Naboen

Jeg har verdens mest sexy kvinne som nabo. Kors på halsen. Glem alt du har sett på TV av hotte skuespillerinner eller Miss universe-deltakere: Hege slår dem alle. Ja, jeg vet – ikke akkurat noe modellnavn, «Hege» … men det er da heller ikke navnet som er det viktigste her … det er utseendet, og ikke minst oppførselen hennes jeg vil snakke om. Hun nærmest driver meg til vanvidd hver gang vi møtes – åh, de runde formene til en veltrent kvinne midt i tjueårene som fyller de stramme jeansene perfekt; en liten hestehale som svinger frem og tilbake når hun går med de raske stegene sine; de spretne puppene som tegner seg mot toppene hennes og gir meg en nærmest ustoppelig lyst til å legge hendene på dem og klemme …

            Det verste var nesten måten jeg møtte henne på. Det var en deilig, solrik morgen; jeg var nettopp ferdig med innflytting og sto ute på trappa med en kopp kaffe idet jeg så vinduet i nabohuset åpne seg. Kaffen satte seg i vrangstrupen idet jeg så denne blonde skjønnheten stå der i bar overkropp. Hun lente seg liksom ut og snuste på vårværet før hun fikk øye på meg – og ikke var hun flau eller hadde hastverk med å dekke seg til. Hun smilte og vinket før hun nok en gang snuste inn den friske luften. Det var som om hun sto der og lot meg få en ekstra god kikk på de fantastiske brystene … og idet hun snudde seg og forsvant, fikk jeg bestemt et inntrykk av at hun ikke hadde noe på resten av kroppen, heller.

            Jeg ble stående en stund og lure på om jeg hadde sett riktig. Kanskje var hun et fata morgana som dukket opp foran øynene på mannen som knapt hadde sett en naken kvinne på to år? Som en luftspeiling i ørkenen foran en tørstende vandrer? Men nei da, en stund etter kom hun ut ikledd treningsklær, og satte av gårde mot turstien jeg visste lå i nærheten. Jeg satt fremdeles ute på benken idet hun kom tilbake; hun jogget over til meg, svett og varm, og ønsket velkommen til nabolaget. Det var umulig å glemme synet av den lyse, nakne huden hennes i sollyset – brystvortene som liksom strålte mot meg, og det brede smilet hun hadde gitt meg idet hun oppdaget at hun hadde en tilskuer. Jeg ble ikke mindre betatt av at hun var såpass åpenhjertig med sexlivet sitt; noe av det første hun sa var at «gubben har fått sitt, men jeg trenger en ekstra treningstur». Pokker ta at hun var gift. Jeg hadde allerede fått problemer med å få henne ut av hodet, og lydene som jevnlig kom fra soveromsvinduet deres hjalp heller ikke. Slik holdt de på; et par av naboene hadde klaget på bråket, men resignert etter hvert. Selv nøt jeg lydene.

            Vi ble gode bekjente etter hvert. Kanskje særlig fordi jeg ikke brydde meg om at hun var høylytt. En kveld måtte jeg innrømme at jeg runket mens jeg fantaserte om henne, og reaksjonen hennes sier vel egentlig det meste om hvordan hun var som menneske. Hun smilte, hevet øyenbrynet og sa at det var deilig å tenke på det – at jeg fantaserte om henne mens hun hadde vill sex med mannen sin. Hun dukket sågar opp på netthinnen de gangene jeg hadde sex med noen andre … Jeg hadde så lyst på henne at jeg nesten håpet at det ble slutt mellom henne og typen, slik at hun ble ledig. Ble hun det? Fikk jeg henne, og er det det denne historien handler om? At hun slapp meg inn til seg og oppfylte alle mine seksuelle fantasier? I wish. Nei da. Men det er kanskje ikke så langt unna … Jeg nevnte at vi gjerne kunne finne på å snakke om hverandres sexliv, og bruken av leketøy var ett av emnene som kom opp …

Det var en kveld i august – en ganske kald kveld, faktisk. Det regnet, natten hadde begynt å falle på; klokka nærmet seg vel midnatt, og vinden utenfor prøvde å feie med seg løvet som lå på den våte plenen. Det ulte rundt hushjørnet og jeg hadde hatt en koselig innekveld med te og TV. Da ringte det på, og ute på trappen sto Hege.

