Mixed double

Da jeg alltid har hatt sansen for pene kvinnerumper og lange ben la jeg merke til henne med en gang jeg kom inn i avgangshallen på Gardermoen. En ettersittende lys drakt med kort skjørt sammen med høyhælte sandaler ga fantasien min fritt spillerom. Det var som om hun stod der naken foran meg i køen til innsjekkingsskranken. Helt hærlig var hun. Jeg antok at hun var i begynnelsen av 40-årene, og gutten som stod ved siden av henne 15-16. Han var uvanlig høy for alderen og jeg la merke til at han også hadde uvalig stor skostørrelse. Da hun snudde seg for å si gutten noe kunne jeg ikke unngå å se at hennes andre kroppsdeler også var av beste klasse. Et nydelig ansikt omkranset av lyst fyldig hår og struttende store bryster. Hun smilte vennlig til meg før hun snudde seg tilbake mot skranken.
Jeg var som vanlig sent ute, det samme var tydeligvis de to. Nå var det ikke flere såkalte ”gode” seter igjen i flyet så vi fikk de tre bakerste på venstre side.

Vi hadde tid til en liten drink i baren før avgang og jeg kjente en uimotståelig dragning til å bli bedre kjent med henne. Jeg gikk bort til dem og presenterte meg. ”Kan jeg få by på noe å drikke? Ja, siden vi likevel skal dele flysete mener jeg….”
”Takk som byr”, svarte skjønnheten. ”Jeg heter Liv og dette er min venninnes sønn Lars”.
Praten gikk lett, vi lo og koste oss og som vanlig visste vi ikke ordet av det før vi bordet maskinen og satt sammen på rad 32 a,b og c. Lars innerst, jeg ytterst og Liv i midten.
”Nå føler jeg meg trygg kan dere tro”, kvitret Liv. Den doble gin-tonic’en hadde tydeligvis landet godt. Hun hadde vrengt av seg draktjakka og den tynne blusen var slett ikke istand til å skjule noe av det jeg var interessert i. Jeg tenkte mitt og merket allerede at det ble noe trangt mellom bena. Det så jo selvfølgelig Liv, oppvakt som hun var. ”Du er jammen verre enn han der”, visket hun i øret mitt samtidig som hun med en fjærlett lynrask bevegelse så vidt streifet låret mitt øverst oppe. Jeg følte at jeg rødmet samtidig som jeg følte en intens glede.
Jeg fikk vite at Lars som sagt var sønnen til hennes bestevenninne Åse som ikke hadde ferie før om en uke og skulle komme etter da. Lars skulle egentlig vært sammen med sin mor, men noe hadde kommet i veien slik at hun måtte bytte ferie med Liv første uka. Lars var en usedvanlig trivelig gutt, nettopp fylt 16, og usedvalig voksen for alderen og skulle altså ha en uke ferie med hver av dem. Liv og Åse jobbet sammen, hadde kjent hverandre hele livet, og hadde Lars nærmest som felles eie fikk jeg vite. Ugifte var de begge.

Vi fikk mat som ble skylt ned med en anseelig mengde vin og jeg kjente at jeg ble ganske søvnig etter hvert. Jeg må ha duppet av en stund. Det hadde ikke Liv. Da jeg våknet var det første jeg la merke til hånden til Liv som beveget seg rytmisk under bordet til Lars. Jaggu satt hun der og runket gutten!
”Det er bare utenpå”, visket Liv, som om hun leste tankene mine.
”Det blir jo litt spesielt å være på ferie uten mammma vet du” kvitret hun mot Lars som lå bakover i setet og nøt det hele. Godt at vi satt på bakerste benk tenkte jeg.
Etter en stund hadde tydelig gutten fått nok. Han reiste seg og gjorde tegn til å ta seg en tur på toalettet. Da han skrittet over oss kunne jeg ikke unngå å legge merke til en enorm ståpikk som avtegnet seg innenfor bermudashortsen hans.
”Lars er som en gud for kvinner”, sukket hun. ”Han er utholdende og dyktig. Det vet jeg for det er jeg som har lært ham opp. Dessuten har han et grovt jern som kan måle seg med det meste. Faktisk så svær at en blir ganske bortskjemt. Etter at han fikk prøve seg på meg er piker på hans egen alder fullstendig uten interesse og godt er det. Hos meg får han det han vil ha så ofte han vil. Det har blitt ganske mye guttepikk på meg i det siste”.

Lars kom tilbake fra toalettet med et tydelig lettet blikk. Bulen hadde gitt seg og han skrittet med letthet over mot setet sitt.
”Var det godt?” spurte Liv. Lars bare smilte til svar.

