MC-musa

For henne var det ingenting som slo følelsen av noe hardt og kjapt og dirrende mellom bena. Hun satt overskrevs og nøt hvert sekund, nøt hvordan varmen fra det innoljede, glinsende glatte redskapet presset opp mot henne. Håret hennes flagret mens hun klemte bena sammen for bedre å lede vibrasjonene opp mot underlivet hennes, mot det glattbarberte kjønnet mens hun red videre på sin deilig ujevne ferd. Hun følte forventningen tårne opp i seg, og en ilende varme bre seg mellom lårene. Frydefullt gned hun seg tettere nedpå, lente seg fremover for å stimulere de rette stedene. Det gikk fortere. Verden suste forbi som i en tåkedis, hun fikk tårer i øynene av farten, idet kroppen hennes ristet under humpene. Hun holdt seg fast med begge hender, med den ene stimulerte hun sitt villige ridedyr til høyere tempo, mer intensitet. Skjelvende kjente hun orgasmens rier, et varmt pust slo imot ansiktet hennes, lukten av nytelse, frihet og…
Idet deg gikk for henne stønnet hun, men lyden ble overdøvet av det brøl som kom fra kilden til hennes nytelse. Uanfektet fortsatte den sitt ritt, nye dirringer stimulerte en klitoris som allerede kjentes som en blottlagt nervebunt midt i orgasmens hete…

Hun stoppet motorsykkelen ved en veikro. Den brede BMW-sykkelen brummet fornøyd på tomgang en stund før hun skrudde tenningen av, og fant seg så til rette på støttestaven. Hun gikk av sykkelen, selv med hennes lange bein måtte hun lange ut godt for å nå over den med beina. Hun kjente hvordan en varm fuktighet bredte seg under den lave skinnbuksen hun brukte når hun var ut på den type tur hun var på i dag. Så vidt over kjønnshårene gikk livet, det vil si om hun hadde hatt noen igjen. Foran på buksen, i skrittet, sto det med røde bokstaver ”Pandora’s Box”. Og i kveld var hun Pandora. Hun hengte fra seg jakken, under hadde hun kun en svart BH som løftet og splittet det uansett faste brystene hennes. Med raske skritt gikk hun mot veikroen. Hun håpet det var noen der…

Inne på kroen satt Henry og Frank. De hadde kommet østfra dagen før, på utkikk etter arbeid. De hadde jobbet sammen på oljefeltene der borte helt til nedskjæringene kom, etter det hadde de reist rundt og tatt strøjobber her og der. I det siste hadde det vært lite med arbeide. Henry hadde foran seg på bordet en liten haug sedler og en litt større stabel mynter. $23.94 totalt. Ikke mye å leve for, ikke engang nok til et rom. Men nok til en kaffe, heldigvis var påfyll gratis. Kaffekoppen sto halvtom foran ham, den var forlengst blitt kald. Han likte ikke kald kaffe, men han visste at han måtte holde seg våken. Rett over ham satt Frank og røykte en av sine fem gjenværende sigaretter. De hadde ikke råd til flere, og han gruet seg til de røykfri dagene han visste måtte komme. Ingen av dem sa noe, de satt begge i sine egne tunge tanker.
Bak disken sto Alice. Hun var også trøtt, hun likte egentlig ikke nattskiftet, men hennes venninne Jenny hadde overtalt henne til å ta skiftet for henne, siden typen hennes var i byen. Hun lente seg på disken. De to kundene hadde sittet der i nesten fem timer nå, alene i de siste to. Hun var ikke redd dem, hun hadde snakket med begge og skjønte at de var greie karer. Den ene, Henry, hadde tipset henne, men hun hadde gitt pengene tilbake og sagt at han trengte dem mer enn henne. Han hadde takket for det, litt beskjemmet. De var ikke stygge å se på, de to. Den høyeste av dem, Frank, var bredskuldret og slank. Han hadde blondt hår ned til rett under ørene, og et kantete ansikt prydet av noen dagers skjeggvekst. Kroppen hans bar preg av hardt fysisk arbeide, hard og senesterk. Den andre, Henry, var enda bedre, syntes hun. Mørkere i huden og med mørkt hår, men noen centimeter kortere. Han hadde, som sin kamerat, halvlangt hår og enda mer skjeggvekst, og var også mer muskuløs. De bare armene var hårete og kraftige, og hendene hans hadde træler. De var nok røffe mot huden, tenkte hun.