«Hei … Jeg har et problem – kan jeg komme inn?»

Hun kom inn i gangen og forklarte at mannen hennes hadde dratt på en toukers forretningsreise – noe jeg allerede visste, forresten – og at hun i mellomtiden dekket behovene på egen hånd. Jeg kjente det ble trangt i buksene allerede da hun snakket sånn … «på egen hånd» … og jeg så for meg hvordan hun brukte hendene på seg selv. Fantasiene var allerede godt i gang da hun begynte å forklare hva problemet faktisk gikk ut på:

«Leketøyet mitt virker ikke … først så trodde jeg det var batteriene, så jeg lette huset rundt etter nye, og det tok så lang tid og jeg begynte å bli frustrert, men så fant jeg … Problemet er at det ikke hjalp, og så døde den helt!»

«O…kay… og du vil at jeg skal se på den?»

«Nei, den har nok trukket sitt siste sukk – jeg kom for å be om en tjeneste …»

            Okay, time out. Pause. Ordene i seg selv høres vanvittig pirrende ut, og med det jeg har forklart tidligere om hvordan hun tente meg, så skulle man kanskje tro at jeg forventet noe annet enn det som kom. At jeg nå begynte å fantasere om at Hege skulle be meg tilfredsstille henne; at hun var kåt, ensom og frustrert, og skulle til å be naboen om å ta henne hardt bakfra der og da. Det var ikke slik. Ordene forteller bare deler av historien – i tillegg kommer tonefallet hennes, blikket, kroppsspråket … og intet av dette inviterte meg til å ha sex med henne. Jeg rakk knapt å tenke på muligheten før hun ba om tjenesten hun hadde i tankene. Så la oss spole et halvsekund tilbake og ta med oss setningen en gang til:

«… jeg kom for å be om en tjeneste: Kan jeg låne din?»

            Hun siktet til et leketøy vi hadde snakket om for en stund siden. Jeg hadde kjøpt det og brukt det sammen med ei besøkende venninne, med stor suksess. Hege hadde kommet joggende over stien bak huset idet elskerinnen sa adjø, og hun la innspurten av joggeturen om hit. En liten sexy og spøkefull samtale fulgte, og hun hadde altså fått med seg at inkludert i den lille eskapaden hos meg hadde leketøy vært involvert:

«Du har leketøy, altså?»

«Ja, et par ting. Sikkert ikke så mye som deg.»

«Jeg har ikke så mye, faktisk; mye forsvant på flyttelasset, og jeg har ikke kjøpt noe særlig nytt. Får vel se på det snart. Sees!»

«Sees …»

            Det var to måneder siden. Hun hadde altså ikke kjøpt noe enda, og nå var hun i beit … Vel, som en ekte gentleman så kunne vel ikke jeg stille meg i veien for en kvinnes nytelse, så jeg gikk inn på soverommet, åpnet nattbordet og fisket opp det nyeste leketøyet – en rillete glassdildo av anselig størrelse. Hun sperret øynene opp og smilte da hun fikk se den. Jeg ga henne den og holdt fast et øyeblikk, før jeg så henne i øynene og sa:

«Du skal få låne den på én betingelse: At du forteller meg hvordan den var.»

Hun smilte lurt og svarte at det skulle jeg få, og så skyndte hun seg ut. Jeg satte meg ned og skulle se litt mer TV, men fant kjapt ut at det ikke var noe å se på, så jeg pusset tennene og hoppet til køys. Jeg gledet meg til referatet. Kanskje hun ville fortelle i detalj; kjente jeg henne rett så ville hun nok det. Kanskje fikk jeg høre hvor mange orgasmer hun hadde fått, om hun likte det solide glasset – kanskje til og med detaljer om hva hun hadde gjort med den. Idet jeg lukket øynene for å fantasere meg i søvn, vurderte jeg å la henne beholde den. Fantasien hadde knapt begynt før telefonen ringte.

«Hallo?»

«Hei, det er meg …»

«Hei, ja … var du ferdig alt?»

«Neida, har ikke begynt enda.»

«Så … hvorfor ringer du?»

