Min historie, del 2: Angela

I dagene som fulgte var det mye arbeid som måtte gjøres. Da jeg endelig kom meg i seng var jeg så trøtt at jeg stort sett var sovnet før jeg fikk hodet på puten. Bare ved et par anledninger hadde jeg fått nytt synet av Karoline i bikinien sin på terrassen. Det var som om en eller annen barriere hadde forsvunnet mellom oss, så nå gikk det helt fint at jeg satt på terrassen jeg når hun solte seg. Dette til tross for at hun ved et par anledninger solte seg toppløs. Vi hadde mange gode samtaler blant annet om sex. Hun fortalte at hun og kjæresten Georg virkelig hadde fått fart på sexlivet og at hun elsket å få orgasme. Hun spurte også om jeg var jomfru. Selv om samtalene våre ved et par anledninger var av svært intim karakter, var det aldri snakk om at vi skulle ha sex. Vi var begge enige om at det ville bli litt for sært ettersom vi var fetter og kusine. Uansett hadde jeg en saftig historie å fortelle gutta hjemme, det var før Angela kom…

Angela var fra England og studerte sammen med Kine i Ålesund. Nå var hun kommet på besøk og skulle være der i en uke før hun og Kine skulle på Interrail. Angela var utrolig vakker. Jeg var 17 år og i bunn og grunn vekket nesten alle jenter interesse, men Angela over gikk det aller meste. Når jeg tenker meg tilbake var det mange ting som førte til at hun gjorde dypt inntrykk på meg. Hun hadde langt ravnsvart hår og noen klare blå øyne med et blikk som gnistret og som i alle fall jeg oppfattet som flørtende. Ansiktet var smalt med klare trekk og smilet hennes var svært sjarmerende. Hun var like høy som Kine, men kroppen var betraktelig mer kurvet. Hun hadde på seg en lys sommerkjole fulgte kurvene på den sommerbrune kroppen hennes tett. Jeg kunne se at brystene var runde og stramme. Den tettsittende kjolen fremhevet også de runde hoftene hennes og den stramme rumpen hennes.

Det lå an til nok en hard arbeidsuke. Onkel, tante og mine to kusiner skulle reise bort i to dager i begravelse, så jeg måtte ta meg av alt fjøsstellet. Angela hadde frivillig meldt seg til å hjelpe meg og det satt jeg pris på ellers hadde det nok blitt for mye for meg med min lille erfaring i gårdsarbeid.

Det var tidlig ettermiddag etter en hard arbeidsdag. Både Angela og jeg hadde jobbet hardt i den varme sommersolen. Det siste jeg skulle gjøre var å se etter sauene som beitet i en inngjerding et par kilometer unna. Jeg var på vei tilbake igjen og la veien om en sti i skogen, slik at jeg kom gående nedover bøen bak huset i stedet for opp fra innkjørselen. Jeg la merke til at Angela hadde lagt seg ut på terrassen for å sole seg. Hun lå der hvor Karoline pleide å ligge. Jeg husker jeg tenkte at kanskje jeg kunne kikke litt på henne. Helt uhørt og særdeles uhøflig, men det var noe spennende med tanken. Jeg nærmet meg huset og prøvde å komme så nær terrassen som mulig.

Jeg satt meg ned bak en ripsbærbusk i hagen og kunne så vidt se henne. Øynene mine gled over den deilige kroppen hennes – langs den flate magen, ned mot den lekre sølvfargede bikinitrusen hun hadde på. Hun lå med beina litt fra hverandre, noe som gjorde at jeg hadde fritt innsyn. Hun hadde tydeligvis ikke noe hår på kjønnet sitt, for jeg kunne nesten skimte leppene som en markant strek under den tynne bikinitrusa. Jeg skvatt litt da den ene hånda hennes gle ned og fingrene hennes så vidt løftet trusekanten, som om hun ville lufte litt. I to korte sekunder skimtet jeg hårløse kjønnet hennes.

Som sagt, visste hun nok ikke at jeg var der, eller kanskje hun gjorde? Beina gled nemlig litt mer fra hverandre, brystene vugget i bevegelsene, og vortene knoppet seg litt ekstra. Imidlertid kjente jeg også en svak bris som nok var hovedårsaken til at vortene stivnet under behåen.

Hånden hennes gle ned igjen utenpå trusen og jeg så hun strøk to fingre i sakte roterende bevegelser utenpå venusberget. Fra de halvåpne øynene tolket jeg meg frem til at hun virkelig nøt situasjonen. Med den andre hånden begynte hun å kose med brystene sine. Hun lot fingrene gli frem og tilbake over dem begge. Den andre handa fortsatte å stryke med økende intensitet utenpå trusen. Plutselig åpnet hun øynene og jeg trodde jeg var tatt på fersken, men hun snudde hodet fort til siden.

Nå ble forestillingen hennes bedre. Hun lot den ene fingeren gli under trusestrikken idet hun spredte beina godt fra hverandre. Det var ikke tvil om at hun nå lå og småkilte klitten med fingeren.

Brått reiste hun seg og kikket rundt seg som om hun ville forsikre seg som det ikke var noen i nærheten. Jeg gikk noen skritt tilbake slik at jeg var sikker på at hun ikke kunne se meg. Men igjen… I ettertid er det vanskelig å si om hun visste jeg var der eller ikke. Tanken på dette spørsmålet pirret meg enormt da jeg så hun forsatte å kose med seg selv.

Hun la seg ned på rygg igjen og fortsatte kjælingen med brystene. Nå hadde hun hele hånden innenfor bikinitrusen og dermed var de rolige rytmiske bevegelsene enda tydeligere. Brystvortene hadde virkelig knoppet seg og jeg kunne etter hvert høre den tunge pusten hennes. Jeg gikk et par skritt nærmere og kunne nå se at hun hadde dratt trusen til side for å får bedre plass til fingrene. Det glinset av fittesaft rundt kjønnet og på hånden hennes, i tillegg til at hun var begynt å skjelve veldig. Så kom hun tydeligvis… Kroppen buktet seg i spasmer og det virket som om hun virkelig kjempet for å holde tilbake et orgasmeskrik. Det var åpenbart en deilig orgasme hun ga seg selv der i solkroken.

Jeg trakk meg hurtig tilbake og gikk rundt huset igjen. På veien inn sørget jeg for at hun hørte jeg var kommet tilbake. Da jeg kom ut på terrassen hadde hun satt seg opp og tatt på seg en T-skjorte. Hun så virkelig forfjamset ut og forsvant fort inn på rommet til Kine hvor hun sov.

Selv var jeg kåt som et uvær. Pikken min var så hard at det nesten gjorde vont, så det var bare en ting å gjøre, nemlig å komme seg på badet for å runke og dusje. Jeg husker jeg tok to eller tre drag over pikken før spruten stod oppover veggen i dusjkabinettet.