Min mistress

Etter å ha sett filmer på nettet av slaver og hvordan de ble brukt og straffet ga det meg en ide. Søkte litt på emnet og fant filmer om det. Jeg liker å være fullstendig i min Mistress kontroll og det jeg så så var jeg totalt overlevert til Henne. Jeg fortalte om hva jeg hadde sett og drømt om, men fikk ikke noen videre kommentar på det. Tiden gikk og jeg besøkte henne flere ganger, men jeg ville ikke bringe min drøm på bane.

En dag fin jeg en sms fra Henne. Jeg måtte skaffe en rull med plast som brukes til å pakke inn varer

på paller når de sendes. Jeg har en bekjent som jobber med det og jeg fikk en rull som var brukt av. Men det ar tilstrekkelig med plastfilm på den.

Jeg tok den med til Mistress og hun sjekket styrken på den. Den var sterk og seig. Mistress ville lage meg til hennes sexleketøy som hun kunne bruke akkurat som hun ønsket.

Jeg ble ført inn på soverommet og Mistress festet halsbandet mitt fast i kjettingen som henger fra taket. Hun heiste meg opp slik at jeg stod bare på tærne. Mistress begynte med å tulle plast rundt hendene og armer. Jeg måtte knyte handa og hun tullet den inn slik at jeg ikke kunne åpne den. Så ble armen festet inntil kroppen ved at hun tullet plast rundt meg. Og jeg var ikke uberøt av hva som skjedde. Kuken min stod og var klar for det som skulle skje. Hadde jeg da vist hva som skulle skje hadde jeg nok nektet og kjempet i mot.

Andre handa ble gjort likedan med og hun fortsatte rundt brystkassa min. Så ble jeg skikkelig betenkt da Mistress begynte å finne fram sitt strømutstyr. Hun hadde brukt det en gang tidligere på meg. Festet de paddene på mine baller. Og skrudd litt på det og fått meg til å hyle.

Jeg har selv lekt endel med strøm og vet hvor herlig det er å kjenne strømmen. Har brukt det både på kuk og baller. Og drømte om at Mistress var den som skrudde på strøm og hadde meg under full kontroll. En ting er å gjøre det selv, men noe annet er når andre har kontrollen og det skjer i virkelighet.

Hun tok en strikk rundt mine baller og samlet de sammen, festet paddene på her sin ball. Så fortsatte hun med å tulle noen omganger med plast rundt underlivet. Hun hentet seg en skarp liten kniv og skar hull for ledningene. Kuken min stod som et spett, Mistress hadde gitt meg Viagra da jeg kom og den hadde begynt å virke. Men hun skar opp plasten og fikk kuken fram. Når hun tullet de neste omgangene gjorde hun hull for kuken og lediningene. Hun forsatte videre nedover føttene og snart ar jeg inntullet som en annen mumie. Rundt anklene hadde jeg mansjetter og de var koplet sammen.

Så der stod jeg godt innpakket. Hun kom fram med de klipene som jeg hatet mest. De var skikkelige harde i bittet og jeg viste hvor hun skulle ha de. Mine brystvorter ble frigjort og hun lekte og raspet meg på mine vorter til at de stod ut. Klipene ble festet, Mistress var fornøyd og jeg stønnet.

Når Mistress var fornøyd med innpakkingen trillet hun senga, som hun hadde på hjul bort til meg. Jeg ble løsnet fra kjetting og fikk beskjed om om tippe meg opp i senga. Jeg ramlet nedi senga og greide å bevege føttene slik at jeg kom i den posisjonen som Mistress ønsket det. Mistress hadde ordnet senga slik at det det var ei festereim oppe og ei nede i senga. Mistress festet en carabinkrok til ankelmanskjettene og en krok til halsbandet mitt. Disse reimene var lastestropper så hun jekket de stramme. Jeg kunne ikker røre meg, det eneste jeg kunne bevege litt var mitt hode. Ellers satt jeg helt fast.

Når jeg tidligere hadde vært slave for Mistress hadde jeg ikke vært festet, hadde muligheten til å komme unna. Jeg hadde alltid drømt om å være under full kontroll. Nå var jeg det og det skremte meg litt. Har opplevd min Mistress som ei forsiktig og omtenksom Mistress. Men hadde enkelte ganger måtte be henne stoppe og jeg hadde sett glimt av hennes sadistiske gleder i hennes øyner. Nå hadde hun muligheten. Jeg var ikke fysisk sterkere enn Henne nå. Hun hadde meg totalt i Hennes kontroll. Og det som værre var at jeg hadde mange ganger når jeg chattet på nettet med Henne hadde sagt at jeg drømte om å være under hennes fulle kontroll og hun kunne bruke meg som Hun hadde lyst til.

Dette var nye sider av Henne og jeg skulle få erfare Hennes lyster til å ha full kontroll og bestemme alt.

Mistress forlot rommet og jeg fikk beskjed om å ikke å stikke av. Mine muligheter til å stikke av var lik null. Selv Hodunini ville hatt problemer med å komme seg løs. Mistress kom tilbake til meg med et glass vi i hånden. Og når Hun drakk så lot hun hemningene fare og det var ikke sikkert at det var en fordel for meg det. Hun plasserte seg over mitt ansikt og jeg så opp i Hennes våte kjønn. Det gliset i safter og jeg lengtet etter å la min tunge gli langs hennes lepper og høre henne nyte det. Men så enkelt skulle det ikke bli. Hun hadde tatt i bruk stømmen som var festet til mine baller og Hun forklarte hvordan Hun hadde tenkt seg dette. Apparatet gikk til 100 i styrke. Og ved ca 60 så var det det ondt av strømmen. Dette hadde jeg prøvd og fortalt Henne. Så hun stilte apparatet på 60 og jeg kjente pulseringene godt i mine baller. Jeg fikk beskjed om å slikke henne og hvert 2 minutt ville hun øke styrken med 5. Og Hun ville ikke slå av får Hun finn sin orgasme. Og dett trodde jeg Henne på. Viste at Hun mente det hun sa så jeg gikk igang med å slikke henne intens. Viste at Hun var følsom på klitoris og fikk jeg lov til å la tunge komme til der så fikk hun raskt en orgasme. Men så enkelte skulle det ikke bli, Hun ville gjerne nyte og jeg lide. Så hun lot bare meg bruke tungene på leppene Hennes og rundt de. Og strømstyrken økte. Jeg hørte på Henne og kjente Hennes safter renne så jeg viste at Hun nøt min behandling. Men mine baller nøt ikke og styrken var såpass sterk at jeg klynket.

Hun hadde nok planer om å dra det ut for av og til løftet hun seg av mitt ansikt og roet seg ned. Og styrken på strømmen steg. Når den passerte 90 skrek jeg og hun plasserte seg tungt over mitt ansikt og red meg skikkelig. Og ved 95 var det så ondt, kjente strømmen oppover magen og jeg prøvde å vri meg løs. Men Mistress hadde bestemt seg og jeg hadde ingen muligheter til å komme løs. Hun skrudde strømmen på fult og Hun møtte nok nyte min skik og hjelpeløshet for Hun fikk sin orgasme. Og jeg kunne få pusten igjen og roe meg ned. Hun la seg på siden av meg og slappet av og i sin sadistiske glede så lurte Hun på at Hun skulle prøve et nytt ritt. Jeg ba så tynt om å få slippe mer i dag og Hun var enig der.