Juni 2005

Sommervarmen hadde endelig tatt et godt grep over Østlandet og med hytte ved sjøen gledet jeg meg til å ha en uke bare for meg selv der. Ikke tenke på mann og masete barn, men bare kose meg. Spise når jeg hadde lyst, drikke vin når jeg hadde lyst, sove lenge og nyte varme sommerdager.
Hytta ligger i et område med endel andre hytter, men allikevel såpass usjenert at jeg fint kan sole meg både toppløs og naken uten at jeg blir beglodd av hyttenaboer.
Selv om jeg er 40 pluss synes jeg selv at jeg holder meg godt, men det er klart at etter et par barnefødsler har man ikke direkte struttende pupper og muligens litt for mye rundt livet, men det bekymret ikke meg.

Endelig hadde jeg kommet meg ut av byen og ut til hytta, fått mat og drikke på plass, skiftet til en bikini som muligens burde ha vært en eller to størrelser større, men pytt, pytt hvem ville se det tenkte jeg og la meg rett ut på solsengen på veranda´n og lot solen steke over min ganske vårbleke kropp. Jeg hadde nok duppet litt av og når jeg våknet merket jeg at jeg var kåt. Om de var sola og varmen eller savnet etter en litt mer lysten mann en det jeg har vet jeg ikke.
På tide å kjøle seg litt ned tenkte jeg, hentet håndkle og gikk ned til badestedet som ligger ca 100 meter fra hytta. Stort sett er det ingen andre der, men i dag var det to gutter i begynnelsen av 20 åra som badet.
Jeg tittet bak mørke sol briller så diskret jeg klarte, da de kom opp av vannet. Det var tydelig at det ikke var spesielt kaldt i vannet da jeg sa at det bulet ut hos begge i de trange badebuksene.
Hei Kari sa den ene. Etter å ha kommet meg litt etter overraskelsen at en av de kjente meg, så jeg at det var Per som var sønnen til nærmeste hyttenabo. Han fortalte at han og hans studiekamerat Kjell hadde tatt seg noen dager på hytta for å komme bort fra byens stress, samtidig som de forsøke å gjøre ferdig en oppgave de skulle levere før de kunne ta helt fri.

Jeg synes å merke blikket til Kjell som studerte kroppen min som forsøkte å skjule seg under en bikini som var noen nummer for liten. Hvilken interesse kan en ung gutt ha av en såpass gammel dame som meg tenkte jeg, jeg var jo på samme alder som moren til Per. Jeg innbilte meg faktisk også at jeg synes kulen på badebukse til Kjell ble litt større, men slo det fra meg….. Det var da ingen grunn til å tro at gutter i 20 års alderen kunne tenke seg en halvgammel dame som meg når de sikkert kunne få tak i jevnaldrene jenter med faste pene pupper og flate mager

Etter en stund med hyggelig prat gikk guttene for å spise og sa at hvis jeg ønsket det kunne jeg godt bli med på båt tur neste dag.

Etter en lang dag i solen var det godt å komme seg til inn i hytta, smøre seg med litt fuktighetskrem, spise litt, et par glass vin og så sengs, Jeg så det lyste på nabohytta og hørte lav musikk og prat. Under dynen merket jeg at det kriblet i hele kroppen og når jeg lukket øynene så jeg Per og Kjell foran meg med sine trange badebukser og jeg lot meg rive med i en fantasi jeg hadde hatt lenge om unge gutter og delig hemningsløs sex. Jeg ble så kåt at jeg måtte hente en liten vibrator som jeg hadde pakket ned. Etter en mengde orgasmer sovnet jeg som en stein og våknet ikke opp før jeg hørte noen ropte utenfor hytta om jeg var klar til båt tur,

Gi meg ti minutter så er jeg klar, ropte jeg tilbake. Etter et raskt morgenstell og litt mat var jeg klar. Jeg merket sitringen og spenningen i kroppen når jeg tenkte på en båt tur sammen med to unge velbygde gutte, godt sammenblandet med bilder fra fantasien jeg hadde hatt i går kveld

Båten var en 23 fot daycruiser med solseng og god plass, Guttene hadde tatt med seg både mat, hvitvin og øl,
Jeg var till å begynne med litt sjenert for å vise meg frem i min ”trange” bikini, men lot det stå til.
Guttene og jeg pratet om løst og fast samtidig som solen stekte. Etter å ha kommet et stykke ut på havet spurte både Kjell og Per lurte på om jeg kunne smøre de med sol krem på ryggen noe jeg selvsagt så ja til og smurte de begge godt og fikk kjent på to deilige unge kropper, samtidig som jeg forsøkte å snakke ubesværet om vær og vind
Deretter tilbød de seg smøre meg på ryggen, noe jeg lettere stammende svarte ja til. Jeg la meg på magen på solsengen og lot unge sterke hender gni sol kremen inn i huden min. Jeg synes at de konsentrerte seg mye om korsrygg og partiet ned til bikinibuksen, og merket at jeg ble mer og mer opphisset. Per spurte om ikke jeg skulle løsne opp overdelen så de fikk smurt der så det ikke ble noe skille, samtidig som han fortalte at han ofte han stått gjemt ved hytta og sett på meg når jeg solte meg naken. Han sa også at både han og Kjell synes jeg var en meget sexy dame og at de hadde onanert sammen i går når de hadde snakket om hva de hadde lyst til å gjøre med meg.
Jeg ble nesten svimmel av det de fortalte og merket at jeg var klissvåt i den nyfriserte fitta mi. Når jeg reiste meg opp, merket jeg nesten ikke at bikinitoppen var borte når jeg så to deilige nakne guttekropper stå rett foran meg. De var ganske like i størrelsen, ikke av de største jeg har sett, men knallstive, deilige pikker som pekte rett mot meg.
Jeg tok tak i begge pikkene på en gang og ronket de forsiktig, Jeg er glad i å suge pikk og satt meg på huk foran dem og begynte først å suge Per, samtidig som jeg ronket Kjell, byttet litt på det til jeg merket at det ikke var lenge før det ville gå for dem. Per lirket av meg bikini underdelen og sa at nå var det på tide at jeg også skulle få mitt. Fire hender strøk over pupper, lår og fitta mi. Kjell dykket ned mellom beina mine og slikket meg, sugde og små bet på klitten min, samtidig som Per knadde puppene mine. Aldri før hadde jeg vært så kåt. Jeg stilte meg på alle fire og lot Kjell komme inn i meg bakfra, samtidig som jeg sugde Per. Etter å ha blitt tatt godt bakfra av Kjell ville Per at jeg skulle sette meg oppe på han å ri. Jeg merket kukken hans langt inne i meg, samtidig som den første orgasmen kom rullende gjennom hele kroppen min.

Det var bare begynnelsen på båt turen og hva som skjedde når vi kom tilbake til hytta får jeg fortelle om neste gang