Min nymfomane kone, del 5

Våren hadde så vidt gjort sin inntreden, og snøen i brøytekantene begynte å bli borte. Veiene hadde vært tørre et par uker og gresset på plenen hadde for lengst begynt å komme til syne. De siste tre ukene hadde vi gjort klart huset for utflytting; vi hadde pakket ned det aller meste av sakene våre og kjørt flyttelass til det nye huset vårt en halv dagstur unna. Da jeg ble tilbudt en ny jobb som var for god til å takke nei til, hadde jeg innstilt meg på en vanskelig tid med pendling, men så hadde vi vært såpass heldige at Lisa også hadde fått jobb i samme by. Da var det ikke mer å tenke på; det lille huset vårt lå i et ettertraktet strøk og var et av de få eiendomsmegleren ikke hadde problemer med å få solgt, og det manglet ikke akkurat på valgmuligheter på det nye stedet heller. Vi fikk tilslaget på et koselig hus med en fin hage, og selgeren godtok budet under takst. De siste dagene hadde vi derfor vært ekstra travelt opptatt med å flytte. De største tingene skulle flyttebyrået frakte med seg, så nå manglet det bare å vaske ut av gammelhuset, og kjøre sørover. Kona hadde imidlertid én ting til på lista…

"Se på ham, hvordan han later som at han jobber," flirte hun, der hun satt på verandaen med et glass saft og nøt den første vårsola. Jeg kikket bort mot huset over veien og så sønnen til naboen lempe grus med en spade.

"Later som?" spurte jeg.

"Han har stått og spadd i samme hullet i et kvarter," flirte hun.

"Så han gjør seg til for deg?"

"Mmmhm."

"Og du liker å se på?"

"Ja, og særlig hvordan han prøver å skjule at han stirrer på meg, ser du?"

"Det er det vel ikke så rart at han gjør," sa jeg og ga henne et kyss før jeg gikk inn og hentet en sekk som skulle ut i bilen. Jeg visste at hun hadde sett på ham; en kjekk, nitten år gammel gutt i sitt siste år på videregående, i så god fysisk form som han noensinne ville være…i tillegg var han kåt på henne, det visste jeg også. Hvem var ikke det? Denne deilige Venus som var så attråverdig at enhver mann kjente blodet bruse hvis hun bare så i deres retning, hva kunne ikke hun gjøre med en kåt nittenåring? Jeg smilte, og måtte innrømme at jeg likte tanken på å la den kåte tøsen forføre nabogutten.

Men jeg hadde sagt nei. En gang hun hintet om muligheten hadde jeg satt foten ned; vi skulle tross alt bo tvers over veien. Hva skjedde dersom hun forførte ham og han ikke ville nøye seg med et one-night-stand? Hva hvis det "skandaløse forholdet" ble kjent rundt i byen, eller hvis foreldrene hans fikk rede på at naboen hadde gjort de mest unevnelige ting med gutten deres? Man skiter ikke i eget reir, hadde jeg sagt, og insistert på at hun holdt seg unna ham. Nå da vi skulle flytte hadde ideen tydeligvis dukket opp igjen…

"Kjære…?" sa hun og kom trippende etter meg i gangen. "Vet du hva som ville gjort meg fryktelig kåt…?"

"Ja, det tror jeg faktisk at jeg vet."

"Jeg har lyst til å gjøre deilige, gøyale ting med den lille kåte ungsauen…" sa hun og flirte.

"… og så fortelle meg om det etterpå, erte meg opp helt til jeg binder deg fast og straffer deg?" svarte jeg, grep tak i henne, presset henne opp mot veggen og kysset de fyldige leppene.

"Ja…" stønnet hun idet jeg slapp henne.

"Jeg har en bedre idé," sa jeg og gikk ut på stua og hentet noe fra stereobenken.

"Jeg trodde du hadde pakket ned de greiene der?" sa hun.

"Ikke alt," svarte jeg og viste frem kameraet vi hadde kjøpt da vi fant ut at det hadde vært kjekt å ha et slikt på bryllupsreisen for noen måneder siden. Selv om det ble for sent til å forevige den turen, så var vi i hvert fall klare til neste feriereise. "Du husker det jeg snakket om før vi begynte å pakke ned; om å trekke kabler fra en etasje til en annen?"