Henry, som satt vendt mot døren, så henne først, idet hun kom inn. Hun var høy, nesten like høy som han selv, og slank. Langt, mørkt hår bølget ned over skuldrene og ryggen hennes, og omkranset et svalt og vakkert ansikt gjort sexy av de fyldige røde leppene og de grønnaktige øynene. Magen hennes gjorde en deilig feminin liten bue like over de nesten for lavtsittende buksene, og brystene var deilig fremtredende. Hun lente seg mot dørkarmen, og han fikk følelsen av at hun så rett på ham, idet hånden hennes strøk over hoften. Frank snudde seg, han la merke til kameratens oppmerksomme blikk, og lik ham fikk han inntrykket av at kvinnen så rett på ham.

Pandora lot blikket gli over rommet. Jenta bak disken var under tyve, med rødaktig brunt hår, lys hud og mørke øyne. Hun var slank, nesten litt gutteaktig, men atletisk. Det var de to mennene hun festet oppmerksomheten ved. Den ene hadde sett henne med en gang, og den andre snudde seg for å se hva kameraten glodde på. Og det gjorde de virkelig. Glodde. Pandora likte det, når hun var på en slik tur. Hun ville de skulle glo. Hun ville de skulle få lyster, og bli harde under bordet. Hun snudde hodet bort fra dem et øyeblikk, etter å ha naglet dem på plass med blikket. Hun blunket til jenta bak disken, og gikk med svaiende hofter over golvet, frem til bordet de to mennene satt ved. Vel fremme lente hun seg frem og støttet seg på bordet med hendene. Hun visste at de to hadde godt innsyn til utringningen hennes, og hun la merke til at det var akkurat der oppmerksomheten hennes var festet. Hun så på hver av dem etter tur, smilte til dem. Strøk den ene, Frank, over håret og ansiktet, før hun skled langs bordet, ned i fanget på Henry. Hun spredte bena, og strammet rumpa. Han var hard, det kjente hun. Frank fikk fullt utsyn til den trange skinnbuksa som strammet over skrittet og fremhevet den glattbarberte fitta under. Det kunne være ingen tvil for noen om at hun var naken under. Hun strøk seg på innsiden av begge lårene mens hun så på Frank, hendene gled oppover midjen og opp til brystene, så bak ryggen. Hun gned seg mot Henry’s harde skritt, nøt følelsen av pikken hans mot rumpeballene, og hørte hans dempede stønn av nytelse. Hun hektet av seg BH-en, og lot den falle. Tok brystene sine i hendene og masserte dem lett. Frank tok seg ubevisst til skrittet og klemte til mens han så på henne. Hun gled av Henry og ned på knær, lot hendene gli oppover lårene til Frank, mot skrittet. Hektet av beltet og begynte å kneppe opp buksen.

Alice visste ikke helt hva hun skulle gjøre, til å begynne med. Helt uoppfordret hadde denne kvinnen vandret inn og begynt å beføle det hun antok var vilt fremmede. Hun ble stående, målløs, og se på idet kvinnen trakk ned buksa til Frank og begynte å suge ham. Først slikket hun pikkhodet lett, mens hun runket ham, før hun lot skaftet gli inn mellom leppene. Frank stønnet. Det var klart at han nøt dette. Henry, imens, strøk kvinnen over baken og mellom lårene, mens han strevde med å få av seg sine egne slitte jeans. Selv var Alice heller ikke helt upåvirket. Hun kjente en varme bre seg fra mellom lårene, idet hun begynte å bli våt. Hun presset ufrivillig lårene sammen, men dette bare forsterket følelsen. Kvinnen reiste seg, og Alice kunne se Frank’s glinsende pikk, hard og stor. Hun gispet nesten.

