Luften var rosa og duftet av deilige fioler..

Jeg befant meg plutselig i tett omfavnelse med denne andre kvinnen. Hun strøk hendene sine langs kinnet mitt. Nedover halsen min. Jeg kjente at jeg var beruset og husket at jeg prøvde å finne ut om dette var noe jeg ville fortsette med, bare fordi jeg ikke hadde hemninger grunnet alkoholinntaket og hormonene som surret rundt i kroppen. Jeg kan ikke huske hva jeg besvarte spørsmålet med. Husker bare at jeg kjente at noen kledde av meg. Han sto bak meg. Vi hadde reist oss opp fra sofaen. Jeg kjente på brystene hennes og det var skummelt. Det var min egen mann som hadde kledd av meg og der sto jeg på gulvet, naken fra topp til tå. Jeg snudde meg og kysset min kjente og kjære ektemann. Den Andre Mannen, som jeg hadde kysset litt tidligere på kvelden kom nærmere. Han tok hånden min. Jeg holdt Henne i den andre hånden. Mannen min ledet veien opp en etasje. Vi var på soverommet vårt. Vi hadde tent noen av lysene i rommet og det var friskt og rent der inne. Det føltes som om vi gikk inn i et helt nytt rom, der jeg aldri hadde satt mine ben tidligere. Mannen min tok av seg klokken sin. Jeg hjalp han med resten. I det jeg hjalp ham med skjorten, kneppet opp de øverste knappene, dro skjorten opp og over hodet hans, kjente jeg at han pustet litt raskere enn vanlig. Det var tydelig at han prøvde å skjule entusiasmen sin. Skjule at han var opphisset på denne andre kvinnen og på hele situasjonen, kanskje. Dette var nytt for oss begge. Det ble merkelig nok ikke vekslet ett eneste ord hele den tiden vi befant oss i soverommet. Jeg satte meg i sengen, i en slags indianerstilling. Ansikt til ansikt med Den Andre Kvinnen. Vi smilte og lo litt.. Strøk på hverandre og kysset hverandre. Vi hadde begge litt leppestift på leppene. Beskjedent. Og hennes lepper var en anelse rødere enn mine. Jeg lukket øynene og kjente at jeg var kåt og nesten forelsket i denne skjønne, unge damen. Hun var veldig mye slankere enn meg. Jeg er ganske nett jeg også. Men hun var nok enda 7-8 kilo lettere enn meg. Enda var hun deilig og myk. Jeg kjente de myke leppene hennes og hun kysset ekstremt varsomt. Det var en helt ny erfaring og noe helt annet enn min manns, eller andre menns litt mere krevende kyss. Det var som om hvert kyss var et spørsmål fra henne.. Som en bitteliten bønn om å gi henne bare litt mere av megselv. Jeg besvarte henne bekreftende, men nølende. Jeg våget den ene hånden min nedover magen hennes. Vi la oss ned. Jeg fikk øye på min egen mann, som grep Henne om brystene med begge hendene sine. Jeg smilte til ham og han sendte meg det herligste blikket jeg har fått fra ham på lenge. Han formet leppene sine med "elsker deg" og øynene smilte hjertelig. Jeg lurte på om hun ville syns det ble for mye, eller for grådig at min mann overfalt henne på denne måten. Men hun så ut til å elske det. Hun kysset meg mens hun presset baken sin mot min mann. Bak meg hadde jeg Ham. Han kysset meg nedover ryggraden Jeg kjente at hodet hans befant seg ved hoftehøyde hos meg. Så beveget han seg oppover igjen. Han hadde lagt hånden sin og armen sin inn mellom bena mine, bakfra og kilte meg nederst på magen. Stadig nærmere skrittet mitt. Han kysset meg stadig nederst på ryggen, bet meg og kysset meg. Jeg merket at Hun hadde blitt litt mere fraværende og befant seg i full omfavnelse med min mann. Det var underlig og ørlittegranne sårt, men veldig opphissende å se min mann trenge inn i Henne. Hun lå med ryggen mot ham, og han hadde et fast grep om livet og hoftene hennes. Han så ikke på meg lenger. Han var nok opptatt med Henne nå. Jeg lot dem fortsette.
