Misty Rain

Misty Rain bruker også navnene: Melissa, Pierce Ringo
Vi oppdaget henne i filmene Taboo12.. og 17.. og hun er en spennende og vakker kvine, som har en ganske voldsom utstråling.
For å si det slik.. hun er vel kanskje ikke den eneste grunnen til å se Taboo12 og 17, men hun er helt klart den beste 😉

 

Personlig har vi mer sansen for henne i «Red Vibe Diaries» ( som er anbefalt under «andre filmer»)
Hun har også en av rollene i «Dinner party» sammen med A-laget: Jenna Jameson, Asia Carrera, Debbie Diamond, Celeste og Julia Ashton.
Om henne kan nevnes at hun er født i Long Beach California, hun er 170cm høy, og de strategiske målene er 35B,23, 35 ( etter den obligatoriske bryst operasjonen).
Hun har en rød bøffel tatovert på høyre hofte, og hun har pieceringer i begge brystvortene, og i navlen. (hun har vanligvis ikke i ringene i brystene under film innspillingene)
Som de fleste født og oppvokst i California, elsker hun solskinn. ( som om ikke vi i det kalde nord gjør det)
Som de fleste kvinner elsker hun også å kjenne en dyktig tunge mellom sine lange, slanke ben. (om det er en manns tunge, eller en kvinne tunge spiller mindre rolle)
Fremdeles som de fleste kvinner, hater hun hvitløks ånde, så der var det ingen store overraskelser å hente.
Av en eller annen grunn er det får pornostjerner som uten videre vil oppgi hvilket år de er født, Men litt intenst detektiv arbeide har avslørt at Misty Rain er født 10 August 1969.
En sjekk i Internetts film database avslører at hun har spilt i totalt 242 filmer, (siden starten, helt på slutten av 1992) og hun har regissert ytterlige 5 selv.
Det er få ting hun ikke gjør på film, hun er like glad i kvinner som i menn, noe som vises klart om man går film listen hennes nærmere etter i sømmene.. i 99 filmer har hun kun sex med kvinner. Navnelisten med kvinner hun har hatt sex med er imponerende.
Tipper at noen og enhver av oss kunne tenkt oss å kunnet skrytt på oss en slik liste.. 😉
Hun er ingen utpreget gangbang kvinne, men hun har flere ganger hoppet i seng ( om man kan si det slik) med to menn av gangen, og går heller ikke av veien for en liten Dp.
Hun har også spilt inn noen litt sære Bondage/dominans filmer, som vi dessverre ikke har fått lagt hendene våre på.. riktig enda.. men vi regner med å få kikket nærmere på ett par av dem i den nærmeste fremtiden.
Dessverre er mange av filmene hennes bare tilgjengelige fra utlandet, i de fleste tilfeller USA.
Veldig synd, fordi mange av dem er svært gode, og vi tenker da spesielt på Red Vibe Diaries.