Frank ble nesten skuffet da kvinnen slapp ham med munnen. Varmen og mykheten var deilig, hun var den beste han noensinne hadde blitt sugd av. Han åpnet øynene og så at Henry var i ferd med å hjelpe henne av med buksen. Avslørt ble ei fullstendig hårløs fitte, glinsende våt, stram og liten. Kvinnen runket Henry mens han hjalp henne, før hun, fullstendig naken, knelte foran ham og begynte å suge ham og. Han så seg om i rommet, ved disken sto servitrisen og så på med vidåpne øyne og åpen munn. Hun virket forskremt og opphisset, og det så ut som om hun hadde den ene hånde mellom lårene. Hans egen hånd fant pikken, hard og fortsatt våt av kvinnens munn. Mens han så på servitrisen runket han, og hun la merke til det. Hun satte øynene i ham, og skalv litt. Med små, usikre skritt, kom hun frem fra bak skranken, og satte seg på en av stolene foran. Hun heiste opp skjørtet og viste frem en hvit bomullstruse, mørk av fuktighet. Fingrene hennes gled ned i den mens hun betraktet skuet foran seg.

Pandora masserte ballene til den mørkhårede mannen, Henry, mens hun lot tunga gli nedover pikken, dypt inne i munnen hennes. Hun lot den gli ut mens hun tok små runketak, og sugde på hodet litt, før hun så opp på ham og smilte kokett. Sakte, mens hun presset seg inntil ham, reiste hun seg opp. Hun presset brystene mot ham og ga ham et kyss før hun lente seg mot bordet, med benene spredt. Hun så den onanerende servitrisen på stolen foran disken, hun hadde trukket trusa ned og avslørt ei velfrisert, trang ungpikefitte. Frank satt og så på henne, så Pandora dultet i ham med foten. Hun vendte underlivet sitt halvveis mot ham, tilbydende. Han skjønte tegningen. På kne foran henne lot han en finger gli opp i henne. Hun skalv, fingeren hans var kraftig og sikker. Hun gledet seg til pikken hans. Med to fingre skilte han henne før hun kjente tunga hans i seg. Det var som et elektrisk støt i vann, et lyn skjøt opp ryggen hennes, og hun gispet. Han var pågående og røff, men Pandora likte å bli slikket av menn… Ikke kattunger. Tunga hans søkte ut hennes mest følsomme områder, veiledet av hennes gysninger og små gisp. Foran henne sto Henry med pikken i hånda, glinsende i det matte lyset grunnet hennes orale bestrebelser. En varm følelse bredte seg utover fra underlivet hennes, for andre gang den kvelden, idet en bred finger begynte å pule henne samtidig som tungen lekte. Hun kastet hodet tilbake og stønnet, men tungen fortsatte uanfektet. Han visst hva han gjorde, og ble belønnet med et sett rykninger og et halvkvalt stønn idet det gikk for henne.

Alice lot et par fingre gli tett over låret, glatte etter å ha massert fitta. Hun førte dem opp til munnen og slikket på dem, likte den bittersøte smaken. Trusa lå nede mellom bena hennes, og setet på stolen var vått og klissete. Hun flyttet urolig på seg, lot fingrene gli ned over sprekken, bak til rumpa, og opp igjen. Hun var forferdelig kåt, og lyden av den fremmede kvinnens orgasme gjorde ikke saken mye bedre. Våt i ansiktet etter orgasmen reiste Frank seg… Kvinnen lente seg frem og dro Henry til seg, etter pikken. Hun snudde seg, bøyde seg over bordet og spredte bena, bød seg frem. Synet av den glatte, våte fitta mellom de velformede rumpeballene og orgasmevåte lårene var deilig, selv for Alice, som ikke egentlig hadde tenkt på andre jenter på den måten. Om hun hadde vært mann hadde hun villet knulle den fitta, og det virket som om Henry delte den oppfatningen. Fingrene hennes søkte tilbake til det ventende kjønnet idet Henry gled inn i kvinnen bakfra, med en sugende lyd. Sakte begynte han å støte inn i henne, med dype tak. Det brant mellom bena til Alice nå, fingrene hennes søkte mot mer nytelse, utløsning, orgasme. Hun stønnet og lukket øynene. Så åpnet hun dem igjen. Hun ville se. Se mer, få med seg alt…

