Nabojenta – Del 2

Hun farer sammen i det jeg åpner døra. Blikket hennes møter mitt i et lite sekund før hun ser ned i gulvet. Underdanig. Allerede i min makt, det har hun vært siden jeg forførte henne i bilen for en uke siden. Det var en smalere sak enn jeg hadde trodd å få typen hennes til å gå med på å låne henne bort. La dama få litt oppdragelse av en dreven dominant. Jeg fikk det til å virke som noe enhver hadde prøvd her i byen. Selvsagt gjorde hun også mye av bearbeidelsen selv, jeg kåtet henne opp til bristepunktet og snøt henne for en orgasme. Det er derfor hun er her nå fordi hun vet jeg kan gi henne nytelse. Hun skal få det, men jeg løy ikke til typen hennes heller for i kveld skal hun også temmes og ydmykes. Hun er spent nå, nesten redd. Barbent og usminket i en enkel og kort, hvit kjole er hun akkurat slik jeg har ønsket meg henne.

– Så der er du, sier jeg. Hun nikker, ser fortsatt ned.
– Du er klar over hva du er i ferd med å gjøre nå? spør jeg. I det du krysser denne dørterskelen tilhører du meg. Jeg gjør som jeg vil med kroppen din, gir deg smerte og nytelse etter innfall. Jeg bestemmer over din minste handling og du skal trenes opp til å adlyde. Du er kun til for å tilfredsstille mine lyster og ønsker. Du er ei skitten slavetøs og kommer du inn her vil du bli behandlet deretter.
– Forstår du?
Hun kommer langsomt inn døra, fortsatt med blikket rettet ned.

– Stopp!
Hun stopper.
– Spre bena dine!
Hun gjør som jeg sier, ivrig etter å adlyde så hurtig som mulig.
Jeg stiller meg bak henne. Blir stående å bare ta inn energien fra henne, forventningsfull og nervøs. Bena hennes skjelver allerede lett. Jeg vet hun er naken under, naken og glattbarbert slik jeg befalte henne. Jeg forestiller meg fitta hennes under kjolen, hvordan leppene kanskje åpner seg og splittes når hun står slik. Hvordan bare det å stå her stum med skjelvende ben, naken under kjolen og lyttende til pusten min kanskje er nok til å få henne våt. Hun har ikke min tillatelse til å bli våt. Alt hun har å gjøre er å stå her. Jeg finner rytmen i pusten hennes, følger den. Jeg kommer nærmere, så nærme at jeg kan kjenne varmen fra den myke, redde kroppen hennes som en sitring mot huden.

Hun ynker seg i det jeg berører skuldrene hennes med fingertuppene, farer sammen som om hun trodde hun ville bli slått. Jeg smiler.
– Stå stille, hvisker jeg.
Jeg stryker over armene hennes. Huden er glatt, varm. Hun skjelver. Jeg kiler innsiden av håndflatene hennes med tomlene, hun slipper pusten i et sukk. Jeg legger hendene rundt midjen hennes, trekker dem sakte oppover. Jeg kjenner siden av de fyldige brystene, de fuktige armhulene. Hun lukter søtt av parfyme. Ryggen svaier seg, rumpa hennes berører den halvstive pikken min. Jeg løfter håret hennes og kysser henne varmt i nakken. Kjenner at hun slapper av, nyter. Jeg snurrer henne rundt og løfter haken hennes med to fingre.
– Se meg i øynene når jeg snakker til deg!
Hun skvetter til, blikket møter mitt. Hun blunker, prøver å fokusere.
Jeg smiler beroligende til henne. – Nå skal jeg kjenne om fitta di er som den skal være.
Jeg holder grepet om haken hennes samtidig som den andre hånden går under kjolen. Jeg stryker henne over magen, sakte ned mot venusberget. Hun flakker med blikket, kjemper mot trangen til å se ned.

