Lørdag morgen

Jeg var i ferd med å våkne da jeg kjente den varme hånden hennes rundt kukken min. Jeg gløttet litt på det ene øye og så rett inn i to varme, blå, smilende øyne. “Endelig er du våken” hørte jeg fra en myk stemme, som hvisket meg i øret.

Line kjente at kukken min vokste i hånden hennes og hun tok et fastere tak. Herlig, tenkte jeg der jeg lå, halv-våken. Vi hadde elsket mesteparten av natten og falt i søvn av ren og skjær utmattelse.

Jeg åpnet begge øynene og kikket på Line, der hun lå tett inntil meg med halv-åpen munn og jeg hørte hvordan pusten hennes begynte å gå litt tyngere.

Med ett, kastet jeg meg rundt og opp på henne. Overrasket som hun ble, hvinte hun av fryd og da jeg presset meg ned mellom bena hennes, lot hun de gli til siden uten særlig motstand. Jeg tok rundt hendene hennes, presset armene ned i puten og med stangen min som stod som et spett, satte jeg den mot sprekken hennes. “Ohh, ja la meg få den inn i musa mi” hvisket hun til meg med hes røst.

Line var en meget presentable kvinne på 31 år, men i sengen forandret hun fullstending karakter. Hun elsket å snakke frekt til meg og kastet alle hemninger overbord.

Line kjente kukken min presse mot musa og løftet instinktivt hoftene opp for å møte meg. Jeg kjente hvordan kukk hode mitt ble møtt av varmen hennes og hun brettet bena enda mer ut for å gi meg bedre adgang. Trang som hun var, lot jeg kukk hode hvile litt på insiden av foldene i musa hennes. Hun vred hoftene fra side til side og kommanderte, “Se og få den helt inn, nå!!”.

Med et smil og et godt støt med hoftene, sende jeg pikken inn i dypet hennes. Line gav fra seg et dypt sukk og la de lange bena sine rundt rompa mi og dro meg ned over henne, samtidig som hun frigjorde armene fra meg og la de rundt ryggen min. Jeg kjente hvor våt og varm hun var der vi lå helt stille, med kukken min dypt inne i musa hennes.

“Mmmmm, det er så deilig når du sender kukken din inn i meg,” hvisket hun i øret mitt. Hun vrikket lett på hoftene. “Send masse med sprut inn i meg og ta meg, ta meg virkelig hardt”.

Sakte trakk jeg kukken ut av musa hennes og like sakte gled den inn igjen. Jeg reiste meg opp på armene og smilte ned til henne, “Er det sånn du vil ha det ?” sa jeg og banket kukken min hardt inn i henne. “Ohhh, jåa. Mer, mer” tryglet hun og pustet tungt.

Fitte musklene hennes formelig grep rundt kukken min og takten økte. Liggende på strake armer over Line, kunne jeg se ned mellom oss. Kukken min gled inn og ut av musa hennes og glinset i morgen lyset. Det surklet lett med hvert støt kukken min gjorde, samtidig som hun presset hun hoftene mot meg.

Jeg kjente hvordan det begynte å bygge seg opp i ballene mine der vi rå-knullet. “Ohh, Line jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg” presset jeg hest frem og økte takten enda litt.

“La meg få hele ladningen din” gispet hun.

Et par støt til og jeg kjente at ladningen var på vei. Med et kraft støt sendte jeg den første spruten dypt inn i Line. Hun kjente kraften den kom med og de første skjelvene av en orgasme grep fatt i henne. Hylet hun kom med kunne ha vekket et helt by kvartal og med et brøl sendte jeg den ene spruten efter den andre inn i henne.

Utmattet, fallt jeg ned på Line og vi ble liggende stille nøn minutter, mens jeg fortsatt kjente hvordan musklene i musa hennes pulserte rundt pikken min.

“Flytt deg litt” sa Line og jeg rullet av henne. Vi hørte hvordan det surklet i musa hennes idet jeg gled ut av henne og vi smilte til hverandre. Line kikket på staken min som begynte å avta litt, strakte ut en hånd og holdt kukken min i et fast grep, samtidig som hun bøyde seg ned og slikket i seg en dråpe med sæd som hadde piplet frem på kukk hode mitt.

Hun la seg mellom bena mine, samtidig som hun tok kukken min i nærmere øyesyn. “Er det ikke utrolig at den staken din kan gjøre meg helt utstyrlig,” kommenterte hun og lot tungen gli sakte fra roten av kukken min, helt opp til kukk hode. Jeg vred meg av ren fornøyelse og sa “For en fantastisk natt vi hadde. Du må være så full av sæd at jeg forstår ikke at jeg klarte å presse ut så mye.”

“Uhmm” gryntet Line og førte kukken inn i munnen sin. Hun rullet tungen sakte rundt på kukk hodet og tok ballene mine i hånden og lot de gli rundt. Hun slapp meg ut og vi kunne begge se at det fortsatt var liv i pikken min, som hadde begynt å stivne til igjen.

Line reiste seg opp, satte seg på skrevs over meg og tok kukken min i hånden og førte den mot den våte sprekken sin. Selv om Line hadde en trang fitte, gled jeg inn i henne uten problemer. Hun ynket seg litt og sa, “Jeg er litt sår efter den behandlingen du gav meg inatt, så la meg bestemme takten.”

