Min historie, del 4: Angelas møydom

Der lå jeg altså etter at jeg nettopp hadde pult for første gang, og ble lovet mer. Dette var ikke som jeg hadde drømt om, det var enda bedre. Spontaniteten i opplevelsen og det faktum at hun hele tiden hadde tatt hensyn til min manglende erfaring, hadde gjort dette til en komplett nytelse for meg og muligens for henne. I alle fall ga hun utrykk for at jeg hadde vært flink. Selvtilliten hadde steget med flere hundre hakk…

Begge visste hva som skulle skje straks vi var ferdige med dagens gjøremål på gården. Selv om vi jobbet hardt for å bli ferdig, var det blitt sen ettermiddag da vi ga oss. Vi gikk inn og jeg hadde ikke mer enn fått av meg på beina, før hun tok hånden min og geleidet meg ut i dusjen. Vi stod under de varme strålende lenge og bare holdt rundt hverandre. Etter en liten stund tok jeg frem sjampoen og begynte å vaske henne. Først masserte jeg hodebunnen hennes lenge og vel, før jeg fortsatte med resten av den deilige kroppen hennes. Til slutt hadde jeg, som planlagt, bare brystene og fitten hennes igjen. Hele tiden hadde hun stått og nytt behandlingen min. Jeg begynte med å ta litt såpe i hver hånd, før jeg begynte å massere hvert av hennes bryster. Hun snudde seg slik at jeg stod bak henne. Da jeg beveget hendene mine over den flate magen hennes og nedover mot fitten, stoppet hun meg.

”Easy, we’ve got plenty of time. Let me give you a good scrub instead”.

Også hun begynte med å gi meg en deilig massasje av hodebunnen, men i motsetning til meg, som hadde ventet med kjønnet hennes til slutt, gikk hun rett på sak med meg. Hun masserte ballene mine og gned pikken min godt inn med såpe. Samtidig som hun masserte ballene mine, runket pikken i rolige bevegelser. Selvfølgelig ble den enda stivere enn normalt.

”Good to see you’re ready to go again”, sa hun og tok ned dusjhodet og skylte ballene og pikken grundig.

”Let’s leave it at that for now, I’m starving”.

Hun slo av dusjen og vi tørket oss. Jeg tok på meg en t-skjorte og en boxershorts, mens hun bare slang opp seg en morgenkåpe. Den varme sommerkvelden gjorde at det ikke var nødvendig med flere klær.
Hun laget to store smørbrød. Vi satt på kjøkkenet og pratet om løst og fast. Fra tid til annen møtte jeg øynene hennes i et lengselsfullt blikk, noe som gjorde at stemningen var ganske erotisk. Hun fortalte at hun ikke hadde hatt noen som var så ung som meg. Det var ti år mellom oss og et hav av erfaringer fra mange av livets sider. Videre fortalte hun at hun hadde gjort det slutt med kjæresten rett før hun reiste til Norge for å studere. Selv om hun hadde gjort det slutt, var hun lei seg for det og det halve året som var gått hadde vært preget av lite sex som hun sa det. Hun mente det nok var derfor hun raskt hadde bestemt seg for å trå til da hun oppdaget at jeg lå på rommet og runket. Hun lurte på mine erfaringer. Jeg måtte som sant si at jeg hadde liten eller ingen erfaring utover at jeg hadde befølt en av jentene i klassen på en fest, men da jeg hadde bedt henne ta på den stive pikken min hadde hun blitt flau. Der og da forsvant hele opphisselsen. Jeg fortalt at jeg hadde sett på Karoline og kjæresten. Hun spurte om ikke jeg synes det var litt rart. Da måtte jeg jo svare som rett at det var svært opphissende å se på, men at da jeg ble konfrontert med at jeg hadde sett på, så hadde samtalen vært pinlig. Vi ble imidlertid enig om at jeg nok var blitt en mann med en smule erfaring i løpet av sommeren.

Da vi var ferdige å spise, slukket vi alle lysene som om vi skulle gå til ro for natten. Vi gikk ned igjen på rommet hvor jeg bodde. Hun tok av seg morgenkåpen og stod igjen foran meg naken og deilig.

”Wanna go again?, I’ve been wet since we where in the shower?”, sa hun og tok rundt pikken min utenpå boksershortsen .
”Shure!”, svarte jeg.

Hun satte seg på huk og dro av meg boksershortsen. Omtrent samtidig kjente jeg leppene hennes omslutte den voksende pikken min.

”Ohh God, that’s good”, utbrøt jeg.
”Do you like it? Do you like getting a blowjob?”
”Yeah”, hvisket jeg der jeg stod og kikket ut i rommet.

