Min nymfomane kone, del 3

De første dagene av bryllupsreisen vår ble preget av en nærmest oppsiktsvekkende mangel på sex. Etter eskapadene på utreisen og en rask, men deilig seanse på hotellrommet i Edinburgh, hadde den neste uka gått med til sightseeing og reising. Vi var begge lykkelig nygifte og det manglet ikke akkurat på hengivenhet og kjærtegn, men etter noen dager ble vi rett og slett mer opptatt av andre, praktiske, ting. Vi vandret rundt i storbyen, fikk med oss severdighetene og var så slitne hver kveld vi gikk til sengs at vi sovnet i armene til hverandre før vi fikk tenkt tanken på å knulle. Og hvorfor skulle vi det? Det var da ikke selvfølgelig at et nygift par måtte ha sex hver bidige kveld? Vi nøt hverandres selskap på alle andre måter, ute i sola, over maten på restauranten, hvor vi enn var. Vi trengte ikke dyppe i hverandre hver dag for å trives… men allikevel, da vi fikk roen på oss på hotellrommet første kvelden i Dublin så var vi ganske så klare for litt mer enn bare kos…

Vi hadde lagt oss på senga etter en ikke fullt så slitsom dag, og begynte å kose med hverandre. Vi kysset hverandre overalt på kroppen og lot kåtheten overmanne oss helt. Vi slikket og bet og klorte mer intenst etter hvert som vi ble mer opphisset, og til slutt lå vi i 69 med henne oppå meg med munnen på pikken og den dryppende våte fitta like over ansiktet mitt. Jeg la armene rundt lårene hennes og nøt smaken av henne mens jeg holdt henne fast. Munnen hennes tok seg til rette med meg på samme måte som jeg gjorde med henne, og vi var snart drivende våte av svette fra varmen og opphisselsen. Jeg slikket klitorisen hennes slik jeg visste hun likte det og merket snart den lille rykningen som pleide å gå igjennom lårene hennes når det gikk for henne. Jeg kjente en hånd ta et i overkant hardt grep om pikken idet hun stønnet ut sin vellyst. Idet orgasmen ga seg og hun begynte å slappe av igjen slikket jeg henne lett over musa og nøt smaken av nykommet kvinne. Hun steg av meg og ga meg et salig smil før hun smøg seg oppover og bet meg lekent i huden.

"Skal vi leke litt?" spurte hun forførende mens hun klorte meg lett over brystet. "Vil gjerne prøve noe nytt og spennende, jeg. "

"Mmmhm…" fikk jeg mumlet fram mens jeg strøk fingrene gjennom det fine håret hennes. Jeg sa som jeg alltid pleide at jeg var med på å prøve alt i hvert fall én gang. Om det var noen man ikke likte så trengte man ikke gjøre det igjen, men man burde i det minste ha prøvd før man uttalte seg. Min kone likte også denne filosofien, og nå var det altså noe nytt på trappene. Hun reiste seg fra senga og gikk bort til kofferten. Etter noen sekunders leting fisket hun frem et par småting; en liten flaske glidemiddel, en minivibrator og en kondom.

"Du har aldri knullet bakhullet mitt, du, " sa hun med sin mykeste kattepus-stemme og smøg seg inntil meg i senga. "Du har vel faktisk aldri i det hele tatt…?"  Jeg ristet på hodet og kjente rødmen bre seg i ansiktet. Hadde aldri hatt analsex før, nei; sjansen hadde liksom aldri kommet, og når sant skal sies hadde jeg ikke følt noe behov for det heller. Men jeg hadde alltid tenkt som så at dersom ei jente ville det, så skulle jeg ikke nøle med å gjøre som hun ønsket; det var tross alt det å tilfredsstille kvinnen jeg så som mannens oppgave.

"Hvordan vil du…" begynte jeg, men kom ikke lenger før ordene knøt seg i halsen. Lisa var imidlertid ikke i tvil om hva hun ville.

"Ta meg bakfra… og ta på denne så blir det lettere første gang, " sa hun og smilte. "Du er litt større enn noe annet jeg har hatt inni der. "  Egoet mitt svulmet en liten smule av denne halvseriøse kommentaren og jeg smilte rått til henne mens jeg rullet kondomen ned på det bankende lemmet. Lisa stilte seg på kne og ga meg glidemiddelet mens hun bøyde overkroppen ned mot senga. Hun sto svai i ryggen med rumpa i været; de to deilige, runde halvkulene liksom lyste mot meg og ba meg ta meg til rette. Det banket i det gummikledde lemmet idet jeg lot glidemiddelet dryppe ned i sprekken hennes, til min kones flirende hvin. Da jeg la pikken inntil åpningen sluttet hun å flire og gikk i stedet over til å komme med små, lavmælte stønn.

