Kelnerskolen, del 6

Tiden hadde kommet, nå var de første forrettene på vei ut av kjøkkenet. Alle studentene var nok litt spente, og Frk. Thorsen kunne også kjenne hvordan det kriblet litt. Håndball lagene hadde kommet i ettermiddag, og de kommentarene som hadde kommet fra klassen tydet på at det var ca. 25 unge kvinner i alderen 20 til 30 år som utgjorde disse to lagene. Frk. Thorsen kunne ved selvsyn konstatere at disse idrettskvinnene, kledd i kjoler for anledningen utgjorde ett «erotisk inntrykk» som ingen pornoblad eller kalender kunne gjort etter.

…frk Thorsen kunne ikke helt sette fingeren på hvorfor det var så enormt mange av disse jentene som hadde en så sterk seksuell utstråling. Det føler man gjerne på folk, og her var nesten alle sammen en type person som oste av seksualitet og sjarme. …

…forretten bestod av spekeskinke med rekesalet og hel asparges. Det gjorde ikke anledningen bedre at nettopp dette valget ble gjenstand for mange kommentarer blant gjestene. Aspargesen ble nesten uten unntak benyttet som en slags fallos-slikkepinne…. ofte dyppet i salaten for å få litt «rekelukt» på kølla…. som det ble uttalt.

Roger stod i sin nye uniform og kikket utover forsamlingen. Det var ikke til å unngå at han ble påvirket av alt det som skjedde rundt han. Rett foran han satt ei av lederene for det ene laget, en kvinne på rundt 30 år. Hun hadde for anledningen tatt på seg et utrolig kort skjørt, et skjørt som så vidt rakk nedenfor trusen (kusen) når hun stod rett opp og ned. Sittende på en stol krøp det enda høyere, og fordi det tydeligvis var vondt å sitte rett på kanten hadde hun like gått trukket det helt opp og bare lagt det pent oppå lårene. Roger kjente hvordan lemmet begynte å lee på seg, og kunne ikke hindre at den ganske raskt stod å presset mot glidelåsen i buksa. Buksa var ikke av den minste typen, så det var relativt synlig for mange. Begge hendene til Roger var opptatt med å samle inn brukte tallerkener da han plutselig kjente at noen strøk han over teltstangen…. Det måtte være lederen som hadde vært frempå, men Roger slapp å gruble på dette lenge. …-inn på kjøkkenet med brukt bestikk og tallerkener, inn igjen med varme hovedrettstallerkner og mat. Matfatet var så stort at han måtte hvile det mot bordkanten mens han forsynte gjestene med hjortesteik, grønnsaker, råstekte poteter m.m.

…aktive idrettsutøvere drikker sannsynligvis aldri midt i treningsperioder og mens laget spiller kamper. Nå var tydeligvis disse tingene over, fordi jentene tok godt for seg av den vinen som ble servert. Kelnerne hadde fått beskjed om at ingen skulle sitte med tomme glass noen gang, og dette klarte de å håndheve med glans. Problemet var vel heller det at fælt få av jentene normalt skulle hatt mer enn ett par glass vin fordi de ikke er vant til virkningen… men den gang ei…..

…Roger kjente ihvertfall på kroppen at hormonene hos jentene steg like raskt som innholdet i flaskene minket. Allerede ved første gjest kunne han kjenne hvordan hånden hennes kom listende under matfatet, og gned han på bulen i buksa… Roger var jo opptatt med å servere, og kunne ikke gjøre noe fra eller til. Med det store matfatet på venstre hånd og arm krevde det hans fulle styrke…, og drapert rundt og under fatet hang en stor, hvit duk som pynt. Neste person som skulle ha mat var oppe med hånden nesten før Roger hadde fått satt ned fatet. Hånden tok direkte kontakt med glidelåsen i buksa, og hadde dratt denne ned før Roger hadde fått startet serveringen… På spørsmål om hun skulle ha flere babymais kjente han at hånden hennes lukket seg rundt kukkehodet, og hun klemte en anelse hardere samtidig som hun nikket. Før han hadde fått lesset over så mange poteter at hun tilslutt var fornøyd var kukken ute i friluft, men heldigvis ikke synlig under duken.

