Min nymfomane kone, del 1

Jeg hadde nettopp sjekket inn bagasjen på flyplassen og skulle til å gå gjennom sikkerhetskontrollen da jeg så henne stå innenfor og vente på meg. Hun smilte blygt, slik hun pleide, og en lett rødme spredte seg over det lyse ansiktet hennes; enhver som så henne der og da ville lett kunne ta henne for å være sjenert, men jeg visste godt at det var spill for galleriet. Hun likte å spille sjenert, og hun var flink til det. Første gangen jeg traff henne var på en bar midt i Bergen, og jeg falt for skuespillet uten å blunke. Jeg falt også for henne, hun var det deiligste, mest sensuelle vesen jeg noensinne hadde sett, og jeg hadde gjort mitt ytterste for å sjarmere henne den kvelden. Jeg flørtet og lokket henne til hun endelig (trodde jeg) falt for min sjarm og ble med meg hjem. Jeg fikk meg en overraskelse straks døren lukket seg bak oss; hun hadde kastet seg over meg og revet av meg klærne. Hun var overhodet ikke blyg, og den natten ble en av de villeste, mest heseblesende i mitt liv. Jeg måtte ha mer. Vi gjorde det igjen og igjen, kveld etter kveld, vilt og vidunderlig, på alle mulige tider og steder. Jeg hadde alltid sett på meg selv som en smule feig, i hvert fall ikke vågal og ekshibisjonistisk nok til å ha sex hvor som helst, når som helst. Men Lisa var alltid villig, alltid lysten… og tok meg stadig vekk ut på nye eventyr. Jeg kunne ikke stå imot når hun gned kroppen sin mot meg og hvisket at hun ville bli tatt hardt bakfra, eller dro meg etter seg inn mellom noen busker og tok meg for seg. Jeg fikk aldri nok av henne, og hun fikk aldri nok av noe. Et drøyt halvår at vi møttes fridde jeg og fikk ja, og nå var vi på vei til Skottland, hennes fedrenehjem. Hun var skotsk på farssiden, og vi hadde planlagt en lang, deilig tur på den skotske landsbygda, for så å gjøre hoppet videre til Irland, utvilsomt med en mengde deilig kvalitetstid innimellom.

Hun sto på innsiden av sikkerhetskontrollen og trippet. Bet seg i leppa og ventet på meg. Jeg hadde på meg enkle klær uten metall, men av en eller annen grunn begynte sikkerhetsvakten å sveipe over meg med en håndholdt metalldetektor allikevel. Han fant ikke det spøtt og vinket meg nesten litt grettent videre. Jeg ga et kjapt smil til kontrolløren bak dataskjermen idet jeg plukket opp sakene mine og fant min ventende kone, som fortsatt sto og trippet utålmodig. Hun kom tassende straks jeg kom igjennom kontrollen og tok armen min. Før jeg visste ordet av det hadde hun begynt å lede meg bortover hallen med en lett rødme i kinnene.

"Knull meg. Nå." sa hun raskt. "Jeg er så våt at jeg renner over, jeg må ha deg med én gang."

Jeg kjente hjertet hoppe, før det begynte å slå raskere, enten av hennes utsagn eller det stressende tempoet hun satte opp. Hun hadde sett seg ut et toalett inne i avgangshallen og nærmest dro meg etter seg dit. Jeg lurte et øyeblikk på om hun var blitt gal. For det første var vi midt inne på en flyplass med tusenvis av mennesker, for det andre skulle flyet vårt ta av om bare en halvtime; boardingen kunne begynne hvert øyeblikk. Jeg skulle til å si at vi ikke hadde tid, men hun åpnet døra og var allerede halvveis inne på toalettet; jeg fikk ikke engang med meg om det var ment for menn eller kvinner. Hun dyttet meg inn i et avlukke og ned på dassen, satte seg på kne og åpnet glidelåsen i buksene mine. Med utålmodige fingre fisket hun frem manndommen min og puttet den rett i munnen. Jeg kjente pikken stivne i takt med pulsslagene, godt hjulpet av den våte munnen og de skarpe tennene hennes, som hun med stor dyktighet brukte til å forsiktig skrape oppover langs skaftet; akkurat såpass at jeg ble nervøs for bittet, men samtidig såpass forsiktig at hun bare kilte meg lett i den følsomme huden uten å gjøre skade. Pikken stivnet til det maksimale idet hun holdt rundt roten og slurpet meg i seg, og bare minuttet etter at vi hadde kommet inn på toalettet hadde hun allerede gjort meg mer enn klar for hva hun måtte ønske.

Hun gikk uten undertøy, og dro opp det trange skjørtet for å blottlegge den trimmede musa. Hun satte seg overskrevs på meg og lente seg fremover med overkroppen mens hun støttet seg mot veggen med hånda. Hun holdt den ledige hånda bak ryggen og ledet meg på plass i seg, før hun resolutt gled ned på fanget mitt. Hun tullet ikke da hun sa hun holdt på å renne over; pikken gled rett til bunns uten motstand. Hun begynte å gni underlivet sitt frem og tilbake mot meg mens hun stønnet og prustet slik hun pleide når hun var på det kåteste. Jeg kunne kjenne pikken gnikke mot bunnen av henne, noe jeg visste hun likte. Jeg støtet imot og fikk umiddelbar respons i et høylytt stønn. Hun grep tak i håret mitt og holdt meg hardt fast mens hun begynte å ri pikken i harde, langsomme rykk. Hun stønnet av kåthet hver gang hun fikk pikken dunket opp i bunnen av seg, og klemte til med fittemusklene så godt hun kunne.

"God!" stønnet hun og økte frekvensen. "Aaaarh, så hard, og så deilig…"

Jeg ble nesten svimmel. Hun tok meg som hun ville. Voldtok meg. Knullet meg som en viljeløs dukke og brukte meg til hennes egen forlystelse. Midt på et offentlig toalett på en flyplass full av mennesker. Hvem som helst kunne komme inn og høre oss holde på, for alt jeg visste var det noen i avlukket rett ved siden av oss som hørte hvert eneste stønn, hver eneste klaskende lyd av det våte, klissete underlivet hennes mot mitt. Jeg ble ubeskrivelig redd bare av tanken, men ubeskrivelig kåt på samme tid. Det knøt seg i underlivet etter noe som virket som sekunder etter at rittet hennes begynte, og jeg fortapte meg i en vill blanding av følelser; smerten av hvordan hun lugget meg med hånda og den fantastiske følelsen av den ridende furien som dunket meg opp i det plaskvåte fittehullet sitt. Jeg stivnet til av krampene som spredde seg gjennom meg mens hun holdt sin viljeløse dukke i fast grep.

"Yes!" utbrøt hun og gispet idet jeg sendte strålene opp i den pulserende fitta. "Gi meg…! Kom igjen…"

Fitta melket meg tom og hun ble varm og klissete innvendig. Hun roet seg ned og ble sittende overskrevs og nyte følelsen av pikken inni seg, mens ereksjonen sakte begynte å gå tilbake. Til slutt gled hun av meg med tilfredsstillelse i blikket. Hun dro ned skjørtet og jeg fikk lukket buksene igjen, før vi gikk ut og rettet på klærne foran speilet. Vi måtte nok skynde oss for ikke å miste flyet, selv om vi ikke hadde vært her inne særlig lenge. Idet vi gikk ut hørte vi lyder fra et av avlukkene, og flirte. Vi skyndte oss ut i hallen, på vei ut på bryllupsreise. Lisa rødmet og smilte blygt idet vi småløp mot gaten. Jeg visste at eventyret så vidt hadde begynt…