Langweekend i Danmark

Det var høst og surt. Vi, min samboer Kari og jeg hadde leid en luksusleiliget på vestkysten av Jyland. Leiligheten var stor og lys og lå i en slags sirkel sammen med 6 andre hus.
I midten var det fellesområder, og utegrill med bålplass.
Det var store vinduer i stuen slik at man på en måte følte at man var ute i det fri.
Vi kom ned på torsdag ettermiddag og skulle hjem på søndag. På torsdagen var det bare et par i en av de andre husene, ellers var det tomt. Vi installerte oss, åpnet en flaske vin og satt oss ned for å nyte livet vekk fra stress og mas. Vi lagde litt enkelt god mat. Etter en stund fant vi ut at vi måtte prøve boblebadet som var i et rom hvor man kunne både åpne døren og få følelse av friluft, og man kunne ha det lukket og trekke igjen rullgardinen hvis man ville være uforstyrret.
Det var litt surt ute så vi lot døren være lukket, men slik at vi kunne se ut

Der satt vi og nøt vår vin, mens vannet boblet rundt oss. Det begynte så smått å bli mørkt ute, og jeg gikk for å hente mer vin. Jeg satt på dempet lys både i taket og nede i bassenget.
Og fant frem masse telys. Det ble veldig romantisk. Der satt vi og skålte i rødvin, mens vi ble mere og mer intime. Det var deilig og avslappende, bare vi 2 og en verden uten et menneske rundt oss. Vel riktignok så vi lys i enkelte hytter rundt omkring, men ikke et menneske var å se. Vi kysset og koste med hverandre i vannet, og vi ble mer å mer tent.
Kari satt og runket meg, mens jeg koste meg med hennes bryster og mus.
Etterhvert ba hun meg reise seg slik at hun kunne suge meg og jeg reiste meg opp.
Hun slikket og sugde slik som bare Kari kan, hun er bare fantastisk og bør absolutt prøves av de som aldri har fått oppleve «deep trout». Jeg sa til henne at nå var det min tur til å slikke henne. Hun la seg på rygg opp på kanten av bassenget og skrevde ut. Jeg la meg ned med en finger i musa hennes, plassert direkte på G punktet hvor jeg gjorde roterende bevegelser.
Og slikket henne samtidig på klitoris. Det tok ikke lang tid før hun kom som et skudd, og Kari har deilige sprutorgasmer som varer i en evighet..
Etter at hun hadde roet seg litt med mer vin, var jeg klar til å knulle henne. Stoltheten min var fortsatt klar til kamp og jeg plasserte henne på fanget mitt i vannet. Hun tok tak å førte den inn etter at hun ba meg reise seg slik at det ikke kom så mye vann inn i musa hennes når jeg trengte inn. Så satt vi oss ned og beynte et heftig knull der på benken i boblebadet.
Bevegelsene og vannet som boblet rundt oss gjorde at det ikke tok lang tid før vi begge kom i en fantastisk orgasme. Den kjentes fra isse til fotsåle og tilbake. Helt nydelig var det.
Når orgasmekrampene avtok og vi etterhvert fikk tilbake normal puls osv, satt vi oss ned og avsluttet med et deilig kyss, og en skål for opplevelsen.
Da banket det på glasset og en hånd kom opp med tomlen i været, snart etter banket det på andre siden av vinduet og der kom en kvinnehånd opp med tomlen i været.
Vi så ikke mer en hendene og de forsvant ganske kjapt. Ikke vet vi hvor lenge de hadde vært der heller, for det var nå mørkt ute. Men spennede var det.

