Min nye venninne, del 3

Jeg skulle på evaluering med min nye venninne og sjefen hennes. Han hadde jeg ikke truffet før, så jeg var spent. Jeg hadde gjort meg klar, jeg hadde barbert meg over hele kroppen og smurt meg inn med deilig bodylotion. Jeg visste at jeg duftet godt. Jeg hadde også tømt mitt andre hull, så jeg var ren. Dette etter ordre fra min nye venninne. Jeg kjente hvordan kjønnet mitt brant og tankene mine kun kretse omkring det som skulle skje i løpet av dagen. Jeg visste bare ikke når jeg ville bli beordret eller hva som skulle skje. Men jeg visste at de kjente mine grenser og ville akseptere dem fullt ut. Jeg hadde tatt på meg en kort kjole i lær og et par høye støvler og jeg hadde fått beskjed om å ha på meg truse. Utenpå hadde jeg en stor vinterkåpe, så ingen kunne se hva jeg hadde under.
Jeg hadde også på meg en stor hatt og under den en parykk med langt sort hår. Det var viktig at ingen kjente meg igjen.
Litt over klokken 15 fikk jeg en sms med beskjed om å møte på avtalt sted. Jeg tok trikken ned til sentrum og beveget meg bort til horestrøket. Jeg følte meg ikke helt hjemme, jeg skammet meg litt, men kjente også at kjønnet mitt brant og at brystvortene min var stive. Jeg stilte meg opp og en ny sms tikket inn på mobilen. Jeg kjente spenningen i kroppen da jeg leste meldingen: Du skal åpne opp kåpen og vise frem kroppen din som en skikkelig hore, for det er det du er.
Jeg kneppet opp kåpen og viste meg frem, jeg sto der som et ludder og bød meg frem. Jeg sto slik en stund og kjente hvordan skammen bredde seg i kroppen. Jeg håpet at de snart kom og hentet meg. Flere biler kjørte sakte forbi og noen stoppet og så på meg. Jeg vente blikket ned, ville ikke møte noen blikk. Jeg kjente også tvilen bre seg i kroppen og angret på det hele. Jeg må ha stått slik på utstilling i nesten en halv time, da en ny sms tikket inn: Ta av deg kåpen og vis hvilken hore du er. Jeg gjorde som venninnen min befalte og sto der kun iført min korte kjole, det var litt kaldt også og mange biler som sakte kjørte forbi. Plutselig stoppet en sort Mercedes med sotede vinduer. Vinduet ble rullet halvveis ned og jeg kunne skimte en eldre mann med hatt. Han vurderte og gransket med nøye. Jeg våget ikke møte blikket hans. Så begynte telefonen min å ringe, jeg hadde lagt inn en egen ringetone slik at jeg visste når det var venninnen min som ringte. Mannen i Mercedesen vinket arrogant til meg. Jeg var lettet fordi jeg visste at det var dem jeg hadde ventet på hele dagen. Men også spent og nervøs. Jeg visste så lite om hva som ventet meg, men kjønnet mitt var i brann.
Mannen i baksetet beordret meg til å gå inn på den andre siden så han slapp og flytte seg. Jeg smøg meg inn i baksetet og våget ikke se på noen av dem. Han var alene i baksetet og min venninne var sjåfør, ved siden av henne i forsetet satt en annen mann. Jeg tippet at han var i slutten av sekstiårene. Men våget ikke se på skikkelig på noen av dem.
Mannen i baksetet gjorde det helt klart for meg at jeg ikke hadde lov til å si noe uten at jeg ble bedt om det og han ville kun tiltales som Herskeren. Mannen i fremsetet fikk jeg beskjed om var halliken vår og han eier dere.
Herskeren ba meg brette ned kjolen slik at han kunne få se på brystene mine. Jeg gjorde som han sa og kjente at jeg skammet meg. Han løftet opp haken min og ba meg se på han. Han så meg inn i øynene og sa han kunne se var jeg en skikkelig kåt hore, men jeg måtte være klar over at han var Herskeren og bestemte over kroppen min. Ordene hans fikk det til å banke i den allerede så kåte fitta mi.
Han tok opp en stresskoffert og tok ut et par brystklyper. Han festet dem på brystvortene mine.
– Jeg har begynt å gjøre klar hora, sa han henvendt til mannen i forsetet. Han svarte ikke, bare nikket forsiktig. Det var helt stille i bilen, ingen sa noe. Jeg følte meg svært skamfull der jeg satt.
