Jentesex på låven

Hun så på meg med et sensuelt blikk, og jeg kjente hvordan hun tente meg. Det var overraskende, for vi var begge jenter, og jeg var på ingen måte lesbisk. Jeg var invitert på en hagefest for noen venner, og så meg rundt for å se om hun så på noen bak meg, men der sto det ingen i umiddelbar nærhet. Da jeg så på henne igjen, smilte hun.

Hun hadde på seg en stram skjorte i hvit bomull, og innenfor kunne jeg skimte en sort bh som fikk brystene hennes til å strutte. Jeg hadde lyst til å gå bort og ta henne på brystene, men turte ikke.

Hun nikket bort mot en gammel låve like i nærheten, og jeg nikket tilbake. Hun gikk foran og jeg etter.

Inne på låven var det mørkt, og jeg snublet i planker på gulvet og holdt på å falle.

      Hysj! Ingen må høre oss, sa hun og stoppet for å vente på meg.

Hun tok meg i hånda og leide meg inn i et rom med tørket høy. Hun tok meg på brystene og kysset meg på halsen, og jeg kjente jeg ble våt mellom beina. Å, så kåt jeg var! Jeg stønnet og la hånda mi mellom beina hennes. Hun stønnet og knepte opp skjorta si så de deilige brystene inni bh`en ikke var så gjemt. Bh`en hadde knepning foran, og hun knepte den opp. Det kom en liten stripe av lys inn gjennom de skitne vinduene, så jeg fikk sett henne. Jeg kledde fort av meg jumperen min, og sto i bare bh. Da jeg tok hendene bak for å hekte den opp, stoppet hun meg.

      La meg gjøre det, ba hun, og jeg lot henne få lov.

Da vi begge sto uten klær oventil, kjente jeg en sitring gjennom kroppen. Hun hadde skjørt på, mens jeg hadde bukse.

Hun dro opp skjørtet sitt og tok hånda mi og la den mellom beina sine. Hun var fuktig inni trusa, kjente jeg, og jeg ble mer kåt. Jeg stakk en finger inni henne, og hun la hodet bakover og stønnet. Vi la oss i høyet og jeg tok av meg buksa og trusa mi. Jeg startet med å slikke fitta hennes mens jeg hadde to fingre inni henne. Nå stønnet hun høyt mens hun beveget underlivet mot meg. Hun kjælte med brystvortene sine samtidig som jeg slikket henne, og jeg kjente hun var på tur til å få orgasme. Hun måtte holde seg for munnen da hun nådde klimaks for å ikke skrike så de andre gjestene skulle høre oss.

Da hun hadde fått sitt, snudde hun meg ned i høyet og slikket fitta mi. Gud, så godt det var! Jeg kjente jeg var på bristepunktet av kåthet etter å ha slikket henne til orgasme. Hun stakk to smale fingre inn i fitta mi mens hun så på meg. Jeg smilte blygt tilbake. Så konsentrerte hun seg om det hun holdt på med. Hun fortsatte å slikke meg, og nå var ikke min orgasme langt unna. Jeg lukket øynene da orgasmen kom, og vred meg i vellyst. Etterpå kledde vi på oss og gikk mot utgangen. Jeg skalv i beina etter den deilige orgasmen. Hun gikk foran meg ut, og da hun nådde utgangen, snudde hun seg mot meg.

– Takk, sa hun bare, og forsvant blant de andre gjestene. Jeg visste ikke engang hva hun het …