Hun hvilte armene på brystet mitt, lukket øynene og løftet hoftene sakte og igjen kunne jeg se den stive kukken min gli ut av henne. Sakte gled hun ned igjen og ble sittende helt stille, med kukken min så langt inne som den kunne komme. Hun beveget hoftene litt, gned klitorisen mot magen min og slapp ut en lang pust. Igjen løftet hun hoftene opp og så ned på staken min igjen. Kukken min var omgitt av bare det som kunne beskrives som varm flytende lava.

Plutselig kaster Line hode bakover og presser frem et dypt grynt og hun er på vei til himmels igjen. Hun kaster hode frem og tilbake og rir på kukken min, helt til hun utmattet faller ned på meg og ruller av.

Det er lørdag morgen og jeg lar Line ligge, mens jeg rusler ut på kjøkkenet og setter på kaffe.

Dette var jo merkelig, tenker jeg der jeg teller opp 8 skjeder med kaffe i filteret. Her har vi vært kollegær i snart ett år og plutselig skjer dette.

Line hadde blitt ansatt som forretnings advokat i samme rederi hvor jeg jobbet. Hun hadde fått klengenavnte ‘Isklumpen’ da hun sjelden hadde et smil til nøn og hun menget seg slett ikke med andre på kontoret. Mange av de andre gutta på kontoret hadde nok hatt en del fantasier om Line. Hun var en flott kvinne å se på, slank med lange ben, flotte bryst som duvet lett når hun beveget seg og med sine 178 cm var det vanskelig ikke å legge merke til henne.

Selv er jeg mye på reise da jeg har ansvaret for alle kontraktene som vi inngår og nye
forretninger som skal utvikles. Jeg hadde såvidt hilst på Line nøn ganger og hun hadde kommentert en del kontrakter for meg tidligere, uten av det hadde ført til nø som helst mellom oss. Vi var kun kollegær.

Rederiet skulle ha 25 års samling på fredag og jeg hadde rukket hjem dagen før fra min siste reise. Arrangementet skulle avvikles på et festlokale og stemningen var høy da alle var samlet ved 19 tiden.

Middag og nøn korte taler avviklet, var det dans og drinker. Jeg ble sittende sammen med eieren for å prate litt, da Line kom og spurte om hun kunne få en dans med meg. Litt paff ble jeg der jeg satt, da hun var den siste jeg hadde tenkt skulle gå og by opp en mann til dans. Ikke hadde jeg sett henne ute på dansegulvet tidligere heller.

Hun så fantastisk ut der hun stod. Den røde kjolen satt som støpt på henne. Jeg summet meg fort, reiste meg og sammen gikk vi ut på dansegulvet. Ikke hadde jeg ventet nø som helst, men Line hadde tydlig takt i kroppen og det var faktisk en fornøyelse å danse med henne. Musikken stoppet og jeg begynte å bevege meg av gulvet, men hun tok meg i armen og sa “Skal vi ikke ta en dans til?” Jeg synes jeg tydlig så begynnelsen til et lite smil rundt munnen hennes. I såfall var det første gangen jeg hadde sett det.

Jeg hørte et langt pip fra kaffetrakteren som fortalte meg at kaffen var ferdig. På hodet inne i skapet for å finne et par krus, kjente jeg et par armer som tok rundt meg.

“Hei, jeg ble ensom og kald da du gikk” sa Line. Jeg snudde meg og dro henne intil meg. Line hadde funnet en av T-skjortene mine som hun hadde dratt over hodet. Hun så farlig deilig ut der hun stod, litt trett og med litt bustete hår, med en T-skjorte som så vidt dekket det viktigste. “Så fint at du har lagt kaffe” sa hun og dyttet meg forsiktig bort. Jeg fant kopper og åpnet dørene til terrassen.

Line krøllet seg opp i sofæn og jeg hellte opp kaffe til oss og satt meg ned ved siden av henne. Jeg hadde dratt på meg et par boxer shorts, ikke for at nøn kunne se oss, men ——.

Vi ble sittende å smake på kaffen en stund, uten at nøn sa nø.

“Er du overrasket over meg” spurte plutselig Line.

Hm, tenkte jeg, hva slags svar vil hun ha.? Her må jeg trå forsiktig. “Kansje litt’ sa jeg prøvende. “Jeg har jo lagt merke til deg og jeg må innrømme at du er en flott kvinne. Du virker imidlertid som du holder alle på arms lengde og det er jo greit om det er slik du vil ha det. Jeg må innrømme at jeg ble litt paff da du spurte om vi skulle danse.”

Line kikket på meg og smilte litt. “Jeg har alltid vært usikker på meg selv, spesielt i forhold til menn. Før jeg begynte hos dere, var jeg sammen med en venn i 2 år, men det virket ikke særlig bra. Jeg tror at vi var altfor forskjellige, vi hadde ikke nø felles. Vell, jeg bestemte meg for at jeg ikke ville fortsette forholdet.”

Vi drakk litt mere kaffe. “Jeg savner engentlig nøn å være sammen med og ikke minst savner jeg det sexuelle. Det er lenge siden jeg har hatt sex og inatt og idag tidlig gikk det helt overstyr for meg.” Line så ned i gulvet og jeg kunne så vidt skimte at hun rødmet litt. Hun satte fra seg kaffe koppen og flyttet seg helt inntil meg og la en arm rundt kroppen min. “Bare så du vet det, jeg har aldri opplevd sex så deilig som med deg. Jeg vet ikke hvorfor, men orgasmene jeg fikk løftet meg helt ut i det blå.”