Plutselig hørte jeg Herskeren hviske meg i øret: Ditt lille ludder, jeg kjenner lukten fra fitta di, du er virkelig en kåt liten en du. Ikveld skal du brukes og testes. Skal du ha fast jobb i horehuset vårt, må vi sjekke deg og du må ta en eksamen. Men de fleste stryker på den, ikke enkelt å få finne skikkelige horer i dag, hvisket han. Jeg kjente hvordan disse ordene gjorde meg enda mer kåt og skamfull. Jeg elsker den følelsen når jeg er kåt og skammer meg. Han hadde avslørt hvilken hore jeg er, han visste om mine innerste kåte tanker.
– Ta av henne trusa, for vi er snart fremme, sa halliken i setet foran meg.
– Hørte du hva halliken din sa, ta av deg trusa og gi den til meg, sa Mesteren.
Jeg dro opp kjolen og forsøkte å lirke av meg trusa.
– Skjønner du ikke at det der ikke går, ditt dumme lille ludder, sa Mestern.
Han åpnet stresskofferten igjen og tok frem en saks. Han tok tak i trusa mi og klippet den av meg. Så sjekket han den.
– Trusen til hora er våt og det kom ikke som noen overraskelse, jeg kjente det luktet våt fitte med engang hun kom inn i bilen. Tror du endelig har klart å skaffe oss en skikkelig en, sa han henvendt til min venninne. De snakket som om jeg ikke eksisterte.
Vi befant oss i et villastrøk og bilen kjørte inn foran en stor gammel villa i funkis stil. Bilen ble parkert i garasjen og jeg fikk bind foran øynene.
– Før ludderet inn i visningsrommet, hørte jeg Halliken min si.
Jeg kjente de myke armene til venninnen min rundt meg. Jeg følte meg så skamfull, der jeg gikk med kjolen rundt livet og klyper i brystene. Dette var skikkelig fornedrende.
– Du skal snart bli brukt nå, du ser deilig ut hvisket venninnen min inn i øret mitt. Hun strøk meg kjærlig over kinnet.
Jeg ble ført opp en trapp og hørte stemmer. Men jeg visste ikke hvor mange som var i huset.
– Så da er vi i visningsrommet, nå skal jeg gjøre deg klar, sa venninnen min.
Jeg ble ført frem til noe som jeg trodde var et stort bord. Jeg kjente at det var dekket med lær som føltes mykt mot huden. Venninnen min dro ned glidelåsen i kjolen min og tok den av, hun fjernet også brystklemmene. Jeg lå der helt blottet og hørte at det var flere menn i rommet som snakket.
– Dette var da et skikkelig ludder, hørte jeg en stemme si. Jeg kjente hendene hans på brystene. Jeg kjente hvordan brystvortene mine knoppet seg under hans kyndige grep og jeg kjente suget i fitta mi. Endelig noen som tok på meg. Men da han registrerte nytelsen min, sluttet han.
– Ja dette er en kåt en, sa han henvendt til de andre.
Jeg kjente et par hender som strøk meg over lårene, jeg stønnet, det var så deilig. Tanken på at alle kunne se hvor kåt jeg var gjorde meg enda kåtere.
Plutselig hørte jeg en summelyd og kjente at benken under meg beveget seg. Bena mine ble skjøvet fra hverandre og jeg visste at fitta mi var totalt blottet. Alle kunne se mitt kåte kjønn, jeg stønnet begjærlig.
– Du er virkelig kåt nå, din hore, nå skal du få kjenne kuken min, sa Masteren. Jeg hørte han åpnet opp buksen og kjente at han trengte inn i meg. Jeg skrek og stønnet. Plutselig sluttet han og spurte meg om jeg var kåt. Hva vil du ha ditt ludder?
– Jeg vil ha kuk, jeg vil bli pult av deg min Hersker, sa jeg.
– Jeg hørte ikke, sa han.
– Jeg vil bli pult, gi meg kuk i den kåte fitta mi, stønnet jeg.
Plutselig kjente jeg at venninnen min var der og løsnet meg fra benken. Jeg ble beordret til å sette meg ned på knærne.
– Nå skal du få suge kuk, ditt ludder, sa Herskeren min.
Jeg kjente kukhodet ved leppene mine og lekte med tungen. Han tok tak i håret mitt og holdt meg fast, mens han pulte munnen min. Han smakte godt, jeg var helt og holdent hans. Jeg kjente han kom og han trakk seg ut og sprutet kuksaften i ansiktet mitt.
– Ludderet kan i alle fall suge kuk, sa han.
Venninnen min kom og tok tak i meg igjen.
– Du er en flink liten hore. Nå vil Halliken vår ha seg en omgang, sa hun. Så kysset hun meg, et dypt og deilig tungekyss.
