Lettjente penger, del 2

Det ringte på døren, og jeg slapp Nadia inn. Det var gått en uke, og jeg hadde ikke hørt fra henne før hun hadde ringt for en liten time siden. Hun hadde spurt om det passet å komme på besøk til meg, og jeg hadde svart at selvfølgelig var det bare til å komme. Nå sto hun altså i stuen min igjen, og jeg ba henne som vanlig på kaffe.

Jeg forsvant ut på kjøkkenet, satte på kaffetrakteren som jeg hadde gjort klar på forhånd, og gikk tilbake til stuen. Jeg ga henne sitt eget askebeger som hun kunne låne, og tente en sigarett sammen med henne. Jeg spurte om det gikk bra, og det gjorde det.

Jeg gikk for å hente kaffe til oss, og jeg sa ikke noe før jeg hadde satt meg godt til rette i sofaen. Jeg spurte henne om hun hadde tenkt noe mer over det vi sist hadde snakket om?

Hun smilte litt flau, men sa hun hadde tenkt. Jeg spurte ikke noe mer, og tenkte jeg skulle gi henne den tiden hun så tydelig trengte.

– Det er ikke det at jeg ikke vil. Eller, ehh, det er bare litt rart liksom, om du skjønner?

Nadia fortalte at hun ikke hadde bestemt seg, men at det var det at det var litt rart det hele, det var liksom dette som gjorde at hun stusset litt. Ellers var alt det andre ved det helt greit, skulle det ha skjedd så måtte det ha vært med meg – sa hun.

Jeg sa jeg trodde jeg visste hvordan vi kunne gjøre dette her, så kunne vi bare se hvordan det gikk? Hun kunne uansett når som helst stoppe hvis hun følte det ubehagelig, og da hvis det var snakk om noe mer enn normalt ubehagelig. Nadia hadde noen stoppere eller hemninger om du forstår, og det var jo klart at det kunne kanskje føles litt ubehagelig akkurat i det man skulle krysse en grense. Men alt var jo hele tiden frivillig sa jeg.

– Jeg hadde uansett tenkt å starte med å prate sammen. Vi trenger jo å snakke om dette her for å bedre forstå hvordan du er som jente, og hvordan du fungerer som et seksuelt individ. Vi må snakke om hva du liker og ikke liker, og hvorfor? Jeg ville gjerne bare først snakke masse om hvordan alt henger sammen?

Nadia hadde ikke noe imot det, og sa at det var bare å spørre i vei om det jeg lurte på. Jeg svarte at jeg allerede på forhånd hadde laget klart noe til henne. Det var rett og slett en del ark med spørsmål om hennes seksualitet. Det var spørsmål jeg ville hun skulle ta med seg hjem, og i en stille stund så svare skriftlig på det jeg spurte henne om.

Hun grep nysgjerrig arkene jeg rakte henne. Hun skummet over noen av spørsmålene, og rødmet hun ørlite, hadde jeg sett riktig? Jeg ga henne tid, og lot henne få lese og ta innover seg alle spørsmålene mine.

Spørsmål 01: Hvor gammel var du første gang du hadde sex (mistet jomfruhinnen), og fortell kort hva som skjedde. En positiv eller negativ opplevelse?

Spørsmål 02: Generelt sett, liker du sex? Hender det at du bare snart må ha deg noe? Har du seksuell lyst på denne måten, og så sterkt som dette?

Spørsmål 03: Skriv hva du mener om å suge en mann.

Spørsmål 04: Hva er favorittstillingen din, liker du bli tatt bakfra?

Spørsmål 05: Lover du å være så ærlig som mulig, for å få best mulig resultat, og er det ellers noe du vil si så kan du benytte sjansen nå. Ellers er det bare å si i fra om det skulle være noe.

Nadia hadde lest ferdig spørsmålene, og lo litt da hun sa at dette var jo kult. Hun skulle svare på spørsmålene, men sa at hun kunne like godt gjøre det nå om jeg ville? Jeg svarte at det var jo kjempefint om vi heller bare kunne snakke om det ja. Så jeg spurte henne ut, og gravde etter alle opplysninger som jeg mente kunne komme til nytte.

Hun likte heldigvis å bli tatt bakfra, og akkurat det var jeg ekstra glad for. Doggy er altså absolutt min største favoritt når det kommer til forskjellige knullestillinger. Akkurat det der med suging av kuk kom ikke som noen overraskelse. Nadia fortalte omtrent det samme som hundrevis av andre jenter tidligere hadde fortalt meg. Dette var noe skulle jeg prøve å fikse opp i.

– Reis deg opp, og stå på gulvet. La meg få se litt på deg.

Hun reiste seg lydig opp fra sofaen, og stilte seg opp på stuegulvet. Jeg tittet på de trange dongeribuksene hennes som satt som et skudd på kroppen hennes. En tynn mørkegrønn genser dekket overkroppen hennes, og med det lange mørke håret hennes satt i en hestehale, var hun litt av et syn. Jeg reiste meg jeg også.

