Mørkets mulighet

Dagen hadde vært slitsom. Jeg, en ganske normal fyr på ca. 30 år hadde nå vært på jobb i over 14 timer,
fordi en datafeil hadde forårsaket store problemer hos en av våre store kunder. Dette hadde da så klart gått ut over meg, fordi det var ingen andre på support-avdelingen som hadde anledning til å sitte oppe hele fredagsnatten. Det var derfor med en stor lettelse at problemene løste seg litt ut på lørdags formiddag, og jeg kunne tusle hjemover for å sove.
..på veien gikk jeg forbi en «brun» pub, og fikk med ett lyst til å ta ett glass kaldt øl. Det var ennå tidlig, så det var nesten ingen gjester i lokalet. Jeg satte meg på en krakk ved bardisken, nesten innerst. ..Første slurken var nydelig, og jeg tok opp en sigarett fra lommen. Plutselig gikk døren fra toalettet opp, og ut kom en nydelig ung kvinne på ca. 35 år. Hun oppdaget meg, smilte og satte seg på barkrakken innenfor meg. Da oppdaget jeg den bærbare datamaskinen som stod på gulvet under stolen, og ville unnskylde meg for at jeg hadde trengt meg på…

..ingen fare, det er jo ikke noen andre jeg kan snakke med her, sa kvinnen som het Silje. Hun var 32 år, hadde en jobb som web-designer og hadde nettopp fullført en større jobb for en klient. Hvorfor er du her, da? ..spurte jeg forsiktig, og fikk til svar at hun hadde en elsker som var sykepleier. Hun hadde hatt hyppig kontakt med han på nettet gjennom hele natten, og hadde riktig kåtet seg opp til å møte han. Imidlertid tok jobben mye lenger tid enn hun trodde, så han måtte begynne vakten sin før hun var ferdig. Det hadde da resultert i at hun satt her, like kåt som en brunstig kvige….

..jeg skvatt plutselig, fordi hennes hånd hadde begynt å bevege seg oppover buksebeinet mitt. I sirklende bevegelser nærmet den seg bulen i buksene, som nå for alvor begynte å utfordre glidelåsens sømmer. Ett halvkvalt stønn fikk bartenderen til å se opp, men hodet gled fort ned igjen til avisen som han var mere interessert i enn oss. Jeg snudde på hodet, og fikk se at Silje hadde snudd seg på stolen. Nå hadde hun knærne rett mot meg, samtidig som skjørtet var trukket oppover lårene. Da kom sjokket….. Silje hadde fått ett glass med Bloody Mary, men jeg hadde undret på hvorfor det ikke var stangselleri i drinken hennes. Nå skjønte jeg svaret. Stangsellerien stod som en liten dildo ut av henne, og den ene hånden var nå i ferd med å føre den sakte inn å ut i varmen og fuktigheten. Øynene ble mørke, og varsomt tok hun hånden min og førte den ned til fitta si. Jeg snurret sellerien sakte rundt og rundt ett par ganger, før jeg sakte dro den ut av smørehullet hennes. Drinken hennes var fortsatt halvfull, og trengte en omrøring. Sellerien fikk jobben, men rett før jeg brukte den til rørepinne en gang til førte jeg den opp under nesen, og trakk inn de pirrende duftene av en kåt kvinne. Jeg stakk ut tunga, og slikket i meg noen av kjønnssaftene som fortsatt holdt sellerien våt.

Akkurat i det jeg fikk sellerien på plass i Soljes drink kjente jeg hånden hennes på kjønnet mitt, og glidelåsen ble dratt ned umiddelbart. Trusen stod som ett lite telt opp av bukseåpningen, og kukken stod som en stiv og stolt teltstang – sannsynligvis har den aldri vært stivere noen gang. Det er ingen monsterkukk, men en normal lengde og omkrets men med en unormal stivhet. Har jeg fått en stiv kukk så har jeg ingen mulighet til å få den tilbake i buksene igjen uten orgasme. Det var tydelig at Silje var imponert, og før jeg fikk tenkt meg om hadde hun akt seg ned på gulvet og tatt kukken langt ned i halsen. Jeg kjente at det begynte å svi, fordi munnen hennes var full av vodka og tomatjuice. Det var en pirrende smerte, som sentraliserte seg rett under glans. Jeg har aldri kjent noe tilsvarende før, og innen det var gått 10 sekunder så økte størrelsen enda ett par hakk før den eksploderte i en kjempeorgasme… jeg hadde problemer med å holde meg fast i bardisken, og kjente at sæden ble sprutet støtvis inn i Siljes munn.. i en mengde som hun allikevel ikke hadde noe problem med å svelge unna….

…jeg åpnet øynene igjen, og fikk ett nytt sjokk. Halveis liggende over barkrakken, med den søte enden i været lå Silje. Bak henne stod en ukjent mann og med en enorm kukk som lanse spiddet han henne bakfra i gjentatte bevegelser. Det var tydelig at Silje likte dette særs godt, for etter en liten stund begynte motbevegelsen å komme. De lå som klistret til hverandre, og tempoet ble skrudd opp ennå ett hakk… Plutselig skriker Silje, biter seg i leppa og begynner å riste i beina. Orgasmen er enorm, og mens mannen tar ut kukken sin og spruter den hvite sæden sin utover rumpa til Silje kan jeg tydelig se at det renner en klar væske ut av henne og ned på gulvet. Det er ikke urin, men den kommer allikevel i store mengder. Mannen knapper sammen buksa, og går mot utgangen. Han snur seg i døra, og sier til Silje at dette er siste gangen hun kan regne med hans hjelp når hun er så kåt. Det var sykepleier-elskeren hennes som allikevel hadde kommet, men Silje hadde bare ikke klart å vente til han kom…..

… vi slapp å betale drinkene, bartenderen ønsket bare å få beholde trusene til Silje. Ønsket ble imøtekommet, og på vei hjem til Silje i drosjen fikk jeg kjenne hvor glatt, varm og fuktig hun hadde blitt av den forrige orgasmen. Gjett om jeg gledet meg til å komme hjem………..