– Ja, det var en glatt og deilig horefitte det, hvisker jeg. Hun rødmer og greier ikke holde blikkontakten mer.
– Se på meg, ulydige tøs! Jeg strammer grepet om haken hennes. Hun gisper og stirrer på meg med vidåpne øyne. Skamrødmen brer seg over de runde kinnene.
– Glatt og myk, hvisker jeg. Presser mot den hovne klitten hennes med en finger og hun greier ikke la være å stønne.
– Våt er du, står her og stønner gjør du, hvisker jeg. Hun blir enda rødere.
– At du ikke skammer deg! roper jeg lavt og smekker henne over kinnet.
Hun ramler ned på gulvet, tar seg forskrekket til ansiktet. Jeg setter meg rolig ned og samler håret hennes til en hestehale med den ene hånden. Fester en strikk rundt og holder fast i den.
– Du klarer visst ikke den minste ting, du, sier jeg lavt.
– Du har ingen kontroll over den skitne tøsekroppen din, stemmer ikke det?
Hun nikker.
– Se på meg, sa jeg!
Jeg strammer grepet rundt hestehalen, hun møter blikket mitt med blanke, vakre øynene. Hun skjelver i munnvikene.
– Du skjønner at ulydige horer som deg må straffes, ikke sant?
Hun nikker raskt.

Jeg tar tak i kjolen hennes og river til slik at de deilige brystene velter ut. Jeg fisker fram et kjede fra lomma. Det har to klyper i hver ende.
– Vet du hva dette er?
Hun rister usikkert på hodet.
– Da skal du få kjenne det nå, sier jeg og fester den første klypen rundt brystvorten hennes. Hun gisper lavt og biter seg i leppa for ikke å skrike. Hun lærer fort denne tøsen.
– Flink jente, hvisker jeg.
Jeg fester den andre også, hun rykker til. Jeg stryker over de fyldige brystene, nyter varmen og mykheten. Hun ser ned.. Jeg tar tak i kjedet og haler henne med meg. Hun klynker av smerte.
– Hold kjeft tøs! Jeg setter meg i sofaen og slipper kuken fri, dytter hodet hennes ned i fanget.
– Nå vil jeg ha skikkelig suging og ingen sutring, hvisker jeg.
Og det er hva jeg får, hun er skikkelig god. Jobber godt med tunga og makter å ta meg langt inn, langt ned. Jeg lener meg tilbake og nyter. Morer meg nå og da med å rykke i kjedet med fare for tenner i pikken. Hun konsentrer seg for å overse smerten og gjøre jobben sin. Jeg piner henne litt til før jeg bestemmer meg for å belønne henne. Jeg finner en vibrator gjemt bak sofaputen. Jeg skrur den på og jeg merker at hun stivner i kroppen. Lurer på hva som kommer nå, mer straff eller noe deilig. Jeg setter vibratoren på svakeste nivå og presser den mot fitta hennes. Hun presser seg takknemmelig mot den og sugingen blir ivrigere. Hun skal ikke ha det for godt og skal i hvert fall ikke få komme ennå, så jeg napper litt hardere i kjedet, piner de ømme brystvortene. Hun fjerner den varme munnen fra kuken min, runker meg med en hard, liten hånd. Lukkede øyne og åpen munn, hun klarer ikke å være en lydig tøs lenger, hun stønner og klynker høyt. Jeg øker hastigheten på vibratoren.