Hun klemte meg forsiktig med armen hun hadde rundt meg. Jeg løftet hodet hennes og gav henne et lett kyss på myke lepper. Smaken av sæd hang fortsatt på tungen hennes, da hun forsiktig presset den inn i munnen min. Reaksjonen min uteble ikke og det var tydlig for oss begge, da vi så hvordan boxern min hadde fått en stor bule.

Line fniste lett og lot hånden gli over bulen og sa, “Er du så lett å friste?” Hun lot hånden ligge på kukken min og tok et forsiktig tak rundt den. Den sene morgen solen varmet oss der vi satt og kjemien bruste i blodet vårt.

Line lirket hånden inn i smekken på boxern min, tok et varmt tak i kukken min og dro den ut i sol lyset. Hun skle ned på gulvet mellom bena mine. Tugen hennes spratt frem og lekte lett over pikk hode, samtidig som hun holdt et fast tak rundt roten av staken min, som nå stod som aldri før.

Hun åpnet leppene og tok penis hodet inn i munnen og lot tungen gli rundt en stund. Jeg følte at trykket var i ferd med å bygge seg opp igjen og måtte finne nø annet å tenke på fort. Jeg kunne ikke sitte her å se denne deilige kvinnen suge på kukken min i den varme formiddags solen. Jeg lukket øynene og forsøkte å tenke jobb, men den gang ei. “Line, om du fortsetter, kommer jeg før jeg vet ordet av det” stønnet jeg frem.

Line slapp kukken min ut av munnen, smilte til meg og sa, “Jeg vil at du skal komme i munnen min, jeg elsker å kjenne det. Det gjør ingen ting om det skjer fort.” Hun førte kukken inn i munnen igjen og tok hele lengden inn i varmen. Det skjedde kansje litt fort, hun måtte slippe den ut igjen og hostet lett før hun grådig slukte den igjen.

Presset i ballene mine var nær ved å eksplodere og da hun økte takten samtidig som hun masserte ballene mine, klarte jeg ikke å holde det lengere. Med begge hender rundt hodet hennes, presset jeg kukken min så langt inn i munnen hennes som mulig, idet jeg sendte den første spruten ned i halsen hennes. Line ynket seg, forsatte tempøt og jeg kom med sprut efter sprut. Jeg vred meg i nytelse der jeg satt i sofæn.

Jeg løftet hodet til Line av kukken min og satt meg ned på gulvet ved siden av henne, snudde henne og dro henne opp på knerne. Hun forstod hva som skulle skje og hun brettet bena så langt fra hverandre som hun kunne. I det skarpe sol lyset så jeg rett inn i musa hennes, som pulserte lett.

Med stangen i hånden, satte jeg hode mot sprekken hennes og uten videre venting, presset jeg hele kukken inn i henne. Line gispet og skjøv baken mot meg. Med hendene rundt hoftene hennes, dro jeg henne mot meg og nøt varmen av henne der jeg nå drev pikken inn og ut av musa hennes. Den samme følselsen av varm lava rundt kukken min kom igjen og jeg drev hardt inn i henne. Line jagde meg videre med sine slibrige og frekke kommentarer.

En liten sprut fra musa hennes traff meg på ballene. Line ristet i hele kroppen med en orgasme og et par stråler til traff meg da jeg til slutt sprutet stråler med varm sæd inn i musa hennes. Da jeg trakk meg ut av Line, kom det dryppende sæd og saft fra musa hennes som la seg som små grå-hvite perler i det svarte krusete håret hun hadde rundt musa. Dråpene blinket som diamanter i solen da vi fallt fra hverandre og ble liggende rett ut på terrasse gulvet.

Fem minutter senere kom det stille fra Line, “Det er såå deilig å elske med deg. Det er som jeg flyter rundt i en annen verden” Hun strakte ut armen sin og tok hånden min i sin. Vi ble liggende en stund uten å si nø.

Telefonen som ringte brøt den intime stillheten mellom oss. Jeg reiste meg og trår ut av boxer som fortsatt henger rundt den ene foten min. “Hallo” svarer jeg. “Hei, det er Karl. Hvordan har du det.?”

Karl og jeg har vært venner i mange år og vi hadde en halvveis avtale om en øl eller to på Aker Brygge idag. “Karl, jeg har selskap, men kansje hun har lyst til å bli med å hilse på deg. Vent litt skal jeg høre med henne.”

“Jo da, det passer bra. Skal vi si at vi møtes på Lektern klokken 13.?”

“Line, la oss ta en dusj, så kjører jeg deg hjem så du kan bytte klær. Det er vel ikke nø særlig å gå på Lektern for en øl med den selskaps kjolen du hadde på deg igår.”

“Jeg tror ikke jeg kan gå ordentlig. Jeg er sår der det store ‘trollet’ ditt har herjet med meg.” smiler Line varmt til meg. Hun reiser seg, sammen går vi inn på badet og jeg skrur på dusjen. Tankene raser rundt der vi såper hverandre inn og jeg tenker på allt som vi har rukket sammen siden igår kveld.

En øl i solen.
“Hei Karl, dette er Line” Vi hilste. Karl hadde tatt med seg sin venninde som het Trine. Det var fullt opp med folk og heldigvis hadde Karl og Trine sikret seg et bord fem minutter før vi ankom.