"Nei, for jeg falt av lasset da du begynte å snakke om kabeldimensjoner," svarte hun ertende.

"Vel, du vet hvordan det funker på Elkjøp, at de kobler et kamera til en liten TV så du kan se deg selv?"

"Jaaaa…?"

"Hvis vi gjør sånn som jeg foreslo, så kan vi også gjøre det selv om TVen ikke står i samme rom…"

Hun begynte å skjønne hvor jeg ville hen. Jeg forklarte at man kunne sette et kamera f.eks. på soverommet, og få det til å sende både lyd og bilde direkte til en TV som sto f.eks. oppe på loftstua… og jeg så at hun begynte å bli svømmende i blikket, og hun flyttet vekten over fra den ene foten til den andre

"Så jeg kan… gå og…" begynte hun.

"…gi ungsauen en liten avskjedsgave… mens jeg sitter oppe på stua og ser på alt dere måtte finne på…" fullførte jeg.

"…mens du ser på…" avsluttet hun og var fra seg av kåthet.

"Ja, om du skal leke med naboen så vil jeg se på."

"Faen så kåt du gjør meg," sa hun og kysset meg mens hun strøk meg gjennom håret.

"Ja, det vet jeg vel."

"Slikk meg. Få meg til å renne over…"

Jeg la henne rett ned på det nyvaskede gulvet og gjorde som hun sa. Fikk med hennes hjelp revet av henne buksene og brukte så tunga på det våte, dampende kjønnet hennes til hun vred seg og nærmest sprellet i orgasmekramper. Få minutter etterpå satt hun med ryggen mot veggen og fikk igjen pusten mens jeg gikk opp for å koble ledningen til TVen. Den var såpass stor at flyttegjengen fikk ta den. Jeg hadde kjøpt en ekstra lang kabel fordi jeg ikke visste hvordan innredningen ville bli i det nye huset; den var mer enn lang nok til dette. Jeg la den ned langs veggen i trappa og under soveromsdøra. Kameraet satte jeg på kommoden, bak en kasse med tøy. Jeg sjekket vinkelen og skrudde det på før jeg gikk opp igjen og skrudde på TVen. Etter litt mekking med kanalene fant jeg til slutt bildet med senga nedenunder… og alt var klart for liveshowet som ventet.

Kona hadde allerede gått ut for å flørte med nabogutten. Han visste at jeg var hjemme, så jeg måtte gå slik at han kunne se det. Jeg vinket til de to som sto og snakket i hagen før jeg gikk avgårde. Det neste som ville skje var at hun liksom i forbifarten nevnte at jeg ville bli borte noen timer… mens jeg i realiteten ville rusle rundt hjørnet og ned på grusveien bak huset, for så å gå rett inn bakveien og opp på loftstua. Det tok knapt to minutter. I mellomtiden ville kona ha begynt å bruke magien sin. Jeg visste at hun selv kunne velge hvor lang tid det skulle ta før hun fikk ham med seg. Hun kunne bare ta ham i hånda og be ham følge med henne litt, og han ville dilte etter som en lydig liten valp. Hun kunne gå rett bort til ham og be ham knulle henne, og han ville lyde ordre som en viljeløs slave. Men jeg visste også at det hun egentlig gjorde var å erte ham, slik hun pleide – slik hun hadde gjort med meg også. Da jeg først møtte henne begynte hun et pirrende spill for å drive følelsene mine inn i en malstrøm av forvirring. Hun drev meg til vanvidd, til jeg kom til et punkt der jeg bare måtte ha henne, hva det enn kostet. Da først, da, la hun hånda på brystet mitt og hvisket i øret mitt at hun ønsket at jeg skulle ta henne, bruke henne, misbruke henne, til månen gikk ned og solen sto opp. Det hun gjorde nå var sannsynligvis noe av det samme; hun hadde gått over til nabohuset med litt ekstra sving i hoftene, før hun hadde begynt å snakke og flørte med gutten som hadde stått i hagen og beundret synet av min kone i trange bukser. Hun ville åpne med et eller annet enkelt for å berolige ham; som f.eks. hvor flink han var som spadde opp hagen. Slik fikk hun samtalen inn på muskelbruk og aktivitet og kunne gi ham komplimenter på hvor flott han så ut, og ganske snart ville hun finne på et eller annet å si for å få ham inn i huset. Jeg gjettet på at hun ville utnytte hans velvilje til å vise hvor sterk han var, og lokke ham inn under påskudd av å trenge hjelp til å flytte noe tungt. Dette var jo det klassiske "nabo alene hjemme"-scenariet som gutten sikkert hadde hatt utallige seksuelle fantasier om. Det ville få hodet hans til å spinne. Vel inne bak lukkede dører ville hun fortrylle ham og fjerne all nervøsitet han måtte ha etter å ha blitt invitert inn i hjemmet til en av sine hyppigste runkefantasier, simpelthen ved å oppfylle hans største drøm. Han måtte ha tenkt det, ønsket seg det, drømt om det tusen ganger… at den deilige nabokona skulle trykke kroppen sin mot hans, presse venusberget mot det verkende lemmet og varsomt ta av ham klærne… snike hånda innenfor skjorta og raspe ham forsiktig over magen med neglene. De erfarne hendene ville kneppe opp buksene hans og gripe forsiktig rundt den bankende pikken slik at det ikke lenger var tvil om hva hun ville. Hun kom så til å leie ham etter seg inn på soverommet og ta ham for seg… mens jeg fikk se på live film hvordan hun nøt det.