For å kunne servere neste person måtte Roger passere denne frimodige kvinnen, og komme inn på plassen på hennes andre side. På vei rundt henne mister hun noe på gulvet, og da Roger igjen støtter matbrettet på bordkanten for å få en fri hånd til serveringen kjenner han noen varme og våte lepper som legger seg rundt kukken… han gisper litt småhøyt, og jenta ved siden av ser opp på han…. Roger forsøker å samle seg, og spør med tilnærmet normal stemme om hun ønsker mere kjøtt. Hun takker ja, og forsøker deretter å stryke denne kjekke nordmannen oppover låret. Stor blir overraskelsen hennes da hun plutselig kjenner hår, og innser at det er hennes lagvenninne som bedriver litt nærundersøkelse av skjulte kroppsdeler. Hun kjenner at fitta blir våt på ett øyeblikk. Uten at Roger merker noen ting vipper hun av seg den ene skoen, og fører den sakte ut til siden og opp..

Stortåa hennes treffer Karianne midt i spalten. At hun hadde gått truseløs ned til middagen var egentlig en tilfeldighet, men hun hadde på seg ett så stramt skjørt at selv g-stringen hadde vært synlig. De to lagvenninnene hadde aldri hatt noen seksuell kontakt tidligere, men nå var Ella så kåt at hun ga faen… Tåa hennes sirkulerte litt rundt toppen av spalten før den gled nedover med tyngdekraften før den ble dyttet inn i hullet som nå hadde åpnet seg helt av seg selv…. Ella kunne nesten kjenne hvordan fitta til Karianne strammet seg rundt tåa hennes, men måtte dessverre innse at Roger var i ferd med å flytte seg videre. Hun dro til seg beinet, og smilte blygt til Karianne i det hun kom krypende opp på stolen igjen.

Roger kjente varmen begynte å bli plagsom. Fatet var heldigvis i ferd med å bli tomt, slik at han kunne komme seg inn på kjøkkenet for å få kukken på plass igjen. Det skulle nok ikke bli enkelt, men han visste at det skulle bli gitt karakterer for jobben som ble utført i kveld.

..vissheten om dette fikk lemmet til å innta relativ normal tilstand igjen, men han kunne kjenne at den kun hadde lagt seg i «ventestilling». Før desserten skulle serveres ble det på ny ett par runder med vinflaskene, og stadig flere av jentene var borte og strøk og klappet på han. Enten på lårene, rumpa eller direkte på bulen. Heldigvis hadde han selvbeherskelse god nok til å hindre en ny reisning, men den røyk til de grader i det han oppdaget at babymaisen til Ella var på vei ut og inn av fitta til Karianne. Ella trodde øyensynlig at duken dekket det meste, men det var armbevegelsene hennes som gjorde at Roger fattet mistanke. Ett lite skritt fremover gjorde at han kunne følge med i hvordan den lille maiskolben ble «krydret» etter alle kunstens regler av Karianne’s safter, før den ble lagt på tallerkenen igjen. Ella delte maisen i tre like store biter, ga en til Karianne, spiste en av bitene selv og tilbød Roger den siste biten. ..»-akkurat!!! , det var meningen at Roger skulle se hva som skjedde…» -Han tok tak i biten, snuste litt på lukten før han lot den lille biten gli over smaksløkene på vei ned i halsen…

…dette gjorde Ella enda mer kåt. Hun hadde allerede vært nede i sin egen truse ett par ganger for å stryke litt over tappen. Dette var tydeligvis ikke lenger nok, og Roger smilte litt da han oppdaget at den ene tomflasken med Farris ble forsøkt smuglet ned fra bordet, og med ett salig smil om munnen ble tuppen og halsen ført inn i den glødende varmen. ..

