Min eldre elskerinne

Jeg hadde et forhold til en nesten 15 år eldre nyskilt kvinne på 48 år for noen år siden.Hun var med på det meste av sex og hun hadde tidligere vært sammen med både kvinner og menn.
Vi hadde lenge pratet om og ha trekantsex og hun var virkelig klar for dette,men den tredjepart var ikke så lett og finne intil jeg tenkte på en kamerat av meg som var uten alt for mye hemninger.
Det ble til at jeg ringte han og forklarte om min vakre vel dreide venninne som var nesten 20 år eldre enn han,han var skeptisk men når han fikk se et par bilder av henne ble han VELDIG klar.
Hun er høy og slank med rufsete rødt hår myke varme lepper og faste flotte bryster.

Hun var alltid nybarbert og klar for deilig sex som hun sa.
Jeg ba Jan som jeg kaller han komme en dag jeg visste at hun skulle til meg,og fikk min kjære til og være der en time før han skulle komme.
Så kom den store dagen ,og jeg hadde ikke sagt noe på forhånd til Lise men tok sjansen på at hun ville bli med på en deilig trekant.Det rykket til av spenning da det ringte på og Lise stod der i miniskjørt og en topp som fremhevet de deilige brystene hennes.
Vi tok plass i tre seteren og åpnet en flaske vin,jeg sa ingen ting om vår andre gjest og jeg sitret av spenning.Etter en stund begynte hun og bli kjelen og stryke meg over pikken som hadde vært halvstiv hele kvelden. Kan ikke du suge meg din villkatt sa jeg med grøtet stemme og hun kneppet opp og begynte med sin vanvittig deilige behandling av kukken min.
Nå må du slutte,vi får besøk snart sa jeg.
Hun løftet hodet og så spørrende på meg,skulle ikke vi være alene i kveld da? Husker du vi snakket om trekant sa jeg ,hvis du vil har du mulighet nå snart hvis ikke dropper vi det bare sa jeg. Ja jeg har lyst jeg sa hun. Etter et kvarter hører jeg Jan sette fra seg sykkelen på verandaen og komme inn verandadøren som stod på gløtt.Jeg ser han ikke klarer og la være og se på de frodige brystene idet de hilser på hverandre og Jan setter seg i sofaen på andre siden av bordet.
Vi sitter og prater en stund før jeg begynner og småkysse og kose med Lise,Jan følger med og jeg tar av henne toppen og koser brystene utenpå bh èn mens hun stryker meg over pikken.Vis Jan hvor god du er til og suge pikk sier jeg til henne og hun kneppper opp og lar tungen gli opp og ned langs skaftet før den knallstive pikken forsvinner inn i munnen hennes.Jeg ber henne slutte etter kort tid da jeg er på nippet til og sprute henne i munnen.Hun reiser seg og går over til Jan som sitter med en steinhard en i shortsen og hun setter seg skrevs over fanget hans og kysser han intenst Han masserer brystene hennes og snart forsvinner shorts og bh og boxer.Hun går ned på kne og svelger nesten den enorme pikken til Jan ,hun suger han idet jeg kommer bakfra og drar g-strengen hennes til side og slikker henne mellom anus og den klissvåte fitta hennes .Hun stønner og ber meg ta henne hardt. Jeg stikker kukken sakte i henne ,men hun trer seg på og kukken går til bunns med en gang.
Jeg knuller henne en kort stund før jeg må ha en pause før jeg eksploderer ,og Jan løfter henne opp og legger henne på rygg i sofaen og tar henne hardt og lenge Lise ber meg komme over og stiller seg på alle fire .Jeg tar henne bakfra mens pikken til Jan forsvinner ut og inn av munnen hennes.Hun ber Jan legge seg på rygg og kommanderer meg til og hente vaselin så hun kan bli fylt opp i begge hull.Jeg lar kuken gli sakte inn i baken hennes og hun hyler ut i ekstase idet vi får opp tempo og synkroniseringen.
Hun kommer i en voldsom orgasme og vi gir oss like før jeg Og antakelig Jan spruter.
Etter en pause ber hun oss reise oss og hun skal gi oss belønningen vi fortjener.
Hun går ned på kne og suger Jan stiv på et blunk,jeg er allerede steinhard og hun veksler på og suge oss samt og få 2 kuker i munnen samtidig.Jeg kjenner det er like før jeg kommer og det rykker i pungen.
Jeg får kukken ut av munnen hennes og tar to raske runk og spruter første sats inn på tunga hennes og de neste 3-4 kommer over ansikt og hår.Hun gurgler og gaper over pikken for og få i seg de siste dråpene idet Jan eksploderer over høyre del av ansiktet hennes og hun prøver og gape over pikken hans men hun lar resten av den enorme satsen treffe bryster og overkropp.
Etter en rask dusj skal Jan til og gå da han får beskjed om at han skal ikke noe sted, Lise vil ha mer ,og det fikk hun