Åpningen var veldig trang, men samtidig myk og lett å trenge inn i. Hun slappet av i musklene og lot meg presse pikken innover mens hun stønnet dypere og mer intenst etter hvert som jeg kom innover. Det var en ganske spesiell følelse å kjenne pikken i bakhullet hennes; hun var trang ytterst og ble mykere innover, i motsetning til fittehullet som strammet til hele veien. Det var voldsomt opphissende, særlig de smådesperate lydene hun lagde idet jeg begynte å pule henne. Jeg hadde brukt masse glidemiddel og skled nå lett inn og ut av henne ved å holde henne i hofta og styre med hendene. Jeg tok et godt tak og dro henne inn på meg for så å dytte henne ifra meg igjen, til hennes stadig dypere stønn. Til slutt virket det som at hun hadde problemer med å få puste, så jeg dro meg helt ut igjen for å vente litt.

"Nei, fy! Så slem du er…" gispet hun idet jeg skvatt ut av henne. "Akkurat nå som jeg var like ved å komme.. "  hun satte opp en skuffet mine og viftet med stussen mot meg. Jeg styrte pikken på plass igjen og presset meg inn i rumpehullet på ny, til hennes fornøyde klynk. Sekunder senere hørte jeg igjen de spesielle stønnene hennes, sammen med den summende lyden av den lille vibratoren. Hver gang jeg dro meg utover hev hun etter pusten, og når jeg presset meg inn til bunnen stønnet hun høylytt, nesten så høyt at jeg begynte å lure på om vi ble hørt i naborommet. Hun lekte seg med vibratoren til det dirret i bena hennes, mens jeg skled stadig raskere, stadig dypere i det deilige varme hullet. Til slutt gikk støtene så dypt i henne at bekkenet mitt klasket mot rumpeballene og jukket hele kroppen bortover madrassen, og kona mi begynte å stønne og bære seg mer og mer.

"Åååååå! jeg kommer! Kommer nå knull meg! Knull! Hardt! Hardere! Å! "  Jeg dunket pikken ned i henne så hardt jeg var kar om og kjente hvordan hun begynte å skjelve av orgasmekramper. Hun pisket seg over fitta med minivibratoren og kom som et uvær idet jeg dro henne helt inntil meg. Presset meg så langt inn som det var mulig å komme, og nøt følelsen av den skjelvende kvinnekroppen under meg. Det hadde tatt knapt to minutter før det gikk for henne.

Etter flere minutter begynte hun å puste normalt og hun utbrøt et lite gisp idet jeg gled ut av henne. Jeg dro av meg kondomen og kastet den i søppelbøtta. Vi var helt seige og klissete av svette, kjønnssafter og glidemiddel, så jeg reiste meg fra senga og gikk ut mot badet for å dusje det av meg. Før jeg kom så langt hørte jeg en bedende stemme fra sengekroken:

"Jeg vil ha sæd i meg…"  Jeg stoppet opp og snudde meg. Hun hadde satt seg opp med bena i kryss slik at jeg kunne se den deilige, trimmede musa mellom dem. "Ikke vask deg da, jeg vil ha deg i meg nå med én gang. Vil kjenne deg fylle meg til det renner over… "  Hun rakk hånda ut mot meg, strakk seg liksom ut og halte meg tilbake til senga med en usynlig lasso. Jeg kunne jo ikke stå imot henne, jeg bare gled viljeløst tilbake til den vakre kvinnen der borte i kroken og lot henne få det hun ville ha.

Hun la seg på ryggen og tok meg over seg. Lot meg penetrere den klissvåte fitta og dunke lemmet til bunns i den. Klorte meg på ryggen mens hun stønnet og oppmuntret meg til å ta henne hardere, raskere, dypere. Jeg tok henne så hardt at senga knirket faretruende, som om den ville kollapse hvert øyeblikk og ende hyrdestunden med et brak. Det kom aldri noe brak, men et høylytt samstemt stønn fra de to elskende idet jeg også endelig fikk mitt.

"JAAAA!! " ropte vi begge da jeg skjøt stråle på stråle med seig, klissete sperm inn i det ventende hullet. Hun kysset meg intenst og inderlig i lang tid etterpå, med bena låst rundt meg og den bankende pikken begravd dypt inni seg. Ikke før ereksjonen ga seg og pikken gled ut nærmest av seg selv slapp vi taket i hverandre. Hun smilte og ga meg et klaps på baken.

"Nå kan du gå og dusje. Jeg kommer etter om et øyeblikk…"