– Skal vi se. Du får stå litt sånn som dette til jeg sier noe annet. Jeg må si du var skikkelig deilig i dag Nadia. De buksene der sitter som støpt på deg, du har en deilig rumpe.

Jeg tenkte jeg skulle se om jeg kunne vippe henne av pinnen, og spurte henne plutselig om hun ble kåt av dette her? Om hun ble så kåt at hun ville pule? Nadia ble helt stille, men nikket med hodet sitt. Det var ikke til å misforstå, hun hadde svart ja på de to siste spørsmålene mine.

– Kom så går vi opp på soverommet.

Jeg tok hånden hennes, og nærmest dro henne etter meg opp trappene opp i andre etasje. Jeg fikk henne med meg inn på soverommet, og ba henne om å legge seg ned på madrassen. Jeg ba henne om å bare gjøre som jeg ba, så skulle jeg ordne alt som skulle skje. Hun måtte bare prøve å slappe litt av, så skulle alt ordne seg.

Nadia la seg ned på rygg på madrassen, og det var ikke noe vanskelig å se at hun ikke helt visste hvordan hun skulle oppføre seg. Hun var rett og slett litt nervøs der hun lå.

– Snu deg rundt på magen Nadia, jeg vil ha deg bakfra. Så slipper du også å lure på hvor du skal se eller lure på hva du skal gjøre. Dette handler kun om god sex, og ikke noe annet, jeg skal knulle deg, og bare det, ok?

Nadia rullet fort rundt, og var sikkert bare glad til for at jeg ville ha henne liggende på magen. På denne måten kunne hun ligge der og nyte det, og ikke tenke så mye på hva som skjedde. Hun kunne for eksempel lukke øynene sine, og konsentrere seg om hva som skjedde med underlivet og kroppen hennes, og finne nytelse i det uten å delta så altfor mye selv i akten.

Hun kjente hvordan jeg dro av henne buksene hennes, og hvordan jeg forsiktig lirket trusene hennes nedover beina hennes, før hun hjalp litt til slik at hun til slutt lå naken foran meg i sengen. Hun hadde ansiktet vendt ned i madrassen, og hadde tydeligvis bestemt seg for å se ned, og la meg få gjøre som jeg ville med henne.

Jeg grep rundt begge anklene hennes, og dro beina hennes fra hverandre. Jeg plasserte meg nærmere henne, og la bakfra en hånd over kløften hennes. Våte safter fra sprekken hennes gjorde underlivet hennes glinsende. Hun var tydeligvis kåt.

Jeg fjernet hånden min, og tenkte at jeg ikke skulle åpne henne mer, men la dette skje med kuken min. Jeg la meg mer over henne, og støtet mot åpningen hennes. Jeg er forholdsvis stor nedentil, så min 22 cm lange tykke pikk måtte være litt forsiktig i begynnelsen. Jeg ville jo at det skulle være godt for henne, og ikke vondt.

Jeg grep tak i den ene rumpeballen hennes, og dro den litt til siden slik at jeg så bedre hva jeg holdt på med. Jeg smurte og støtet flere ganger mot det trange hullet hennes, før kukhodet begynte å gli inn i henne. Jeg stønnet da den trange fitta hennes klemte rundt den store stive kuken min, og jeg la mer press på, og gled forsiktig i bunn av henne.

Nadia som lå stille under meg, og som bare kjente hvordan jeg penetrerte henne med kuken min pustet tyngre nå. Hun var blitt kjempekåt i løpet av noen få minutter, og nøt å ha den stive kuken min inni seg.

Jeg trakk meg ut av henne, og støtet litt hardere i henne denne gangen. Hun stønnet da jeg satte opp tempoet, og snart klarte jeg ikke å holde noe mer tilbake. Jeg ville knulle henne skikkelig, og jeg ville gi henne alt det kuken min hadde å by på. Jeg grep henne derfor over nakken med min venstre hånd, og støtet hardt inn i henne.

– Din deilige lille tøs, faen for en deilig fitte du har. Du er faen med god og trang jente.

Jeg ga på det jeg kunne, og like etter kastet jeg mot henne, og sprutet alt jeg hadde hatt på lager inn i den trange fitta hennes. Jeg presset meg mot kroppen og hullet hennes, og ga meg ikke før jeg var helt tom.

Enden på denne visa her ble at Nadia tok meg til seg som en slags sexlærer, og sammen hadde vi mange hemmelige møter der vi dyrket deilig og nyskapende sex. Hun er fremdeles en av mine beste venner selv om vi i dag ikke lengre har sex. Men jeg ville nå bare fortelle deg en liten historie om Nadia og meg. Jeg håper du likte det.