Det overrasket meg at Line var så open med Karl og Trine, slett ikke den kalde fronten som hun altid viste på kontoret. Vi hadde bestillt reker og øl og praten gikk rundt bordet. Karl var veldig interessert i hvordan vi hadde truffet hverandre. Da jeg fortalte hvordan det hang sammen, smilte han bredt og sa, “Ja, jeg synes dere ser litt trette ut. Det må ha vært en hektisk natt.” Karl så ertene på oss.

Line overrasket meg igjen da hun kommenterte, “Jeg har aldri hatt så mange orgasmer i hele mitt liv som jeg hadde i natt.” Hun gav Karl og Trine et bredt smil og kløp meg i låret for å understreke opplevelsen. Hmmm, tenkte jeg, dette var definitivt en ny side ved Line.

Vi gikk over til hvit vin og bestillte mer reker. Vinen skapte en varm atmosfære der vi satt i solen og pratet om løst og fast. Karl hadde truffet Trine i et selskap for et par uker siden og i motsetning til Line, var hun mørk. Hun fortalte at hun var på gymmen minst tre ganger i uken, nø som viste seg.

“Siden det er så fint vær, kan ikke dere bli med hjem til meg, så kan Line og jeg fyre opp grillen. Jeg har nøn fine steker i kjøleskapet som vi kan slenge på. Vin har jeg også. Hva synes du Line, er det O K med deg.?”

“Flott, det blir hyggelig.” Line hadde lagt hånden på låret mitt og klemte lett fra tid til annen, stadig høyere og nå farlig nær pikken min. Tankene mine sirklet stadig rundt natten og morning med Line, reaksjonen uteble ikke. Det hadde begynt å bule seg litt i busksene mine og da jeg annonserte at nå måtte jeg på toalette, fniste både Line og Trine da jeg reiste meg fra bordet. Det var helt klart for de andre hvordan det stod til med meg.

Da jeg kom tilbake var Trine i ferd med å fortelle om det året hun hadde jobbet i København. Hun hadde vært sammen med en dansk mann – Preben – som var medlem på en swingers klubb. Line spisset ører da Trine fortalte om sitt første møte med klubben og jeg ble overrasket igjen over den interessen hun viste.

Trine fortalte at hun hadde tenkt en del frem og tilbake da Preben hadde foreslått at de skulle stikke innom, for å se om hun ville like atmosfæren på klubben. Hun synes sex var spennende og hadde hatt en del morsomme opplevelser, men hadde aldri våget seg inn på slike klubber før. Til slutt hadde spenningen og nysjerrigheten tatt over og efter en runde på byen i Kobenhaven, hadde de havnet på klubben en kveld.

De hadde først sittet i baren og tatt en drink og sett på de andre på klubben. Trine ble overrasket over hvor mange pene og ordentlige folk som var der, slett ikke slibrig og snuskete som hun hadde trodd.

Et par som Preben kjente, var på vei inn i den andre delen av klubben og foreslo at Trine og Preben ble med de. Trine fortalte at hun svelget hardt et par ganger, men igjen tok spenningen over og hun ble med.

I et hyggelig omkledningsrom fikk de tildelt hvert sitt skap til klærne og fikk utlevert en kort bade kåpe som de kunne ha på. Hemninger tilside, kastet de plaggene og Trine fortalte at hun kunne ikke dy seg for å kikke litt på både Preben og hans venn Holger der de strippet. Hun måtte svelge dypt da hun så penisen til Holger. Den hang halvstiv og dinglet mellom bena hans. Det var nø av det største hun hadde sett, større enn pikken til Preben, som heller ikke var liten. Trine ble helt varm der hun stod naken og tok det hele inn.

Hun tok på seg den korte bade kåpen og sammen gikk de inn i en annen del av klubben, der det var nok en bar og en del åpene avlukker hvor det var senger. Hun kunne se flere par i nøn av avlukkene med armer og ben i alle retninger. De bestillte en drink i baren og hun fikk se et par som satt ved siden av, hvor kvinnen var i ferd med å runke to menn. Ved enden av baren stod en mann som ble sugd av en kvinne samtidig som hun ble pult bakfra av en annen.

Trine kikket litt på Preben, som hadde smilt til henne og sa, “Nå, hva synes du.?” Den varme atmosfæren var til å tå på og da Trine kikket på pikken til Preben, hadde den vokst seg stor og stiv. Hun tok et tak rundt den, blottet penis hode og runket ham et par ganger.

Holger og hans venninde hadde funnet plass ved et bord og nå kunne Trine se at Holger lå på knerne mellom bena til venninden og slikket henne i sprekken. “Kom, så går vi og setter oss sammen med Holger,” sa Preben og tok hånden til Trine.

Fasinert, så Trine på det ‘dyret’ som hadde vokst mellom bena til Holger. Nå stod den som et fyrtårn, der han lå mellom bena til Christine og slikket henne. Preben kunne ikke dy seg da han så de deilige brystene til Christine, lente seg over henne og kysset to harde bryst vorter som strutted frem. Christine smilte og tok pikken til Preben i hånden og begynte å runke ham sakte.