Vi landet på Palma de Mallorca i solnedgangen, fikk bagasjen og entret bussen mot Cala d’Or. Tilfeldighetene ville ha det til at jeg fikk naboleiligheten til Lars og Liv. Faktisk var det en slags dobbelleilighet med dør i mellom. Riktignok behørig låst, men likevel en dør….
Som vanlig når jeg kommer til et nytt hotellrom i syden er noe av det første jeg gjør å åpne en kald øl, åpne døren til terrassen og nyte tilværelsen.
Lars og Liv hadde tydeligvis også åpnet sin altandør, og jeg kunne ikke unngå å høre ganske vlekjente lyder. Det er stygt å kikke tenkte jeg men jeg ble liksom dradd ut på terrassen.
Liv sto på alle fire oppå den ene sengen med opptrukket skjørt og avrevet truse. Lars sto bak og knullet henne med faste lange tak. Han holdt et solid grep rundt de skjønne hoftene hennes og ga fra seg et fornøyd grynt hver gang han kom til endestoppet. Liv stønnet i ett sett og maste på at han skulle sette opp farten. Men Lars kjørte sitt eget løp, opplært som han var. Plutselig ble Lars oppmerksom på at jeg sto der og nøt synet av dem. Han ble ikke flau men smilte og gjorde et kast med hodet som tegn på at jeg måtte komme inn. Jeg lot meg ikke be to ganger, skrittet over gjerdet og var naken med en solid ståkuk like ved munnen til Liv på under 5 sekunder. Også hun smilte og tok et grepa tak rundt skaftet mitt samtidig som hun lot tunga slikke rundt det opphovnete kukhodet mitt. ”Ikke verst saker dette her, Lars. Nesten som kjempedyret ditt!”.
Lars bare smilte og ga henne noen skikkelige jukk som tydeligvis sendte ilinger gjennom hele kroppen hennes. Det merket jeg på at pikken min ble sugd langt ned i halsen hennes.
”Har du lyst på fitte?” spurte Lars, samtidig som han trakk seg ut med en sugende lyd. I alle dager for en pikk! Garantert nærmer 30 cm og tjukk som en underarm. Et mørkerødt kukhode på størrelse med et velvoksent gåsehjerte og blodårer i et grovt mønster. Spesielt en av dem rundt selve flensen var ganske tykk og iøynefallende. Kan tro dette var noe som reiv og sleit i fitta til Liv! En kunne telle pulsen til Lars der han sto med den vippende hestepikken i en svak bue oppover mot navelen.
”Kom igjen”, sa Liv og svaiet dypt ned med hoftene, ”du har ingenting å skamme deg over”.
Jeg vet jo det, tenkte jeg, og lot pikken så vidt entre de indre kjønnsleppene hennes, samtidig som jeg automatisk runket den velutviklete harde clitorisen hennes. ”Kom”, stønnet hun og støtte rumpa mot meg. Jeg merket at jeg var blitt enormt kåt. Jeg var på plass i verdens herligste fitte i verdens herligste jente og hadde ikke krefter i det hele tatt til å motstå fristelsen. Jeg støtte kuken inn opp i henne og satte i gang et fryktelig ritt. Liv var med på notene og jukket i mot det beste hun kunne. Jeg kvakk litt til da jeg plutselig merket at Lars som sto rett bak meg kom med den enorme pikken sin mellom lårene mine, skjøv tilside pungen min og ville presse seg inn han og!
Det merket Liv også. ”Nei, Lars, ikke gjør det! Husk jeg skal vare i minst 14 dager til!”
Men Lars kom ikke så langt. Med et vræl kom han i en kaskade av varm sæd som veltet ut i rytmiske desilitere mellom skinkene mine og mot Liv sin fitte som allerede hadde en kuk på besøk. Da han grep rundt pungen min i et fast, men akk så godt grep, klarte jeg ikke mer. Det bare veltet frem. Prosessen startet opp i nakken et sted, gikk som en varm kilende strøm inne i ryggraden og endte opp i balla og pikkhodet. Jeg merket at jeg ble befridd for anseelige mengder varm tykk væske som forsvant opp mot fittebunnen til Liv. Samtidig som dette sto på kom hun en fantastisk orgasme. Jeg kjente at hun ble ennå våtere samtidig som fitta trakk seg sammen i hele sin lengde i faste rytmer før hun sank sammen.
Lars og jeg la oss på hver side av henne med hver sin hånd på hver av de fantastiske rumpeballene til Liv.
Jeg sovnet antagelig med et smil rundt munnen med tanke på de neste ukene….