Mr. Rabbit

 

 

 

 

Mr Rabbit er en vibrator som består hovedsaklig av to deler: en penisformet stav og en kanin-formet klitorisvibrator som stikker ut fra staven.

Nederst er noen rader med kuler som kan rotere sammen med staven. Kaninen kan bøyes litt fram eller tilbake, og har to lange ører som leder vibrasjoner godt. Kaninen kan vibrere med tre forskjellige styrker, i tillegg til ett økende, og tre pulserende program. Kulene og staven har seks rotasjonshastigheter. Det finnes dermed mange variasjonmuligheter her. Det trengs fire AA batterier for å få det hele i gang.

Jeg har aldri prøvd en vibrator av denne typen før, så jeg var ganske spent.

Førsteinntrykk:
I utgangspunktet er jeg ikke veldig begeistret over utseendet til de fleste slike rabbit-vibratorer. Jeg foretrekker vanligvis at leketøy ser litt enklere og mer stilfulle ut. Når det er sagt, synes jeg Mr Rabbit har  en knall og morsom farge, og et ok design ellers. Kaninen er søt, og da jeg oppdaget et smilende lite ansikt under «penishodet», kunne jeg ikke la være å smile litt selv også. Litt humor gjør underverker for førsteinntrykket.

Ut i fra bilder hadde jeg sett for meg at kontrollen sikkert var stor, tung og klumpete, men den var virkelig ikke så verst allikevel. Den var ganske lett og grei å holde i.

Jellyen er myk og god. Overflaten har en blank, litt oljete look, og samler lett lo (som på de fleste jellyvibratorer). Vibratoren har en litt svak lukt, men ikke slik foruroligene fabrikklukt som jeg har merket på noen andre jellyprodukter. Av hygieniske grunner føler jeg meg alltid tryggere med silikon eller andre ikke-porøse materialer, men for en jellyvibrator virker denne grei nok.

Kulene er i metall, og sitter på en metallstang. Denne delen virker derfor ganske solid.

Alt i alt fikk jeg et ok inntrykk av vibratoren ved første øyekast. Den virker som en typisk førstegangs vibrator for oss som ikke har prøvd rabbit-vibratorer før: grei nok, men ikke nødvendigvis den beste kvaliteten man kan få tak i.

Bruk:
Etter den første inspeksjonen var det på tide å  få i et par batterier, og utforske styring og vibrasjonsmulighetene litt. Bruksanvisningen for å sette inn batterier var bare rot, men det gjorde ingen ting ettersom det hele er veldig enkelt.

Så var det knappene. Ganske enkle å finne ut av de også. En av/på knapp setter kaninen i gang på laveste vibrasjon. En litt større knapp midt på kontrollen kan så brukes til å gå til neste vibrasjons-/pulseringsnivå. Nederst er det to knapper – «on» og «off» – som brukes til å styre rotasjon av kulene og selve staven. Kaninen og staven fungerer uavhengig av hverandre, så man trenger ikke å ha rotasjon og vibrasjon samtidig. Kontrollen har også noen små lys som indikerer hvor sterk vibrasjon/rotasjon man har. Styrken på vibrasjonene vises ved hjelp av farger (gul, oransje, rød), mens styrken på rotasjonene vises på en skala med flere lys. Dette var egentlig ganske kjekt. Knapper som lyser i mørket var også en  fin touch.

Mr Rabbit er i det hele tatt veldig grei å styre. Ettersom knappene står midt på den delen av vibratoren som også fungerer som håndtak, må man kanskje passe litt på å ikke trykke inn knapper ved et uhell. Dette opplevde jeg allikevel ikke som noe problem.

Så kommer det viktigste: hvordan var det egentlig å bruke Mr Rabbit? Til det må jeg ærlig svare at jeg synes det var KJEMPE deilig! Så herlig var det, at jeg tror jeg har fått en ny bestevenn. Det var godt å kjenne hvordan den «jobbet» inni meg, og vibrasjonene i kaninen var bra. Rotasjonen er jevn, og kulene stopper ikke når man klemmer litt til. Det er også kjekt at kaninen kan tilpasses litt, det vil si bøyes frem eller tilbake for å lettere treffe klitoris.

Ettersom det finnes så mange variasjons muligheter, finnes det mange måter å leke med den på. Du kan holde på lenge, eller bruke hissig vibrasjon til å raskt nå klimaks. Du kan ha bare rotering, eller bare vibrasjon. Du kan skifte selv mellom de forskjellige vibrasjonsnivåene, eller du kan sette kaninen til en økende eller pulserende rytme, og la den styre seg selv. Mulighetene er mange. I tillegg kan man variere litt på andre måter. For eksempel kan den roterende tuppen av staven brukes til en lett klitorismassasje, noe jeg iallfall syntes var gøy.

Når det gjelder lydnivå, synes jeg kaninen er veldig stillegående, spesielt tatt i betraktning hvor sterkt den vibrerer. Staven er naturlig nok litt mer bråkete (litt som en veldig svak håndmikser), men ikke så veldig sjenerende den heller.

Renhold gikk også greit. Ikke noe stort problem å komme til overalt. Rundt «penishodet» er det allikevel viktig å vaske litt ekstra nøye, ettersom det går en kant der, slik at bakterier lettere kan samle seg. Man må selvfølgelig være forsiktig med å holde kontrollen unna vannet, men dette var ikke noe problem.

Jeg burde vel også nevne at den andre gangen jeg skulle slå på vibratoren, fungerte den ikke før jeg hadde lirket litt på batteriene. Ikke noe stort problem kanskje, men kan jo være et hint om at den kanskje ikke er den mest solide og varige vibratoren man kan få kjøpt. Noen slike nykker må man vel kanskje regne med, ettersom den ikke er blant de dyreste vibratorene av denne typen.

Konklusjon:
Når det gjelder kvalitet tror jeg Mr Rabbit er veldig grei i forhold til prisen. Veldig bra at den har stålkuler, og veldig bra vibrasjon og lydnivå. Gode variasjonsmuligheter, og bra styring. I det hele tatt mye positivt å si. Ettersom jeg aldri har prøvd noen andre vibratorer av samme type, har jeg ikke så bra sammenligningsgrunnlag når det gjelder kvalitet. Det jeg allikevel kan si helt uten tvil er at en rabbit-vibrator -enten Mr Rabbit eller en annen av bra nok kvalitet- er absolutt verdt å prøve. Og med Mr Rabbit får du virkelig mye for pengene. Den kan derfor anbefales til alle nysgjerrige.

Testet av LaLaLoveU

Link direkte til Mr. rabbit