Trine kjente at hun var blitt våt mellom bena av det som hun så rundt seg og lot instinktivt en hånd gli inn mellom lårene. Klitten var følsom og hun så med lengsel på kukken til Preben som stod rett opp der han kjelte med brystene til Christine. Hun bare måtte, hun strakk frem hånden og tok forsiktig rundt pikken til Holger. Det gikk en iling gjennom henne da hun følte hvordan dette ‘dyret’ pulserte i hånden hennes. Holger dukket opp fra sprekken til Christine og smilte til henne. Trine runket ‘dyret’ sakte opp og ned og funderte på hvordan det hadde vært å ha den saken inne i musa. Samtidig åpnet hun bena litt og begynte å massere klitten sin.

Plutselig hørte hun et langt stønn fra Christine og Trine så hvordan hele kroppen hennes bølget og vred seg da en orgasme tok tak i henne. Samtidig kjente hun at det kom en stråle med varm fitte saft ut av seg selv og hun kastet hode bakover og kjente hvor deilig det rev i hele kroppen hennes.

Trine kjente hånden til Holger som beveget seg oppover insiden av lårene, åpnet øynene og så at Preben hadde lagt Christina på magen over bordet. Han hadde tatt plass bak henne og var i ferd med å føre pikken mot musa hennes. Holger hadde funnet frem til sprekken til Trine og lot en finger leke lett rundt åpningen hennes. Herlig, dette måtte bare prøves. Trine reiste seg opp, dro med seg Holger og la seg på magen over bordet, hvor Christine ble pult av Preben.

Bordet var akkurat høyt nok til at Trine hadde bena på gulvet og da Holger tok plass bak henne, fikk hun plutselig et panikk angrep. Hvordan skulle hun kunne klare å ta det ‘dyret’ til Holger.? Det fikk briste eller bære, hun åpnet bena så mye hun kunne og holdt seg med begge armene i bord kanten og ventet. Trine kjente hendene til Holger som strøk henne rundt sprekken, nappet henne litt i det korte håret hun hadde rundt musa og så hadde hun en finger inne i sprekken Ta meg, ta meg, for det gjennom hode hennes.

Trine kjente penis hode til Holger som presset mot musa hennes. Trine jokket mot pikken hans og så gled hode inn blandt foldene i musa. Trine pustet dypt og ventet på det som skulle komme. Trykket ble enormt da Holger presset kukken innover i musa hennes. Det var som hun ble splittet, det var vanskelig å puste. Hun ynket seg, snudde på hode og så at Holger hadde lukket øynene, der han presset seg innover i henne. Christine og Preben var ferdig med første runden og hadde tatt plass bak Holger for å se på det som skjedde. Trine kjente at Preben hjalp til å brettet ut fitte leppene hennes litt mer og så kjente hun at Holger gled helt inn – utrolig. Trine hadde aldri kjent nø lignende.

Da Holger begynte å pumpe henne sakte, trodde Trine at hele hun skulle revne, men Gud så skjønt – fantastisk.!! Trine hørte seg selv rope, hun ynket seg, ba om mer efterhvert som Holger økte takten. Christine hadde satt seg mellom bena til Holger og holdt rundt kukken hans hver gang den kom ut av fitta til Trine, samtidig som hun masserte ballene hans. Trine kunne høre Holger grynte og om mulig ble kukken hans enda større inne i henne, like før han sendte en kraftig sprut med sæd inn i musa hennes. Trine hylte både av overraskelse og hvor deilig det kjentes. Hun folete hvordan det sprutet kraftig inne i henne gang på gang og så ble hun grepet av tidenes orgasme. Hele kroppen hennes ristet og skalv, hun ropte og skrek og følte at hun selv sprutet ut veske fra musa si efterhvert som Holger fortsatte å banke ‘dyret’ sitt dypt inn i henne.

Trine matte ta en pust i fortellingen, der de satt. Alle tre var blanke i øynene og varme i kinnene av innlevelsen til Trine, da hun fortalte om det hun hadde erfart. Line kikket ned i skrittet til Alex og kunne tydlig se den store bulen som hadde formet seg bak smekken hans. Line vred baken sin mot stolen hun sat på og kunne kjenne at hun var blitt våt av fortellingen til Trine.

“Jeg ble helt revet med, nesten som å oppleve det hele igjen,” sa Trine med hes røst. “Preben og jeg var innom nøn ganger til på klubben, men maken til den første gangen med Holger ble det ikke. Jeg så på Holger og Christine senere og det er utrolig at en så stor pikk får plass i en kvinne. Nei, nå må jeg ha litt kald vin ellers koker jeg over.”

Trine snudde seg til Karl og gav ham et vått kyss på kinnet og lot hånden gli over bulen i buksene hans. “Hadde vi vært et annet sted nå hadde du ikke hatt en sjanse. Jeg hadde revet klærne av deg.” hvisket Trine passe høyt, slik at vi også kunne høre. Line svelget tungt, tok hånden min og førte den mellom lårene sine, hvor jeg kunne kjenne varmen fra musa hennes.

“Vi har betalt og jeg foreslår at vi går. Grillen venter hjemme hos oss,” sa jeg. Det var blitt en underlig stemning efter at Trine fortalte om opplevelsen sin i swingers klubben. Både Karl og jeg måtte arrangere oss litt før vi reiste oss, det var ikke nødvendig at alle så at vi hadde en bule i skrittet. Jentene fniste av oss der vi prøvde så godt vi kunne å få ting på plass.