Den var akkurat som forventet, den fremmede kvinnens fitte. Eller faktisk enda bedre. Varm, våt og trang. Den klamret seg til kuken hans og skapte en vidunderlig følelse idet Henry gned imot henne. Rumpa hennes klasket imot ham, og hun drev hoftene sine mot ham i en usagt bønn… Fortere, hardere. Han etterkom hennes ønsker, og ble belønnet med klynkende stønn. Hun vendte overkroppen vekk fra bordet, og holdt seg fast i Frank, som kvalte hennes stønn ved å lede pikken sin mot hennes villige og varme munn. Hvert støt Henry kjørte inn i henne bakfra fikk henne til å støte mot Frank’s pikk i munnen hennes. Hun beveget hoftene mens han knullet henne, i små bevegelser, rundt… Og i deilige motjukk. Fitta hennes melket ham ubønnhørlig, klemte til rundt ham i små djevlebitt av nytelse.

Pandora strammet til rundt pikken inne i henne bakfra. Hun visste at han snart kom til å komme, og det samme med mannen foran seg. Hun runket ham lett mens hun stønnet lavmælt, det grove, varme redskapet i henne virket som om det var i berøring med hele fitta hennes samtidig. Hun nøt den deilige friksjonen i fulle drag. Sitrende knep hun sammen når han var helt inne. Han stønnet halvkvalt. Hun gjorde det igjen, og denne gangen skalv han. Hun kysset hodet på pikken like foran henne, og masserte hodet med tommelen, før hun slikket skaftet. Igjen, et knipetak med fitta. Han fortsatte å støte inn i henne, og hun kjente hvordan begynnelsen av en orgasme bygde seg opp, langt inne i henne. Hun støtte imot mannen som knullet henne, for å få ham til å gjøre det fortere. Hun ville ha det hardt inne i seg når hun kom. Han adlød. Å klare å suge noen mens man blir knullet så harde bakfra er krevende, men Pandora hadde trening. Hun lot munnen gli nedover skaftet, mens tunga lekte med det. Hun kjente et lite rykk i ham, og visste hva det betød. Fortere knullet hun mannen bak seg. Hun ville ha dem sammen når det gikk for dem. Mannen bak henne, Henry, stønnet lavt, og så begynte han også og rykke til…

Alice lot alle hemninger fly da Henry begynte å knulle den fremmede kvinnen. Hun lot skjørtet gli av seg, og spredte bena vidt mens hun så hvordan kvinnen ble knullet og sugde samtidig. Hun kunne tydelig se den ganske grove pikken gli inn og ut av henne, og hvordan den for hvert støt ble litt våtere, litt mer klissete av det gjennomvåte kjønnet det var inne i. Kvinnen sto der, med bena spredt, mens hun lente seg ned for å suge Frank. Hun alternerte mellom å ha ham i munnen og å bare bruke leppene på pikkhodet. Eller bare å bruke hånden, av og til. Alice så hvordan Henry jukket nesten opp i kvinnen, så at hun måtte stå på tærne. Et gufs av vellyst slo gjennom henne da hun forestilte seg hvordan det måtte føles. Fingrene hennes nesten grov seg inn i henne, hun vred på hoftene for å presse mest mulig nytelse ut av dette. Hun hikstet da hun så hvordan Henry satte opp tempoet, og hvordan hvert jukk fikk kvinnen til å riste. Nesten som et knyttneveslag kom orgasmen, og traff henne rett i magen. Det svimlet for henne, og bena hennes krøllet seg, nesten som i muskelkrampe. Hun mistet pusten, og fikk såvidt hikstet frem et stønn mens orgasmeriene skylte gjennom henne. Hun lukket øynene, og lente seg bakover mot disken mens hun nesten gråt av nytelse, fingrene hennes ble gjennomvåte av saft mens kjønnet hennes pulserte, nakent og følsomt. Hun hørte at en mann stønnet, men visste ikke hvilken før hun et par øyeblikk senere åpnet øynene.