– Åh…la meg få….komme…åh…vær så snill.
– Har du fått tilatelse til å snakke?
Jeg slipper vibratoren og haler henne opp etter hestehalen. Hun må straffes skikkelig nå. Jeg fjerner brystvorte-klypene og hun synker sammen med et lettelses-sukk. Stryker seg instinktivt over de mishandlede brystene
. – Du klarer visst ikke å holde kjeft du, selv når du får pikk å jobbe med, sier jeg lavt og truende. Hun rister på hodet med skremte øyne. Jeg finner et silkesjal i lomma.
– Gap opp, befaler jeg. Hun reagerer ikke på sekundet og et sviende slag over den myke baken følger. Hun skjelver i kroppen og åpner munnen lydig. Jeg dytter munnen hennes full med stoff, hører at hun konsentrerer seg om å puste gjennom nesa.
– Stå på alle fire, sier jeg og hun adlyder umiddelbart. Jeg nyter synet av henne slik- kneblet, ydmyket og rennende våt. Fitteleppene glinser mot meg. Jeg har lyst til å bøye meg og smake på henne, men det vil ikke være den straffen hun fortjener nå. Jeg lar henne stå slik litt og frykte straffen hun vet vil komme. Jeg går bort til skapet og finner frem en tynn og flat pisk. Hele kroppen hennes lytter mot meg, stålsetter seg mot smerte. Hun farer sammen i det pisken berører ryggen. Jeg ler lavt for meg selv og begynner å stryke henne over kroppen med pisken. Kjæler henne med strafferedskapet, dypper det i den klissvåte fitta. Første slag kommer plutselig og hun faller sammen med en utydelig lyd. Et rødt merke over baken hennes. Jeg vil lage flere. Hun kommer seg opp på armene igjen. Et nytt slag og et nytt ynk der inne bak tørkleet. Hun blir stående denne gangen. Stående og ta i mot slik hun vet hun fortjener. Jeg runker meg selv mens jeg lar henne smake pisken, åh som jeg nyter dette. Syv slag i alt får hun og bena skjelver faretruende. Rumpa er dekket med røde merker på kryss og tvers.

Jeg napper ut silketørklet og hun trekker pusten dypt og skjelvende, snufser. Jeg ser ingen tårer, hun er tøff denne. Tåler straffen sin bra.
– Det lønner seg ikke å mase, jenta mi, hvisker jeg og stryker henne over kinnet. Det er jeg som bestemmer når og hvordan du får komme. Og det er lenge til ennå, sier jeg med et smil. Hun svarer ikke, ser bare ned i gulvet. Jeg løfter henne opp og bærer henne inn på soverommet. Jeg slenger henne ned på senga og hun gisper og krøker seg sammen.
– Sprik med bena og strekk ut armene, sier jeg.
Hun gjør som jeg sier og jeg binder armer og ben fast til senga med mykt tau. Hun sier ingenting mens jeg holder på, men jeg kan nærmest høre tankene hennes, hva i all verden vil skje nå? Jeg ser frykten i øynene hennes i det jeg finner frem et blindfold.
– Ta det rolig, vesle tøs, du skal ikke straffes mer, sier jeg og belønner henne med et varmt smil. Hun smiler forsiktig tilbake og jeg fester blindfolden varsomt rundt hodet hennes. Hun ligger der så herlig klar til bruk, underkastet og sårbar. Jeg stryker henne fast opp langs armene og ned over brystene. Det går en trekning gjennom ansiktet i det hendene mine er borti brystvortene, de er fortsatt såre. Jeg stryker henne varmt og lett over magen og lar hendene mine hvile over venusberget. Jeg blir sittende stille og fornemme hvordan lysten bygges opp i min hjelpesløse slavetøs. Varmen fra hendene mine som har stanset rett over den verkende fitta hennes gjør at hun puster stadig raskere. Hun svaier i korsryggen så godt det lar seg gjøre der hun ligger.

– Så deilig fitte du har, sier jeg lavt.
En svak rødme brer seg over de runde kinnene under blindfolden. Hun sier ingenting.
– Hva sier du til at jeg slikker fitta di, vil du det? fortsetter jeg.
– Jaa…vær så snill? svarer hun forsiktig.
– Jeg stopper med en gang hvis det kommer en lyd fra deg, sier jeg strengt.
– Du skal holde den tøsemunnen din lukket. Er det forstått?
Hun nikker ivrig. Jeg bøyer meg ned og tar for meg av herligheten. Varmer opp hele fitta med bred tunge og dvelende kyss. Suger til meg den deilige smaken. Stikker tunga inn i åpningen så langt det går og knuller henne med tunga. Tungen min går i henne som en hard, liten pikk, men det kommer ikke et knyst fra tøsa. Jeg begynner å sirkle rundt den hovne klitten med tungespissen og det rykker i lårene hennes. Jeg lar tungen vibrere over det aller mest følsomme og kjenner hvordan hele kroppen hennes spenner seg.

