Mannens operativ system 2.0

Klassisk support henvendelse har fått en oppfølger.

Til teknisk support!
I fjor oppgraderte jeg fra Kjæreste 5.0 til Ektemann 1.0, og har etter det merket helt tydelig at hele systemet plutselig går mye tregere – særlig gjelder dette blomster- og smykkeprogrammene, som fungerte helt perfekt under Kjæreste 5.0.
I tillegg har jeg oppdaget at Ektemann 1.0 har avinstallert en hel del programmer jeg var veldig fornøyd med i Kjæreste 5.0.
Blant tingene som har blitt borte er Romantikk 9.5 og Oppmerksomhet 6.5.
I tillegg har jeg oppdaget en del programmer jeg ikke har installert selv, og slett ikke vil ha, som Premier League 5.0, Tippeligaen 3.0 og Eurosport 4.1.
Den gode samtalen 8.0 har brutt hel sammen og lar seg ikke reinstallere. Det samme gjelder husarbeid 2.6, som ved gjentatte anledninger har fått hele systemet til å krasje.
Jeg har prøvd å kjøre Masing 5.3 for å fikse problemet, men uten hell.
Hva skal jeg gjøre?
Hilsen desperat.

Kjære desperat.
Først og fremst er det viktig å huske på at Kjæreste.5.0 er en ren underholdningspakke, mens Ektemann 1.0 er et rent operativsystem.
Prøv følgende kommando: Jeg trodde du elsket meg.html – og last deretter ned Tårer 6.2. For at dette skal virke må du også huske å installere den oppdaterte versjonen av Skyldfølelse 3.0. Hvis dette fungerer skal Ektemann 1.0 automatisk reinstallere Smykker 2.0 og Blomster 3.5, som du etterlyser i mailen over.
Merk at dersom du overdriver bruken av de anbefalte programmene over, kan det føre til at Ektemann 1.0 får systemkrasj, og uønskede virusprogrammer som Sur Stillhet 2.5, Tur på byen med kompiser 7.0 eller Øl 6.1 kommer forbi brannmuren. Merk deg at særlig Øl 6.0 i tillegg automatisk laster ned betaprogrammene Promp og Snorking.
Og uansett hva du gjør,må du for all del IKKE installere Svigermor 1.0 (det inneholder et virus som kan gjøre uopprettelig skade på hele systemet til Ektemann 1.0).
Prøv heller ikke å reinstallere Kjæreste 5.0. de to programmene er ikke kompatible.
Kort oppsummert: Ektemann 1.0 er et utmerket program, men har begrenset lagringskapasitet, lite minne og problemer med å forstå nye applikasjoner.
Du bør vurdere å kjøpe et par tilleggsprogrammer som vil optimalisere bruken av Ektemann 1.0.
Vi anbefaler Gourmetmatlaging 3.0 og Sexy undertøy 7.7.
Lykke til!