Henry støtte inn i Pandora noen siste ganger, hardt, mens han kjente hvordan utløsningen fosset gjennom ham. Han kunne like lite stoppe den som han kunne stoppe tidevannet, og ikke minst idet Pandora’s fitte begynte å trekke seg sammen rundt ham i krampeaktige rykninger. Kvinnen stønnet, nesten i kor med Henry idet han presset seg inn i henne en siste gang, mens orgasmen kom. Han sprutet inn i henne, hardt. Hver rykning i ham var en nytelse, og hver eneste virket som den varte i timesvis. Uvitende om at Alice gjorde akkurat det samme akkurat da, lukket han øynene. Knærne hans ville ikke bære ham lenger, fikk han følelsen av, de var mo og skjelvende. Hendene hans, på hoftene til kvinnen han kom i, strammet seg, og presset henne mot ham.

Samtidig som hun følte de første dråpene av Henry’s orgasme kom også Pandora. Den glidende, varme følelsen av pikken inne i henne hadde blitt for mye, og spesielt da mannen som knullet henne hadde sørget for å stimulere henne på de rette stedene med pikken sin. De varme bølgene av sæd inne i henne møtte hennes egne krampetrekninger, idet hun knep sammen rundt staven inne i seg. Som hun elsket dette, svettende, varme og klissete orgasmer med men som kunne ta henne hardt… Hun hadde fortsatt en igjen. Pikken i munnen hennes rykket til i orgasme, og hun kjente den varme, salte, klissete satsen hans fylle munnen hennes. Hun trakk ham ut, og resten av spruten traff henne i ansiktet, på nesen, leppene og haka. Hun svelget det hun kunne, resten rant ut munnvikene hennes… Den varme, klisne følelsen i ansiktet var en hun var vant til, og hun hadde ikke noe mot det. Hun hadde alltid ment det var et godt tegn på godt utført arbeide.

Pandora reiste seg opp i sin fulle høyde. Det dryppet fra fitta hennes, og ansiktet var klissete. Hun grep etter serviettboksen på bordet, og tørket seg i ansiktet og på innsiden av begge lår. Dette burde holde en stund. Det burde gå noen dager før neste gang hun følte for en av de turene igjen, men en kunne ikke være for sikker. Hun dro på seg den tettsittende buksa igjen, hun måtte lirke litt for å få det til. Vått skinn er av og til umedgjørlig. Servietten slapp hun simpelthen på gulvet. Hun så på de to mennene. De så slitne og uttømte ut. Så bort på servitrisen, som fortsatt satt med spredte ben. Hun smilte til henne, og blunket. Så tok hun med seg BH-en og forsvant ut, like plutselig som hun hadde kommet.

Frank og Henry bare så på mens kvinnen kledte seg og gikk. Nå som opphisselsen hadde gitt seg var de forvirret og litt flaue. Ingen av dem visste hva de skulle si, så de sa ingenting. Tause observerte de motorsykkelen brøle av gårde inn i natten. Frank strakk hånda ut etter buksene sine. Den streifet borti et ben. Han så opp på en servitrise med rødrbunt hår som var naken fra livet og ned og våt i kjønnet og på lårene.

Alice smilte til de to mennene.
‘Skal det være noe mer?’