I samme øyeblikk fikk han se Bruno under bordet. Han hadde tydeligvis også fått endel oppmerksomhet, men han hadde krøpet under bordet for å gi litt tilbake. Roger lot som om han mistet handduken sin, og fikk nesten sjokk når han oppdaget at Bruno hadde «gjort klar» flere av jentene på sin side. Han hadde tydeligvis krøpet rundt fra jente til jente under bordet og smakt på fruktene deres. …Beviset var tydelig. Ett stort og salig smil rundt munnen, tre truser hengende ut av venstre jakkelomme og 5 jenter ved siden av hverandre, med spredte bein og en hånd travelt opptatt med å gni og sirkulere rundt diverse varme, våte og erigerte gledesknapper….

….med ett bankes det i ett glass og alle blir stille…. pinlig stille…. Det er en av lederene som har reist seg, og begynner en liten tale til alle sammen. Vi forstår nå at dette er en liten premierings tur, fordi disse to jente/dame lagene hadde vunnet fair-play prisen i forrige sesong. Denne helgen var derfor kun lagt opp som en sosial tur, ingen trening, ingen kamper, ingen ektefeller eller samboere… bare mange lykkelige håndballjenter på tur. Selv lederene var bare kvinner…..

Bruno blir sittende stille. Han kan ikke røre seg nå, men kikker rundt seg. Selv om det er mange flere nakne kvinnebein her enn han har sett samlet på ganske lang tid er det helt utrolig å legge merke til at bare 11 av kvinnene har på seg truse. Alle andre går truseløse, men det er bare 3 av jentene som er helt glattbarberte. Resten har stusset kusehårene endel, men relativt mange av jentene har ganske mye hår. …Bruno har tenkt litt på hvordan han skal kunne komme i kontakt med flere av disse jentene samtidig, og får en ide. Denne ideen må han snakke med Roger, Anja og Mona om, men den handler kort og godt om at de skal rigge til en liten frisersalong på rommet til jentene, med intimklipp og intim-barbering som spesialitet. …Bruno kjenner at den svære kølla er i ferd med å legge seg litt igjen… men spisser ørene. Lederen ønsker at alle skal være med i en del fellesskåler, og da skal de ha påfyll i glassene før alle skal reise seg. …det går en liten faen.. i han, og han kryper bort til Ella. Hun på sin side skjønner at flasken må ut når hun reiser seg, men kjenner plutselig at hun ikke klarer å få det til. Hånden til Bruno er i veien, og før Ella rekker å bli sint reiser alle sammen seg, og hun kjenner at Bruno følger etter med flasken fortsatt inne i kusa si. Nå er det kun skjørtet som skjuler flasken, men hun fortsetter å stå med litt brei benstilling slik at Bruno kan skyve flasken inn og ut av åpningen hennes relativt uhindret…

…det Bruno ikke visste var at nettopp Ella var formann for festkomiteen. Det betydde at Ella ble stående oppreist mens alle andre satte seg. Ella var rød i kinnene, men tok frem ett papirark og begynte å forklare alle deltakerne om kveldens aktiviteter. Det var ikke helt enkelt når hun hele tiden kunne kjenne hvordan flasken lekte rundt åpningen sin, men heldigvis trakk Bruno flasken ut slik at hun klarte å rette ut beina igjen…. Nå var hun riktignok så våt at saftene hennes hadde begynt å lage små striper nedover innsiden av låret, men Bruno var igjen frempå og brukte ett par av trusene han hadde i lommen for å tørke henne litt…

Roger stod og hørte på planene for kvelden. Det var tydelig at deltakerne var splittet opp i 4 lag. Hvert av lagene skulle samles på et rom, der de skulle planlegge en fremførelse av ett eller annet for de tre andre gruppene. Denne fremførelsen skulle da gjøres senere på kvelden, nærmere bestemt i svømmehallen kl. 24.00.

