Menage de trois

foto av: Onique

Det Norske folks sex fantasi nummer 1, uansett om man spør menn eller kvinner.
Det er forresten ikke bare i Norge dette er favorittfantasien…. Mennesker i stort sett hele verden deler denne fantasien.

Selv om dette er fantasi nummer en er det bare en liten del av oss som noensinne får opplevd det vi fantaserer om nesten hele livet…
Her må samfunnet ta skylden, siden vi fra barnsben av er opplært til at sex er ett tabuemne.
Sex med mer enn en partner er så tabubelagt at det knapt nevnes når det kommer til bøker og blader som omhandler "normal" seksualitet.
I de tilfeller man kan lese om det dreier, det seg som oftest om ting som omtales i negative ordelag, og en kvinne som våger å fortelle noen om sine erfaringer på området løper en stor risiko for å bli stemplet som billig.

Hvordan kan det ha seg at vår vanligste fantasi ikke regnes som normal?

Det er nå engang slik i vårt etablerte samfunn at folk som er annerledes blir sett på som… annerledes i negativ forstand. De forholder seg ikke til de regler og normer vi er vant til, og er dermed dårligere mennesker enn oss.
Du kan gjerne mene at det er dumt, at det ikke burde være slik, men det ER slik.
Se på homofili. Det er først de siste årene homofile har begynt å stå frem, og det er fortsatt ikke så mange som liker ett klask på rumpa som tør stå frem.
Det er "unormalt" og dermed perverst… og ingen vil vel bli stemplet som pervers? Det samme gjelder de som har sex med mer enn en partner… det er nå engang slik at i Norge (og store deler av verden) er monogami den "riktige" måten å leve på.
Å ha sex med to andre mennesker er IKKE monogami. Derfor blir det omtalt i negative ordelag, selv av mennesker som kanskje har det på toppen av sin egen fantasiliste.

Det faktum at DU lever ut DINE fantasier gjør deg ikke til et dårligere menneske.
Ditt sexliv angår kun deg selv og dine partnere…

Uansett om man har lyst til å være to kvinner og en mann, eller to menn om en kvinne, så ligger det uante nytelse og lurer.
Men også uante farer. Sjalusi, baksnakkelse og dårlige minner er dessverre resultatet av en slik opplevelse for mange.
Litt planlegging kan gjøre susen og redde deg ut av mange problemer. Mer om det kan du lese på de sidene som tar for seg akkurat DIN favorittfantasi.

 

 

Legg igjen en kommentar