Vi stod opp og gikk å la oss, for å komme oss opp neste dag for å få litt oversikt over stedet og kjøre litt rundt omkring. Når vi kom tilbake ut på ettermiddagen var det kommet folk i de andre hyttene også. En god del menesker satt ved bålplassen og slappet av med øl og snaps.
De fleste var på vår alder men det var også de over og under 50 der.
Det var tydelig at de kjente hverandre, og vi ble bedt om å komme ut å slå oss ned sammen med disse «deilige dansker». Vi ble bedt på øl og gammel dansk og satt oss sammen med dem. Praten gikk lett og de tente på grillene for å lage mat. Maten ble fordøyd og øl m/ snaps gled ned. Temperaturen denne kvelden var deilig, og det var ingen grunn til å trekke innedørs.
Fordi om noen gjorde det og brukte boblebadene. Nå med dørene åpne. Det var en lystig gjeng og snart var alle boblebadene skrudd på. Fra der vi satt midt på plassen kunne vi se inn i alle badene, og jeg tenkte på gårsdagen og hva paret fra i går hadde sett. Og det var alt…
Vi fikk forklart at de alle var fra København, og hadde sin årlige utflukt med sitt firma.
Ettersom mer øl og snaps ble fortært, skulle de begyne med sine vanlige leker.
Det var slik at mann og dame ble bundet sammen med en tråd rundt hennes høyre og hans venstre ben. Men slik at tråden gikk ned fra bukselinning til ankel på henne og motsatt på han. Og de motsatte hender ble bundet sammen Det gjorde at de måtte gå med kroppen mot hverandre. Slik skulle de gå på en oppmerket sti og ved enden av stien skulle de bytte bukse med hverandre. De som knøt opp trådene ble disket. Det var laget 4 stier og det skulle være 3 par på hvert lag.
Vi ble spurt om vi ville være med, og svarte selvfølgelig ja.
Da tok de frem en tom flaske og vi måtte alle stille oss i ring. Den som flasketuten stanset på skulle gå sammen med den første av det annet kjønn som tuten stanset på. Vi trodde vi skulle gå sammen Kari og jeg, men den gang ei. Kari ble valgt ut til å gå sammen med en kjekk kar på rundt 30, og jeg fikk kona til sjefen deres som følgesvenn. Alle hadde skiftet til bukser, for det var jo et must. Og buksene måtte være vide. Så kom overraskelse nr 2. for å få dette til måtte vi menn ta tråden opp hennes ben på innsiden låret, og knyte rundt hennes mage. Og hun måtte føre tråden ned på innsiden hans lår og knyte det rundt hans ankel. Spennede, og med mye latter. Snart var alle klare og par nr 1 i hvert lag kunne gå. Det ble en spesiell gange og vi måtte gå sidelengs. Når sistemann var i mål var løpet over og vi kunne fjerne båndene.
Jeg ble trukket ut til å gå første runde for lag 2 og kari som nr 2 for lag 4.

Det ble en spesiell tur for det var jo kjønn mot kjønn, og da vi kom til skifteplass hadde jeg en skikkelig stiv en. Og Dorthe som min turkvinne het, tok og dro ned buksen min. Da tok hun et godt grep rundt kuken og sugde den inn i sin munn. . men bare en kort stund, så tok vi ned hennes bukse og igjen var hånden på plass og førte kuken min inn i hennes hete fitte.. deilig.
Så var det slutt sa hun vi må tilbake. Vi trakk hennes bukse igjennom mine bukser og så hadde vi plutselig byttet bukser og tilbaketuren kunne begynne.Vi kom inn som lag nr 2 og sendte neste avgårde. Jeg så over mot Kari som stod å lo, før hun skulle avgårde. Det ser så komisk ut sa hun, nesten dumt ut, men hva gjør vi ikke for våre venner.
Hun skulle bare vist, tenkte jeg.Så la hun av gårde i sidelengs dansetakt. Ja ja tenkte jeg, jeg fikk meg jo litt så da blir det vel kanskje noe på hun også, hvis alle er like her.
Der vi stod hørte vi fnis og latter rundt omkring husene. Og det ene paret etter det andre kom og gikk. De fleste av oss som var kommet imål stod fortsatt mot hverandre og smilte og gnikket lett på hoftene. Jeg hadde i allefall fått full reising igjen. Vi satt oss ned på en avbenkene, med hun på fanget. Der satt hun og gnikket mot meg, før hun ba meg frigjøre kuken slik at hun kunne sitte på den. Med videbukser var jo ikke dette noe problem, så kåt som jeg var. 2 sekund senere var min i friluft og hun sank ned på den uten at noen la merke til det. Så trakk hun bare jakken ned langs siden. Og hun melket meg deilig med underlivsmusklene sine. Nå så jeg at Kari kom inn igjen også, og hun så litt rar ut i ansiktet, lur på en måte. Var hun ikke litt rød i kinnene. Men hva gjorde det, her satt jeg med kuken godt inne i den danske sjefs fitte. Kari satt sammen med sitt lag til alle var kommet inn..