Hun er fremdeles stille, men jeg skal nok slikke henne til hun mister kontrollen. Jeg presser inn en finger og begynner forsiktig å massere samtidig som jeg lar tungen konsentrere seg om den harde, lille knoppen. Jeg gjør det raskere og raskere for så å holde helt opp. Hun er på kanten nå, magen hever og senker seg i en voldsom fart. Hun puster så forknytt og stille hun kan. De fastbundne hendene er hardt knyttet. Brystene er rødflammede og svetten glinser i huden. Jeg driver henne til vanvidd med tunge og fingre, tar henne til kanten for så å ta pause før hun når sin etterlengtede utløsning. Jeg kan vel ha gjort dette en fem-seks ganger før det rakner for henne og hun stønner frem:

– Ååå….så deilig….jeg vil komme…åh…jaaa…vææær såå….

Jeg fjerner tunge og fingre øyeblikkelig og tar rolig vekk blindfolden. Hun glipper med øynene og ser forvirret på meg. Hun er så ruset på sin egen voldsomme kåtskap så det tar noen sekunder før hun innser sin ulydighet. Jeg knyter opp tauene som binder henne.
– Ned på gulvet på alle fire, sier jeg kaldt. Hun ser på meg med bedende blikk.
– Nå, din frekke, lille hore! Jeg griper hestehalen hennes og haler henne med meg ned på gulvet.

Hun blir stående på fire og skjelve av like deler kåthet, skam og frykt for ny straff.
– Én enkel regel og du måtte bryte den, sier jeg lavt og rister på hodet.
– N…nåde, vær så snill ikke mer, sier hun med halvkvalt stemme.
Jeg griper henne hardt rundt haken.
– Ikke mer av hva da, ditt skitne, bortskjemte ludder?! Hun ser ned, prøver vri hodet bort. Jeg dytter til henne så hun ramler sammen med et ynk.
– Du skal straffes for å snakke uten tillatelse, mangel på kontroll av den skitne kroppen din, frekk tigging og fordi du nektet å se meg i øynene, sier jeg med iskald stemme. Fortell meg nå hvor mange straffer det blir til sammen om du kan tenke i det hele tatt, fortsetter jeg.
– Fire…Hun ser meg i øynene, mer redd enn kåt nå.
– Det er rikig, di dumme tøs, sier jeg, da slipper du straff nummer fem.

Jeg binder hendene hennes sammen over hodet og fester dem i en krok i taket. Deretter fester jeg en av mine favorittoppfinnelser rundt lårene hennes- en metallbøyle som holder bena fra hverandre. Jeg nyter synet av den vakre kroppen strukket opp og klar for straff. Jeg begynner å leke med pikken min mens jeg går på let etter riktig pisk.
– Du skal få smake min vesle nihalede katt om jeg bare finner den, sier jeg muntert.
Jeg vet virkelig ikke hvor jeg har lagt den, men hun har bare godt av å vente og tenke over sin ulydighet. Omsider finner jeg den velbrukte pisken nederst i klesskapet. Jeg går sakte foran henne og stryker over kinnene med pisken. Hun skjelver skikkelig nå, de vakre øynene er oppsperret i frykt. Jeg blir stående en stund og dra hånda over kuken foran ansiktet hennes. La henne se hvor mye jeg tenner på å ydmyke og straffe henne. Det er ikke en stor pisk, men den er effektfull. Hun hyler ut i det jeg treffer innsiden av lårene hennes og det rykker deilig i pikken min. Tre harde, sviende slag får hun og nå er både rumpe og lår dekket av røde striper. Jeg løsner henne fra taket og bøylen. Hun ynker seg og tar seg til de røde lårene. Jeg griper om haken hennes og hun ser meg lydig i øynene. Kinnene er varme og våte, blikket lyser av underkastelse og smerte.
– Det der fortjente du, ikke sant?
Hun nikker, noen få tårer renner fra øynene hennes.
– Det er mer der det kommer fra, sier jeg. Still deg på alle fire igjen.

