Jenta som gikk til nordenvinden og krevde igjen spermen

Et eventyr som kanskje er litt mindre kjent fra Asbjørnsen og Moe, er eventyret om gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet. Mulig det er mindre kjent fordi Ivo Caprino aldri gjorde noe utav dette eventyret, slik som Askeladden og Reveenka. Gutten som henter mel i stabburet tre ganger, bare for at nordenvinden skal blåse det vekk med det samme han står på trappa forteller om den djerv, ung mann som drar til nordenvinden for å kreve melet tilbake (det gjettet du sikkert). Han får ikke melet, men han får så mange andre fiffige ting. De to første blir fralurt gutten, og når han skal vise tingene for mamma’n sin, er de ikke dugendes, derfor drar han tilbake for tredje gang og lurer til slutt han som lurte fra ham de to første tingene. Alle får som fortjent, med andre ord – og er det ikke det vi vil ha i eventyr, da? A happy end!

Jenta som gikk til nordenvinden og krevde igjen spermen

Det var en gang ei jente som var så ivrig på å bli gravid at hun inviterte gutter fra fjern og nær til å bedekke henne. Problemet var bare at den sinte bonden, som var faren hennes, ikke skulle ha noe av slik syndig på garden. Derfor ba hun guttene om å møte opp på stabburet. Og så de gjorde.

Nå hadde det seg slik at hun ikke kunne bli i stabburet i all evighet når bedekningen først hadde skjedd, hun måtte skynde seg alt hun kunne over tunet og inn i sin egen seng før foreldrene ante uråd. Derfor kledde hun seg slik at det var lett å komme til for guttene som tro til. Undertøyet lå med andre ord igjen på kammerset. Hun løp over tunet med steika bar med det samme hun så at gutten smatt inn på stabburet. Der hadde de en deilig hyrdestund, og så måtte jenta skynde seg over tunet med steika like bar – og vidåpen – for guttene staket henne opp og hun kunne jo ikke løpe med hånda over skrevet, heller!

Nå hadde det seg slik at nordenvinden tok ekstra ille over tunet på garden. Det gikk ikke likere enn at spermen til jenta skvatt ut og føyk av gårde i virvelvind med det samme hun kom ut på trappa til stabburet etter å ha tømt gutten. Dette skjedde kveld etter kveld, og til slutt så ikke jenta noen annen råd enn å oppsøke nordenvinden for å få spermen sin tilbake.

Hun dro av gårde både langt og lenger enn langt, reiste over høye fjell og dype daler, og til slutt kom hun endelig fram til det stedet hvor nordenvinden bodde.
«Åssen forbanna tøys er dette, da?» ropte hun sint mot nordenvinden, som så forskrekket på henne. «Her driver jeg og forsøker å bli med unge, og så kommer du og stjeler spermen min! Jeg vil ha den tilbake, så vidt du vet det!»
«Men kjære vakre vene…» sa nordenvinden. «Jeg kan ikke gi deg den tilbake, det går ikke det. Men jeg har noe som kan hjelpe deg neste gang du går over tunet. Her er magiske skjedekuler. Når du stapper dem inn i dåsa og sier ’dur og dirr og surr og svirr’ så durer og dirrer de sånn at musklene i dåsa di trekker seg sammen og spermen slipper ikke ut. Du kan bruke dem i rumpa også.»

Jenta tok imot kulene og labbet hjemover. Men hun var sliten etter å ha gått både langt og lenger enn langt, og stanset på et vertshus for å natte over. På dette vertshuset var det ei vertinne og jenta fortalte til henne om skjedekulene. Nei, dette trodde ikke vertinna noe på, og så måtte jenta demonstrere dem for henne. De gikk opp på rommet hun hadde leid for natta. Der tok jenta av seg klærne og la seg skrevende i senga. Hun stappet inn de to skjedekulene og sa:
«Dur og dirr og surr og svirr,» og ikke før hun hadde sagt det, begynte kulene å dure og dirre og surre og svirre inni dåsa hennes, så hun hvinte av nytelse og vertinna tenkte da hun så det, at disse kulene måtte hun ha! Hun stilte seg på alle fire mellom jentas skrevende knær og begynte å slikke jenta mens hun tok løkka til kulene i munnen. Kulene var så effektive at selv da jenta kom så det sprutet, så sprutet ikke en eneste dråpe ut. Ikke før vertinna dro kulene ut med tennene, flommet saftene fra dåsa til jenta, som pustet lykkelig ut, sliten og vel tilfreds.
«Jeg skal vaske dem for deg, jeg,» sa vertinna og jenta takket henne før hun falt i søvn.

Dagen etter labbet jenta videre. Da hun kom tilbake til stabburet, sto det allerede en gutt klar og ventet med loffen bulende under buksa. Hun tok ham med inn på stabburet og voktet seg vel for å la faren se dem. Der hyrdet de en stund i et deilig basketak, og da gutten sprutet henne full fant hun fram sekken sin for å stappe inn skjedekulene. Du kan tenke deg at skuffelsen ble stor da hun oppdaget at de var borte! Det gikk ikke likere enn at hun forsøkte å løpe over tunet mens nordenvinden hylte rundt ørene hennes, skjørtet flagret og spermen skvatt.