«Du sa at du ville høre hvordan den føltes? Vel, vær stille og følg med, så skal jeg fortelle. Den er på vei inn nå …»

            Jeg hørte pusten hennes i telefonen, og ble umiddelbart hard. Hånden fant veien innenfor boxershortsen og begynte å stryke over pikken. Hege begynte å snakke …

«Ooh! den er kaaald … jeg kjenner det harde glasset mot kjønnsleppene … Jeg ligger her på senga, helt naken, på ryggen med knærne opp … Jeg presser den innover litt … oj, så stor – eller er det jeg som er trang … ah, den går inn uansett, så våt som jeg er … Ahh… å, så godt … glasset er mye hardere enn en kuk … uansett hvor mye jeg klemmer til, så er det like … ah! like hardt og stort …»

Stemmen ble mer og mer anstrengt. Hun pustet tungt og hun hørtes presset ut. Som om hun spente musklene og prøvde å løfte noe tungt. Jeg hadde begynte å runke den bankende pikken der jeg lå under dyna. Prøvde å se for meg at jeg var der i rommet sammen med henne og fikk se ting på nært hold. Så godt som hun skildret det hun gjorde, var det nesten som å være der …

«Åhh jaa … den er heeerlig … Jeg har presset den helt inn og jeg kan kjenne det harde glasset bunne meg. Kjenner den presser mot de indre organene mine, åååå … Jeg må klemme lårene sammen litt, prøve å holde igjen, for jeg er så kåt at jeg kjenner orgasmen komme bare jeg tar på meg selv … åhh … jeg må bruke fingrene litt også, bare litt, åååh jaaaa … gnikke på klitoris … mmmm… Puh, det var deilig … men nå vil jeg pules … må bare kjenne denne herlige staven støte skikkelig i meg … Å! Å, ja! ÅH …!»

            Jeg runket som besatt der jeg lå. Svetten silte fra meg og jeg måtte sette mobilen på høyttaler, så varm var den. Jeg la den fra meg og skiftet til en mer behagelig stilling mens jeg lyttet til de prustende stønnene fra den smekre kvinnen i nabohuset. Pustingen gikk over til små klynk, og det gikk opp for meg at hun nettopp hadde fått sin første orgasme.

«Å, så herlig! Det gikk fort … men jeg må ha flere. Denne staven er vidunderlig, altså. Hvis … hvis jeg puler meg fort med den … åååh … så kj-kjennes d-det nesten … mmm nesten vibrerende ut … Åååå, hvem trenger b-batterier når man har denne? Jeg vil komme igjen, jeg må … slutte å snakke litt … Åh! Åh, åh, åh, åh, åååaaaaahh … Ååå, gidameg så d-deilig den er … Jeg skjelv-ver …»

            Hun ble stille et øyeblikk, og så fortsatte de kvalte stønnene. Stemmen hennes skalv og hun ble stadig mer høylytt. Jeg var så opphisset at jeg måtte stoppe helt med runkingen fpr ikke å sprute med én gang. Det var vanskelig. Hun gjorde meg så kåt at jeg kjente orgasmen komme til tross for at jeg stoppet. Flere ganger piplet det hvite, glinsende dråper ut av meg som rant nedover og ble liggende på lakenet. Det luktet sæd i rommet og jeg kunne bare gjette hvilke dufter som fylte rommet hos naboen. Hege hvinte og hylte gjentatte ganger før hun roet seg og ble stille en stund … så begynte hun å pruste og pese igjen, før de kvalte orgasmehylene fikk det til å skurre i telefonen. Etter flere ganger slik var jeg så kåt at jeg ikke kunne holde igjen lenger, og jeg runket det raskeste jeg kunne til krampene ble uutholdelige. Flere kraftige rykninger sendte spruten utover senga, og sæden landet som store klatter med seig væske på lakenet. Jeg ble susete i hodet av opphisselsen, og snart var også Hege tydeligvis fornøyd.

            Forbindelsen ble brutt, og jeg hentet et håndkle for å tørke bort så mye av sølet mitt som mulig. Da jeg var ferdig, ringte det på igjen. Det kunne bare være henne; jeg dro på meg boxeren for å dekke til den svinnende ereksjonen, og gikk ut i gangen for å åpne døra.

«Takk for lånet!» sa hun da jeg åpnet. «Jeg har vasket den.»

Hun holdt frem den solide glassdildoen og smilte. Hun hadde kastet på seg en frakk, håret var bustete og vått fra regnet, ansiktet var blussende rødt og hun virket andpusten.

«Behold den,» sa jeg og smilte. «Det er godt å vite at den kommer til nytte.»