Mine to elskere

Det er det mest naturlige for meg. To menn på en kvinne. Jeg har to, og de er mine begge to. De vet at de er mine og er vel så fornøyde med det. For jeg er nok for begge. Mer enn nok.

Det er det deiligste som finnes, det å ligge i armkroken hos Martin med armen hans trygt rundt skuldrene mens han stryker kinnet mitt og kysser meg varmt – og samtidig kjenne tunga til Kai mellom mine våte kjønnslepper på leting etter klitorisen som han så godt vet hvor befinner seg. Hendene skyver knærne mine til side så jeg kjenner forskjellen. Kroppen er halvert. Jeg er åpnet nede og klemt sammen oppe, og jeg elsker den følelsen. Tenk det! Både kjærlighet og sex på en og samme gang. Som å kjenne den samme tungen rundt min egen tunge, som jeg kjenner mellom bena.

Det er sjelden vi elsker hardt og rått. Som oftest elsker jeg å bli ømt behandlet av mine to elskere. Tenk det! Å ligge i senga og bli strøket over hele kroppen av to ømme menn. Myke der det trengs, og skikkelig stive og harde der det trengs også. For hadde de ikke hatt såpass til utstyr, ville jeg aldri latt dem bli elskerne mine. Litt må en kvinne kunne kreve.

Noen ganger når det er varmt i rommet, når vi har fyrt godt og er i stemning, da hjelper de meg, Martin og Kai, med å bli våtere over absolutt alt. Bokstavelig talt. De fyller i et vaskevannsfat og bevæpner seg med hver sin myke klut. Og så vasker de meg fra topp til tå. Rolig og kjærlig med dovne bevegelser. Noen ganger er det ikke vann de bruker, men noe det går an å slikke av. Vaniljesaus. Karamellsaus. Alle slags søte sauser. Og særlig når jeg skrever blir de ivrige på dessert. Men i samme åndedrag må jeg si at jeg også liker å sause dem ned og slikke av dem. Favoritten er Smil-saus. Den smaker så godt og er litt seig, så når jeg klemmer ut en solid klatt på et stivt lem, må jeg jobbe godt med tunga for å få sausen av igjen. Det liker de. Det liker vi alle.

Det hender at jeg griser dem til, begge de to lemmene, og så må de slikke av sausen fra hverandre. Har du noensinne sett to gutter i 69? To vakre, kåte gutter som først kjæler med hverandre, varmer opp på hverandre og så gyver løs på deg! Det er vanvittig hissende å se på. Mandige tunger som glir rundt harde mannslem mens sterke never holder rundt rota, og øynene kaster ertende, kåte og hete blikk på deg. Jeg vet jeg er heldig. Jeg har funnet mine to deilige menn, som vil gjøre alt for meg i senga så lenge det er godt. Som vil suge hverandre fordi jeg liker å se på, og som har oppdaget at de liker det fordi det rett og slett er godt.

På en måte er jeg deres herskerinne, men de er mine frivillige undersåtter. Ber jeg om noe de ikke vil gjøre, så trenger de ikke å gjøre det. Men så har hittil ikke skjedd. De elsker å elske meg. Tilfredsstille meg. Av og til føles det nesten som en konkurranse dem imellom. Hvem kan få meg høyest opp? Hvem kan få meg til å stønne hetest? Hvem kan få meg til å trygle mest om en orgasme etter å ha blitt holdt på pinebenken, på grensa i en evighet? Hvem kan få meg til å skrike høyest når jeg kommer? Hvem kan få utløsningen min til å vare lengst?

Noe av det beste jeg vet er når de begge slikker meg. Når tungene sloss om å beføle kjønnet og fingrene glir ut og inn, noen ganger samtidig, helt uavhengig av hverandre. Tenk deg den følelsen, to fingre inni deg, den ene glir langsomt og den andre litt fortere. Konkurranse om å berøre og gni g-punktet. Tenk det!

En i munnen og en i grotten, det er også en favoritt for oss alle. Å få suge Kai ømt og kjærlig mens Martin tar meg i sugende støt bakfra. Mens jeg står på alle fire. Eller ligger på ryggen. Eller ligger på siden. Eller står med strake ben og overkroppen bøyd. Eller…

Det er så mange deilige stillinger, så mange muligheter… Den beste måten å vite dem alle på, vet du, det er at du rett og slett finner deg to deilige elskere selv og prøver deg fram. Slik som jeg har gjort.

Verdens deiligste forskning! Lykke til.