LELO sona cruise

Det er mange år siden jeg ble kjent med LELO og min personlige favoritt fra de, er Gigi.
Den var min favoritt vibrator i flere år og det var en trist dag når den avgikk ved døden.
Siden da har LELO kommet med mange forskjellige vibratorer, men etter å ha blitt skuffet et par ganger (Ora og Tara) forsvant de fra radaren min.

Jeg var således ganske usikker på hva jeg kunne forvente meg fra Sona cruise, om den kunne måle seg med Gigi eller (gisp) womanizer, eller om jeg skulle bli like skuffet som sist jeg prøvde en LELO vibrator.
For denne fungerer som en womanizer, men skal i følge LELO benytte seg av lydbølger.

Esken er stilig, som alltid fra LELO og jeg tror ingen vil bli skuffet av embalasjen om de får den som gave.
Selve vibratoren er også lekker, LELO har fortsatt et godt grep om design.
Silikon hele veien, unntatt baksiden som er hardplast, men det ser bare eksklusivt ut.
Etter å ha sett og kjent på den er jeg optimist, men en smule usikker på om jeg liker løsningen med at selve sugekoppen er en del av vibratoren og ikke kan tas av som på womanizeren min.
Det bør ikke være noe problem, siden Sona er vanntett bør det være like enkelt å vaske den og deler i silikon er ikke akkurat noe som blir slitt ut.

Dersom du kjenner til womanizer, så vet du sånn ca hva du kan forvente deg.
Tror du i hvert fall.
For denne er kraftigere enn womanizer.
I følge enkelte andre anmeldere, skyldes det at koppen er mindre og kommer tettere på klitoris, men uten å ha brukt så mye tid på å finne ut akkurat hvorfor den er kraftigere, nøyer jeg med å si at den er kraftigere.
Personlig syntes jeg ikke det et pluss, siden jeg liker å øke hastigheten gradvis, så i min bok er womanizer noen hakk bedre.
For å klargjøre: På minimum er den mye kraftigere enn womanizer, på maks, er forskjellen mellom de to, mindre.
Jeg må også ta med puls funksjonene, det skal være 8, men jeg orket ikke å prøve alle, til det er jobben som sexleketøy tester for dårlig betalt.
For meg ble den bølge funksjonen «mmm det var deilig som gikk over til: au, hvordan får jeg den til å slutte», men noen liker sikkert å få klitorisen sin mishandlet.

Jeg må også kommentere et par andre ting jeg har sett andre anmeldere henge seg opp i:
1: womanizer lager en del lyd før de legger den mot huden, men når du bruker den, lager den mye mindre lyd.
Sona lager like mye lyd hele tiden, kanskje enda mer når du bruker den.
2: Som nevnt, selv om pulseringer kan høres ut som en god ide, er det ikke det, toppene er for intense, men igjen, det kan passe deg om du syntes womanizer er for svak.
For meg ble det smertefullt.
3: Cruise er en funksjon som gjør at den er like kraftig, uansett om du bruker den løst eller hardt.
Dette er en funksjon jeg ikke vist jeg trengte, fordi jeg har aldri opplevd at min womanizer blir svakere (eller stopper) om jeg presser den hardt mot klitoris.
Jeg har opplevd det med andre typer av vibratorer, men aldri med en vibrator som benytter seg av trykk bølger…
I følge enkelte anmeldere kan faktisk sona uten cruise stoppe om du presser den hardt mot klitoris???
Har LELO bevist laget en vibrator med funksjonsfeil og så en som fungerer normalt de selger til høyere pris uten denne feilen?
4: Muligheten til å bytte tuppen på womanizeren er en fordel, noen ganger passer det bedre med en liten tupp, andre en stor tupp.
Sona sin er mindre enn den minste womanizer tuppen, så de med stor klitoris vil nok ønske seg en større tupp.
5: Noen kvinner har ifølge denne (https://www.reddit.com/r/SexToys/comments/7bq0kv/lelo_sona/) tråden opplevd å begynne å blø (?!?!?) etter å ha brukt Sona, fra små kutt i klitoris.
Scarlett letters (http://www.scarlets-letter.net/2017/11/no-no-for-the-lelo-sona-cruise/) mener at den nesten drepte klitorisen hennes….
Jeg har ikke opplevd det, men har ved et par anledninger opplevd at klitoris er øm i flere timer etter å ha brukt den.
For min del, henger det nok sammen med at den blir for kraftig for meg.
Det er masse spekulasjoner om HVORFOR enkelte opplever det og andre ikke, men det kan være så enkelt at den henger sammen med størrelsen på klitoris.
Jeg tar med dette punktet av to grunner: for å poengtere at dersom du opplever det, så er du ikke alene og det faktum at den faktisk kan skade deg når du bruker den.

Prismessig ligger Sona i følge listeprisen over womanizer, men den er stadig på tilbud, så du kan ofte finne den litt billigere enn min favoritt, PRO 40.

Så for å konkludere, jeg kommer ikke til å bruke min sona fremover.
Den er ikke like bra som womanizer på noe punkt, så hvorfor kjøpe den da?
Med mindre du syntes womanizeren er for svak da, da kan denne være verdt å vurdere, men husk at denne på minimum er mer som womanizeren på halvveis til maks, du mangler ganske enkelt de laveste trinnene.