Bilene lot vi stå i parkerings garasjen og fant en drosje. Karl, Trine og Line ble sittende bak, med meg forann. Vi hadde ikke mer enn svingt ute fra holdeplassen, før Trine var i en het omfavnelse med Karl. Med en hånd under blusen hennes, fant han et varmt bryst og det var tydlig av lydene fra Trine at hun likte det som skjedde. Line som satt ved siden av, ble tydlig berørt. Hun så på meg med varme øyne og sakte dro hun opp skjørtet, åpnet bena litt slik at jeg kunne skimte det mørke håret rundt musa hennes. En bølge av kåthet rev gjennom kroppen min og jeg kunne ha knullet Line der og da.

Hun smilte til meg, forsto hvordan jeg hadde det og hvisket, “Når vi kommer hjem.” Hun lot skjørtet bli liggende slik at jeg kunne se musa hennes. Det var like før jeg fikk kink i nakken av å se bakover.

Trine var i en annen verden, hun hadde dratt ned glidelåsen på buksene til Karl og hadde hånden godt inne i boxern hans.

Heldigvis var det ikke lange turen hjem til meg. Den kvinnlige sjåføren smilte lurt til meg da jeg betalte og sa at hun håpet at vi fikk en hyggelig kveld.

Idet døren smallt igjen bak meg, hadde jeg Line i armene. Hun satt som klistret mot kroppen min og jeg kunne kjenne hver kontur av kroppen hennes. Hende mine gled opp under genseren hennes og løsnet BH’n. Puppene formelig spratt ut og jeg kunne kjenne faste bryst vorter. Her var det ingen vei tilbake. Jeg tok et godt tak rundt rompe ballene hennes, løftet henne opp og bar henne ut på terrassen.

Fort dro jeg de store putene fra et par stoler ned på gulvet og før jeg visste ordet av det hadde Line langt seg ned med skjørtet oppe rundt hoftene. “Fort deg, få av deg, jeg klarer ikke vente lengere,” hvisket hun hest til meg. Med buksene nede rundt anklene og kukken klar i hånden, lot jeg den gli opp og ned i sprekken til Line et par ganger. Jeg åpnet kjønnsleppene hennes og så hvor våt hun var. Hode på pikken gled inn blandt follene i musa hennes og forsvant inn i dypet.

Kåte som vi var, tok det ikke lang tid før vi nearmet oss toppen. “Ohhh, Alex ta meg, knull meg, sprut meg full av sæd,” ropte Line. Jeg banket kukken min inn og ut i et rasende tempo. Den trange musa hennes grep rundt pikken min og vi nådde toppen sammen. Musa hennes ble plutselig flytende og det rant saft ut rundt pikken min og en liten sprut traff ballene mine igjen.

Pusten vår gikk tungt og plutselig ble vi oppmerksomme på Trine og Karl som så på oss. “Det så ut som det gikk bra,” lo Karl der han stod i bare boxern, med Trine som hadde tatt skjorten has rundt seg. “Vi rakk ikke lengere enn stuen vi og fort gikk det for oss begge.”

Line og jeg lå på ryggen, hun med skjørtet oppe rundt hoftene og jeg fortsatt med en stake som pekte rett opp. Jeg kikket bort på Line for å se hvordan hun tok dette, men merkelig nok virket hun helt fortrolig med nakenheten hun viste frem. Hvilken forandring fra kontoret, tenkte jeg igjen.

“Vi skulle jo grille vi,” sa jeg og reiste meg opp, rakk hånden til Line og dro henne opp. Pikken min stod fortsatt rett ut, jeg så at Trine tok meg i øyesyn og smilende sa hun, “Den ser jo morsom ut.” Trine og Line ler av meg der jeg står og da Line legger hånden sin rundt stivheten min, sier hun, “Kom å kjenn så hard den er da vel.” Jeg trodde nesten ikke det jeg hørte Line sa og ble litt perpleks, men du verden dette kunne bli riktig morsomt.

Trine tok et skritt mot meg og la en hånd rundt Lines hånd. Så fniste de litt begge to og da Line tok bort sin hånd, gav Trine ‘dyret’ mitt en god fast klem med hånden sin og sa, “Kansje senere?”

Da vi hadde dusjet og jeg hadde funnet frem T-skjorter til jentene og et par shorts til Karl og meg selv, var vi i full gang med grilling. Trine hadde også fantastisk fine bryst og de duvet på samme måten som Lines, når hun beveget seg. Line hadde funnet frem et par flasker rød vin og siden det var en varm kveld satt vi ute og spiste. Med stearing lys på bordet og rundt på et par andre små bord, ble det en fin og varm stemming.

Både Karl og jeg kunne ikke unngå å se at jentene ikke hadde nø under T-skjortene der de svinset rundt. Vinen forsvant efterhvert som vi pratet og spiste. Heldigvis hadde jeg nok på lager og hentet et par flasker til. Da jeg kom tilbake, fikk Karl og jeg beskjed om at siden både Trine og Line bare hadde T-skjorter på seg, synes de at vi også burde ha det.

Jeg fant frem et par ekstra store og Karl og jeg skiftet. Litt av utstyret ble hengene under kanten, til mye morsomheter fra damene.

Line og jeg satt i sofæn og efterhvert som vinen fikk mere effekt, ble hun mer kjelen. Rett som det var, løftet hun litt på T-skjorten min og viste meg frem til Trine som også gjorde det samme med Karl til Line. Berøringen ble litt mer intens og til slutt følte jeg meg litt uvell der jeg satt med en stang som stod rett opp. Spesielt da Line tok et godt tak rundt pikken min og dro sakt opp og ned på den, ble det litt vanskelig.