Hun reiste seg og la seg på ryggen på sengen med spredte ben. Jeg la meg mellom dem og begynte å kysse innsiden av lårene hennes. Sakte arbeidet jeg med nedover mot den glattbarberte fitten hennes. Jeg så saftene glinset rundet åpningen og skilte de ytre skamleppene med to fingre, mens jeg plante tungen i åpningen og dro den kjapt opp over klitorisen hennes. Hun rykket til og jeg gjentok berøringen med tungen flere ganger i økende tempo.

”Ohh, that’s so good, Ohh yeah, lick me right there”.

Jeg fulgte instruksene hennes til punkt og prikke. Saftene hennes rant nå ut av fitteåpningen og jeg slurpet dem i meg. Hun reagerte enda mer, da jeg lot en finger gli over anusen hennes. Jeg fortsatte med dette samtidig som jeg slikket fitten etter hennes instruksjoner. Fra tid til annen kikket jeg opp på ansiktet hennes. Hun lå på rygg med halvåpne øyne og et godt grep rundt hvert av brystene. Vortene hennes var igjen stive og knallrøde. Hun var et deilig syn der hun lå og var kåt.

Jeg slikket henne lenge, mens jeg samtidig vekselvis kilte henne rundt anusen og fingerpulte henne. Det virket på meg som om hun hele tiden kom nærmere orgasmen. Ganske riktig. Plutselig begynte skjelvingen jeg hadde lagt merke til dagen før under vår elskov, og hun nærmest ropte ut:

”I’m comming, I’m comming, I’m comming”.

Med et stoppet hun og kroppen hennes ble helt stiv et lite sekund, før hun nærmest knakk sammen og ba meg slutte med slikkingen. Jeg la meg opp i sengen ved siden av henne. Hun begynte umiddelbart å kysse meg. Hun hvisket et takk inn i øret mitt.

Etter at vi hadde lagt og kost med hverandre en liten stund snudde hun seg rundt og stilte seg på alle fire.

”Come on, I want you to come into me from behind. Doggystyle you know!!”

Jeg stilte meg på knærne bak henne og ført pikken sakte inn mellom beina hennes. Jeg kikket ned og så rett i den lyserøde anusen hennes. Sakte kjente jeg den ene hånden hennes grep rundt pikken og styrte meg på plass i fitten som var våt og varm. Vi begynte i et rolig tempo. Hun støtte mot meg hver gang jeg kjørt pikken inn i henne. Etter en stund la hun seg fremover med overkroppen og begynte å massere seg selv først en stund på brystene, før hun begynte med fitten. Hele tiden mens jeg kjørte pikke rolig inn og ut av hennes. Selv om det var et rolig tempo, var jeg allerede begynt å kjenne det ulme nede i pungen. Jeg flyttet hendene mine fra hoftene hennes og ned på rumpeballene som jeg dro fra hverandre for å komme lenger inn i henne. Knulletempoet ble litt hardere nå. Det føltes etter hvert som pikken skulle sprenges. Med et stoppet hun meg.

”I think I’m ready to get it in my ass now”, sa hun.
”Okay”, sa jeg.
”You need to be careful and pay attention to my instructions, right?”
”Okay, you’re the boss”, sa jeg noe klossete.

Hun stod på alle fire foran meg og hadde bøyd kroppen bakover med knærne bøyd slik at rumpeballene hadde skilt seg og den lyserøde anusen hennes var blottet.

”Start with your fingers. Run one or two through my wet pussy and then massage my anus lightly, Ok?”

Jeg gjorde som hun sa. Først lot jeg to fingre gli inn i fitten hennes som fremdels var våt. Da fingrene var godt innsmurt med fittesaftene hennes, begynte jeg forsiktig å massere anusen hennes. Jeg fikk førte en fingertupp innenfor åpningen og gjorde roterende bevegelser for å vie den ut. Hun var svært stram. Etter en stund ba hun meg prøve å føre pikken min opp i anusen hennes. Jeg stilte meg bak hennes og nærmest la pikken helt inn til åpningen. Rolig begynte jeg å presse den mot åpningen hennes. Hun trakk seg unna nesten med en gang, men jeg hang på og fortsatte å presse pikken mot åpningen.

”God, it’s painful. I think we need some lubrikant or somthing. Do you have some in here?”
”No, but I think Karoline’s room is a good place to look”, sa jeg.

Sammen gikk vi inn på rommet til Karoline. Borte ved sengen hadde hun en stor kommode med et speil over. Øverste skuffen var full av sminkesaker, men innholdet i den neste var langt mer interessant. Her fant vi ikke bare glidekrem, men også tre forskjellige dildoer.

”Karoline must be a girl with strong urges”, sa Angela. ”I mean, look at this big one here”.

Angela trakk frem en lang og tykk hundfarget dildo med en stor sugekopp på enden. Det var en slik som kunne festes på et bordet eller en annen glatt flate. Det var spennende å se en slik på nært hold i stedet for i katalogene eller på bilder. Angela var antakelig svært nysgjerrig av natur, for nå var hun begynt å romstere i skuffen. Hun trakk frem en litt mindre rød dildo i myk latex og et par vaginakuler. Hun la kulene tilbake i skuffen og sa:

”I’d like to try the red one. If we clean it good, I don’t think it will do any harm”.
”I really don’t know”, sa jeg. Og det gjorde jeg heller ikke.