Jeg behøvde ikke vente lenge; hun hadde vært snarere enn jeg trodde, og jeg hadde knapt kommet inn på loftstua før jeg hørte stemmer nedenunder. Jeg skjønte på skrapelydene fra vaskerommet at hun hadde bedt ham løfte noe tungt ut på gulvet, muligens vaskemaskinen. Den måtte flyttes ut på gulvet for å kunne kobles fra vannet, en god idé å få gutten til å vise musklene på den, for den var tung som bly. Jeg satt på sofaen i loftstua og ventet. Hjertet banket og jeg lurte med en blanding av sjalusi og kåthet på hva som foregikk der nede. Til slutt fikk jeg se det selv…

Bildet på TVen ble levende med et plutselig glimt. To kropper i rask bevegelse som etter noen sekunder havnet på senga. Jeg fikk se den flotte bakenden til min halvnakne kone idet hun dyttet den kåte unggutten ned på senga og smøg seg over ham. Til å begynne med kjente jeg bare en vond følelse i magen. Jeg ble tørr i halsen og kjente det brenne fra nakken og oppover til toppen av hodet av sjalusi idet min elskede tok for seg en annen manns pikk. Jeg satt ubekvemt på sofaen og flyttet på meg og prøvde å overvinne den ubehagelige følelsen jeg fikk av å se min kone i seng med en annen. Det føltes ikke som at det kom til å gi seg, og jeg var på nippet til å skru av TVen for å få en slutt på det hele. Det var en merkelig magnetisme som gjorde at jeg ikke fikk meg til å skru av; noe som sa at jeg ikke egentlig ville skru av… og så skjedde det.

Hun dro av seg toppen og viste ham brystene. De fantastiske, herlige, makeløse brystene menn drømte om å få se og legge hendene rundt. Hun dro raskt ned buksene og var plutselig spill naken, og hun gikk opp til hodeenden av senga og satte seg overskrevs på ham. Plasserte seg over hodet hans og slapp ham til det aller helligste; tvang ham til å slikke seg der hun ville. Så lente hun seg frem over ham og dro unna boksershortsen, la hendene på den harde pikken og tok den i munnen. Idet hun begynte å suge pikken hørte jeg et stønn; jeg visste ikke om det var mikrofonen i kameraet eller om jeg hørte ham gjennom to vegger og et gulv, men det var tydelig på rykningene i beina hans at hun ikke sparte på noe. Jeg visste nøyaktig hvor god hun kunne være når hun ville, og hun hadde villet ta for seg denne kåte gutten lenge… Følelsen av sjalusi holdt på å brenne hull i meg idet hun plutselig så opp og stirret inn i kameraet. Hun visste at jeg var her og så på, og jeg visste at hun visste det, og at det gjorde henne desto kåtere. Den lille nymfen holdt rundt roten av pikken, smilte lekende og la munnen ned på den mens hun holdt blikket festet rett i kameralinsen. Det var som om hun stirret meg rett i øynene… og sjalusien forsvant. En merkelig følelse av tilfredsstillelse kom i stedet; jeg visste at kona lå der nede og stønnet av vellyst fordi hun visste at jeg så på henne. Uten å tenke åpnet jeg buksa og fisket frem det voksende lemmet. Begynte å kjæle forsiktig med meg selv mens jeg så kona suge guttungen. Han stønnet igjen, høyere denne gangen. Hun slikket og sugde pikken hans og han stønnet igjen. Plutselig så jeg klart og tydelig på TV-skjermen at den hvite spruten sto rett opp i været mens kona runket det ut av ham. Hun lukket øynene og lot sæden sprute opp på brystene sine. Det neste hun gjorde var en genistrek. En mer uerfaren kvinne ville ha trøstet gutten og sagt at det ikke gjorde noe at det gikk for ham så tidlig… Lisa oppførte seg helt annerledes. Jeg hørte henne stønne og så at hun fortsatte å runke ham. Hennes strategi var å si at det var opphissende, det at han kom så fort – for det betydde jo at han var kåt på henne.