Trine hadde lagt seg på knerne mellom bena til Karl og hadde stukket hodet opp under T-skjorten hans og det var ikke vanskelig å se hva hun drev med. Karl hadde lagt hode bakover og Trine hadde munnen full. Sakte beveget hun hode opp og ned på staken hans, sexy var det å se de i aksjon. Line og jeg flyttet bort kaffe bordet mellom oss for å få bedre plass.

Med baken rett mot oss, kunne vi se hvordan Trine roterte hoftene sine, mens hun sugde på pikken til Karl. Vi så også hvordan det glinset lett i sprekken hennes. Line gled ned fra sofæn og tok plass ved siden av Trine, studerte musa hennes litt og lot hånden sin gli over sprekken. Trine svarte med å vrikke ekstra på hoftene sine og dyttet mot hånden til Line. Med en hånd på begge sider av kjønsleppene, brettet Line ut musa til Trine og vi kunne begge se hvor våt hun var. Klitten stod ut som en liten knopp og da Line lot en finger gli over den, hørte vi et langt ‘ummmmm jåå’ fra Trine.

Line lot tommelen gli inn i musa til Trine, samtidig som hun masserte tappen hennes med langefigeren. For meg, som fortsatt satt i sofæn, var dette et fantastisk syn. Pikken min stod rett opp og jeg runket meg selv litt der jeg så mine venner i aksjon. Line var tydlig med og hadde nå snudd seg med baken mot meg for å komme bedre til i Trine. Hun hadde spredt bena og viste meg musa si, der hun jobbet iherdig med fingrene sine inne i Trine. Dette var en invitasjon for meg og med en stå kukk som så målet mellom bena hennes, kom jeg på plass, lot kukken min gli opp og ned i sprekken hennes et par ganger. Hun jokket mot meg og da jeg satte hode mot åpningen hennes, dyttet hun hoftene hardt mot meg og jeg forsvant inn i musa hennes.

Igjen kjente jeg musklene til Line som grep rundt kukken min og jeg hørte at hun pustet tungt der jeg gled inn og ut av henne.

Det må ha skjedd nesten samtidig for oss alle fire. Karl kom plutselig med et høyt stønn og Trine som fikk den første spruten i munnen, jobbet febrilsk med å suge på kukken til Karl, samtidig som hun fikk en varm orgasme fra behandlingen som Line hadde gitt henne med fingrene. Dette ble for mye for meg og da Line kjente at jeg kom, ropte hun til meg, “Jåå, fyll meg fulllll !!’.

Sakte kom vi ned fra høyden vi alle hadde vært på. Jeg gled ut av Line og Trine rullet bort fra pikken til Karl og ble sittende på gulvet med et drømme blikk i øynene.

Jeg åpnet en ny flaske med rød vin og skjenket i glassene. For en fantastisk opplevelse.!!

Senere på kvelden gjentok vi det hele, men med Karl som pulte Line og Trine og jeg i en heftig opplevelse.

Søndag
Trine og Karl hadde valgt å ta en drosje hjem til Karl ut på natten. Her lå jeg med Line og klokken nermet seg 9. Solen strømmet inn gjennom vinduet. Jeg snek meg ut av sengen og ut på kjokkenet for å få igang litt kaffe.

Da jeg kom tilbake, var Line allerede våken. Hun smilte til meg med de varme blå øynene sine. “Kom og legg deg her ved siden av meg” sa hun. Hun la seg tett inntil meg og holdt rundt meg. “Jeg syntes det var spennende igår, med Trine og Karl. Hva er din oppfatning om det?” Jeg tenkte fort på klengenavnet til Line – ‘Isklumpen’ – de på kontoret skulle bare vite. Hvordan skulle jeg svare på dette.?

“Enig med deg om at det var spennende” sa jeg prøvende. “Har du prøvd nø lignende før ?” spurte jeg forsiktig for å føle meg frem.

“Han jeg var sammen med tidligere hadde litt kinky tendenser og åpnet en litt annen verden for meg. Til og begynne med var jeg ikke interessert i den formen for sex, men en kveld efter nøn drinker for mye, ble det til at vi prøvde med et annet par som vi kjente. Jeg var litt sjenert, men fant fort ut at det var spennende også,” fortalte Line. “Men det er viktig for meg at jeg føler meg trygg på de som jeg eventuelt skal dele med og det gjorde jeg med Trine og Karl. Om du syntes det var o k kunne jeg godt tenkt meg å prøve igjen. Det er det du som er min partner og du setter takten for det som skjer.”

Hmmm, tenkte jeg stille, dette kunne lede til mange morsomme situasjoner. “Om du føler deg trygg på en slik situasjon, er jeg sikker på at Trine og Karl godt kunne tenke seg å følge opp.”

“Fint,” sa Line “men du Alex, det er nø jeg alltid har hatt i tankene som kunne være spennende å prøve.” Line så varmt på meg med de store blå. Hun la seg helt inntil meg og befølte ballene mine med en varm hånd og sa, “Jeg har lyst til at du prøver å ta meg bak. Ja, ordentlig bak altså, i rompa mi.” Hun kikket på meg for å se hvordan jeg ville reagere.

Jeg kunne ikke annet enn smile til henne og sa, “Om du vil prøve, så gjør vi det. Jeg har en tube med god krem på badet, den må vi nok ha.” Jeg stod opp og kjente hvordan kukken dinglet mellom bena mine, halvstor som den var blitt. På badet fant jeg det jeg så efter.

