Min mann elsker meg… og regntøy!

Jeg sjekket kofferten hans, og ganske riktig. Der lå regntøyet. Min mann skulle på jobbreise i tre dager og ved tidligere tilfeller hadde han pakket ned regntøy. Siden jeg var klar over hvor viktig det var for ham å kose seg med regntøyet sitt, så valgte jeg å overse det. Samtidig hadde jeg kjent en usikkerhet om han hadde andre kvinner med på regntøy-leken sin. Det var lite aktivitet i sengen hjemme, så planen var å la han holde på.

Tanken på å iføre seg regntøy for seksuell glede var ganske fremmed for meg. Jeg hadde gjort det da vi var nyforelsket og vi delte alt om oss selv. Han introduserte regntøyet gjennom en skolepike-lek vi hadde. Da snakket vi om dette, og jeg visste at dette var viktig for ham. Nå har tiden gått, to nye barn er kommet til verden, og skolepiken-leken er slutt. Hvorfor kunne han ikke gi opp regntøy leken sin? Usikkerheten gnaget litt inni meg. En stor del av meg stoler fullt og helt på ham, en annen del av meg er nysgjerrig på hva som foregår.

Jeg sendte en sms for sikkerhets skyld. «Så du hadde med regntøy, i en ny farge denne gangen. Håper jeg kan stole på deg.» Det gikk noen lange minutter, så kom svaret. Den gamle gule oljebuksen hadde raknet mens han vasket bilen, og siden jeg hadde kommentert den gule fargen, hadde han kjøpt grønne regnklær. Han ville bare ha regntøy kos med meg, kanskje jeg ville være med på leken hvis han hadde grønne regnklær?

Skal jeg vise meg utendørs i oljehyre, så er det greit å være litt anonym. Grønt er kanskje ikke så ille. Jeg prøvde å være litt frempå, svarte at jeg gjerne ville ha grønne regnklær. Vet ikke helt om han trodde meg, men han ble ihvertfall kjempeglad. Utover kvelden kom noen snapper med «hilsen fra grønn mann». Han satt på hotellrommet i grønne regnklær. Han var jo egentlig ganske tøff. Han skulle dusje med bare oljebuksen, sendte bilde fra badet. Hvis jeg legger godviljen til, så er han jo superhot i grønn oljebukse. Hadde han ingenting under?

Han spurte om jeg ville være grønn dame, og joda jeg var klar for å være grønn dame. Det endte med at jeg fikk mitt eget regntøy. Han bestilte på nett, en nettside hvor de selger utstyr for fiskere. Jeg fikk vite at det måtte være Ålesund Oljeklær siden de var passelig tykk. Han var veldig målrettet på modell og størrelse.

Jeg fikk regnklærne i hus og skulle prøve dem. Mandag hadde jeg senvakt og var alene i huset. Jeg fant dem frem fra skapet, hadde tenkt å ta oljeklær utenpå dongeribuksen og ullgenseren som jeg hadde på. Bildet av mannen min på hotellrommet dukket plutselig opp på netthinnen. Han hadde vel ingenting under når han koste seg. Nysgjerrig som jeg er kledde jeg meg naken. Musen var nybarbert og det kriblet litt i skrittet når jeg tenkte over hva jeg holdt på med. Hvor mange andre damer står naken på soverommet en mandag formiddag og prøver oljeklær. Det var noen stemmer som prøvde å fortelle meg at dette var galt. Men jeg var ganske sikker på at det er de samme stemmene som alltid dukker opp i hodet når jeg står på terskelen til å bryte ut av komfortsonen. Dette kan da ikke være så ille, tenkte jeg, og tok opp oljebuksen. Jeg dro den på, fomlet litt med å justere selene, og den passet fint. Dekket litt av puppene også. Kjente litt på følelsen. Dette var da ikke så farlig, så jakken kom også på. Jeg så en dame med regntøy i speilet. Kun iført regntøy sto jeg og speilet meg. Dro hetten over hodet og strammet snøringen. Jeg følte meg tett innpakket, samtidig som jeg følte meg så veldig naken. Regntøyet gnisset mot huden over hele kroppen, samtidig som det luktet veldig industri-aktig og tett. Alle sansene ble pirret på en eller annen måte. Å være så påkledd, men samtidig så naken var en utrolig sanseopplevelse. Klarte ikke helt å forklare for meg selv hvordan. Synet av meg selv i regntøy fikk meg til å tenke på hva mannen min kanskje kunne finne på når han koste seg alene. Så godt innpakket som jeg var, kunne hva som helst skje uten at det syntes utenpå. Hvis jeg ble våt i musen, ville det kun bli vått inni regntøyet. Jeg la meg ned på sengen og fantaserte. Tok på meg selv utenpå regnklærne. Det var glatt og mykt, men samtidig litt stivt. Det knirket når jeg bevegde meg. Når jeg befølte meg var det som om jeg nesten ble befølt. Regntøyet stoppet litt av følelsen av å bli befølt. Det gnisset mot musen. Jeg gnidde meg fort og hardt i musen. Det stive regntøyet forsterket på en måte følelsen av å bli tatt på. Det var nesten som om noen andre tok på meg. Jeg kjente jo bare regnklærne i hendene, samtidig ble klitten kjempestimulert. Mens jeg holdt på hørte jeg antydning til surklelyder når jeg tok meg mellom bena. Det var visst blitt vått. Men det gjorde jo ingenting, for jeg var jo beskyttet. Kunne holde på alt jeg orket og det ble ikke noe gris og søl. Alt sølet skjedde inni regntøyet. Regntøyet var blitt vått på innsiden mellom bena. Kjente den våte oljebuksen komme litt borti lårene når jeg bevegde meg. Herregud for en sanseopplevelse. Det ble veldig mye på en gang. Jeg snøret hetten enda strammere for å kjenne lukten bedre. Det forsterket sanseopplevelsen enda mer. Jeg må ha lagt der ganske lenge, da det pep i telefonen. Mannen min spurte om jeg hadde senvakt i dag. Klokken viste at jeg ikke hadde så god tid lengre, måtte snart gjøre meg klar for jobb. Da fikk jeg en ellevill ide. Jeg åpnet snapchat og tok et bilde av meg selv i regnklær med hånden mellom bena. Jeg skrev tekst på bildet: «ja jeg har senvakt, hilsen grønn dame», og sendte det til ham. Tanken på hvor kåt han kom til å bli nå, fikk det til å bruse i meg. Ikke lenge etterpå fikk jeg en plaskvåt orgasme. Oljebuksen var våt av safter i skrittet. Klarte ikke helt å stoppe siden det var så vått der nå. Fortsatte litt rolig med å onanere meg selv, før det ble full fart igjen. Om litt kom enda en orgasme. Etter dette var jeg fast bestemt på at jeg skulle være min mann sin «grønne dame».