Hun gjør som jeg sier og jeg heiser ned en kjetting fra taket. Den kveiler seg oppå ryggen hennes som en kald slange og hun søkker sammen av kulden. Jeg trekker blindfolden ned over øynene hennes igjen. Jeg smyger kjettingen mellom bena hennes og fester den slik at hun blir sittende skrevende med kjettingen pressende lett mot fitta.
– Er det vondt, søta? sier jeg. – N…nei? Svarer hun usikkert.
– Koser du deg? smiler jeg.
– Du gjør som du vil med meg…hvisker hun knapt hørbart.
Jeg sveiver opp kjettingen slik at den presser hardere mot den følsomme fitta og skiller de perfekte rompeballene.
– Åhh…stønner hun. Jeg trekker på henne en sele som skal holde henne på plass og fester den også i taket. Kall meg gjerne utstyrsfrik.
– Hvordan føles det? hvisker jeg og stryker henne over kinnet og den fuktige munnen.
– Kaldt…hardt…vondt…klynker hun.
– Hvor mange straffer har du fått nå da? spør jeg.Hun svarer ikke og jeg rykker hardt i kjettingen mellom bena hennes. Hun skriker i smerte.
– Hold kjeft og sug meg hva du er god for nå, sier jeg og dytter kuken inn i den åpne munnen hennes.

Hun jobber flittig med tungen og masserer ballene mine med små, kalde hender. Jeg nyter behandlingen og jeg nyter å straffe den bortskjemte fitta hennes. Hun jobber hardt med tungen sin men jeg vil ha hardere, raskere, mer og hun gir meg det ikke.
– Sug meg ordentlig nå tøs, stønner jeg.
– Jeg…orker ikke mer, sier hun med tynn stemme.
– Jeg tror du trenger litt mer motivasjon, svarer jeg og finner frem brystvorteklypene igjen.
Hun får helt panikk og forsøker å vri seg unna. Kjettingen klirrer og svetten renner av den mishandlede tøsa.
– Sitt stille nå, sier jeg hardt og overhører smertestønnene og tryglingen når jeg igjen piner de allerede ømme brystvortene. Straff nummer tre og fire. I tilegg strammer jeg kjettingen litt mer siden hun vrir sånn på seg. Hun skriker ut og jeg fyller munnen hennes med kuk. Hun er utslitt og jeg tar tak i hestehalen og knuller sugehullet hennes, jeg er så kåt at de raspende tennene ikke betyr noe.
– Knulledokke…det er det du er, stønner jeg fram og hun lager halvkvalte lyder til svar. Kroppen hennes rister i smerte og fornedrelse mens jeg bruker munnen hennes for det den er verdt. Det bygger seg opp til en herlig orgasme og jeg brøler ut min nytelse i det jeg lar munnen hennes gå og dynker ansiktet og brystene i sperm. Jeg blir liggende på gulvet og bare nyte etterdønningene av orgasmen før jeg forbarmer meg over min hardt straffede slavetøs. Hun gisper i smerte i det jeg fjerner brystvorteklemmene og når hun er løst fra sele og kjetting faller hun i en haug på gulvet. Hun blir bare liggende og hikste og jeg lar henne ligge der. Tar en tur på badet og henter meg en øl. Hun ligger der fortsatt.
– Gå på badet og vask deg nå, sier jeg rolig.
– Jeg setter pris på rene knulledokker.

Hun kommer seg møysommelig opp og vakler mot baderomsdøren. Hun blir der inne en god stund, jeg hører det renner i dusjen. Jeg zapper mellom kanalene, drikker øl og slapper av. Hun åpner døra forsiktig og kommer ut med senket hode og et håndkle rundt kroppen.
– Slipp håndkle, sier jeg og hun adlyder på sekundet.
– Kom hit og legg deg på magen på gulvet, fortsetter jeg og hun gjør som hun får beskjed om.
Synet av den frodige, nakne kroppen med hissige røde streker over rumpe og lår er nok til at det begynner å leve nede i bokseren min igjen. Men jeg trenger litt mer pause. Jeg finner frem en snedig liten fjernstyrt vibrator-sak som tar for seg både g-punkt og klitt og dytter den opp i fitta hennes med en klatt glidemiddel på. Foreløpig skal den bare være der mens jeg fortsetter å slappe av og hun lærer å kjenne sin plass.
– Når du ikke er knulledokke kan du fint gjøre nytte som fotskammel, sier jeg til henne.
– Bare ligg der du ligger og hold det vesle sugehullet ditt lukket så skal jeg la deg vite når jeg har videre bruk for deg.
Hun nikker svakt og jeg lener meg tilbake. Hviler føttene mot ryggen hennes. Søler litt øl på henne med vilje for å se om hun reagerer. Hun rykker til men blir liggende og spille rollen sin som møbel. Hun er en dyktig tøs, men jeg vil ikke skryte for mye av henne ennå. Jeg venter en stund, før jeg skrur på vibratoren hun har i fitta og sier:
– Nå blir du kåt på min befaling.

