Kildesortering

Klokken var 2 på ettermiddagen, men Berit lå fremdeles til sengs, selv om det var mandag og arbeidsdag. Helgen hadde nemlig vært et sant mareritt. Hytteturen med Kjetil hadde utviklet seg til en sammenhengende krangel, og endte opp i et stormfullt brudd på et 6 måneders langt forhold. «Nå blir iallfall mamma fornøyd!» tenkte Berit. Moren hadde aldri kunnet fordra Kjetil. Etter oppgjøret hadde Berit brukt mesteparten av natten til å rydde bort ethvert spor av eks’ en fra leiligheten. Alt som knyttet henne til ham; bilder, klær, tannbørsten og barberhøvelen, alt hadde hun brutalt kvittet seg med. Etterpå hadde hun følt seg merkelig lettet, og hun måtte innse at hun nok hadde avsluttet forholdet for lengst, hadde det ikke vært for moren. Klokken halv fire på morgenkvisten hadde hun så ringt og fortalt en forbløffet og halvvåken Kjetil at han kunne hente tingene sine i søppelkassen, og at hun ikke ville se ham eller snakke med ham igjen. Deretter hadde hun stupt i seng og sovnet.

Hun bråvåknet av at det ringte på døren. ”Han er faen meg ikke lite frekk!» Berit stormet opp, bare iført en liten truse, og åpnet døra med et rykk, klar til å be Kjetil dra til helvete. Utenfor stod tre renholdsarbeidere i T-skjorter og oransje arbeidsbukser og betraktet henne interessert. Berit smalt igjen døren.
”Ett øyeblikk» ropte hun da hun fikk summet seg. Hun tok på seg morgenkåpen og åpnet døra på nytt for å forklare.
”Du behøver ikke kle deg for vår del» sa en av mennene. ”Vi vet akkurat hvordan det ser ut.» De to andre smite bredt, som om han hadde sagt noe helt spesielt morsomt. Berit ble rød.
«Jeg trodde det var noen andre» sa hun trassig. Mennene nikket, påtatt alvorlig, som om det var en helt naturlig forklaring, og den ene fortsatte.
«Vi er fra renholdsverket. Vi har en klage, kan vi komme innenfor?» Uten å vente på svar ruslet de forbi henne og inn i stuen.
«Vet du ikke at skarpe gjenstander skal pakkes inn før de legges i sekken? Ole Kristian her holdt på å flenge opp skulderen sin på denne.» Han snudde seg og holdt fram et sprukket plastcover til en videokassett. Berit trakk pusten i forskrekkelse. Det var coveret til den videoen hun og Kjetil hadde laget en regnværshelg tidlig i forholdet, mens de ennå var nyforelsket og kåte som kaniner! Berit hadde hoppet flere ganger på den for å ødelegge den før den havnet i søppelsekken. Et skarpt avbrukket hjørne kunne nok kanskje volde skade med maksimal uflaks. Nå prøvde hun å beherske stemmen mens hun rakte frem hånden.
«La meg se på den.»
Han gav henne den imidlertid ikke, men sa i stedet det han ikke måtte si.
”Det bor jo mange i blokken her, men heldigvis var selve kassetten like hel, så vi tok en titt på den for å se hvem den kunne tilhøre. Vi lurte litt på om den kunne være din?» Berit fuktet leppene nervøst.
«Nei, jeg tror ikke det» sa hun håpefullt.
”Nei vel. Nei, vi var ikke helt sikre. Har du noe imot at vi låner videoen?» Igjen unnlot han å vente på svar, bare åpnet coveret, satt inn kassetten og startet spilleren…..

De hadde selvsagt forberedt det hele, slik at første scene begynte midt i den heteste delen. Opptaket var gjort fra siden, og viste henne stående på alle fire på en balansestol, med knærne på fothvilerne og albuene på setet. Hun hadde på seg en sort hofteholder og strømper. Kjetil var lett gjenkjennelig der han stod bak henne med lukkede øyne og halvåpen munn og holdt henne om hoftene mens han lot pikken gli ut og inn av henne i sin fulle lengde. Og lengden var bra, det måtte Berit motstridende innrømme. Det var ingenting å utsette på filmkvaliteten heller, verken på lyd eller bilde, for Kjetil hadde vært raus med gaver og gitt henne et flott digitalt kamera med innebygget lys og stativ etter en tur til utlandet. Allikevel var Berits ansikt faktisk ikke så lett å kjenne igjen. Litt fordi håret hang løst, men mest fordi hun med lukkede øyne sugde på en tykk silikondildo som hun holdt rundt med begge hender. Berit rødmet.
«Hva sier dere, karer. Er det henne?»
De tre så vekselsvis på skjermen og på Berit mens de med rynkede øyenbryn lot som de vurderte spørsmålet. Hun visste imidlertid at hun hadde tapt, for hun hadde sett videoen flere ganger, og husket at beviset kom i neste scene. Stønningen fra fjernsynet tiltok, og som om det hele var spesielt redigert for å besvare spørsmålet trakk Kjetil seg ut av henne, og lot sæden sprute over ryggen hennes mens han ropte «Berit! Det går!» Frigjort fra pikken og grepet rundt hoftene dreide så balansestolen rundt sin akse. Et kort øyeblikk lyste en rosa, gapende og glinsende våt fitte mot kameraet gjennom åpningen i en fransk truse. Stolen fortsatte å dreie, og i det hun nådde rundt og berørte pikkhodet hans med leppene, så hun opp på ham og sa lekent «Men jeg vil ha mer, Kjetil…..».