Vi gikk inn på rommet mitt igjen og krøp opp i sengen igjen. Angela la seg på alle fire og kommanderte meg til å pule henne igjen. Ikke noe problem ettersom pikken hadde stått rakt opp hele tiden. Hun geleidet pikken min frem til åpningen og jeg støtte den til bunns i henne. Samtidig la jeg en hånd på hver av de fyldige brystene hennes. Jeg kjente de stive brystvortene mot håndflaten. Stadig hardere støtte jeg pikken in i henne. Hun kom meg i møte for hver gang. Det gikk ikke lenge før jeg kjente det begynte å ulme i ballene igjen. Jeg sa dette til henne.

”I guess you’re gonna need some rounds of training to learn to keep going for a long time”, sa hun.
”Let’s try and enjoy it for as long as possible tonight ”.

Jeg trakk meg ut av henne og fant frem den røde dildoen.

”Let’s try this in your ass?” foreslo jeg og holdt den frem.

Jeg må ha vært full av selvtillit siden jeg foreslo dette. Hun la seg på magen med spredte bein. Jeg smurte dildoen og anusen hennes godt inn med glidekrem før jeg forsiktig begynte å presse den mot åpningen hennes. Hun ga fra seg et par klynk idet den gled et par centimeter inn i den trange anusen hennes. Jeg begynte å føre den inn og ut i rolige bevegelser. Hele tiden var jeg oppmerksom på signaler fra henne. Hun lå nå forover og hvilte på skuldrene. Armene hadde hun trukket inn under kroppen. Jeg så hun lå og masturberte samtidig som jeg kjørte dildoen forsiktig inn og ut av analen hennes.

”Any better?, spurte jeg
”I took some time getting used to the feeling, but now it’s a lovely feeling. A little bit more now, and I think I’m ready for your cock”.

Jeg fortsatte i rolige bevegelser med dildoen. Det var nesten utenkelig. To uker før dette, hadde jeg kommet til Hamarøy for å jobbe på gården. Alt jeg ville var å slippe ferien med familien. At jeg skulle ende opp med en deilig erfaren jente i sengen hadde jeg ikke trodd i min villeste fantasi. Nå satt jeg altså der og lekte med en dildo opp i anusen og passet hele tiden på å følge hennes kommandoer.

Etter en liten stund ba hun meg trekke den ut og prøve med pikken i stedet. Jeg satte meg i posisjon mellom beina hennes bakfra. Med den ene hånden masserte jeg anusåpningen hennes, mens jeg med den andre smurte pikken inn rikelig med glidekrem. Jeg satte så det svulmende pikkehodet mitt mot åpningen hennes og presset meg inn. Denne gangen gikk det bedre. Nesten i en engang gled jeg helt til bunns i analen hennes. På hennes kommando ble vi liggende rolig en stund. Etterpå bad hun meg begynne å knulle hennes varsomt. Jeg trakk pikken ut og kjørte den rolig inn igjen i lange drag. Anusen hennes var vanvittig trang. Det var som om huden nesten skulle skrelle av pikken for hver gang jeg kom til bunns i henne. På samme måte som da vi holdt på med dildoen, lå hun og masturberte ganske intenst. Helt naturlig økte knulletempoet vårt. Stadig dypere og hardere kjørte jeg pikken inn i den trange anusåpningen hennes. Jeg kjente jeg nærmet meg spruten igjen og sa dette til henne.

”Hold on for a bit more, I’m not there yet”, peste hun.

Jeg fikk roet meg ned litt, men kjente at det ikke kom til å vare lenge. Jeg fortsatte å støte pikken inn i henne i rolige bevegelser. Hun klynket og stønnet. Etter en liten stund ba hun meg stoppe litt. Raskt fisket hun opp den røde dildoen hun hadde hatt i anusen til å begynne med. Etter litt bevegelse førte hun den inn i fitten sin og vi begynte å knulle igjen. Denne gangen ble tempoet fort høyt og bevegelsene mine harde. Jeg kjente det glødet i pungen og skrek ut idet jeg kjente at jeg ville komme. Etter det tok det ikke mange støtene før jeg kom i lange sprut langt inne i analen hennes. Sammen med dildoen gjorde nok dette susen, for hun kom i en skikkelig orgasme like etterpå.

Angela ble hos meg den natten. Dagen etter kom onkel, tante og mine to kusiner Karoline Tidlig dagen etter dro Angela og Kine avgårde på interrail. Jeg viste jeg etter all sannsynlighet så Angela for siste gang den dagen, men samtidig visste jeg at hun, fra tid til annen, kom til å være med meg i tankene resten av livet.