Hun blir liggende stille en lang stund, usikker på om hun faktisk har lov til å bli kåt og hvor mye av det hun kan vise. Men ettersom vibratoren gjør sin jobb mot hennes følsomme punkter og jeg speeder den opp et par hakk greier hun ikke lenger ligge stille. Hun vrir seg som en fisk i garn og stønner halvkvalt mot gulvet. Jeg er knallhard nå og alt jeg vil er å knulle den unge tøsefitta det jeg er god for.
– Nå skal du få pikk så du aldri glemmer det, sier jeg og velter henne over på magen. Jeg løfter opp de runde lårene og presser meg sakte inn.
– Åh jaaa, knull meg, klynker hun…knull…den skitne….fitta mi…
Og jeg vet hun nyter sin slaverolle med alt hva det innebærer like mye som jeg nyter både å pine og tilfredsstille henne.
– Sa jeg ikke at du skulle holde kjeft, mumler jeg og strekker hånda ut etter et silketørkle og stapper det i munnen hennes.
Hun er utrolig deilig å knulle, strammer herlig rundt pikken og brystene rister for hvert støt jeg gir henne. Alt jeg hører er utydelig stønning fra den kneblede munnen hennes, summingen fra vibratoren og klaskene når jeg lar fitta hennes få gjennomgå. Plutselig strammer hun så hardt rundt pikken min at det nesten gjør vondt og ryggen skyter opp i en bue mens hele jenta rister. Hun kommer så til de grader og hyler ut bak tørkleet. Jeg er grei nok til å slå av vibratoren og nappe tørkleet ut av munnen hennes før jeg peiser på inn i lykkeland og spruter henne breddfull.

Hun ligger på ryggen ved siden av meg med lukkede øyne. Jeg kysser henne på munnen. Hun kysser forsiktig tilbake.
– Du er ei deilig, liten tøs, hvisker jeg mot munnen hennes. Hun smiler så vidt.
– Men du er skamløs og ulydig også, fortsetter jeg.
– – Jeg befalte deg å bli kåt men du hadde ikke min tillatelse til å komme.
Hun senker blikket og tier, hun har i det minste skjønt at det lønner seg.
– Du kan vente deg mer straff senere i kveld. Nå går du og vasker deg så du er klar når jeg har bruk for deg. Etterpå tar du oppvasken på kjøkkenet. Du skal arbeide naken slik en hore alltid arbeider. Er det forstått?

Hun nikker og reiser seg opp fra gulvet. Jeg legger meg på min komfortable king size seng og nyter følelsen av egyptisk bomull mot min tilfredsstilte kropp. Jeg vet med sikkerhet at hun vil gjøre som jeg gav beskjed om. Jeg har begynt å fable om å ha henne her som min egen slave, jeg kunne trenge en hushjelp og enkel tilgang til sex. Det begynner å bli en stund siden sist jeg hadde en slave i leiligheten. Jeg savner det. Behagelig selskap og en varm, føyelig kropp for alle mine behov og innfall. Jeg sovner.