Så kom et opphold i filmen, med masse skurring og uskarpe bilder. Mennene flyttet et øyebikk oppmerksomheten fra skjermen over på henne, og så på henne med en blanding av beundring og begjær. Selv kjente hun at trusene var blitt fuktige.

Neste scene var filmet rett forfra. Nå satt hun nede på fothvileren på balansestolen med spredde ben og støttet ryggen mot setet. Med høyre hånd førte hun dildoen, som summet og vibrerte, ut og inn av skjeden, mens langfingeren på venstre hånd gned over klitoris i et rasende tempo. Hodet lå bakover til venstre, og i munnen hadde hun Kjetils halverigerte penis.

Berit gikk endelig frem til videoen og avbrøt showet, selv om hun merket at varmen i kinnene ikke bare skyldtes at hun var flau og sint.
«OK, jeg lagde en video sammen med kjæresten min, og hva så? Det er nettopp slutt, det er derfor den havnet i søpla. Hvilken rett gir det dere til å grave i mitt sexliv?» Mennene var tydelig opphisset, de vide oransje buksene kunne ikke skjule det. Han som tydeligvis ledet an snakket med hes røst.
«Vi syntes bare det var synd at en fin jente som deg ikke blir tilfredsstilt og får fantasiene sine oppfylt. Det var jo tydelig at typen din ikke kunne gi deg det du drømte om der.» Han pekte på skjermen, og Berit visste innerst inne at han hadde rett. Av og til hadde hun ville fantasier om gruppesex, med henne som eneste høne i kurven, omgitt av virile, muskuløse mannskropper og stive lem, alle fokusert på henne. Når hun var nær toppen, på randen av orgasme, ville hun alltid fylles mer, ha flere inne i seg. Dildoen hadde røpet henne, selv om Kjetil aldri hadde skjønt noe.

Med bankende hjerte så hun på dem. Tre kåte menn, ivrige etter å tilfredsstille henne. De så slett ikke verst ut heller, kroppsarbeidere som de var.
«Okay» glapp det ut av henne «Få se om dere kan det noe bedre da.» Dermed slapp hun morgenkåpen på gulvet, la seg bakover på sofaen og lukket øynene.
«Hva er det jeg gjør?» tenkte hun, men hun visste det godt, og vissheten gjorde henne varm og opphisset.