Det skulle ikke serveres dessert ved bordet i denne omgang. Det var bestemt at desserten skulle serveres sammen med innslagene, og lagene begynte derfor å samle seg i respektive grupper for å gå til hvert sitt rom.

Bruno kom til slutt krypende ut fra bordet, og gikk bort til Roger. Han ville snakke litt om planen sin, og fikk etter hvert også tak i Anja og Mona. De ble enige om en plan, og Anja og Mona fikk «fri» fra ryddingen for å gjøre «ting» i stand…

Rett etter at Mona og Anja forsvant ut døra kom Ella tilbake. Hun gikk rett bort til Roger og Bruno, og spurte om hun kunne snakke litt med dem. ..gruppen som Ella hadde komponert var den minste gruppen, men bestod utelukkende av jenter som enten Roger eller Bruno allerede hadde hatt nærkontakt med. Dette hadde kommet frem allerede ved presentasjonsrunden, der samtale-emnet var kelner-gutta, ikke oppgaveløsning.

..-«Vi har ett forslag til oppgaveløsning…»- sier Bruno freidig. All den tid dere er bare kvinner – hvorfor kan dere ikke kle av dere i en felles striptease… og foreslå for alle sammen at resten av festen skal være et nakenparty i svømmehallen ??? Vi kan rigge til musikkanlegg, og så åpner vi baren som ligger der. Dette synes Ella var en kjempeide…. men så fortsatte Bruno…. «- jeg synes allikevel laget skal utføre en oppgave til, og derfor så tilbyr vi oss å glattbarbere alle sammen først.

..Ella måpet der hun stod…. kunne hun klare å få med seg laget på denne oppgaven..?..hun tvilte nok på det. De hadde med noen som allerede var samboere, og det var kanskje ikke så populært å komme hjem fra håndballseminar helt glattbarbert….

«..jeg skal snakke med de andre..»- sier Ella og forsvinner ut døren. Roger ruslet derfor opp til Anja og Mona for å sjekke ut hvordan det gikk på rommet. Vel innenfor fikk han ett nytt lite sjokk…. Mona og Ulla hadde kledd seg helt nakne. Det eneste de hadde på seg var hvert sitt lille forkle… På sengen var det rigget til med puter i ryggen og håndkle, samt div. barberskum, div. kremer og oljer samt noen engangshøvler.

….etter bare ett par minutter kommer Bruno inn døren med Ella etter seg. Gruppen hadde bestemt seg på under ti minutter, og resten av jentene var nå samlet på gutterommet rett over dem. Det ble inngått en avtale om at Anja og Mona skulle «betjene» jentene en etter en… så skulle gutta underholde resten oppe på rommet.

Ella ville selv være først ute, kåt som hun fortsatt var. Hun tok av seg det lille skjørtet sitt, og satte seg opp i sengen med spredte bein. Anja skjønte tegninga… og forklarte at hun måtte ta bort litt fuktighet først… ikke med håndkle nei…. sakte og pinsomt skled hun inn mellom bena til Ella… blåste litt varm luft på tappen hennes og kjente den søte lukten av kåt ungjentefitte. Med baken til værs lukket hun opp munnen, og startet ferden mot herligheten. Ella visste nå hva som kom, så hun lå i forventningsfulle krampetrekninger med øynene lukket. Hun kunne kjenne hvordan tunga til Anja skled oppover fitteleppene sine, hvordan de sirklet rundt klitten og hvordan den formet seg som en trakt der den presset seg innover i kanalen hennes og fanget opp alle saftene hennes … nesten som en takrenne…..