Jeg våkner igjen en times tid senere og husker i noen få sekunder ikke helt hva det var jeg holdt på med før alt brått vender tilbake til meg. Synet som møter meg på kjøkkenet overgår mine beste drømmer: Der står hun og vasker opp splitter naken, min herlige, vesle tøs. Det lange, lyse håret er oppsatt i en løs topp og nakken er bøyd. Den fyldige baken rister lett av skrubbingen. Jeg går inn på kjøkkenet. Hun merker at jeg er der og stivner i bevegelsen. Jeg stiller meg bak henne og stryker en finger fra nakken og ned langs ryggraden.
– Det var en flink og lydig tøs, sier jeg mykt.
– Jeg gjorde som du sa, sier hun tydelig fornøyd med seg selv.
– Har du gått hen og kåtet deg opp uten min tillatelse? fortsetter jeg med litt hardere stemme.
– Nei, hvisker hun.
– Det er det opp til meg å bedømme. Len deg forover og hold rundt leggene dine!

Hun gjør som jeg sier. De litt hengende, indre fitteleppene gir meg en fin ide til en passende straff. Jeg kjenner på fitta hennes, hun lyver ikke.
– Du er ikke våt og slipper å straffes for ulydighet på den måten, sier jeg.
– Takk, hvisker hun med anstrengt stemme.
Jeg gnir hånden mot den glatte fitta og jeg trenger ikke holde på lenge før hun fuktes.
– Men du kom uten min tillatelse, ditt kåte ludder, det har jeg ikke glemt.
Hun svarer ikke bare stønner svakt. Bena dirrer av anstrengelse.
– Jeg får se hva jeg finner på. Gå og legg deg på senga med ansiktet ned og bena spredd, sier jeg.

Jeg dytter en pute under magen hennes slik at rumpa vippes opp og jeg kommer til med tungen. Jeg starter med å slikke og bite innsiden av lårene hennes. Hun puster hardt ned i madrassen, lårene dirrer og fitta glinser vått. Jeg erter og piner henne med ventingen men hun vet bedre nå enn å protestere. Hun greier ikke å unngå et gisp i det jeg lar tunga vibrere mot den knallharde klitten. Jeg elsker å slikke fitte og lar tøsa kjenne tunga mi fra klitten og opp rumpesprekken. Hun mister kontrollen i nytelsen og presser den yppige baken mot ansiktet mitt. Jeg gir henne et hardt slag over baken med håndflata.
– Du har å ligge stille, di bortskjemte hore! roper jeg og hun farer sammen med et klynk.
Jeg fortsetter å slikke henne til svien fra slaget igjen erstattes med den utsøkte nytelsen mitt profesjonelle tungearbeid gir. Jeg hører på pusten hennes at hun er nær orgasme og fjerner tungen min. Hun presser rumpa opp og piper i frustrasjon. Jeg slenger henne bestemt over på ryggen.
– På tide med straffen. Jeg binder deg fast slik at du ikke slenger armer og ben overalt. Denne gangen vil jeg nyte dine smerteklynk og skal ikke kneble deg.
– Takk, hvisker tøsen og jeg kan se bekymringen bre seg i den kåte kroppen.
Hun skal bindes og pines igjen nå som hun var rett ved å fly inn i den mest intense nytelse. Det er hardt, men en slave kan ikke skjemmes bort med for lette orgasmer.