Da sier en at det er blitt kaldt, og alle skal i boblebadene. Alle klær av straks, opp med knuter og inn i vannet. Hva pokker tenker jeg, med pikken i hennes fitte, men hun bare reiser seg opp og vrenger av seg sine klær. Mens hun løper mot sin hytte. Jeg blir litt tafatt stående igjen, men ser at Karis. Turkammerat også har full reisning. Jeg vinker til dem og peker mot vår hytte. De nikker og hun tauer han med seg . Vel nede i vannet synker jeg ned ved hennes side. Dette var sprøtt sier jeg og ler. Jeg presenterer meg for Knud som sitter på den andre siden av Kari. Det var bare vi 3 som gikk inn til oss. Vi hører rop og latter fra de andre hyttene. Og jeg sier at jeg går ut å henter en flaske vin.
Jeg reiser meg opp å går inn i stuen med stangen til tops. Henter vin og 3 glass og kommer tilbake. Der ser jeg at de bråflytter seg litt fra hverandre, men jeg sier bare sitt tett slik at varmen kommer tilbake i kalde kropper. Jeg setter med ned tett inn til Kari. Mens jeg sier skål. Jeg fører min hånd ned på hennes lår og lar den gli oppover. Der kjenner jeg at også hans hånd er på hennes lår. Jeg bøyer meg frem og kysser Kari . og skyver henne litt lengre ut på benken i karet. Nå kan vi sammen stryke å beføle Kari, mens hun sakte runker våre kukker.
Jeg ser ut mot de andre hyttene at der er det elskov i alle varianter .
Jeg ber Kari legge seg opp på kanten slik at vi kommer bedre til. Knud er raskt oppe å plasserer sin kuk i den lengtende fitta til Kari. Den var lang og slank. Jeg legger meg ved siden av Kari slik at hun kan suge meg.Han knuller henne i rolig tenpo. Etter en stund sier han at vi bytter plass. Han ber med legge meg på siden under hennes lår og knulle henne på den måten. Det var deilig, selv legger han seg i en 69 Hun tar hans i munnen og han slikker henne på klitoris mens jeg knuller henne. Så kjenner jeg at han slikker skaftet mitt mens det går ut og inn av hennes fitte. Han dytter meg litt unna slik at jeg sklir ut av henne, og han suger meg. Dette er nytt for meg og jeg blir litt stiv. Kari oppdager hva som skjer, og befaler oss til å legge oss slik at vi begge kan suge hverandre. Jeg nekter først, men hun sier prøv, jeg har så lyst til å se 2 menn elske med hverandre, Jeg tar forsiktig tak i hans kuk og slikke lett på den. Rart hvordan hodet virket mykt, samtidig som kuken er så stiv. Dette var jo spennede og deilig. Vi slafset og slikket på hverandre, og da oppdaget jeg at en 3 mann var i rommet. Kari sugde han stor og stiv, før hun ba om å ta henne bakfra over stolen i rommet.
Der lå hun og ble pult mens hun stirret med store øyne på oss. Knull han i rompa, sa hun til Knud, jeg har prøvd med dildo og han likte det. Hun stod opp og hentet fuktighetskrem.
Så smurte hun inn hullet mitt og plasserte 2 stoler ved siden av hverandre. Jeg måtte legge meg over den ene mens hun førte Knuds kuk inn i meg. Selv la hun seg motsatt vei på den andre stolen og ba 3 mann komme på plass igjen. Der lå vi, jeg spiddet på en pikk, med Kari liggende å stryke oss og vekselvis runke meg, mens hun ble pult bakfra i musa selv.
Snart brølte Knud ut og jeg kjente kuken hans bli tykkere før han tømte seg i meg, like etter kom jeg og sprutet ut over gulvet mens Kari fikk sin sprut.
Så brøt applausen løs, og mange stod utenfor og klappet å lo. Ingen av oss hadde tanker for at andre kunne se på, og for andre gang på 2 kvelder hadde vi tilskuere under sexakten..

Vi var nå utslått og trakk oss tilbake. Dette var jo bare fredag, og vi hadde en kveld igjen.
Hva som skjedde da, får bli en annen historie, men utrykket «Det er dejlig å være norsk i Danmark» stemmer….