…Bruno hadde allerede kukken fremme når han så baken til Anja i senga. Begge hullene smilte mot han, og det var vanskelig å velge hvor han skulle starte…. Mona kom han imidlertid i forkjøpet, lukket leppene om kukken hans og ba han om å roe seg. Det var mange jenter i etasjen over som bare ventet på han, så Bruno og Roger ble skyflet ut av hotellrommet. ..dette var jo fordi Mona ville smake på Anja selv…. i tillegg hadde de masse jobb å gjøre, mange fitter å barbere, mange smaker å absorbere… mange kåte jenter å nyte…

Roger og Bruno gikk inn på sitt eget rom, og fikk se et syn som bare en gud kan etterligne. 11 nakne rumper ved siden av hverandre i senga… alle lett vaiende … alle jentene hadde trukket en papirpose over hodet så det var ikke mulig å se hvem som var hvem… Alle så like lekre ut, og de to visste ikke i hvilken ende de skulle begynne, bokstavelig talt. De skulle jo også velge ut den neste som skulle til barbering…

Som på et gitt signal kastet de seg uti herligheten, begge midt på raden av lekre rumper, og så slikket de seg utover mot hver sin kant. Etter hvert var de kåte jentene blitt så kåte at posene forsvant, og de begynte å bruke tungene på hverandre og på Bruno og Roger. Noen lå i senga tre og tre, tre andre lå på gulvet, mens ei jente delvis lå i en stol mens ei anna slikket som best hun kunne…

Roger og Bruno utgjorde nå hvert sitt midtpunkt i senga, mens jentene turet om å ri dem både i ansiktet og på kukken. Hele rommet hadde nå fått en karakteristisk eim av sex, og sydet av kåte stønn, sukk og plaskende, daskende låter fra nakne kropper og tunger som higet etter tilfredsstillelse eller å bli tilfredsstilt.

Mona og Anja tok derimot livet litt mer med ro. De satte sin lit til at Roger og Bruno tok seg godt av håndballaget i etasjen over, så de konsentrerte seg om en av gangen. De var blitt enige om å ta det litt rolig i starten, så de skulle orke over alle sammen. Akkurat nå var det Ellas tur hos de selvutnevnte frisørene Anja og Mona, som ikke kunne la være å smake litt på henne først. Hun smakte helt fantastisk syntes Anja, men da Ella begynte å vise tegn på at hun ville komme, brøt de av leken, til Ellas store skuffelse.

Mona skulle få barbere den første, så hun gjorde seg klar til grovklipp. Anja gikk henne til hende hele tiden mens hun passet på å få smake litt på de yppige brystene til Ella iblant. Da Mona hadde fått av den verste busken mellom beina på Ella, klemte hun en stor klatt med skum i hånden og begynte å smøre det ut over hårbusken og kjønnsleppene til Ella, som nøt behandlingen overvettes. Hen ble mer og mer urolig av behandlingen, så da Mona tok frem skrapen, måtte Anja hjelpe til å holde henne i ro.

Anja visste hvordan hun skulle gjøre det, og satte seg regelrett over ansiktet til Ella, mens hun delvis lå på magen oppå Ella og holdt rundt henne, samtidig som hun hadde verdens beste utsikt til hva som var i ferd med å skje med den hårete fitta hennes. Mona dro først noen lange skrap med engangshøvelen lengst oppe over skambenet, før hun nærmet seg nedover til kjønnsleppene. Ella begynte å stønne igjen, og både Anja og Mona kunne se hvordan hun fikk sammentrekninger av nytelse der nede gang på gang, og det formelig fløt en hel liten flod ut av henne.

Mona kunne ikke la være å la handa berøre så vidt borti lysttappen hennes fra tid til annen, og hver gang lød det et halvkvalt stønn fra Ella, som nå hadde fullt opp med å slikke opp og ned langs den våte sprekken til Anja. Mona strekte og dro i kjønnsleppene etter hvert som hun gikk frem. Hun ble selv kåt av dette arbeidet, og det var slett ingen enkel oppgave nå som både Anja og Ella ble mer og mer urolige. Mona begynte å bli irritabel nå, da hun nesten holdt på å skjære Ella med høvelen. «Kan dere ikke for helvete ligge rolig!» freste hun. «Jo, jo…» sa de to i kor… «men det er jo ikke SÅ enkelt da…» sa en andpusten Anja, og tok et bedre tak om Ella.