Han hadde langt seg på ryggen og drog meg ned over seg. Jeg var kåt. Kåt. Kåt! Kjente den deilige og ganske store pikken hans på magen min, i det jeg aket meg nedover overkroppen hans. Jeg hadde utstrakte armer og de små hendene mine strøk ham over brystkassen og brystvortene hans. Jeg kysset ham. Slikket ham. Jeg nærmet meg det fremmede lemmet og jeg merket at jeg ikke kunne vente med å gape over ham, varme ham. Han var som oss alle, fullstendig glattbarbert. Jeg slikket ham over pungen. Spyttet ham på pikkhodet, slik at det rant nedover pikken hans. Jeg følte meg modig og la hele den ubeskrivelig rake og flotte pikken oppå tungen min. Bøyde hodet nedover, over hele skaftet med en gang og lukket munnen over den. Jeg fikk nesten tårer i øynene og brekning, noe som egentlig bare tente meg enda mere og jeg beveget meg sakte oppover. Pikkhodet hans dunket meg nærmest i svelget og jeg elsket det! Jeg hørte at han stønnet høyt. Det samme gjorde Hun og min mann. Jeg fulgte ikke lenger med på hva som skjedde rundt meg. Han holdt meg og kjærtegnet meg rundt ørene og ansiktet. Han var nok vèl harhendt og jeg ble en tanke bekymret. Men det varte noen få sekunder og så var tanken forsvunnet. Jeg slapp det stive skaftet hans, brått og smøg meg oppover mot ansiktet hans igjen. Han smilte til meg og hjalp meg oppover mot leppene hans. Vi kysset og jeg gled over pikken hans. Han stønnet og gryntet, hele tiden med et deilig flir i munnvikene. Jeg klynket litt jeg også og visket små ord i øret hans. Små hemmeligheter.. Han fylte meg helt opp og jeg følte meg bare lykkelig. Lykkelig og kåt og litt sjalu. Jeg lirket meg av Ham og krøp inntil mannen min. Og henne. Han jeg nettopp hadde kost meg med kom etter og ville ha mere. Han fikk mer i det han på ny trengte seg inn i meg og jeg strekte meg etter mannen min. Hun kysset meg på munnen og strøk meg på og grep om brystene mine. Jeg var svett og var litt kald, samtidig. Gåsehud på magen og brystene. Hun var plutselig mellom lårene mine, slikket meg over blomsten og nedover. Over de fullstendig glattbarberte kjønsleppene mine. Jeg hadde Ham bak meg og inni meg. Hun sto på alle fire med håret hennes som kilte meg på magen og lårene. Tungen hennes kjærtegnet meg og hun var forbløffende modig. Jeg kjente at jeg kom til å få orgasme. Han ble voldommere og hun var ivrig. Jeg husker ikke helt, men jeg tror nok min mann lekte med henne, sakte inn og sakte ut igjen, og hun sto på alle fire over meg. Jeg husker at jeg måtte konsentrere meg for ikke å … sprute littegranne.. Det ville være for pinlig. Iallefall første gangen! Jeg vet ikke om det faktisk ville ha vært så ille, men iallefall skjedde det ikke. Istedenfor fikk jeg ingen orgasme. Ikke da. Hun beveget seg bort fra meg og begynte å kysse sin egen mann. Jeg flyttet meg helt bort fra dem begge og konsentrerte meg om min egen, kjære mann. De To kysset intenst og jeg undret på om de kunne kjenne smaken av meg.. Min mann la meg ned på ryggen og tregte inn i meg. Jeg var klissvåt og han hentet frem den orgasmen som hun hadde lokket på og bare nesten klart å få til hos meg. Jeg kom i en deilig orgasme som jeg kjente opp til nakken og jeg begynte å gråte. Jeg smilte og gråt samtidig. De To andre hadde kost seg de siste 10 minuttene sammen og uten innblandinger fra oss.

Så lå vi alle fire, side om side. Jentene i midten. Underlig nok leide vi. Alle fire holdt hender og ingen sa noe, eller så på hverandre. Luften var rosa og duftet av deilige fioler..
Kate Bush surret lavt i bakgrunnen og alt var vakkert.
Jeg hadde ingen som helst spørsmål.. alt var så fullkomment.