– Slikk rent ansiktet til hora, befalte Herskeren. Min sæd skal ikke vaskes av, mine dråper skal slikkes bort av en kvinne. Venninnen min begynte å slikke i seg restene av Herskerens sæd. Det var utrolig deilig å sitte der på kne med henne ved siden av meg og jeg hadde bare lyst til at hun skulle bruke tungen sin i fitta mi.
Venninnen min hjalp meg opp og bandt meg fast til benken igjen. Denne gangen var det bare overkroppen som ble festet. Slik at rompa mi var tilgjengelig.
Gjør henne klar, sa Halliken vår. Venninnen min begynte å massere meg i rumpa, det var bare så deilig, jeg stønnet høyt. Det var som om hele kroppen min var i brann.
– Er hora klar nå, jeg har ikke hele dagen, jeg har flere horer som skal ha kuk i seg i dag, sa Halliken. Jeg kjente hvordan ordene hans gjorde meg enda våtere. Ingenting er mer opphissende enn å bli kalt for hore, ludder og tøs. Jeg elsker det.
Ja, nå er hun våt og klar for kuk, jeg har smurt henne inn med hennes egene safter, sa venninnen min.
Jeg hørte at han gjorde seg klar og kjente forventningene i kroppen. Han hadde en deilig kuk. Ikke så lang, men liten og tykk. Jeg kjente hvordan mitt bakerste hull ble fyllt opp. Jeg stønnet og skrek av vellyst.
– Han tok tak i håret mitt og dro meg bakover, kan du si hva du er, sa han.
– Jeg er horen din, jeg er ludderet ditt, sa jeg.
– Gjenta det, sa han.
Jeg var nær ved å komme og følte at jeg var i en annen verden. Så trakk han seg ut og sprutet sæden sin over rumpa mi.
– Nå skal du og den andre hora, gi oss mer, sa vår Hersker.
Venninnen min fjernet bindet jeg hadde foran øynene og jeg registrerte at det bare var oss fire i rommet. Mennene satt foran peisen med hver sin drink og så på oss.
– Nå skal du slikke henne, sa Herskeren til meg. Venninnen min lå på bordet og blottet fitta si. Den var våt og glinsende. Jeg stakk tungen min inn og nøt den deilig smaken av henne. Hun stønnet høyt og skrek, slikk meg din hore. Jeg var litt sadist og slikket med sakte bevegelser. Hun tok tak i hodet mitt og dyttet hele fjeset mitt inn i fitta hennes. Jeg nødt det og kjente at hun kom, hele den store kroppen skalv.
– Kom hit til meg, befalte Herskeren meg.
Jeg gikk bort til han med bøyd hode, våget ikke måte blikket hans.
– Kan du si meg hva du er, spurte han.
– Jeg er en hore svarte jeg, en skikkelig kåt en som bare vil brukes av deg og alle kundene her på horehuset.
Han stakk en finger inn i fitta mi.
– Her var det vått, sa han og viste en glinsende finger til de andre.
– Vil du ha kuk i horefitta di nå da, spurte han.
– Ja, hersker svarte jeg stille.
– Hva vil du sa han igjen.
– Jeg vil pules og brukes, sa jeg.
Han dyttet meg ned på gulvet, reiste seg og tok ut en stiv kuk. Jeg kjente kåtskapen bre seg i kroppen. Så satte han seg ned i stolen igjen.
– Kom hit sa han og sett horefitta di på kuken min.
Jeg kjente hvordan kuken hans kom inni meg. Det var bare så deilig.
Jeg red han, kjente han dypt inni meg.
– Stopp, din hore, sa han. Jeg stoppet, men var helt skjelven.
– Jeg vil suges sa han og komme i horemunnen din.
Jeg gjorde som han sa, men denne gangen fikk jeg svelge alt.
Halliken vår hadde også tatt frem kuken sin og ba om å få samme behandling. Jeg satte meg på kuken hans og red hver dråpe ut av han. Kjente hvordan jeg ble fylt opp av deilig kuksaft som blandet seg med mine safter.
Nå skal hora opp på bordet igjen sa Herskeren. Venninnen min hjalp meg opp.
– Nå skal du leke med deg selv til du kommer, sa Herskeren.
Jeg kjente skammen og kåtskapen bre seg i kroppen. Jeg maserte min sulmede fitte, med den ene hånden og brukte den andre til å holde dildoen på plass. Kan du fortelle oss hva du er, spurte Halliken.
– Jeg er en kåt hore som vil pules, skrek jeg og kjente hvordan orgasmen bredte seg i kroppen.