Mannens regler

Her har vi samlet en bunke mer eller humoristiske regler som gjelder for alle menn som regner seg selv som EKTE menn.

Om du har tilfeldig sex bare for å ha sex, sørg for å få nok å drikke først.
Såfremt damen ikke er skikkelig heit, i så tilfelle, sørg for å være edru.

En kvinne kan gjerne bruke din boxershorts, men du kan ikke bruke verken trusene eller bh’en hennes.

Det er tre ting alle menn bør være stolte av: Bilen ( selv om den egentlig er en skraphaug) Dama ( så fremt du ikke skal dumpe henne med det første) og vennene dine.

Om en kompis av deg dater en dame som du finner ut noe negativt om som han ikke vet, så må du fortelle ham det. Ta ett par pils med ham og legg frem sannheten. Kanskje han hater deg der & da, men i fremtiden vil han elske deg for det du gjorde.

Aldri, ALDRI spør en kvinne om hun er gravid. Hun kan ha en mave som er så stor at hun knapt kan gå, hun kan lese en bok med forslag til barnenavn, men om du spør og hun ikke er det…. Vil du kunne få svar på en måte du ikke ønsker.

Om en kvinne sier » Det vil du ikke vite» ta hennes ord for det.

Om han er kommet dit hen at dere har byttet nøkler til deres respektive bosteder, er det ok for ham å markere sitt territoriet, selv om han sjelden er tilstede. Tannbørste, deodorant, aftershave, barberhøvel, favorittmaten og rene klær er naturlige produkter å sette igjen på «hennes» sted.

Hvorfor faker kvinner orgasme? De tror vi bryr oss.

En mann skal aldri takke en kvinne etter å ha fått en blowjob. Det vil nedverdige ham, eller få ham til å høres ut som en som tigger.
Komplimenter for vel utført håndverk, eller lignende holder lenge.

Du skal aldri snakke om en venns mangelfulle seksual liv når kvinner kan høre det, med mindre han selv bringer temaet på bane.
Om han tar det opp, virker det som om han egentlig ikke er så interessert i ett knull ( som mann er han selvsagt interessert, men alle kjenner til utrykket sympati nummer)
Om du tar det opp, risikerer du å skremme kvinnene bort, siden ingen kvinne vil ha en mann ingen andre vil ha.

Om kjæresten din har vært utro, har du to muligheter: 1, dumpe henne og aldri se henne igjen.
2: Bare utnytte henne for sexen sin del frem til du finner noe bedre eller går lei.

Det er en manns plikt å i det minste forsøke å få med kjæresten/kone med på en trekant med en annen kvinne involvert.
Å bringe temaet på bane kan kreve litt finesse fra hans side. Ett forslag fremlagt på en slik måte at det KAN være en spøk er best, da kan han selv avfeie forslaget selv om det skulle bli blankt avvist.

Dersom en mann har valget mellom: A å få med en dame hjem fra byen, B muligheten til å kanskje få med to damer hjem fra byen, plikter han å gå for alternativ B, med mindre A innbefatter en kvinne han har jobbet for å få med i lengre tid og det å bli med de to vil spolere alle muligheter for å kunne score hos henne i fremtiden.

Om din kjæresten/kone spør deg hvorfor du aldri tar ned toalett setet etter bruk, spør henne hvorfor hun aldri setter det OPP etter seg.