Effekten på mennene var helt uventet. De ble bare stående en stund å betrakte den nakne kvinnekroppen, nærmest tafatte, uten å si noe. Til Berits overraskelse kom det ikke noe overfall av sprengkåte hanndyr. I stedet fikk de henne på bena og førte henne inn på badet, mens de hele tiden snakket opphisset, men lavmælt sammen. De tok av henne trusene og ledet henne inn i en varm dusj. Hele tiden behandlet de henne på en underlig måte, nærmest med ærefrykt, kjærtegnet henne, kysset og vasket henne. De dirret av opphisselse. Berit måtte nesten le, og kom til å tenke på en fjern historietime hvor de hadde hørt om hvordan enkelte kvinner i en eller annen fjern oldtidsreligion fikk status som fruktbarhetsgudinne, og fikk all verdens spesialbehandling, inkludert hyppige samleier med ivrige prester. En etter en vrengte mennene av seg arbeidsklærne og inntok dusjen, mens de andre fortsatte å frottere henne, gni og massere på kroppen hennes. Som hun hadde håpet var alle velbygde menn, uten et gram fett for mye. Og alle hadde kraftige, deilige ereksjoner, på grunn av henne.
«Hvor er stolen?» spurte de. Berit nikket mot soveromsdøren, hvor balansestolen stod unnselig skjøvet inn under skrivebordet ved vinduet. De dro den ut til midten av gulvet, og førte henne bort til den.
«Still deg på kne, slik du gjorde på filmen» sa de. Hun gjorde som de sa, og ble straks
omringet. Hender gled over rygg og hofter, under magen, mellom lårene og over brystene. De dreiet henne sakte rundt, slik at alle fikk se henne og ta på henne fra alle kanter.
«Det er noe som ikke stemmer. Noe mangler.» Det var Ole Kristian, den eneste hun visste navnet på.
«Hvis det er undertøyet du tenker på, havnet det i sekken sammen med alt det andre» svarte hun dovent.
«Vi vet det» svarte han smilende, hentet buksene fra badet og hentet frem hofteholderen, strømpene og den franske trusen fra lommene. Sammen kledde de på henne med skjelvende hender, mens hun med stigende opphisselse kjente gåsehuden reise seg av nytelsen ved å bli kjærtegnet av så mange hender. Nå stemte alt med filmen, og snart hadde hun inntatt utgangsposisjonen. Hun kjente hvordan en penis ble plassert i strategisk posisjon bak henne. Den gled litt opp og ned i sprekken for å smøre henne opp, før den gled inn og gav henne den velkjente, gode følelsen av å bli fylt.
”Velkommen inn» stønnet hun, og med penisen dypt i fitta begynte hun fornøyd å rugge fram og tilbake. Hun vinket med halvlukkede øyne på en av de andre, og fikk raskt en pikk til å glede seg over. Hun gapte over den, og lot ham jukke ut og inn mellom leppene sine. Etter en stund dreide de stolen rundt, og byttet roller. Hele tiden var det en mann ledig, som stimulerte brystvortene hennes, spredte rumpeballene så hun fikk pikken riktig dypt, og skrøt av henne. Han fortalte hvor deilig og flink hun var og hvor fin hun var å se på, og hun lot seg smigre, i en rus av opphisselse.

Etter en stund ble mennene enige om sceneskifte. Scenen liknet den første, men med den forskjell at en av mennene først satt seg på fothvileren med pikken pekende rett til værs. Berit stilte seg igjen på kne på fothvileren, med ett ben på hver side av ham, og en albue på
hver side av hodet hans. Dermed fikk hun pikken hans rett mot fitteåpningen, mens brystene berørte ansiktet hans. Han begynte straks å suge og bite vortene, men gjorde ikke noe forsøk på å trenge inn i henne. Ole Kristian stilte seg ved hodeenden, holdt hodet hennes med begge hender og førte kuken ut og inn av munnen. Den siste stilte seg så bak henne, skilte rumpeballene og begynte å gni pikken mot analåpningen. Berit snudde fort på hodet.
«Vær forsiktig, jeg har aldri tatt den der før.» Mannen stoppet, og hun la utålmodig til: «Jeg mente ikke at jeg ikke ville, bare bruk litt tid». Han fortsatte å gni, og snart var hele området mykt, varmt og glatt. «Aah!» Berit stønnet da pikkhodet hans passerte ringmuskelen. Han ventet, og da hun slappet av begynte han langsomt å bevege seg ut og inn. Hun likte det, de kåte stønnene levnet ingen tvil om det, og med munn og anus fylt av varm kuk kjente hun et trykk nedover på hoftene. Det var mannen under henne som dro henne litt ned, og hevet samtidig sitt eget underliv. Nå ville han også inn i varmen. Pikkhodet gled bakover i sprekken, lette liksom etter åpningen, fant den og gled endelig til bunns. Det var uventet lett å få ham inn selv når anus var utvidet, og følelsen av å ha to pikker pumpende i hvert sitt nabohull var ubeskrivelig. Hun var kåtere enn noensinne, svevde forbi alle tidligere nivåer av opphisselse, og nådde endelig toppen i en lang og voldsom orgasme, mens hun sugde frenetisk på pikken til Ole Kristian. De kraftige sammentrekningene i underlivet hennes ble for mye for de to mennene. De sprutet henne full, og i det hun kjente sæden flomme inn i seg innså hun at fantasien hennes endelig var oppfylt.
«Hva skal jeg drømme om nå?» tenkte hun, mens etterdønningen av orgasmen ristet i kroppen hennes, samtidig som det gikk for Ole Kristian, som fylte munnen hennes med ladning på ladning av sæd.

Naken og utslått, men lykkelig lå hun en stund etter på sengen og betraktet mennene mens de trakk på seg de oransje buksene. «Husk på dette med skarpe gjenstander til en annen gang,
da» var det siste hun hørte før døren gikk igjen etter dem.

Legg igjen en kommentar