Men jeg kunne se at hun ville ha mer. Jeg kjente igjen kroppsspråket hennes og så at hun ville knulle. Hun kom til å kreve mer av den unge elskeren før hun slapp ham fra seg. Allerede hadde hun snudd seg rundt og satt seg overskrevs på ham. Deretter tok den makeløse forførerinnen frem sine ypperste egenskaper og kåtet ham opp på ny med kyss og bitt. Hun tok seg tid. Den fantastiske tungen hennes lekte med ham og hun gned underlivet sitt mot hans til lemmet hadde vokst tilbake til brukbar størrelse. Det neste hun gjorde var et kurs i kvinnelig fingernemhet; det tok henne knapt fem sekunder å kle den harde pikken hans i et lag med gummi. En varm lettelsesfølelse spredte seg i magen min av tanken på at hun ikke skulle ta ham i seg uten. Hun satte seg oppå ham og lot pikken skli opp i fitta. Begynte å ri ham og jeg hørte senga knirke høyt nok til å overdøve de kåte stønnene deres. Jeg oppdaget at jeg hadde begynt å runke, der jeg satt i sofaen med blikket låst til TV-skjermen. Synet av konas nytelse gjorde meg varm og kåt, og det jeg egentlig ville var å gå ned til dem og hjelpe til… men det ville ødelegge alt. Den uerfarne gutten ville bli skremt bort og kona ville få seansen ødelagt; dette måtte gjøres av henne, ingen andre.

Hun snudde seg og satte seg med ryggen mot ham, men ansiktet mot meg. Når hun lente seg litt fremover kunne jeg se det lystige smilet hennes glise mot meg. Takknemligheten lyste av henne; hun elsket at jeg var med på slikt som dette – at hun hadde funnet en mann som forgudet henne nok til å gjøre hva som helst for å glede henne. Det var da også min nyfunne livsoppgave: å tilfredsstille min nymfomane kone. Jeg ville ofre mye – alt – for å gi henne den komplette seksuelle tilfredsstillelse, og det inkluderte å slippe henne løs på en kåt ung gutt hun hadde funnet i nabolaget. Hun satt på senga nedenunder og red ham i høyt tempo. Hun lente seg bakover slik at jeg kunne se hvordan det stående lemmet ble hamret opp i det våte hullet hennes som et stempel. Slik hun satt nå visste jeg hva hun prøvde på; dersom hun traff riktig kunne hun presse frem en orgasme så kraftig at hun sprutet utover ham. Jeg hørte på stemmen hennes at hun nærmet seg med stormskritt; bare sekunder senere hørte jeg henne rope at det gikk for henne. Stønnene hennes ble lyse og dirrende og hun skled av ham for å la orgasmen spre seg fritt gjennom underlivet. Det var et herlig syn å se henne fra denne vinkelen; dette kameraet ville nok bli flittig brukt også i fremtiden.

Etter at hun hadde kommet til hektene ville hun ha mer. Gutten var klar, han, og var som gelé i hendene hennes – han gjorde alt hun ba om.