Det var ikke annet å gjøre enn å vente til neste dag, og så gikk jenta langt og lenger enn langt igjen. Hun troppet opp hos nordenvinden og kjeftet ham huden full.
«Nei men kjære vene da,» sa nordenvinden. «Det er sikkert vertinna på vertshuset som har stjålet dem. Men bi litt, for jeg har en dildo som er like bra om ikke enda bedre. Når du har blitt fylt opp, stapper du dildoen inn og sier ’dirr og dur til sola snur’ og da dirrer og durer dildoen slik at musklene i dåsa di suger spermen oppover dit du vil ha den. Dåsa di snurper seg så grundig at du trygt kan løpe over tunet med den plugget oppi.» Jenta tok imot dildoen og takket, og så la hun i vei hjemover igjen.

Sliten som hun var etter å ha gått langt og lenger enn langt, stanset hun på det samme vertshuset og leide seg rom for natta. Vertinna lurte på om hun hadde noe spennende i sekken denne gangen, og jenta viste henne dildoen og forklarte hva den kunne gjøre. Nei, dette trodde ikke vertinna noe på, og så måtte jenta demonstrere dildoen for henne. De gikk opp på rommet som jenta hadde leid for natta, og så tok jenta klærne av seg og la seg skrevende i senga. Hun stappet inn dildoen og sa:
«Dirr og dur til sola snur,» og ikke før hun hadde sagt det begynte dildoen å dirre og dure inni dåsa hennes, så hun hvinte av nytelse. Dildoen duret enda kraftigere enn det skjedekulene hadde gjort, og da vertinna så det, tenkte hun at denne dildoen, den måtte hun ha! Hun stilte seg på alle fire mellom knærne til jenta og begynte å slikke henne mens hun dro dildoen ut og inn i den plaskvåte dåsa. Dildoen var så effektiv at selv om jenta kom så det sprutet, kom det ikke en eneste dråpe ut. Ikke før vertinna dro dildoen ut av den møre dåsa, flommet saftene ut og jenta pustet sliten ut, lykkelig og vel tilfreds.
«Jeg skal vaske den for deg, jeg,» sa vertinna og jenta takket henne før hun falt i søvn.

Dagen etter labbet jenta videre. Da hun kom tilbake til stabburet, sto det allerede en gutt klar og ventet med loffen bulende under buksa. Hun tok ham med inn på stabburet og voktet seg vel for å la faren se dem. Der hyrdet de en stund i et deilig basketak, og da gutten sprutet henne full fant hun fram sekken sin for å stappe inn dildoen. Du kan tenke deg at skuffelsen ble stor da hun oppdaget at den var borte! Det gikk ikke likere enn at hun forsøkte å løpe over tunet mens nordenvinden hylte rundt ørene hennes, skjørtet flagret og spermen skvatt.

Det var ikke annet å gjøre enn å vente til neste dag, og så gikk jenta langt og lenger enn langt igjen. Hun troppet opp hos nordenvinden og kjeftet ham huden full.
«Nei men kjære vene da,» sa nordenvinden. «Det må være den tjuvaktige vertinna igjen, som har stjålet dildoen. Men her har du noe som er enda bedre! En magisk pisk som gir rumpa di inn slik at musklene snører seg sammen og samme hvor oppstaket du er, så snurper hullet seg slik at du beholder spermen til du er vel i seng. Når du sier ’pisk og slå så rumpa blir rød og blå,’ begynner pisken å piske og slå.» Jenta tok imot pisken og takket, og så la hun i vei hjemover igjen.

Sliten som hun var etter å ha gått langt og lenger enn langt, stanset hun på det samme vertshuset og leide seg rom for natta. Vertinna lurte på om hun hadde noe spennende i sekken denne gangen, og jenta viste henne pisken og forklarte hva den kunne gjøre. Nei, dette trodde ikke vertinna noe på, og så måtte jenta demonstrere pisken for henne. De gikk opp på rommet som jenta hadde leid for natta, og så tok jenta klærne av seg. Så sa hun:
«Pisk og slå til rumpa bli både gul og blå,» og ikke før hun hadde sagt det begynte, pisken å piske og slå på rumpa til vertinna. Hun hylte og bare seg, men det hjalp ikke mye. Pisken drev på til alle klærne hang i laser rundt vertinna og hun tryglet og tagg om nåde, men pisken ga seg ikke før rumpa til vertinna var både gul og blå. Vertinna var så skambanket og redd at hun fant fram både skjedekulene og dildoen hun hadde stjålet, og så kunne jenta gå til sengs med alt hun eide.

Dagen etter labbet jenta videre. Da hun kom tilbake til stabburet, sto det allerede en gutt klar og ventet med loffen bulende under buksa. Hun tok ham med inn på stabburet og voktet seg vel for å la faren se dem. Der hyrdet de en stund i et deilig basketak, og da gutten sprutet henne full fant hun fram sekken sin. Hun stappet skjedekulene opp i rumpa, dildoen i dåsa og fant fram pisken. Så sa hun:
«Dur og dirr og surr og svirr, dirr og dur til sola snur, pisk og slå til rumpa blir både gul og blå.» Så løp hun jamrende over tunet med rumpehullet dirrende, dåsa durende og skinkene varme av røde, sviende piskeslag. Hun nådde akkurat fram til senga si før hun kom, så det ljomet over hele garden og det gikk gjeteord om det flere sogn unna i årtier etterpå.

9 måneder senere lå jenta med veer og snipp snapp snute, var eventyret og unge ute.

Av: Berit Hagen