Hun ligger på ryggen i en X og jeg sitter mellom bena hennes og kjærtegner brystene og magen. Hun stirrer stivt opp i taket, forberedt på en straff hun ikke kan unnslippe. Jeg tar meg god tid, nyter den underkastede kvinnekroppen mellom hendene mine. Nyter makten jeg har over henne. Hun gruer seg, men vet hun trenger og fortjener sin straff.
– Er du spent nå, deilige tøs? hvisker jeg muntert.
Hun fortsetter å stirre i taket med sammenbitte kjever.
– Spent på hvor det vil gjøre vondt, er du?
Hun nikker med vidåpne øyne. Jeg tar frem en klesklype fra nattbordsskuffen. Jeg lar den gå i sirkler over den myke huden. Hun vet ikke hva jeg tenker og hun gjør klokt i å tie stille. Da jeg lar klypen streife den ene ømme brystvorten stivner hun til og vrir på seg. Jeg leker med henne, åpner og lukker klypen i luften rett over den såre, struttende knoppen. – Nei, nei…ikke gjør det! roper hun og forsøker vri seg ut av tauet. Jeg ler. Jeg lar klesklypen vandre sakte ned over magen mot den utbrettede fitta. Jeg stopper rett over den vesle trekanten og hun skjønner hva som vil skje.
– Vær så snill, åh ikke det, la meg slippe! La meg…Hun stopper opp da den forventede smerten ikke kommer. Jeg har festet klesklypen i den venstre, ytre leppen.
– Er dette vondt? spør jeg rolig.
– Nei…? svarer hun forundret. Jeg trekker litt i klesklypen, hun gir ikke en lyd fra seg. Jeg bytter side og gir den høyre leppen samme behandling. Jeg går aldri lei av å leke med en deilig kvinnes fitte. De mange måtene å påføre den sarte, våte blomsten nytelse og smerte vil for alltid fascinere meg. Jeg klemmer til over den hovne knoppen hennes.
– Ihh…
Jeg napper litt i klypen. Drar den fra side til side. Jeg ser på ansiktet hennes, greier ikke tyde uttrykket.
– Er det vondt? spør jeg nysgjerrig.
– Vet ikke…sier hun lavt.
– Er det godt da? fortsetter jeg.
– Det er merkelig, hvisker hun og jeg vet hun er overveldet av behandlingen hun har fått i kveld. Det er det som er meningen. Jeg går videre til noe jeg er sikker på vil frembringe en reaksjon. Hun er så våt at jeg må tørke henne med litt papir for å få det til: Jeg trykker de indre leppene lett sammen med fingrene og fester klesklypen. Reaksjonen lar ikke vente på seg.
– Ahhh…hun vrir seg, sliter hjelpeløst i de stramme tauene. Ser på meg med bedende blikk.
– Denne fitta må straffes, sier jeg hardt og napper i klesklypen. Hun gisper og klynker, så det er en fryd for øret.
Jeg bøyer meg og slikker henne hardt rett på klitten. Hun gisper og skjelver i hele kroppen.
Slikkingen min gjør smerten til å holde ut, men det vonde klypet hindrer henne i å komme. Jeg lar henne være i dette en god stund. Nyter hvert sukk og ynk hun lager og den salte fittesmaken. Hun når ikke orgasmen, og i det jeg tar en pause tar smerten overhånd og hun hyler rett ut. Tårene spretter fra øynene hennes.
– Ta den vekk! Ta den vekk! Åh, vær så snill…auu!
Jeg skjønner at grensene til min slave er tøyd nok for øyeblikket og fjerner klypen. Masserer forsiktig de ømme leppene og den vesle knoppen. Ser at hun slapper av og kjenner at den ukuelige kåtskapen bygger seg opp igjen.
– Kom for meg, befaler jeg og fingrer henne raskere. Hun hiver etter pusten som en gal og presser seg mot hånden min. Jeg finner frem klesklypen igjen og setter de følsomme leppene i klem. Jeg fortsetter å gi klitten min kyndige behandling og nå bærer det unngålig mot den etterlengtede utløsning.
– Auu…nei…åh jaaa. JAAA!!! Hun kommer i smerteblandet nytelse og rister voldsomt. Raskt fjerner jeg klypen og tauene.
Hun ser på meg med stjerner i blikket, former munnen som til et ord men det kommer ingen. Jeg vet at hun aldri vil glemme denne kvelden. Spenning, ydmykelse, smerte og nytelse har herjet med kroppen og sinnet hennes og jeg ser at hun er i ferd med å slokne. Jeg løfter henne opp i sittende stilling og kler på henne en av mine lange, hvite skjorter. Hun er totalt viljeløs i armene mine og jeg får lyst til å beholde henne i sengen i natt. Men jeg er en mann som holder avtaler og nå skal hun tilbake til sin såkalte kjæreste og samboer. Det plager meg ikke så mye sett bort i fra den trangen jeg har til å sove med hennes deilige kropp i favn. Jeg vet med meg selv at hun vil komme tilbake, at vi ikke er ferdige med hverandre. Blikket hun sender meg i det jeg rolig lukker døren bak henne sier sitt.

Jeg tar fram en knallstiv kuk og runker med bildene av kveldens begivenheter på netthinnen. Til slutt sovner jeg og drømmer om hva som vil skje når hun kommer tilbake, min herlige slavetøs…