Ella hadde aldri vært sammen med ei jente tidligere, og det som holdt på å skje med henne i dette øyeblikk, ville hun aldri trodd var mulig for bare 12 timer siden. Hun var så kåt at hun ikke visste verken ut eller inn, og den deilige våte fitta til Anja smakte alldeles vidunderlig. Aldri hadde hun trodd at hun noen gang kom til å slikke fitte og nyte det slik som nå. Ella stønnet av vellyst og pine. Det var så deilig det Mona holdt på med, det kilte og egget på samme tid, og innimellom kjente hun de myke hendene til Mona som strøk forsiktig over for å kjenne på resultatet.

«Så der! Nå er vi ferdig.» Sa Mona, tok en fuktig klut og vasket godt av all såpen. Ellen fikk nå mer frihet til å vri seg som en mark, og før Mona rakk å komme med noen form for kremer eller oljer, så hadde Anja dukket ned mellom beina hennes og fortsatte rengjøringen med tunga. Opp og ned og inn og ut i ett rasende tempo mens Ella ga gjensvar så godt hun kunne. Hun forsøkte å gjøre det slik hun selv kunne tenke seg å bli slikket, og jo ivrigere hun ble, desto mer aktivitet ble det mellom sine egne bein.

Mona flyttet unna vann og såpe, og hoppet opp i senga til de to. Hun måtte nesten dra Anja bort fra Ella. «Nå er det min tur!» sa hun og kastet seg over den deilige nybarberte fitta. Anja fikk beskjed om å knulle Ella med en dildo, og sammen begynte de å drive Ella oppover og oppover, mens Mona fikk en omgang fra Ellas munn. Anja gikk helt opp i oppgaven. Først lot hun den grove dildoen gli lit frem og tilbake over hullet mens hun gjorde den våt og glatt, og så presset hun den langsom inn. Ella snøftet og stønnet i fitta til Mona. Hun klarte ikke helt å konsentrere seg om å slikke mer. Hun var bare opptatt av hva som skjedde med henne, og hun kjente hvordan det begynte å sitre mer og mer i underlivet etter hvert som Anja drev den store dildoen inn og ut av henne. Anja knullet henne fortere og fortere, og da Mona lukket munnen om lysttappen hennes og sugde til, eksploderte hele verden i et hav av farger for Ella. Hun skrek ut sine kramper, og falt skjelvende sammen som en klut.

Anja så på Mona… «Dags for neste kunde….» sa hun og blunket lurt. De fikk omsider stablet Ella på beina og sendt henne opp etter neste kunde, og ikke før var hun ute av døren, så kastet de to pikene seg over hverandre. De bare MÅTTE ha en utløsning nå. Mona hadde også funnet seg en dildo, så hun la seg over Anja og kjørte den rett til bunns med det samme. Det ble slikket og knullet som om livet snart var slutt, og da det banket forsiktig på døren noen minutter senere, satt de to jentene pent ved siden av hverandre og ventet på neste kunde, rolig og avslappet, om enn noe svette røde i toppen.

Da Ella kom opp på gutterommet, fikk hun nesten sjokk. Aldri hadde hun sett en orgie som dette. Det var nakne, svette kropper på kryss og tvers over alt som knullet, slikket og sugde pikk og fitte om hverandre. Hun kjente bare hvordan det begynte å ulme i underregionen med det samme, tross den voldsomme orgasmen hun nettopp hadde fått av Anja og Mona. «Neste til barbering!» ropte hun, men ingen enset henne. Hun gikk bort og grep fatt i keeperen, Torill, som var opptatt med å ri på ansiktet til Bruno. «Din tur til å bli barbert! beordret hun og dyttet henne mot døra. Så overtok hun plassen hennes og sank ned over munnen til Bruno med et sukk.