokkert over at de som jeg trodde jeg kjente så godt hadde slike perverse lyster. Jeg hadde riktignok sett noen av de bladene Anders hadde gjemt i nattbordsskuffen sin, men å få oppleve noe slikt i virkeligheten hadde jeg aldri trodd. Mest av alt var jeg sjokkert over at jeg selv faktisk syntes det var godt. ”Nei,” sa jeg stille til meg selv.” Det er ikke godt. Sex og smerte har ikke noe med hverandre å gjøre.” Så kom neste slag. Denne gangen var det litt hardere, og det gjorde litt mer vondt. ”Nei!” fortsatte tankene i hodet mitt å si. ”Det er ikke godt… du får ikke lov til å syns det er godt!”, prøvde jeg forgjeves å overtale meg selv. Da det tredje slaget rammet rumpa med enda større styrke, og smerten var så stor at jeg fikk tårer i øynene, måtte jeg bare resignere. Det var godt, jeg likte det, jeg likte det forbasket godt. Det var det som var så fortvilende. Jeg måtte innrømme for meg selv at jeg faktisk ble kåt av å bli pisket på rumpa. Der lå jeg, hos naboen, bastet og bundet, og nøt å bli pisket. Stort verre (eller bedre) enn dette kunne det ikke bli. Så jeg bestemte meg for å gjøre det beste ut av det. Fra nå av skulle jeg følge de kåte følelsene mine.

Nå lå jeg der og grugledet meg til det neste slaget som jeg visste ville komme ganske snart. ”Svisj,” hørte jeg pisken for gjennom lufta. Jeg visste at den hadde retning mot rumpeballene mine, og jeg kjente hårene reise seg på kroppen min i en slags skrekkblandet fryd. Der traff den, og jeg kunne ikke motstå å slippe fra meg et lite skrik. ”Hm,” hørte jeg Anders si med myndig stemme, mens han dro meg opp på alle fire. ”Det lille kåte ludderet begynner visst å like avstraffelsen hun får. Kanskje hun har lyst på ekte mannfolkpikk? Vil du kjenne pikken min oppi den plaskvåte ungfitta di?”, sa han og kjørte brått to fingre opp i meg for å kjenne på saftene mine. Samtidig tok han tak i håret mitt og dro hodet mitt bakover. La leppene sine inn mot øret mitt, og visket hvesende ”Svar da ditt lille ludder ….. vil du smake pikk?” Nå var jeg så våt og kåt at jeg hadde gjort hva som helst for å kjenne pikken hans inni meg. ”Jaa …..” ynket jeg forsiktig. ”Jeg hørte ikke. Svar høyere! Si vær så snill!” Nå var han skikkelig streng i stemmen, og kåtheten inni meg holdt nesten på å eksplodere. ”JA, JEG VIL HA DEN DEILIGE PIKKEN DIN INNI MEG. VÆR SÅ SNILL Å KNULL TENÅRINGSFITTA MI MED DEN STORE GUBBEKUKKEN DIN. JEG VIL HA DEG NÅÅÅ!” ropte jeg ut.
Dermed så støtte han inni meg med stor kraft, rett til bunns. Jeg skrek høyt av nytelse og smerte. Jeg hadde jo tross alt bare hatt noen få episoder med gutter på min alder. Og nå ble jeg råknullet av en voksen mann. Det ble for mye for meg, og orgasmen som kom skyllende gjennom kroppen ville ingen ende ta. Mens saftene sprutet ut av fitta på meg, kjente jeg en kropp under meg. Det var Elin som ikke klarte å se på lenger. Hun la seg under meg og begynt febrilsk å slikke meg og Anders, samtidig som hun svelget unna all den fittesaften hun klarte. Nå klarte ikke mannen hennes å holde seg lenger heller. Han dro ut pikken i det han kom og jeg kjente sædspruten stå på klitta mi. Da gikk det for meg igjen. Det var så deilig grisete. Jeg kjente spruten mot klitta og rumpehullet samtidig som jeg kjente tunga til Elin slikke det opp.

”For en opplevelse,” tenkte jeg da jeg utmattet falt over Elin. Så jævla deilig. Preverst, grisete og deilig. Og jeg har ikke sett en dritt av det som hadde skjedd. Jeg hadde fortsatt bind over øynene. Det var i grunn greit, for jeg var så flau at jeg var glad jeg slapp å se de i øynene akkurat nå.

Anders, som nå lå på ryggen i senga ved siden av meg og Elin, strakk etter en stund ut den ene hånden og hjalp meg av med øyenbindet. Forsiktig våget jeg å åpne øynene, og tittet ned på den deilige pikken hans som fortsatt sto oppreist i sin fulle prakt. Hele underlivet hans var dryppende vått av i en blanding av sæd og mine safter. De følelsene som tidligere hadde vært en form for skrekkblandet fryd, var nå gjort om til ren kåthet. ”Håper han snart er klar til å kjøre den deilige pikken inn i meg igjen”, tenkte jeg. ”Eller at jeg kan få smake på fitta til Elin. Håper de aldri gir seg.”

Skuffelsen var derfor stor da Elin reiste litt på seg og sa ”Nå må vi nok se til å få lagt oss. Ungene våkner vel snart, og jeg tror det er best du ligger i din egen seng når de står opp.” Selv om jeg prøvde å skjule skuffelsen så godt jeg kunne, så merket nok begge to hva jeg tenkte.
I det jeg gikk ut av døren fra soverommet visket Elin til meg. ”Slapp av jenta mi, du skal nok få smake mer. I morgen sender vi ungene til besteforeldrene sine, og så håper jeg det passer for deg å overnatte.”
Gjett om det passet. Dette ville jeg ikke gå glipp av for alt i verden.