"Ta meg bakfra… ta meg hardt!" hørte jeg henne beordre ham, og han nølte ikke et sekund. Hun stilte seg på kne med baken i været og ansiktet nok en gang vendt mot kamera. Hun smilte og blunket til meg, fremdeles tydelig klar over at hun hadde publikum, og tydelig opphisset av tanken. En liten grimase spredte seg i fjeset hennes idet gutten la hendene rundt hofta hennes og presset seg til bunns i henne. Han begynte å pule henne med lange, seige støt, nesten som om han prøvde seg frem for å finne ut hva som føltes best. Etter hvert økte han tempoet, aldri så sakte. Jeg kunne ikke ta blikket fra min kones ansikt. Hver eneste grimase, hvert eneste smil, hvert eneste glimt i de vakre øynene fortalte meg at hun nøt hvert sekund av det stjålne knullet med den forbudne frukten hun hadde plukket fra nabotreet. De holdt på lenge. Til slutt begynte han å jukke i henne med desperate rykk.

"Det går!" hørte jeg ham rope.

"Knull meg! Mer, mer!" ropte hun tilbake og stirret mot meg på TV-skjermen mens hun smilte med vidåpen munn.

"Ah! Åh! Ååå!" ropte han mer og mer desperat og ukontrollert etter hvert som han dunket pikken i min villige kones fitte. Jeg så kroppen hans kollapse halvveis over henne idet orgasme nummer to tømte ham for krefter. Lisas ansikt lyste mot meg i et lystig smil, som om hun ville si: "Se hva jeg nettopp gjorde…"  Hun lente seg fremover og lot gutten presse bekkenet mot rumpa hennes slik at pikken kom så langt inn det var mulig. Lisa lukket øynene og lot ham bli værende inne i seg. Hun lå bare der med elskeren halvveis over seg og ventet på at han skulle bli ferdig. Hun hadde fått seg et herlig nummer.

Det ble ingen langvarig epilog; straks han trakk seg ut reiste de seg begge opp og forsvant fra TV-bildet. Jeg så dem ikke igjen, men hørte noen minutter senere at det smalt i døra. Hun hadde sannsynligvis fortalt ham at han måtte gå før noen merket noe, eller noe i den stilen, før hun hadde takket ham hjertelig for avskjedsgaven og sagt farvel. Han kom til å gå hjem en erfaring rikere, uten noensinne å få knulle en så fantastisk kvinne igjen. Jeg satt på sofaen med en sviktende ereksjon og begynte å dra på meg buksene igjen. Etterpå skrudde jeg av TVen og koblet fra hverandre ledningene. Kameraet og det andre utstyret pakket jeg ned i en eske vi skulle ta med i bilen. Idet jeg skulle gå ned hørte jeg kona komme meg i forkjøpet; stegene hennes gikk raskt i trappene og sekunder senere kom hun hoppende inn på stua.

"Gjorde det deg like kåt som det gjorde meg?" sa hun med lysende øyne.

"Det var deilig å se på deg…" svarte jeg nølende, men rakk ikke si mer før den lille nymfen min var over meg. Hun overfalt meg, kysset meg vilt og herlig og rev i klærne mine.

"Få dem av… alt sammen, …" peste hun som om hun var midt i en 200-meters sprint. "Knull meg, knull meg halvt i hjel, deg er deg jeg vil ha for jeg får aldri nok av pikken din, kjære…" fortsatte hun og klorte meg nesten til blods.

Jeg grep hardt tak i henne og tvang henne under meg på gulvet. Det lille av klær hun hadde tatt på seg før hun fulgte gjesten sin ut ble revet i stykker og kastet bortover parketten. Jeg presset meg til bunns i den klissvåte fitta hennes og dundret løs på henne så huden smalt mot det harde gulvet. Vi knullet hverandre hardere og villere enn vi hadde gjort noen gang før, og sæden skylte innover de opphissede fittefoldene etter bare tretti sekunder. Det stoppet oss ikke; vi dunket løs på hverandre til kroppene våre kollapset av utmattelse. Min kones knull nedenunder hadde fungert som forspill og gjort oss sprengkåte. Dette hastige, svette knullet varte kanskje et drøyt minutt. Allikevel var vi begge enige om at det hadde vært det beste noensinne.