Line lå og ventet, “Alex, elsk med meg først. Jeg vil kjenne det deilige ‘trollet’ dit inne i musa mi igjen, men vær litt forsiktig med meg, jeg er litt sår efter all aktiviteten.” Hun rakk ut en hånd og tok et fast tak rundt pikken og dro meg ned til henne. Brystene hennes viste at hun var tent, jeg kysset henne nedover halsen og fant en av bryst vortene hennes som allerede var stiv og strutted i munnen min.

Tungen min lekte videre nedover kroppen hennes. Da jeg lot tungen gli lett over den nedre del av magen hennes, grøsset Line, tok et tak i håret mitt og sukket tungt. Hun åpnet bena for meg og en svak duft av kvinne kjønn vibrerte i nesen min. Jeg kjente hvordan duften av Line skapte reaksjoner hos meg og kukken min var på vei opp. Liggene mellom bena hennes, åpnet jeg kjønns leppene hennes forsiktig med en tommel på hver side av sprekken. Klitten hennes hadde reist seg i påvente av det som skulle komme. Line vred lett på hoftene da tunge spissen min gled lett over tappen, hun tok et fornyet tak i håret mitt og dro meg mot den våte musa hennes.

Jeg dekket hele sprekken hennes med munnen min og duppet tungen dypt inn i henne. Smaken av Line gjorde meg gal og varm samtidig. Hun dyttet forsiktig mot meg og jeg kjente hvordan musa hennes begynte å pulsere mot tungen min.

“Alex, jeg vil ha deg nå,” hørte jeg og hun dro meg lett i håret. “Legg deg på ryggen, jeg vil sitte oppå.”

Line skrevde over meg og med et tak i pikken min, styrte hun den inn i musa si. Hun gispet lett da jeg gled inn. Hun ble sittende helt stille med lukkede øyne samtidig som hun pustet tungt. Endelig reiste hun seg opp og igjen kunne jeg se staven min komme ut av musa hennes, glinsende med saft. Line grøsset igjen da hun gled ned på kukken min og et lite smil dannet seg rundt munnen hennes.

Vi elsket sakte og jeg kjente hvordan hun igjen klarte å gripe tak rundt kukken min med musklene i fitta si. Line åpnet øynene og sendte meg et luft kyss. “Jeg er klar,” sa hun mykt til meg.

Line løftet seg av kukken min og la seg tilrette på alle fire med baken opp mot meg. Hun gav meg et fantastisk syn der hun brettet ut bena sine, med en fitte som fortsatt glinset vått og jeg var litt usikker på om jeg kansje burde forsette i det hullet, men jeg fant kremen jeg hadde på nattbordet. “Line, jeg smører masse krem rundt hullet dit og på meg selv.” Jeg lirket en finger litt inn i hullet hennes. “Prøv å slappe av så mye du kan,” hvisket jeg til Line.

Med kukken i hånden satte jeg hode mot den trange anal åpningen hennes og dyttet sakte. “Gjør det hardere,” gryntet Line og jokket mot meg. Penis hode forsvant inn og jeg kunne høre Line puste tungt. “Du er så trang Line,” hvisket jeg hest og skjøv på, mens jeg smurte mere krem.

Jeg begynte å pumpe sakte og efterhvert klarte Line å slappe såpass av at kukken min gled lengere og lengere inn. Mere krem på kukken. Nå var den nesten helt til bunns og Line og jeg gispet i kor der jeg tok rompa hennes. Line fant klitten med hånden sin, som strutted blandt follene i musa hennes og masserte den frenetisk. Selv kjente jeg trykket som bygget seg opp i ballene mine og visste at det ikke ville ta lang tid før den første spruten kom.

Plutselig kom en kort sprut med veske fra musa til Line og traff mellom bena mine. Hun vred seg i ekstase da orgasmen bølget gjennom kroppen hennes. Samtidig fikk hun den første spruten med sæd opp i rompa fra meg og sammen svevde vi blandt sjernene.

Jeg trakk ‘trollet’ ut av rompa hennes og vi fallt sammen ved siden av hverandre og ble liggende som to skjeer i en skuff, hun med ryggen mot meg og jeg med armene rundt Line.

“Jeg trodde du skulle splitte meg fullstendig,” hvisket Line til meg efter stund, snudde seg mot meg og gav meg et langt, vått kyss. “Det var herlig, selv om jeg nesten trodde at jeg skulle miste pusten et par ganger.” Hun vrikket rundt på baken, “Jeg føler meg som du brukte hele krem tuben inne i meg.” Hun smilte til meg. “Jeg føler meg herlig mørbanket,” sa hun idet hun rullet ut av sengen.

Jeg satte på dusjen og efter litt lett kosing under en varm dusj, var det kaffe ute på terrassen. Morgen solen skinte og det så ut til å bli enda en god dag.

Line og jeg hadde flere morsomme opplevelser sammen, ikke minst en artig happening på kontoret en sen eftermiddag hvor vi nesten ble tatt på fersken. Karl og Trine giftet seg til slutt, mens Line og jeg fortsatte som gode venner en stund, inntil jeg ble bedt om å etablere et utekontor i England. Line valge å bli i Norge og er fortsatt betraktet som kald og utilnermelig – de skulle bare vite.
Hilsen
Alex